asirisini önermiyorlar canim..ilk haftalarda acı çık yedim neden zararlıymış ki nane baharat falan.canım bacak oluyı kan dolaşımını zayıflatıyomuş ondan.meyve suyu mu???maydonoz****((((((((((((
aynen canim yaa..arkadasimda gecen sene aralikta dogum yapti,kizi oldu..cildide harikaydi yani bayanssulusmilebende geçenlerde onun muhabbetini yaptım ama o doğru bişey değil zaten canım. ben kaç tane gebeliğinde güzelleşen anne gördüm kızı oldu. karnı top gibi anneler gördüm gene kızı oldu. bunlar sadece bence işin eğlencesi. kaydirigubbakcemile3 ha sen mustela demişken çatlak kremi araştırıyorum. hani olacaksa oluyo ama biz tedbirimizi alalım belki olacaksa az olsun diye lierac çok beğenilmiş bir krem. benim eltim yeni doğum yaptı. biz onda çatlak bekliyoduk açıkçası çünkü onun annesinde çok çatlak olmuş gebeliklerinde. eltim lierac kullandım ben dedi. hiç çatlağı yokmuş. büssürüde kilo almasına rağmen. zaten kremin methini çok duydum. ben ondan almayı düşünüyorum açıkçası. bi tüp gebelik boyunca yetiyomuş zaten
tatlimm ama doktorlar disardan alinan her türlü kimyasal zararlidir diyor..1- evet. bir zararı yokmuş kozmetiklerin biz boşuna pimpirikleniyoruz canım. bir tek akne kremleri zararlı.
2- hayır. ben henüz erken buluyorum. doğru dürüst karnımız bile yok ki damarlara baskı yapsın. 20 bilemedin 25. haftadan sonra kullanmayı düşünüyorum. bu sıcakta da nasıl kullanacaksak. pek konforlu olmayacak gibi
süpersin canim haklisin..sebzelerini yıkarken sirkeli suda biraz bekletip ondan sonra yıkayın kızlar. bu saydıklarınla (nane hariç. taze naneye aklım gidiyo opuyorumnanaktan) zaten aram pek yoktu canım. çayıda sıcak şeyler tüketemediğimden içemiyordum zaten
1-cvp- ben kullanıyorum cnm o kadar dikkat etmemeye karar verdim zaten doktorumda gerek yok ne alaka onu yapana kadar bilgisayardan uzak dur dedi
2-cvp-bnm varisim hiç olmadı o yüzden çorap falan almadım ama akşa eve gidince altına yastık koyup dinlendiriyorum bnm cildim çok düzgün suyla yıkıyorum cilt temizleme sütüm var onlada yıkıyorum sonra nemlendrici sürüorum o kadar
tatlimm aklina kötü bisey getirme sakin..slm kızlar ben devamlı takip edemiyorum muhabbete ama benim bugün cnm sıkıldı. ikili testimi salı günü alabileceğimi söylediler salı günbü aradım daha gelmedi sonuç perşembe günü ara dediler bugün aradım yine gelmediğini cmt. günü aramamı söylediler korkmaya başladım artık
uykucumm hosgeldinn..kızlar naber
nasılsınız bakem
ya ben geliyorum
hep muhabbeti kaçırıyorum ya.
neler konuşuyosunuz bakalım
geçmişten bikaç sayfa okudum ama gidemedim çok ileri.
ne var ne yok
anlatın
bi de netim yavaş bugün.
