canim kollarimda ve ayak bileklerimde var,ordanda catlamam sanirim demi akannehir
zaten azcik kasinsam catlicam korkusuyla yaglaniyorum :kedi:
gürescilere benzedim eyvahedigeldismile
anladim canim,elevit benim ilac gibiymis yani..
bende cok okudum magnezyumun iyi geldigine canim..
kasilmalarimdan haberi var ama öyle cok SIK olmuyor..
rahim büyüdügü icin kuvvetli kasilma bile yasayabilirsin dedi,aci seklinde degil zaten..rahmimin büyüdügünü anliyorum astik kasilma cesidinden kaydirigubbakcemile3
terfi ettim yani:))
ben cok merakliyimdir vitaminlere zaten,ic dese hemen baslicamda icme diyor napimm kaydirigubbakcemile3
merhaba tatlim hosgeldinn hihoyyyt
hadi yaa,sinir oluyorsundur eminimm..
benim yüzüm,gögüs cevrem ve belim cok fena..
hayatta ergenlikte bile sivilcem olmamisti benim :sinifsinif:
kizlar birde vücudunda bölge bölge kuruluk yasayan var mi?
kuruluktan soyuluyor resmen
canım ben atakentte oturuyorum işimle evim arası bayağı bi mesafe var
dogru vücudunda olan varmi diye sordum,genelledim yani :kedi:hımmm anladımkaydirigubbakcemile3 ben vucudunda sandım benımde ayak bıleklerıme dogru oluyodu pek onemsememıstım...bende aynı durumdayım yağlanıom sureklı
anladım tatlım ben takip eden kasılmalar sadım o zaman yer açıyo miniğin kendine
o dediğin yağlanmadan bende de oluyo ama yağlanmaya başlayınca kırk pınar gibi geçti artık
cnmmmm bnmm ya bilirim o derdi bnm normal tansiyonum 9-6 düşük tansiyonluyum hamilelikte hepten düştü 7-5 falan oluyo...
bak şimdi bi çubuk kraker bide hafif tuzlu ayran al accıkta ayaklarını bel hizasına getirerek otur ayağını aşağı salma 15 dk öle kalsan yeter bak walla
çalıştığımız için hepimizin derdi dinlenememek gündüz uykusu uyuyabilsek böle etkilenmezdik belki
kızlar cay içiyomusunuz,kimyon yiyomusunuz,bacak bacak üstüne atıyomusnuz.bunlar gebelikde yasakmış başka bildiğiniz bişey varmı.
bacak bacak üstüne atmak miii kafamçokkarıştı
ilk defa duydum canim..
cig et yemek,cok maydonoz ve nane tüketmek,kola,asiri baharatli,sekerli,tuzlu gidalar..
hazir meyve sulari,yikanmamis sebzeler,meyveler,bilip bilmeden tüketilen bitki caylari..
benimde suan aklima gelenler bunlar canim a.s.
kizlar 2 sorum varrrrr :kedi:
ay cok konusuyorum ama napiiiim :kedi:
1- cildiniz icin hamile kalmadan önce kullandigi kremleri,tonikleri kullanmaya devam eden var mi?
yoksa neyle temizliyorsunuz?
2-varis corabi giymeye baslayan var mi?
bir yerde aksamlari yarim saat varis corabi giyerek bacaklar havada dinlenmek varisleri büyük ölcüde azaltiyormus..diye okudumm
bende bu aksam baslicam ama yapan var mi baska??
TOOBA canim ne mutlu sana.. zemuszemus
benimde esim aksine cildimin parladigini,güzellestigini söylüyor ama aynalar yalan söylemiyor..eski halimden eser yok..pütür pütür sivilceler var..
hani bir laf vardir kiz bebek annenin güzelligini alir,anne cirkinlesir..erkek bebekte güzellesir diye..
sende tutmadi bu söz demekki:)bakalim bizde tutacak mi :sinifsinif:
1- cildiniz icin hamile kalmadan önce kullandigi kremleri,tonikleri kullanmaya devam eden var mi?
bir yerde aksamlari yarim saat varis corabi giyerek bacaklar havada dinlenmek varisleri büyük ölcüde azaltiyormus..diye okudumm
bacak bacak üstüne atmak miii kafamçokkarıştı
ilk defa duydum canim..
cig et yemek,cok maydonoz ve nane tüketmek,kola,asiri baharatli,sekerli,tuzlu gidalar..
hazir meyve sulari,yikanmamis sebzeler,meyveler,bilip bilmeden tüketilen bitki caylari..
benimde suan aklima gelenler bunlar canim a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?