Canım benim rahmimde perde vardı bu hamileliğimden önce alındı
Bu operasyonu geçirenlerde sonraki aylarda erken doğum riski ve rahim yetmezliği
sorunları olabiliyormuş doktorum onun için önlem olarak rahim ağzına dikiiş atacak
Dediğin gibi bebekte bi sorun olsa dikiş atmaz ama
oda dün baktığımda neden hareket etmiyor acaba dedi
sonra kalp atımı var normal galiba dedi aklım iyce karıştı işte
canım ben orman dairesinde calışıyorum meşe tesislerinin orda sen nerde çalışıyosun
slm kızlar inşallah iyisinizdir ben bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum bşım dönüyo tansiyonum düşük sanırım dün ölçtürdüm 9 6 idi bugün bence dahada düştü vede işyerindeyim çalışıyorum akşam olsada eve gidip yatsam
Canım benim rahmimde perde vardı bu hamileliğimden önce alındı
Bu operasyonu geçirenlerde sonraki aylarda erken doğum riski ve rahim yetmezliği
sorunları olabiliyormuş doktorum onun için önlem olarak rahim ağzına dikiiş atacak
himmm , ozaman benimki de yay oluyo :) aynen benim gibi, tabi gec dogmassa yerimsenibenSelin benim bildiğim burçlar 23-24 ünde değişiyor.
canim gecmis olsun..Canım benim rahmimde perde vardı bu hamileliğimden önce alındı
gecmis olsun canimm..tam sinirdasin..abartmadan tuzlu ayran icebilirsin bir bardak.. bol su tüketmeye calis..birde eger acsan hafif biseyler yemeye calis canim..slm kızlar inşallah iyisinizdir ben bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum bşım dönüyo tansiyonum düşük sanırım dün ölçtürdüm 9 6 idi bugün bence dahada düştü vede işyerindeyim çalışıyorum akşam olsada eve gidip yatsam
cucu tessekkür ederim canım iyi gidiyor bende bi sıkıntı yok umarım bebişde iyidir.aslında sıkıntı yok ama ben takıntılı olduğum için bazı durumlarda panik oluyorum.:))))buda kötü oluyor tabi...senin nasıl gidiyor.
canim gecmis olsun..
serklaj ameliyati diye geciyor..
yaptiran tandiklarim var,korkmana gerek yok canim..
doguma yakin cikariyorlar dikisi..
bebekle ilgili degil bu,erken dogum riskiyle ilgili..
rahimdeki perden,yada yasadigin düsükler nedeniyle yapilabilir,cok normal..
aklina bebekle ilgili kötü bisey getirme canim :1hug:
gecmis olsun canimm..tam sinirdasin..abartmadan tuzlu ayran icebilirsin bir bardak.. bol su tüketmeye calis..birde eger acsan hafif biseyler yemeye calis canim..
insallah normale döner bir an önce..
aman iyi olun canimm..takinti,stres yapmak cok fena..bosuna üzersin kendini..
dinleme herseyi tadini cikar bosveeer yerimseniben
ilk hamileligin mi?
bizimde cok sükür iyi simdilik hersey..2 gündür kasilmalarim var ama sallamiyorum :1ninca:
anladim canim..sen yinede tetikte ol ama takintili olma yerimsenibenevet canım ilk hamileliğim .....normal hayattada takıntılıyım.hiç bir sorun olmayınca acaba kalbi atıyormu diye merak ediyorum.bende mide bulantısı aşerme falanda olmadı.insan ozaman bir sorunmu var diye dusunuyor.akıntım vardı oda azaldı bayağı.şimdide surekli oturduğumdan herhalde belim cok ağrıyor....
cucum sen magnezyum içiyomusun
tatlimm 6-7 haftalikken yüksek tansiyon ve kasilma sikayetiyle acile gittigimde ordaki doktor kasilmalar icin magnezyum kullan demisti..
ama kendi doktorum simdilik hicbiseye gerek olmadigini söyledi..
bütün degerlerim yüksekmis..
ayrica benim aldigim folik asit biraz farkli,her trimester degistirmek zorundasin..
gereken vitaminler icinde fazlasiyla oluyor,ondan sanirim ekstra vermedi bisey..
sen kullaniyor musun?
cnm bnm yüksek araştırmalarımdan anladığım kadarıyla hamilelikte kasılma bacakta çekme kolda uyuşma gibi sebepeler magnezyum eksikliğinden oluyor ve doktorlar böle durumda takviye magnezyum veriyorlar..
ben elevit diye bir ilaç kullanıyorum içinde a dan tut bütün alfabedeki vitaminler var onun yanında magnezyum fosfor falan ne arasan var çok ii bi ilaç
bide gyno feron kullanıyorum..gebelikte ve emziren annelerde görülen demir eksikliği için bnm normalde demirin eksikti zaten
durum bu yani sen bu kasılmalarından bi daha ki gittiğinde bahset tatlım
merhaba güzeL anneLerr nasıLsınnnızz???
yaa kızLar benim omuzlarımı hep siviLce bastııı yaaa
merhaba tatlim hosgeldinn hihoyyyt
hadi yaa,sinir oluyorsundur eminimm..
benim yüzüm,gögüs cevrem ve belim cok fena..
hayatta ergenlikte bile sivilcem olmamisti benim :sinifsinif:
kizlar birde vücudunda bölge bölge kuruluk yasayan var mi?
kuruluktan soyuluyor resmen
göğüs uçlarım sadece kuru gibi.bol su iç canım
merhaba güzeL anneLerr nasıLsınnnızz???
yaa kızLar benim omuzlarımı hep siviLce bastııı yaaa
merhaba tatlim hosgeldinn hihoyyyt
hadi yaa,sinir oluyorsundur eminimm..
benim yüzüm,gögüs cevrem ve belim cok fena..
hayatta ergenlikte bile sivilcem olmamisti benim :sinifsinif:
kizlar birde vücudunda bölge bölge kuruluk yasayan var mi?
kuruluktan soyuluyor resmen[/QUOTE
slm kızlar,
işten yeni geldim ole uykum var ki,
benimde bu aralar yüzüm costu sivilce cıkıp duruo kocamansempatiksalakcinni artı o kuruluklara dıkkat et belkı catlayacak olabılırsın...
[]
slm kızlar,
işten yeni geldim ole uykum var ki,
benimde bu aralar yüzüm costu sivilce cıkıp duruo kocamansempatiksalakcinni artı o kuruluklara dıkkat et belkı catlayacak olabılırsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?