2010 Aralık Anneleri

geçmiş olsun cnm en kısa zamanda hayırlı haberlerini bekliyorum yarın kaçta randevun merakta bırakma bizi

cnmmmm bnmm ya bilirim o derdi bnm normal tansiyonum 9-6 düşük tansiyonluyum hamilelikte hepten düştü 7-5 falan oluyo...

bak şimdi bi çubuk kraker bide hafif tuzlu ayran al accıkta ayaklarını bel hizasına getirerek otur ayağını aşağı salma 15 dk öle kalsan yeter bak walla

çalıştığımız için hepimizin derdi dinlenememek gündüz uykusu uyuyabilsek böle etkilenmezdik belki

oy canim benim , tabi insanin kafasi karisir, isterse ilk hamileligin olsun biraz da olza huzursuz olur insan, yarin dile getir bence hislerini , ben cok rahatsiz oldum de, bana bebegimi biraz daha fazla gösterebilirmisiniz falan de, bence anliycaktir, hem benimde tuhafima gitti bir doktorun böyle supheci konusmasi, bunu yapmamaliydi ne olursa olsun.Insallah hersey yolundadir canim, zaten dusuk riski nerdeyse yok oldu sanirim zaten dikis felanda attimi bence tam rahatlarsin, insallah hersey yolunda gider:Saruboceq:

canim gecmis olsun..
serklaj ameliyati diye geciyor..
yaptiran tandiklarim var,korkmana gerek yok canim..
doguma yakin cikariyorlar dikisi..
bebekle ilgili degil bu,erken dogum riskiyle ilgili..
rahimdeki perden,yada yasadigin düsükler nedeniyle yapilabilir,cok normal..
aklina bebekle ilgili kötü bisey getirme canim :1hug:

gecmis olsun canimm..tam sinirdasin..abartmadan tuzlu ayran icebilirsin bir bardak.. bol su tüketmeye calis..birde eger acsan hafif biseyler yemeye calis canim..
insallah normale döner bir an önce..

aman iyi olun canimm..takinti,stres yapmak cok fena..bosuna üzersin kendini..
dinleme herseyi tadini cikar bosveeer yerimseniben
ilk hamileligin mi?
bizimde cok sükür iyi simdilik hersey..2 gündür kasilmalarim var ama sallamiyorum :1ninca:

evet canım ilk hamileliğim .....normal hayattada takıntılıyım.hiç bir sorun olmayınca acaba kalbi atıyormu diye merak ediyorum.bende mide bulantısı aşerme falanda olmadı.insan ozaman bir sorunmu var diye dusunuyor.akıntım vardı oda azaldı bayağı.şimdide surekli oturduğumdan herhalde belim cok ağrıyor....

anladim canim..sen yinede tetikte ol ama takintili olma yerimseniben
bendede abartilacak kadar cok olmadi,süreklide olmadi..toplam belki 1 hafta..
bel agrilarim cok aoldu aksamlari 12.haftadan sonra kesildi sükür..
seninde gecer insallah..
otururken bel kismin bos kalmasin,yastik koy mutlaka canim,etkisi oluyor yerimseniben

cucum sen magnezyum içiyomusun

tatlimm 6-7 haftalikken yüksek tansiyon ve kasilma sikayetiyle acile gittigimde ordaki doktor kasilmalar icin magnezyum kullan demisti..
ama kendi doktorum simdilik hicbiseye gerek olmadigini söyledi..
bütün degerlerim yüksekmis..
ayrica benim aldigim folik asit biraz farkli,her trimester degistirmek zorundasin..
gereken vitaminler icinde fazlasiyla oluyor,ondan sanirim ekstra vermedi bisey..
sen kullaniyor musun?

merhaba güzeL anneLerr nasıLsınnnızz???
yaa kızLar benim omuzlarımı hep siviLce bastııı yaaa

cnm bnm yüksek araştırmalarımdan anladığım kadarıyla hamilelikte kasılma bacakta çekme kolda uyuşma gibi sebepeler magnezyum eksikliğinden oluyor ve doktorlar böle durumda takviye magnezyum veriyorlar..
ben elevit diye bir ilaç kullanıyorum içinde a dan tut bütün alfabedeki vitaminler var onun yanında magnezyum fosfor falan ne arasan var çok ii bi ilaç
bide gyno feron kullanıyorum..gebelikte ve emziren annelerde görülen demir eksikliği için bnm normalde demirin eksikti zaten

durum bu yani sen bu kasılmalarından bi daha ki gittiğinde bahset tatlım

anladim canim,elevit benim ilac gibiymis yani..
bende cok okudum magnezyumun iyi geldigine canim..
kasilmalarimdan haberi var ama öyle cok SIK olmuyor..
rahim büyüdügü icin kuvvetli kasilma bile yasayabilirsin dedi,aci seklinde degil zaten..rahmimin büyüdügünü anliyorum astik kasilma cesidinden kaydirigubbakcemile3
terfi ettim yani:))
ben cok merakliyimdir vitaminlere zaten,ic dese hemen baslicamda icme diyor napimm kaydirigubbakcemile3

merhaba güzeL anneLerr nasıLsınnnızz???
yaa kızLar benim omuzlarımı hep siviLce bastııı yaaa

merhaba tatlim hosgeldinn hihoyyyt
hadi yaa,sinir oluyorsundur eminimm..
benim yüzüm,gögüs cevrem ve belim cok fena..
hayatta ergenlikte bile sivilcem olmamisti benim :sinifsinif:

kizlar birde vücudunda bölge bölge kuruluk yasayan var mi?
kuruluktan soyuluyor resmen

göğüs uçlarım sadece kuru gibi.bol su iç canım

[]

slm kızlar,
işten yeni geldim ole uykum var ki,
benimde bu aralar yüzüm costu sivilce cıkıp duruo kocamansempatiksalakcinni artı o kuruluklara dıkkat et belkı catlayacak olabılırsın...

canim kollarimda ve ayak bileklerimde var,ordanda catlamam sanirim demi akannehir
zaten azcik kasinsam catlicam korkusuyla yaglaniyorum :kedi:
gürescilere benzedim eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…