2010 Aralık Anneleri

çoook teşekkür ederim cnm ya 2sinden 90 falan bekliyorum 2sinden de 55-60 bekliyorum beni geçirirde ama son 2 sınavı düşürdüm boşuna olsun artık geçelimde,seninde az kalmış randevuna ne güzel beklediğin an geliyorrr,benim bebişime erkek olabilir dedi cnm buarada kaydirigubbakcemile3 inşallah sende sağlıklı haberlerini alırsın cnm

carnacımm canım ne güzel bebişini görmüşsün 20 haziranda öğrenirsin bence canım cinsiyetini enazından tahminde bulunur yani,az kaldı sık dişini,evet canım banada dr. ilk 3ayında senin kanınla besleniyor dedi,önemli olan kanın dedi hatta benim kanım sınırda diye bende kan ilacı içiyordum ama yediklerimizle beslenmiyor yani,gerçi düzenli beslenmezsekte kan değerlerimiz düşer ama yiyemeyincede zorlamayın diyor dr.lar,gerçi sende 3.ayı bitiyorsun artık daha dikkatli beslenmek gerekiyor,bulantılarında azalır artık inşallah

ayy süpersiniz hocamm opuyorumnanaktan
evet evet kesinlikle,dedigim gibi dogumdan sonra salona devam edip biraz isinicam,emzirmeden sonrada diyetle beraber kondisyonu biraz artiricam,daha sonrada insallah basketbola devam edicem..tabii bu arada yüzme ve yürüyüsler devam edicek kaydirigubbakcemile2
burda agustosta baslayacagim hamile sporlari kursuna dogumdan sonra devam ediliyor..bebekle beraber gidiliyor hemde..o yönden sansliyim vaktim olur guclubacismile
birde ben patenide cok seviyorumm,cok özledimboshayallersmile
ama ancak o bebis ayaklanicakta,pateni ögrenicekte oooo boshayallersmile
ayy tatlim vallahi sen böyle ögretmen oldunya ögrencilerin bomba gibi olur bu motivasyonla zemuszemus
vazgecmek yok tabii :lepi:

canimm doktorundan memnun degilsen cok iyi olmus..git bakalim..
insallah memnun kalirsin bundan..
ayy haber ver gelince yerimseniben

al bendende o kadar klava:
eger gidebilirsem bende dusunuyorum sirf cinsiyetini ogrenmek icinolumunekankayizsmile

arkadaslar ya benim karnim hic doymuyo
sizde oylemisiniz yatana kadar surekli biseyler yiyorum
yemekten yoruluyorum ama karnim surekli acikiyor
git mutlaka canim,ben türkiyedeki doktorlara daha cok güveniyorum kim ne derse desin valla :umursamaz:
ben simdilik 2 tane randevu düsünüyorum,bi gidince bi dönmeden önce,bakalim kismet :Saruboceq:
bu arada bende cok acikiyorum ama cok su ictigimden sürekli yemiyorum..
cok midem kazininca meyve yiyorum yada süt iciyorum hemen,yemek saatlerine kadar böyle gecistiriyorum iste..

canim cok sevindim bebisinin iyi oldugunaa,massallah minik karidese
iyi hadi bakalim 10 gün kaldi teste,ondanda iyi haberlerle geliceksin inaniyorum :Saruboceq:
evet canimm göbis bagi coktaaan olustu,biz ne yersek onu aliyor artik..
olusmadan önce bizim depodan besleniyorlardi :ecrin_bebek:
hatta kokular plesentaya bile geciyor,bebislerde bu duyuda gelisti artik :asigim:

annen gidince bosluga düsmen normal canim
sen dayanamaz anneni geri getirirsin gibi geliyor bana yerimseniben
aksama kadar okul zaten yoruyordur canim seni,cok normal..
biz evde bile yoruluyoruz oturmaktan -tatlicadiarzu-
iyi seyirlerrr canimm,bende partlar eklenmis bakmaya baslicamm :lepi:

tek problem canım ben öğretmenlik yapmak istemiyorum,yani yapamamda,sesim yükselmiyor benim çok, böle hoca gibi sesimi tüm sınıfa duyurtacağım sesim yok ve beni takmaz öğrenciler :)))) birde düşün beden eğitimi öğretmenleri hiç dinlenmiyor bizim ülkemizde bende bi şirkette falan çalışmak istiyorum ama kısmet tabi cnm öğretmenlik tam bir bayan mesleği,anne mesleği,belki biraz dinlensem fikrim değişir 27 yaşındayım hala okuldayım yani,ben geç girdim bu üni.ye 2. üniversitem,çok sıkıldım yani dinlenememektan,ama spor aşkım bitmiyo hiç,burdan konuşuruz hep bildiklerimizi,benimde branşım ritmik cimnastik ve masa tenisiydi ama aktif değilim artık üni.ye başladığımdan beri eskiden derecelerimde vardı ama yaşta ilerledi insan yoruluyo,çok iyi düşünüyosun valla canım bende bizim hastaneye sorcam öle bi kursu varmı diye,hem doğumda nefes içinde önemli valla hiç yorulmadan doğum yaparsın ne güzel,ayy bebişinle de gidiceksin hem ne güzel ya,çok iyi bi aktivite gerçekten ilk randevumda soruyorum hemen :))) gerçi ben inzivaya çekilmiştim ya dinlenicektim :)))