üfffffffffffffffff
ayyyyyyyyy massallah canim oglunaamerhaba hanımlar dr dan yeni geldim
bebişim erkekmiş
sağlığıda gayet iyiymiş
10 temmuzda 3 lü test yapılacakmış dr öle dedi
kozmetik demişken kızlar,
bu söyleyeceğim önemli. kullandığınız makyaj ürünlerinin kurşun içermediğinden emin olun. kurşun mental gelişim için önemli. vücuda girdikten sonra yağlı dokularda toplanır ve bunlardan biriside beyin. plasentanın kurşunu geçirip geçirmediğini araştıracağım ama yinede dikkat etmekte fayda var. genelde kalıcılığı fazla olanlar kurşun içerir. ben id minerals kullanıyordum fondötenimi. toz fondöten. çokda severim çok iyidir. onu bıraktım mesela. çünkü yüzüme fırçayla sürerken soluyorum halince. clinique'in krem fondötenini aldım. hergün sürmüyorumda işte düğün bayram için. bide dudağınıza süreceğiniz kozmetiklerin kurşun içermemeleri önemli yalıyoruz yutuyoruz sonuçta. ben ürünü almadan elime sürüp üzerinde alyansımı iyice gezdiriyorum kurşun varsa kararıyor. bir yerde okumuştum. sizde bu basit testi sizde uygulayabilirsiniz.
acıktımmmmmmmmmmm
yemek yicem
çıkıyorum ben kızlar.
kşama aşk-ı memnu var
çok heyecanlııııııııııı
akşam gelirim ama
başlamadan.
kimse yok sanirim yada unuttunuz
aranizda yerim yokmus nasip degilmis onu haber vereyim dedim
canim hatirladik elbette..hayirdir canim hersey yolunda insallahkimse yok sanirim yada unuttunuz
cucum,
bu kozmetik işini daha gebe değilken derste (obstetrik ve jinekoloji) hocama sormuştum. zaten deli bi adam alanında konularına çok hakim. "hiiç bişey olmaz rahatlıkla kullanılabilir gebelikte, gebe istediği kremi kullanabilir, yalnız akne kremleri hariç. " demişti. hatta ayrıntısını da anlatmıştı biraz onlara değinmeme gerek yok. yayınları felanda çok sağlam adamın bayaa ayrıntı biliyo. başka hekim dese sallamam da o bu konuda içimi rahatlattı. ne kafama takılsa onu rahatsız ediyorum zaten. şimdi salıya gidecem soru listesi hazırlıyorum. kafama takılan soru çok acilse ya da beni kudurtursa telefon açıyorum :kedi: bu nedenle o kadar takılma. seninde kendini iyi hissetmeye ihtiyacın var. kısıtlama o kadar. bakımlı gebeler olalım
Kızlar bır sıtede buldum bu duayı benim çok hoşuma gitti,sizlerlede paylaşmak istedim..okuyunca bana cok huzur verdi...
Anne babanın duası hiçbir zaman reddolunmuycak dualardan birisidir..
Allah'ım bebeğimi nur kıl,
Aklını nur kıl,kulaklarını ve gözlerini nur kıl,üstünü nur kıl,altını nur kıl,sağını,solunu,etini,kemiğini,kanını nur kıl...Allah IM
Ey nurlandırıcı Allah 'ım,
Zatının,Sıfatının ve Habibinin sevgisi ve hürmetine bebeğimi nurlandır...
Bebeğimin nurunu çoğalt ...
Amin..(alıntı)
biz şimdi uyuyucaz bebişimle çok yorulduk sabahtan beri hepinizi öptükŞeniz
merhaba hanımlar dr dan yeni geldim
bebişim erkekmiş
sağlığıda gayet iyiymiş
10 temmuzda 3 lü test yapılacakmış dr öle dedi
aynen canim yaa..arkadasimda gecen sene aralikta dogum yapti,kizi oldu..cildide harikaydi yani bayanssulusmile
tatlim catlak kremi muhabbeti cok oldu burda..hatta gizemli mustela bende lierac alicaz..
ama bebak aci badem kremi,mothercare,roc,aventte tavsiye edilenler arasinda..
lierac setini alicam bende,hem hamilelikte hemde sonrasinda diye iki ayri grup..aklinda bulunsun yerimseniben
[/B]
acıktımmmmmmmmmmm
yemek yicem
çıkıyorum ben kızlar.
kşama aşk-ı memnu var
çok heyecanlııııııııııı
akşam gelirim ama
başlamadan.
malesef yine düsük yaptim buda nasip degilmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?