2010 Aralık Anneleri

canim kollarimda ve ayak bileklerimde var,ordanda catlamam sanirim demi akannehir
zaten azcik kasinsam catlicam korkusuyla yaglaniyorum :kedi:
gürescilere benzedim eyvahedigeldismile

hımmm anladımkaydirigubbakcemile3 ben vucudunda sandım benımde ayak bıleklerıme dogru oluyodu pek onemsememıstım...bende aynı durumdayım yağlanıom sureklı

anladım tatlım ben takip eden kasılmalar sadım o zaman yer açıyo miniğin kendine
o dediğin yağlanmadan bende de oluyo ama yağlanmaya başlayınca kırk pınar gibi geçti artık

benimde tam aksine cildim güzelleşti yaw. bende sivilce çıkardı. öyle çok değil ama olurdu yani. hatta bi ara çok olmuştu sivilce tedavisi görmüştüm. mafoldumben ama gebe kaldığımdan beri cildim bebek gibi. :dance: hatta şimdi güneşe çıkıyorum hafif bronzlaştım ama bir iki hafta önce porselen gibi olmuştu cildim. gebelik bi cildime yaradı zaten. boshayallersmile ama kuruyorum sanırım kaşıntı oluyo vücudumda. döküntü yok ama kaşıntı var. onun için bebe kremi sürüyorum bende

hımmm anladımkaydirigubbakcemile3 ben vucudunda sandım benımde ayak bıleklerıme dogru oluyodu pek onemsememıstım...bende aynı durumdayım yağlanıom sureklı
dogru vücudunda olan varmi diye sordum,genelledim yani :kedi:
yalniz degilmisimm..uyuz oluyorum hee bu duruma..hormonlar bi tarafimizi sivilcelendiriyo bi tarafimizi kurutuyo alsanaalsanasmile

anladım tatlım ben takip eden kasılmalar sadım o zaman yer açıyo miniğin kendine
o dediğin yağlanmadan bende de oluyo ama yağlanmaya başlayınca kırk pınar gibi geçti artık

aynen canim büyüyor rahim :CüvCüv:
heheh,günde kac defa yaglaniyorsun tatlim?
aldin mi mustelanin ürünlerini?ben daha bi firsat bulupta alamadim,türkiyeden alirim büyük ihtimal

canım öglen yemek felan yedim ayran içtim az kendime geldim cok kötüydüm aynen dediğin gibi dinlenemiyoruz çalıştığımız için uykumuda alamıyorum tabiki zor oluyo gerçekten şimdi evde olup uyumak vardı ama bu ayın sonunda rapor alıcam bi on gün az dinlenip kendime gelmem lazım

kızlar cay içiyomusunuz,kimyon yiyomusunuz,bacak bacak üstüne atıyomusnuz.bunlar gebelikde yasakmış başka bildiğiniz bişey varmı.

TOOBA canim ne mutlu sana.. zemuszemus
benimde esim aksine cildimin parladigini,güzellestigini söylüyor ama aynalar yalan söylemiyor..eski halimden eser yok..pütür pütür sivilceler var..

hani bir laf vardir kiz bebek annenin güzelligini alir,anne cirkinlesir..erkek bebekte güzellesir diye..
sende tutmadi bu söz demekki:)bakalim bizde tutacak mi :sinifsinif:

kızlar cay içiyomusunuz,kimyon yiyomusunuz,bacak bacak üstüne atıyomusnuz.bunlar gebelikde yasakmış başka bildiğiniz bişey varmı.

bacak bacak üstüne atmak miii kafamçokkarıştı
ilk defa duydum canim..
cig et yemek,cok maydonoz ve nane tüketmek,kola,asiri baharatli,sekerli,tuzlu gidalar..
hazir meyve sulari,yikanmamis sebzeler,meyveler,bilip bilmeden tüketilen bitki caylari..
benimde suan aklima gelenler bunlar canim a.s.

Kızlar bır sıtede buldum bu duayı benim çok hoşuma gitti,sizlerlede paylaşmak istedim..okuyunca bana cok huzur verdi...

