carnacım bebişi görmüşsüğn ne güzel
benim randevuma da 4 gün kaldı.
çatlıyorum meraktan.
inşallah bend e gzüel haberlerle gelirim.
sportstarcım seni de tebrik ediyorum
okulunu bitirmişsin.
uamrım final sonuçların da güzel gelir inşallah.
ohhhhhhhhh artık bebişle doyasıya ilgilenirsin.
ayy süpersiniz hocamm opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ilk hocalık deneyimime başlıyım ozaman kaydirigubbakcemile3 doğumdan sonra kesinlikle basketbola başlama hemen :)) doğum yerini koruman lazım bisüre sezeryanda da normal doğumda da dikişleri korucaz bi süre ama salona gidip pilates aerobik ne bileyim öle daha az riskli spora başlayabiliriz hemen tabi bebekten fırsat bulabilirsek ama en önemlisi bizim hocalarımızın bile dediği yürüyüş,hiç bişey yapamıyosak 1 saat tempolu yürümek bile yeter,hem nefesimizi düzenler,temiz hava,ve sağlıklı zayıflama :))) bence sen baya isteklisin yaparsın gibi geliyor bana öle konuşup konuşup vazgeçcekmişsin gibi durmuyorsun kaydirigubbakcemile3 (nasıl iyi oldumu )
canimm doktorundan memnun degilsen cok iyi olmus..git bakalim..kızlar yarın ben yeniden başka bi doktora giidiyorum test sonuçlarımı bide o doktora göstermek istiorum 3 aydır gittiğim doktordan memnun deilim hiç tatmin etmior benii yarın ki gittiğim doktorum:d inşş cinsiyet görür belkiii bide kalp sesini duymak istiorum benim gittiğim dokturm da sadece görüntüyle idare ediordum yarın sesinide duyucam inşş kalbini meleğiminn:d:d:d:hulya::CüvCüv:
al bendende o kadarklava:
eger gidebilirsem bende dusunuyorum sirf cinsiyetini ogrenmek icinolumunekankayizsmile
git mutlaka canim,ben türkiyedeki doktorlara daha cok güveniyorum kim ne derse desin valla :umursamaz:arkadaslar ya benim karnim hic doymuyo
sizde oylemisiniz yatana kadar surekli biseyler yiyorum
yemekten yoruluyorum ama karnim surekli acikiyor
canim cok sevindim bebisinin iyi oldugunaa,massallah minik karideseAynen canım bende öyleyim.Üstüne üstlük sürekli acıkmama rağmen bende inanılmaz bir iştahsızlık ve yemeklere karşı tiksinme var, ağzımın tadı bir değişik o yüzden bana yemek yemek resmen işkence gibi geliyor.
Kızlar birde kendimizi çok aç bırakmadan yani şekerimiz düşmeden doyurmamız gerekiyormuş.Eğer insülünü düşürürsek yesekte doymazmışız.
Bu arada benim doktor randevum 20 hazirandı.Ama ben bugün doktora gittim.Göbeğim git gide inince korktum Doktor normal dedi senin bebeğin şu anda karides kadar dedi : )Maşaalah kıpır kıpırdı bizde resim alana kadar bayağa bekledik tabi : ) 38 mm olmuş.Kalp sesini duydum ilk defa daha önce sadece USG de Görmüştüm.Cinsiyetini sordum kaydirigubbakcemile3 Eee hayliyle belli değil : )
İkili testimi 20 haziran da yaptırıcam.İçim bayağa bi rahatladı herşeyin normal olduğunu görünce.
Haa doktora ilk 3 AY çocuk anneden beslenmezmiş öyle diyorlar dedim.Nasıl olurmu öyle şey dedi yediklerin senin kanına gidiyor kanından bebeğe çocuk nasıl beslenicek ki dedi başka.Uzun anlattı ama biraz tıbbi : ) anladığım kadarı ile böyle.Bende pek gıdama bakmadım bu yüzden.Allahtan bol bol meyve yiyorum.Yumurta yı eksik etmeyecekmiyiz birde, beyin gelişimi için çok öenmli bir gıdaymış hatta en önemlisiymiş.
cucum sorma ya uykuya dayanamıyorum
ben niye böl tembel oldum ya
annem gittigideli böyleyim
öğlen bişiler yiyince bi uyku bastırıyo ki sormayın.
dayanamıyorum
eeee annem her işi yapıyodu
alıştım.
