2010 Aralık Anneleri

kızlar naber
nasılsınız bakem
ya ben geliyorum
hep muhabbeti kaçırıyorum ya.
neler konuşuyosunuz bakalım
geçmişten bikaç sayfa okudum ama gidemedim çok ileri.
ne var ne yok
anlatın
bi de netim yavaş bugün.
üfffffffffffffffff

merhaba hanımlar dr dan yeni geldim
bebişim erkekmiş
sağlığıda gayet iyiymiş
10 temmuzda 3 lü test yapılacakmış dr öle dedi

kozmetik demişken kızlar,

bu söyleyeceğim önemli. kullandığınız makyaj ürünlerinin kurşun içermediğinden emin olun. kurşun mental gelişim için önemli. vücuda girdikten sonra yağlı dokularda toplanır ve bunlardan biriside beyin. plasentanın kurşunu geçirip geçirmediğini araştıracağım ama yinede dikkat etmekte fayda var. genelde kalıcılığı fazla olanlar kurşun içerir. ben id minerals kullanıyordum fondötenimi. toz fondöten. çokda severim çok iyidir. onu bıraktım mesela. çünkü yüzüme fırçayla sürerken soluyorum halince. clinique'in krem fondötenini aldım. hergün sürmüyorumda işte düğün bayram için. bide dudağınıza süreceğiniz kozmetiklerin kurşun içermemeleri önemli yalıyoruz yutuyoruz sonuçta. ben ürünü almadan elime sürüp üzerinde alyansımı iyice gezdiriyorum kurşun varsa kararıyor. bir yerde okumuştum. sizde bu basit testi sizde uygulayabilirsiniz.

ilk haftalarda acı çık yedim neden zararlıymış ki nane baharat falan.canım bacak oluyı kan dolaşımını zayıflatıyomuş ondan.meyve suyu mu???maydonoz****((((((((((((
asirisini önermiyorlar canim..
taze maydonoz ve nane rahim kasilmasina neden oluyormus,Allah korusun..
hazir meyve suyuda malum icinde dünya kadar kimyasal var..
en iyisi kendin SIKIP icmek,yada taze tüketmekyerimseniben

aynen canim yaa..arkadasimda gecen sene aralikta dogum yapti,kizi oldu..cildide harikaydi yani bayanssulusmile
tatlim catlak kremi muhabbeti cok oldu burda..hatta gizemli mustela bende lierac alicaz..
ama bebak aci badem kremi,mothercare,roc,aventte tavsiye edilenler arasinda..
lierac setini alicam bende,hem hamilelikte hemde sonrasinda diye iki ayri grup..aklinda bulunsun yerimseniben

tatlimm ama doktorlar disardan alinan her türlü kimyasal zararlidir diyor..
ben tenime parfüm bile SIKmiyorum,sacima giysime ancak..vücut kremlerimi bebek kremleriyle degistirdim..cildimide gercek zeytinyagi sabunuyla yikiyorum,bebek kremiyle nemlendiriyorum..
attim tüm tonikleri,kremleri..
ama göz makyajimdan vazgecmiyorum kaydirigubbakcemile3
ki o kadarda normal yani demi bayanssulusmile
ebru sallida kitabinda yazmis,hep kullanmis oda..benim zaten damarlar belli oluyor,korkuyorum acikcasi..
ucak seyehatinde mecburum zaten kullanmaya kafamçokkarıştı
1 ayda 6 defa ucucam cünkü :gitme:

süpersin canim haklisin..
ayy kiyamamm yaa.güzel seylerde hep yasak olur zaten demi sempatiksalakcinni

ama tatlim bazi doktorlarda diyor bilgisayardan bisey olmaz diye..sadece göz sagligi icin filtre takilmaliymis ve sürekli oturmamak gerekiyormus bel-sirt agrisi icin..
neye inanacagimiza sasirdik valla :sinifsinif:
dedigim gibi yinede ben sadece bebek ürünleri kullaniyorum,ne olur ne olmazz:1no2:
canim bendede varis yok,ama damarlarim cok belirgin, cok beyaz tenliyim belki ondan..
ucakta mecburum zaten,:bbo:
iyi yapiyorsun canim dinlendir bol bol.. :CüvCüv:

toobacım o testleri hemen yapıcam rujlar için .
yazın pek kullanılmaz zaten makyaj malzemesi.
orayscım tebrik ederim
bi prens daha geliyoooo
bastı pipililer bu topiki.

