2010 Aralık Anneleri

hametcim geçmiş olsun cnm allah sana inşallah çok sağlıklı bir evlat daha nasip eder, kendine dikkat et cnm.
orays tebrik ederim cnm bir erkek beiş daha geliyo yuppi aralıkta erkek patlaması yaşanacak valla

bütün arkadaşlarım iyisinizdir umarım geçmişi okuyamadım kusura bakmayın acele ettim hemen yazabilmek için,ben iyiyim son sınavımda bitti orta geçti ama mezun oluyorum kısmetse,başka kötü haberimiz yoktur umarım,allah herkesin bebişlerini bağışlasın

sagolun canlarim bu bu büyüklükde 4. düsügüm ama 10. hamilelikti insallah saglikli bi yavrumdaha olur ama karmakarisikim bende kromosom anomali si var genetik testte cikti bazen bi tane anasiz babasiz bebek alip büyüteyim diyorum en azindan hem sevap hemde kizima kardes olur bilmiyom ki ne yapayim diyorum allahim hakkimda hayirli olana gönlümü razi eyle

Selam arkadaşlar bayadır giremiyorum foruma neler oldu bitti cok da bilşmiyorum ama herkese güsel hamileleikler diliyorum..bugün benden baya leke geldi hemen doktora koştuk. cok sükür bebeişim iyiyimiş.cok yorulmusum yoğun tempodan dinlen dedi kendine iyi bak dedi...bnu arada bebeişimin cinsiyetinide öğrendik..OĞLUM oluyor inşallah.......cok büyüymüşdü yarmaz eli kolu oynuyordu zıplıyorduRabbim sağlıklı bebeişler versin bizlere ....çok mutluyum..

ERSASU canım benim adım listeden silinmiş bayadır giremiodum ama tekrar bilgilerimi yazar mısın ...yaş 24 sat 20 mart tahmini doğum tarihi 21 aralık 62 kilo ile hamile kaldım tahmini cinsiyet oğlan ve gerçek cinsiyet OĞLAN ...eklersen sevinirim..

canım çok üzüldüm yaşadıklarına,ne kadar üzülmüşsündür allah inşallah yaşatmasın sana birdaha öyle birşey,yaşın gençse daha denersin canım kendinde o cesareti ve gücü hissediyorsan,ama dediğin şeyde okadar güzel birşeyki,ne çocuklarımız var evsiz,sevgiye muhtaç,inşallah canım hakkında hayırlısı olsun

ohh maşallah cnm bir günde 2 erkek haberi,hayırlısı olsun cnm,dinlen ya yorma kendi bigün bir işi yavaş yavaş yapıyorsun diğerini yarın yap,yada hiç yapma ya salla kime ne dr. dinlen dedi sana,rahatına bak cnm

ayy maasallah oglusuna
11 haftalikken ogrendin ne guzel
bende 11 haftaligim ama soylemiyolar buranin doktorlari
20 haftalikken belli olur diyo

Canım iyi düşün, bu işlerin geri dönüşü yok. Tabi ki çok sevap ama kendi çocuğundan ayırmadan sevmen gerek.

Esrasur, adın listede şimdi kontrol ettim 42.sıradasın. Oğlun da hayırlı olsun bugün ikinci erkek bebek haberi, her gün en az 3 erkek bebek haberi geliyorkaydirigubbakcemile3

Sporstar, sınavının iyi geçmesine sevindim arkadaşım gözün aydınkaydirigubbakcemile5

esrasucum evet farkindayim dr 38 e kadar deneyebilirsin dedi bide kizimin yalnizligi

ne ye karar vercemi bilmiyom

Allah hayırlısını versin herşeyin, ama kızım yalnız diye niye bu kadar üzülüyorsun. Bir sürü tek çocuk var, hem her türlü imkanınızı önüne serersiniz, belki kızının şansı da bu bilemezsin? Benim kardeşim var ama uzağız görüşemiyoruz bile:sinifsinif:

canim benimm burdan lierac´in alman sitesinden alicam..dogum öncesi 3 krem dogum sonrasi serum falan biseyler var kremin yaninda..
douglas magazalari Türkiyedede acildi,oraya bi bak istersen canim..

canim tebrik ederim okulunda bitti artik..
kafan rahat bi sekilde göbisini büyütmek nasip olsun artikk :Saruboceq:

canim benim cok üzüldüm..
cok gecmis olsun..Allahim sabir versin sana..
en kisa zamandada saglikli sihhatli bir evlat versin insallah..
Allah yavrunu sana bagislasin,yasin cok ileri degilki canim,umudunu kaybetme..:teselli:

gözün aydin canimm bi pipili bebis dahaaa
ayrica gecmis olsun,bir daha korkutmaz insallah seni canim:Saruboceq:

ersasu canım teşekkür ederim ya bakalım 10güne sonuçlarımızı koyarlar nete,ama geçerim diyorum hayırlısıyla,sen nasılsın neler yapıyosun
hametcim kritik dönemlerin ama bişeyler geçmişte sayılmaz sadece rislerin arttığı dönem ,dr. kontrolünde geçmesi lazım hep hamileliğin ama sanırım bunlarda öyle oldu,inşallah canım belki bişeyler söyler dr.larda bu genetik durumuna çözüm bulurlar bir hamilelik daha geçirirsin bebişinide sağlıkla kucaklarsın,ama şükür ki bi çocuğun var,o sana en büyük dayanak

ayy maasallah oglusuna
11 haftalikken ogrendin ne guzel
bende 11 haftaligim ama soylemiyolar buranin doktorlari
20 haftalikken belli olur diyo

ben bi sopadan geciricem zaten buranin doktorlarini klava:
görüp heves ettigimiz seyleride alamiyoruz sayelerinde
bak ben ucaktan inicem,ertesi gün doktora gidicem,sende kesin git Türkiyede yerimseniben

cucum hoşgeldin canım,çok teşekkür ederim ya,nasılsın,ben artık çok rahatım uzun bir okul döneminden sonra 1-2 sene evdeyim ve çok güzel dinlenicem ohhhh
bende bebe yağı almıştım ama burda arkadaşlarda dediğine göre normal nemlendirici sütlerimde vardı onları da kullanıcam valla sıcakta pek sevmiyorum yağlanmayı ya :sinifsinif:

walla cucu ya demişsin ama bende yazmadan edemedim sporcum bende sevmiyorum yağlanmayı ama napim çatlaklarım patlaklarım az olsun diye uğraşıyorum sen sporcusun muhtemelen sıkısın diye fazla çatlamazsın ayy ben çok korkuyorum öle çatlamaktan olucakmış illaki bari az olsa

sütüde yağıda başa bela

canım sırf karnımdan şüpheliyim bende normalde hayatta 54 kilo olmuş biri değilim geçen sene 47dim evlendikten sonra 52 oldum herkes çok kızıyordu zayıfım diye 3aydırda 51im,o göbek nasıl büyücekte 60 kilo olucak onu anlamıyorum sanki çatlarmışım gibi geliyor ya,1-2 haftadır bende başladım yağa valla,burda dr.larına soran arkadaşlar olmuş nemlendiriciyi kullanın demiş rahatladım bende,bende sormuştum gerçi cnm ama ben direk bebe yapı kullanabilirmiyim diye sorduğum için dr.da tabi dedi,o yüzden alternatifi öğrenemiştim,şuan için önden top gibi bi çıkıntı var okadar bakalım nasıl olucaz çok merak ediyorum,haftaya yeni resim ekliyim olmazsa :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…