şimdi yemeği zor yapıyorum valla
evim bir dağınık bir dağınık sormyın.
aşkı memnu başlamadan geldim
ama siz yoksunuz
ben okuldan gelene kadar muhabbeti yapıyosunuz zaten.
sonra da ben uykucu şirin dayanamıyorum tabi
bu arada 4 gün kaldı bebişimi görmeme
Allahım herşey yolundadır inşallah
mutluluktan uçarak gelir ben de anlatırım inşallah
tobaacım bende duymuştum akne krem yda jelllerini kullanmayın diye
içinde onun etken madesi zarar veriyomuş.
bende vardı b,ikaç temzileme jeli
kerdeşime verdim
boşuna beklemesin diye.
veririm canımm nedemek valla heyecanladnım yine bebeğimi görücem diee çok mutlyum yaa
tek problem canım ben öğretmenlik yapmak istemiyorum,yani yapamamda,sesim yükselmiyor benim çok, böle hoca gibi sesimi tüm sınıfa duyurtacağım sesim yok ve beni takmaz öğrenciler :)))) birde düşün beden eğitimi öğretmenleri hiç dinlenmiyor bizim ülkemizde bende bi şirkette falan çalışmak istiyorum ama kısmet tabi cnm öğretmenlik tam bir bayan mesleği,anne mesleği,belki biraz dinlensem fikrim değişir 27 yaşındayım hala okuldayım yani,ben geç girdim bu üni.ye 2. üniversitem,çok sıkıldım yani dinlenememektan,ama spor aşkım bitmiyo hiç,burdan konuşuruz hep bildiklerimizi,benimde branşım ritmik cimnastik ve masa tenisiydi ama aktif değilim artık üni.ye başladığımdan beri eskiden derecelerimde vardı ama yaşta ilerledi insan yoruluyo,çok iyi düşünüyosun valla canım bende bizim hastaneye sorcam öle bi kursu varmı diye,hem doğumda nefes içinde önemli valla hiç yorulmadan doğum yaparsın ne güzel,ayy bebişinle de gidiceksin hem ne güzel ya,çok iyi bi aktivite gerçekten ilk randevumda soruyorum hemen :))) gerçi ben inzivaya çekilmiştim ya dinlenicektim :)))
tek problem canım ben öğretmenlik yapmak istemiyorum,yani yapamamda,sesim yükselmiyor benim çok, böle hoca gibi sesimi tüm sınıfa duyurtacağım sesim yok ve beni takmaz öğrenciler :)))) birde düşün beden eğitimi öğretmenleri hiç dinlenmiyor bizim ülkemizde bende bi şirkette falan çalışmak istiyorum ama kısmet tabi cnm öğretmenlik tam bir bayan mesleği,anne mesleği,belki biraz dinlensem fikrim değişir 27 yaşındayım hala okuldayım yani,ben geç girdim bu üni.ye 2. üniversitem,çok sıkıldım yani dinlenememektan,ama spor aşkım bitmiyo hiç,burdan konuşuruz hep bildiklerimizi,benimde branşım ritmik cimnastik ve masa tenisiydi ama aktif değilim artık üni.ye başladığımdan beri eskiden derecelerimde vardı ama yaşta ilerledi insan yoruluyo,çok iyi düşünüyosun valla canım bende bizim hastaneye sorcam öle bi kursu varmı diye,hem doğumda nefes içinde önemli valla hiç yorulmadan doğum yaparsın ne güzel,ayy bebişinle de gidiceksin hem ne güzel ya,çok iyi bi aktivite gerçekten ilk randevumda soruyorum hemen :))) gerçi ben inzivaya çekilmiştim ya dinlenicektim :)))
evet cnm ya ben aslında bi hevesle kışın kpss kursuna yazıldım sonra martta hamile kaldım bıraktım :)))sanırım çok yoruldum okuldu dersti derken,canım bir çok okulda gereken önem veriliyor ama birçok okulda da beden eğitimi derslerinde matematik türkçe yapıldığını biliyorum bazı arkadaşlar stajını ilköğretim okullarında yaptılar ben kendi üniversitemde yaptığım için onu tatmadım,aslında öğrencilerle bikaç kere deneseydim belki çok heves etçektim,senin ne öğretmenisin cnm,ben zaten ilköğretimde öğretmen olabiliyorum memur olursamslm canım,bı ogretmen olarak dayanamadım ama bence ılkogretımlerde en cok dınlenen ve sozu gecen ogretmenler beden eğitim öğrt oluyobı denesen bırakamazsın,hemde bayılırlar emınım sana,cocukların o kadar ıhtıyacı var kı degısık spor dallarınakaydirigubbakcemile2 hani düşünürsen ılkogretımde ogretmenlık de güzel şey..
