malesef yine düsük yaptim buda nasip degilmis
canım çok üzüldüm yaşadıklarına,ne kadar üzülmüşsündür allah inşallah yaşatmasın sana birdaha öyle birşey,yaşın gençse daha denersin canım kendinde o cesareti ve gücü hissediyorsan,ama dediğin şeyde okadar güzel birşeyki,ne çocuklarımız var evsiz,sevgiye muhtaç,inşallah canım hakkında hayırlısı olsunsagolun canlarim bu bu büyüklükde 4. düsügüm ama 10. hamilelikti insallah saglikli bi yavrumdaha olur ama karmakarisikim bende kromosom anomali si var genetik testte cikti bazen bi tane anasiz babasiz bebek alip büyüteyim diyorum en azindan hem sevap hemde kizima kardes olur bilmiyom ki ne yapayim diyorum allahim hakkimda hayirli olana gönlümü razi eyle
Selam arkadaşlar bayadır giremiyorum foruma neler oldu bitti cok da bilşmiyorum ama herkese güsel hamileleikler diliyorum..bugün benden baya leke geldi hemen doktora koştuk. cok sükür bebeişim iyiyimiş.cok yorulmusum yoğun tempodan dinlen dedi kendine iyi bak dedi...bnu arada bebeişimin cinsiyetinide öğrendik..OĞLUM oluyor inşallah.......cok büyüymüşdü yarmaz eli kolu oynuyordu zıplıyorduRabbim sağlıklı bebeişler versin bizlere ....çok mutluyum..
Selam arkadaşlar bayadır giremiyorum foruma neler oldu bitti cok da bilşmiyorum ama herkese güsel hamileleikler diliyorum..bugün benden baya leke geldi hemen doktora koştuk. cok sükür bebeişim iyiyimiş.cok yorulmusum yoğun tempodan dinlen dedi kendine iyi bak dedi...bnu arada bebeişimin cinsiyetinide öğrendik..OĞLUM oluyor inşallah.......cok büyüymüşdü yarmaz eli kolu oynuyordu zıplıyorduRabbim sağlıklı bebeişler versin bizlere ....çok mutluyum..
sagolun canlarim bu bu büyüklükde 4. düsügüm ama 10. hamilelikti insallah saglikli bi yavrumdaha olur ama karmakarisikim bende kromosom anomali si var genetik testte cikti bazen bi tane anasiz babasiz bebek alip büyüteyim diyorum en azindan hem sevap hemde kizima kardes olur bilmiyom ki ne yapayim diyorum allahim hakkimda hayirli olana gönlümü razi eyle
ERSASU canım benim adım listeden silinmiş bayadır giremiodum ama tekrar bilgilerimi yazar mısın ...yaş 24 sat 20 mart tahmini doğum tarihi 21 aralık 62 kilo ile hamile kaldım tahmini cinsiyet oğlan ve gerçek cinsiyet OĞLAN ...eklersen sevinirim..
bütün arkadaşlarım iyisinizdir umarım geçmişi okuyamadım kusura bakmayın acele ettim hemen yazabilmek için,ben iyiyim son sınavımda bitti orta geçti ama mezun oluyorum kısmetse,başka kötü haberimiz yoktur umarım,allah herkesin bebişlerini bağışlasın
sporstarcim yas 36 oldu ne dersin
esrasucum evet farkindayim dr 38 e kadar deneyebilirsin dedi bide kizimin yalnizligi
ne ye karar vercemi bilmiyom
canim benimm burdan lierac´in alman sitesinden alicam..dogum öncesi 3 krem dogum sonrasi serum falan biseyler var kremin yaninda..Çok güzel bir duaymış canım, teşekkür ederim. Kaydettim bilgisayarıma bende a.s.
:1shok:Bir erkek daha mı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Hayırlı bir evlat olsun inşallah, artık bizde öğrenelim yaaaa:lepi:
Cucum lierac setini nereden alacaksın ben nette aratıyorum ayrı ayrı satılıyor ama setini bulamadım?
aşkıı memnuuuuuuukaydirigubbakcemile5
canim tebrik ederim okulunda bitti artik..hametcim geçmiş olsun cnm allah sana inşallah çok sağlıklı bir evlat daha nasip eder, kendine dikkat et cnm.
orays tebrik ederim cnm bir erkek beiş daha geliyo yuppi aralıkta erkek patlaması yaşanacak valla
bütün arkadaşlarım iyisinizdir umarım geçmişi okuyamadım kusura bakmayın acele ettim hemen yazabilmek için,ben iyiyim son sınavımda bitti orta geçti ama mezun oluyorum kısmetse,başka kötü haberimiz yoktur umarım,allah herkesin bebişlerini bağışlasın
canim benim cok üzüldüm..sagolun canlarim bu bu büyüklükde 4. düsügüm ama 10. hamilelikti insallah saglikli bi yavrumdaha olur ama karmakarisikim bende kromosom anomali si var genetik testte cikti bazen bi tane anasiz babasiz bebek alip büyüteyim diyorum en azindan hem sevap hemde kizima kardes olur bilmiyom ki ne yapayim diyorum allahim hakkimda hayirli olana gönlümü razi eyle
ayy maasallah oglusuna
11 haftalikken ogrendin ne guzel
bende 11 haftaligim ama soylemiyolar buranin doktorlari
20 haftalikken belli olur diyo
bi kizim var gizemcim rabbim bagislarsa
cucum hoşgeldin canım,çok teşekkür ederim ya,nasılsın,ben artık çok rahatım uzun bir okul döneminden sonra 1-2 sene evdeyim ve çok güzel dinlenicem ohhhh
bende bebe yağı almıştım ama burda arkadaşlarda dediğine göre normal nemlendirici sütlerimde vardı onları da kullanıcam valla sıcakta pek sevmiyorum yağlanmayı ya :sinifsinif:
walla cucu ya demişsin ama bende yazmadan edemedim sporcum bende sevmiyorum yağlanmayı ama napim çatlaklarım patlaklarım az olsun diye uğraşıyorum sen sporcusun muhtemelen sıkısın diye fazla çatlamazsın ayy ben çok korkuyorum öle çatlamaktan olucakmış illaki bari az olsa
sütüde yağıda başa bela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?