slm canım,bı ogretmen olarak dayanamadım ama bence ılkogretımlerde en cok dınlenen ve sozu gecen ogretmenler beden eğitim öğrt oluyobı denesen bırakamazsın,hemde bayılırlar emınım sana,cocukların o kadar ıhtıyacı var kı degısık spor dallarınakaydirigubbakcemile2 hani düşünürsen ılkogretımde ogretmenlık de güzel şey..

anladim canim,hakkinda en hayirli neyse o olsun..sende haklisin onca sene kolayla gecmiyor..biraz dinlen bakalim bebegin ele avuca gelene kadar..Allah kolaylik versin ögretmenlere,gercekten hakettikleri deger verilmiyor ama en zor mesleklerden biri sonucta..
bir spor salonunda calismakta süper olurdu,giren cikan belli zaten,kasmazda insan kendini..seninde dedigin gibi zaman gecsin bi bakalim,yepyeni kapilar acilir sana..
evet canim burda cok sükür o tarz imkanlar var,en yogun sekilde degerlendirmek istiyorum bende.. egzersizlerden haric,nefes alma teknikleri,dogum baslarken neler yapilir,nasil sakinlesilir..üstelik bu seanslara eslerde geliyorrr,en matrak kismida bu bence sempatiksalakcinni
insallah kafana göre bir kurs bulursun tatlim
spor aski varsa bir insanda kolay kolay kopamaz canim,hamileliktede mecbur yapilicak hafif sporlar..yani kopmayada vaktin olmayacak bana sorarsan yerimseniben

evet cnm ya ben aslında bi hevesle kışın kpss kursuna yazıldım sonra martta hamile kaldım bıraktım :)))sanırım çok yoruldum okuldu dersti derken,canım bir çok okulda gereken önem veriliyor ama birçok okulda da beden eğitimi derslerinde matematik türkçe yapıldığını biliyorum bazı arkadaşlar stajını ilköğretim okullarında yaptılar ben kendi üniversitemde yaptığım için onu tatmadım,aslında öğrencilerle bikaç kere deneseydim belki çok heves etçektim,senin ne öğretmenisin cnm,ben zaten ilköğretimde öğretmen olabiliyorum memur olursam

evlenmeden önce spor salonunda part-time antrenörlük yapıyordum evlenince bıraktım akşam9da çıkıyordum ve eve uzaktı,bakalım bebişim büyüsün şöle 6-8 aylık olsun kesinlikle düşünüyorum çalışmayı ama kısmetim ne yönde ozaman görücem
ya eşlerle ne kadar zevkli olur ama çok komik geçer,ben oturur gülerim hep eşime kaydirigubbakcemile3 ben doğumda eşiminde girmesini istiyorum bebeğimin ilk resmini çek diyorum girerim ama çekmem diyo,aklıma gelmez o an diyo,zaten girmesinede zar zor ikna ettim

kızlar muhabbete doyum olmuyorda ben kactım artık uyumam lazım herkese ıyı geceler:...

ben hiç araştırmadım cnm kpss den geçişi ama vardır bi yolu tabi,sanırım bişeyler yapılıyor onun içinde ama bilmiyorum tam,offf liseye dayanamam hiç hepsinin tam delilik zamanları,en iyisi ilköğretim,evet beden eğitimi okuyanlar daha rahat tipler ya,hoca bile olsalar direk farkediliyolar beden eğitimi öğrt. oldukları :)))) bizim şimdi haftaya salı kep törenimiz var aslı eylülde ama bu okulun 55. yılı için kutlamalar yapılcak her bölümün ilk 15i seçilmiş bende 15 arasındaymışım neyse 100 kere uyardılar bizi arkadaşlar topuklu ayakkabı giyiyoruz siyah etek,erkeklerde kumaş pant. gömlek diye,geçen senelerde kotu giyen gelmiş parmak arası terlikler falan kaydirigubbakcemile3 bi bayan hocamız var ritm dans hocası ayy 10 kere uyardı bizi makyaj yapın saçınızı düzgün yapın güzel giyinin diye,
evet cnm ya en az bi 6-8ay geçsin istiyorum zaten emcekte tabi bu benim işe girmeme göre 1 seneyide bulur bakalım ha deyince iş ayarlayabilecekmiyim hayırlısı bakalım,sen nasıl yapıyorsun kolay geçiyormu hamilelikte,doğumda çok iyi zamana geliyor ama sözleşmelilerde izin nasıl onu bilmiyorum cnm,zorlucakmı seni