anladim canim,hakkinda en hayirli neyse o olsun..sende haklisin onca sene kolayla gecmiyor..biraz dinlen bakalim bebegin ele avuca gelene kadar..Allah kolaylik versin ögretmenlere,gercekten hakettikleri deger verilmiyor ama en zor mesleklerden biri sonucta..
bir spor salonunda calismakta süper olurdu,giren cikan belli zaten,kasmazda insan kendini..seninde dedigin gibi zaman gecsin bi bakalim,yepyeni kapilar acilir sana..
evet canim burda cok sükür o tarz imkanlar var,en yogun sekilde degerlendirmek istiyorum bende.. egzersizlerden haric,nefes alma teknikleri,dogum baslarken neler yapilir,nasil sakinlesilir..üstelik bu seanslara eslerde geliyorrr,en matrak kismida bu bence sempatiksalakcinni
insallah kafana göre bir kurs bulursun tatlim
spor aski varsa bir insanda kolay kolay kopamaz canim,hamileliktede mecbur yapilicak hafif sporlar..yani kopmayada vaktin olmayacak bana sorarsan yerimseniben
evet cnm ya ben aslında bi hevesle kışın kpss kursuna yazıldım sonra martta hamile kaldım bıraktım :)))sanırım çok yoruldum okuldu dersti derken,canım bir çok okulda gereken önem veriliyor ama birçok okulda da beden eğitimi derslerinde matematik türkçe yapıldığını biliyorum bazı arkadaşlar stajını ilköğretim okullarında yaptılar ben kendi üniversitemde yaptığım için onu tatmadım,aslında öğrencilerle bikaç kere deneseydim belki çok heves etçektim,senin ne öğretmenisin cnm,ben zaten ilköğretimde öğretmen olabiliyorum memur olursam
ewet zaten o kpss olayı herseyı mahvedıyor,bende sozlesmelı anca atanabıldım,okul öncesi öğretmeniyim,beden egt ogrt den hep destek almısımdır o yuzdn cok ımrendıgım bı alan ,hele su ayrı ayrı dallarınız oluyor ona bayılıyorum,ewet bı sınıfa gırsen zaten asık oluyosun cocuklara bırakamıyorsun,ama bebekle zor olucak gıbı calısmak herlade...memurluktan geçiş yapabilirsin dıye bılıorum..
ewet zaten o kpss olayı herseyı mahvedıyor,bende sozlesmelı anca atanabıldım,okul öncesi öğretmeniyim,beden egt ogrt den hep destek almısımdır o yuzdn cok ımrendıgım bı alan ,hele su ayrı ayrı dallarınız oluyor ona bayılıyorum,ewet bı sınıfa gırsen zaten asık oluyosun cocuklara bırakamıyorsun,ama bebekle zor olucak gıbı calısmak herlade...memurluktan geçiş yapabilirsin dıye bılıorum..