Anne babanın duası hiçbir zaman reddolunmuycak dualardan birisidir..

Allah'ım bebeğimi nur kıl,

Aklını nur kıl,kulaklarını ve gözlerini nur kıl,üstünü nur kıl,altını nur kıl,sağını,solunu,etini,kemiğini,kanını nur kıl...Allah IM
Ey nurlandırıcı Allah 'ım,
Zatının,Sıfatının ve Habibinin sevgisi ve hürmetine bebeğimi nurlandır...
Bebeğimin nurunu çoğalt ...
Amin..(alıntı)
biz şimdi uyuyucaz bebişimle çok yorulduk sabahtan beri hepinizi öptükŞeniz

kizlar 2 sorum varrrrr :kedi:
ay cok konusuyorum ama napiiiim :kedi:

1- cildiniz icin hamile kalmadan önce kullandigi kremleri,tonikleri kullanmaya devam eden var mi?
yoksa neyle temizliyorsunuz?

2-varis corabi giymeye baslayan var mi?
bir yerde aksamlari yarim saat varis corabi giyerek bacaklar havada dinlenmek varisleri büyük ölcüde azaltiyormus..diye okudumm
bende bu aksam baslicam ama yapan var mi baska??

Son düzenleme:

ilk haftalarda acı çık yedim neden zararlıymış ki nane baharat falan.canım bacak oluyı kan dolaşımını zayıflatıyomuş ondan.meyve suyu mu???maydonoz****((((((((((((

1 evet
2 hayır

bende geçenlerde onun muhabbetini yaptım ama o doğru bişey değil zaten canım. ben kaç tane gebeliğinde güzelleşen anne gördüm kızı oldu. karnı top gibi anneler gördüm gene kızı oldu. bunlar sadece bence işin eğlencesi. kaydirigubbakcemile3 ha sen mustela demişken çatlak kremi araştırıyorum. hani olacaksa oluyo ama biz tedbirimizi alalım belki olacaksa az olsun diye lierac çok beğenilmiş bir krem. benim eltim yeni doğum yaptı. biz onda çatlak bekliyoduk açıkçası çünkü onun annesinde çok çatlak olmuş gebeliklerinde. eltim lierac kullandım ben dedi. hiç çatlağı yokmuş. büssürüde kilo almasına rağmen. zaten kremin methini çok duydum. ben ondan almayı düşünüyorum açıkçası. bi tüp gebelik boyunca yetiyomuş zaten

1- evet. bir zararı yokmuş kozmetiklerin biz boşuna pimpirikleniyoruz canım. bir tek akne kremleri zararlı.

2- hayır. ben henüz erken buluyorum. doğru dürüst karnımız bile yok ki damarlara baskı yapsın. 20 bilemedin 25. haftadan sonra kullanmayı düşünüyorum. bu sıcakta da nasıl kullanacaksak. pek konforlu olmayacak gibi

sebzelerini yıkarken sirkeli suda biraz bekletip ondan sonra yıkayın kızlar. bu saydıklarınla (nane hariç. taze naneye aklım gidiyo opuyorumnanaktan) zaten aram pek yoktu canım. çayıda sıcak şeyler tüketemediğimden içemiyordum zaten

1-cvp- ben kullanıyorum cnm o kadar dikkat etmemeye karar verdim zaten doktorumda gerek yok ne alaka onu yapana kadar bilgisayardan uzak dur dedi

2-cvp-bnm varisim hiç olmadı o yüzden çorap falan almadım ama akşa eve gidince altına yastık koyup dinlendiriyorum bnm cildim çok düzgün suyla yıkıyorum cilt temizleme sütüm var onlada yıkıyorum sonra nemlendrici sürüorum o kadar

slm kızlar ben devamlı takip edemiyorum muhabbete ama benim bugün cnm sıkıldı. ikili testimi salı günü alabileceğimi söylediler salı günbü aradım daha gelmedi sonuç perşembe günü ara dediler bugün aradım yine gelmediğini cmt. günü aramamı söylediler korkmaya başladım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…