himm epey zorlar o saatlere kadar calismak..
bakalim zaman ne gösterecekk..
ay sormaa benim esimde giricek görümcemde..dogum icin fotografci bulduk ama henüz konusmaya gitmedik,cok erken daha..ama görümcemin eline kamerayi tutusturucam yinede..göbis kordonunuda eger baba doguma giriyorsa babaya kestiriyorlar genelde..
bizim baba benden daha hevesli,giricek yani kismetse..
girsin esin aman caymasin sonra..cok önemliymis dogumda eslerinde olmasi..
alt tarafi görmüyorlar sonucta,elinden tutucak sana destek olucak zemuszemus

oooo sen çok tecrübeli başlamışsın olaya valla,herşey hazır bi bebişin gelicek hayırlısıyla,ben dr.umu bile hamile kaldıktan sonra 6. haftada buldum :)))) fotoğrafçıyla birlikte baya kalabalık bi doğum olucak sizin,ne güzel canım hepsi bi zaman anı olarak kalıcak bakıcaz bebeklerimizin ilk resimlerine
ya sorma ben 2 ay uğraştım ikna etmek için dayanamam seni öle görmeye diyo,bende hep hamileler dr.ların elini tutuyorlar bi destek bekliyolar demek sende gel elini tutayım dedim öle deyince ikna oldu enson ama resimde ikna edemedim daha şimdi onun üstünde çalışmalara başladım :)))))

tatlim ikna olmusya bosver,göbis cikmaya baslasin,odasini falan hazirlamaya basla iyice heves eder herseyine,senden önce girer dogumhaneye sempatiksalakcinni
tatlim tecrübeli denmez benim gibisine,buldumcuk denir :kedi:
3 sene isteyipte 3.tedavide bulunca bebegi biraz böyle oluyor sanirim..
3 senenin arastirmalarindan derleyip topladiklarimi yapicam kismetse..:kedi:

benimde evim kücük,cocuk odasi yok..2 sene sonrada esimin burdaki görevi bitiyor,1 yil hamilelik,1 senede bebek ancak yanimizda kalir düsüncesiyle yeni eve cikmadik cünkü nereye gidecegimiz bile belli degil henüz ve burda tasinma masreflari cok yüklü..
duvarlari,yerleri komple söküp cikiliyor,tasinacagin evdede sifirdan kendin yapiyorsun..
göze alamadik yani canim,bebegimin odasi olmayacak ilk etapta yani..

o yüzden sanirim bende diger seylerine daha yogunlasiyorum,ordan hevesimi almaya calisiyorum :kedi:

canım ne güzel allah göndermiş bebişini,geç olmuş ama güç olmucak inşallah,daha bi kıymetli olucak o şimdi ayy ne güzel
canım bende zaten ilk 6ay beşiğini bizim odada tutucam daha sonra küçük odamız var oraya takım alıcaz ona zaten gece her dakka emzirceğimiz için başka odada zor olucak ben o yüzden böyle yapıcam ilk 6ay zaten boyuda uzucak hemen güzel bi bebiş odası takımı alıcaz daha sonra,
canım en mantıklısını yapmışsın taşınmamakla,bekleyin artık az da kalmış zaten,tayinine göre taşınırsınız,seninde aynı bizim hesap gibi olucak cnm sende bisüre yanında tutup emzirirsin işte yoksa diğer odada çok zor oluyor arkadaşlarımdan biliyorum çoğu 10-12 ay kendi odalarında tuttu beşiğini yani,hiç kafana takma o yüzden,canım benim çok uykum geldi yatayım yavaş yavaş,iyigeceler,kendine çok iyi bakk,byy

canım benim sağlıklı olsunlarda kız erkek hepsi kabulümuz.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
2 nci kızımız geldii hoşgeldinn annesii
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
selin ,cucu ve destek olan herkese de çok teşekkür ederim.

cok sagol canim,hepimizin bebisleri cok kiymetli,Allah hepsini korusun insallah..
evet canim zaten en erken 6 ay odasinda yatmiyor..ilk 6 ay icin sallanan minik bi besik koyucam basucuma,sepet dediklerinden..ayrica birde besik koyucaz odaya..yeter..
biz burdan cikana kadar bebiste Allah nasip ederse 1 yasina gelmis olur,kismetse rahat rahat bir oda yapariz.. olumunekankayizsmile
cok haklisin canim benimde arkadaslarim öyle diyorlar..ay aman zaten akli ermeye baslayinca nerdeee yanimizda tutucaz afacanlarii,tadini cikarmak gerek
iyi geceler canim..bende bir taraftan esime yardim ediyorum islerinde,yatmam daha bulur..
tatli rüyalarrrrrr Şeniz

EMINE canimm ne demek,hepimiz burda kardes gibi olduk..
hersey cok güzel olsun insallahhhh :Saruboceq:

herkesee iyi geceler güzel anneler..
hizli hizli kagit islerine yardim edip yatmak istiyorum artik..
aski memnuyuda tam izleyemedim :sinifsinif:
rüyama giricek simdi kaydirigubbakcemile3
tatli rüyalarrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…