evet cnm ya ben aslında bi hevesle kışın kpss kursuna yazıldım sonra martta hamile kaldım bıraktım :)))sanırım çok yoruldum okuldu dersti derken,canım bir çok okulda gereken önem veriliyor ama birçok okulda da beden eğitimi derslerinde matematik türkçe yapıldığını biliyorum bazı arkadaşlar stajını ilköğretim okullarında yaptılar ben kendi üniversitemde yaptığım için onu tatmadım,aslında öğrencilerle bikaç kere deneseydim belki çok heves etçektim,senin ne öğretmenisin cnm,ben zaten ilköğretimde öğretmen olabiliyorum memur olursam
evlenmeden önce spor salonunda part-time antrenörlük yapıyordum evlenince bıraktım akşam9da çıkıyordum ve eve uzaktı,bakalım bebişim büyüsün şöle 6-8 aylık olsun kesinlikle düşünüyorum çalışmayı ama kısmetim ne yönde ozaman görücem
ya eşlerle ne kadar zevkli olur ama çok komik geçer,ben oturur gülerim hep eşime kaydirigubbakcemile3 ben doğumda eşiminde girmesini istiyorum bebeğimin ilk resmini çek diyorum girerim ama çekmem diyo,aklıma gelmez o an diyo,zaten girmesinede zar zor ikna ettim
oooo sen çok tecrübeli başlamışsın olaya valla,herşey hazır bi bebişin gelicek hayırlısıyla,ben dr.umu bile hamile kaldıktan sonra 6. haftada buldum :)))) fotoğrafçıyla birlikte baya kalabalık bi doğum olucak sizin,ne güzel canım hepsi bi zaman anı olarak kalıcak bakıcaz bebeklerimizin ilk resimlerine
ya sorma ben 2 ay uğraştım ikna etmek için dayanamam seni öle görmeye diyo,bende hep hamileler dr.ların elini tutuyorlar bi destek bekliyolar demek sende gel elini tutayım dedim öle deyince ikna oldu enson ama resimde ikna edemedim daha şimdi onun üstünde çalışmalara başladım :)))))
tatlim ikna olmusya bosver,göbis cikmaya baslasin,odasini falan hazirlamaya basla iyice heves eder herseyine,senden önce girer dogumhaneye sempatiksalakcinni
tatlim tecrübeli denmez benim gibisine,buldumcuk denir :kedi:
3 sene isteyipte 3.tedavide bulunca bebegi biraz böyle oluyor sanirim..
3 senenin arastirmalarindan derleyip topladiklarimi yapicam kismetse..:kedi:
benimde evim kücük,cocuk odasi yok..2 sene sonrada esimin burdaki görevi bitiyor,1 yil hamilelik,1 senede bebek ancak yanimizda kalir düsüncesiyle yeni eve cikmadik cünkü nereye gidecegimiz bile belli degil henüz ve burda tasinma masreflari cok yüklü..
duvarlari,yerleri komple söküp cikiliyor,tasinacagin evdede sifirdan kendin yapiyorsun..
göze alamadik yani canim,bebegimin odasi olmayacak ilk etapta yani..
o yüzden sanirim bende diger seylerine daha yogunlasiyorum,ordan hevesimi almaya calisiyorum :kedi:
canım benim sağlıklı olsunlarda kız erkek hepsi kabulümuz.Âmin canım cümlemiz inşallah
Ayy ne güzel herkes bir bir cinsiyeti öğreniyor bende bugün
gittim dra 20 haftalikken öğrenebiliriz dedi cinsiyet önemli değil sağlıklı olsunda diyorum
ama cokta merak ediyorum
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Bende öğrenmedim ama eşimi öğrendim söylemiyorum diye kandırıyorumkaydirigubbakcemile3 sabahtan beri peşimde geziyor söyle diye söylemiyorum, halbuki bende bilmiyorumkaydirigubbakcemile3
Çok kötüyüm dimi yaaaalkisalkisalkis
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan2 nci kızımız geldii hoşgeldinn annesii
canım ne güzel allah göndermiş bebişini,geç olmuş ama güç olmucak inşallah,daha bi kıymetli olucak o şimdi ayy ne güzel
canım bende zaten ilk 6ay beşiğini bizim odada tutucam daha sonra küçük odamız var oraya takım alıcaz ona zaten gece her dakka emzirceğimiz için başka odada zor olucak ben o yüzden böyle yapıcam ilk 6ay zaten boyuda uzucak hemen güzel bi bebiş odası takımı alıcaz daha sonra,
canım en mantıklısını yapmışsın taşınmamakla,bekleyin artık az da kalmış zaten,tayinine göre taşınırsınız,seninde aynı bizim hesap gibi olucak cnm sende bisüre yanında tutup emzirirsin işte yoksa diğer odada çok zor oluyor arkadaşlarımdan biliyorum çoğu 10-12 ay kendi odalarında tuttu beşiğini yani,hiç kafana takma o yüzden,canım benim çok uykum geldi yatayım yavaş yavaş,iyigeceler,kendine çok iyi bakk,byy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?