acıktımmmmmmmmmmm
yemek yicem
çıkıyorum ben kızlar.
kşama aşk-ı memnu var
çok heyecanlııııııııııı
akşam gelirim ama
başlamadan.

tatlimm aklina kötü bisey getirme sakin..
belki labaratuarda bi aksaklik olmustur..
Allah vermesin kötü bisey olsa böyle oyalamazlar ki
iyidir bebisin Allahin izniyle :Saruboceq:
haber ver ama mutlaka canim

uykucumm hosgeldinn..
ee sende uykum var diyip kaciyorsunn amaaa kaydirigubbakcemile2
kacirmadin canim,tam cümbüsün icine düstünn kaydirigubbakcemile3

bebişim erkekmiş
sağlığıda gayet iyiymiş
ayyyyyyyyy massallah canim oglunaa
bir pipili bebis daha geliyor desene
erkek üstünlügü gitgide arayi aciyor valla :ecrin_bebek:

harikasin canim cok sagol..
bende bitkisel bikac ürün aldim..
kursun plasentedan geciyor canim,o yüzden gercekten cok önemli bi konuyu aciklamissin emegine saglik Şeniz

acıktımmmmmmmmmmm
yemek yicem
çıkıyorum ben kızlar.
kşama aşk-ı memnu var
çok heyecanlııııııııııı
akşam gelirim ama
başlamadan.

bak istee,simdide yemek yedim uyku basti,cikiyorum demeye gelirsin eminimmm sempatiksalakcinni
sonrada ayy siz kaynattiniz,ben kacirdimda falan deme kaydirigubbakcemile3

orays cimm
gözün aydın canım
sağ salim kucaklarımıza alalım hepimiz inşallah..
darısı cinsiyetini merak edip de öğrenemeyen biz diğerlerinin başına

cucum,
bu kozmetik işini daha gebe değilken derste (obstetrik ve jinekoloji) hocama sormuştum. zaten deli bi adam alanında konularına çok hakim. "hiiç bişey olmaz rahatlıkla kullanılabilir gebelikte, gebe istediği kremi kullanabilir, yalnız akne kremleri hariç. " demişti. hatta ayrıntısını da anlatmıştı biraz onlara değinmeme gerek yok. yayınları felanda çok sağlam adamın bayaa ayrıntı biliyo. başka hekim dese sallamam da o bu konuda içimi rahatlattı. ne kafama takılsa onu rahatsız ediyorum zaten. şimdi salıya gidecem soru listesi hazırlıyorum. kafama takılan soru çok acilse ya da beni kudurtursa telefon açıyorum :kedi:
bu nedenle o kadar takılma. seninde kendini iyi hissetmeye ihtiyacın var. kısıtlama o kadar. bakımlı gebeler olalım

Son düzenleme:
kimse yok sanirim yada unuttunuz

aranizda yerim yokmus nasip degilmis onu haber vereyim dedim
canim hatirladik elbette..hayirdir canim hersey yolunda insallah

anladim canim,kasmiyorum kendimi,kokos hamilelerdenim bende,esim simdiden dogum valizin makyaj valizinden kücük olcak kesin diye dalga geciyor sempatiksalakcinni
ama amcamin kizi jinekolog ve dogum doktoru avusturyada..irtibat halindeyiz sizin gibi ve bana dedigi sey 9 ay yemekten tut,bakim,giyim her konuda en saf dönem diyor..
bunu bircok doktordan duydum kimyasallar her dönemde sakincali seyler sonucta..
o yüzden bakimimdan asla geri kalmadan kozmetiklerimi dogallariyla ve bebek ürünleriyle degistirdim sadece..yerimseniben
tatlim birde bazi maddelerin bebege zarari konusunda %100 sonuclu arastirmalar yok maalesef..abartmadan alinan tedbir benimki sadece yerimseniben

Çok güzel bir duaymış canım, teşekkür ederim. Kaydettim bilgisayarıma bende a.s.

bebişim erkekmiş
sağlığıda gayet iyiymiş

:1shok:Bir erkek daha mı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Hayırlı bir evlat olsun inşallah, artık bizde öğrenelim yaaaa:lepi:

Cucum lierac setini nereden alacaksın ben nette aratıyorum ayrı ayrı satılıyor ama setini bulamadım?

acıktımmmmmmmmmmm
yemek yicem
çıkıyorum ben kızlar.
kşama aşk-ı memnu var
çok heyecanlııııııııııı
akşam gelirim ama
başlamadan.

aşkıı memnuuuuuuukaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…