2010 Aralık Anneleri

oh keyfini cikar canim,bitirme ödülünde bebisin demi :CüvCüv:
bol bol gezersiniz,dinlenirsinizz:1rolleyes:
canim bende normalde sevmem ama benimki yagli kalmiyor,krem sürmüs gibi,nereye gidiyor anlamiyorum sempatiksalakcinni
buralar sicak olmadigi icin beni pek etkilemiyor ama 2 hafta sonra tatil icin bitkisel günes yaglari aldim,yaglanip yaglanip yaticam valla

Selam kızlar.Nasılsınız. yeni geldim eve yeni eve gittik boya için renk falan baktık.Bu aralar nadir gircem artık sonrada diğer evde net açılınca rahatlarım artıkım :))

Selam kızlar.Nasılsınız. yeni geldim eve yeni eve gittik boya için renk falan baktık.Bu aralar nadir gircem artık sonrada diğer evde net açılınca rahatlarım artıkım :))

merhaba canim hosgeldinn hihoyyyt
tasiniyor musunuz?
ay ne keyifliii,yeni eve yeni bebisle :1rolleyes:
Allah kolaylik versin canim,yorma kendini yinede cok yerimseniben

canım eşim hamile kaldığım hafta bana mezuniyet hediyesi play station 3 aldı kaydirigubbakcemile3 mezun olunca evde sıkılırsın dedi annemde taa bu bölümü kazandığımda mezun olunca yeni laptop alıcam demişti onu bekliyorum şimdi babamdan çıt yok :))))) kaydirigubbakcemile3 ama kendi kendime hediyem bebişim opuyorumnanaktan canım bende sprey yağ aldım j&b ama yinede hisseiyorum losyonlara geçicem valla :)))

heheh sende mi ps3 hastasisin?
ciktiginde bende esime almistim,cok sükür eskisi gibi sabahlara kadar basinda degil,hevesi gecti kaydirigubbakcemile2
bende wiifit almayi düsünüyorum kendimee,onun hevesiyle dogumdan sonra spor yapar miyim acaba diye :kedi:
yillarca basketbol oynadim bende,dogumdan sonra o kilolarla hemen baslayamam ama,önce salona devam edip sonra yeniden baslicam spor hocam benim,motivasyon cümlelerini sabirsizlikla beklicez artik opuyorumnanaktan

alinti yapamiyom ama dedikleriniz dogru belki kizimin sansi

bende bilmiyom tek cocugu niye ben dert ediyom esimde kiziyo bana bi hale kaldin yeter bi kizimiz bi cocugumuz var diye ama gönlüme laf anlatamiyom amaaaan bende bilmiyom
dr a sordum ya yanlis anlattim yada dr yanlis anladin bu düsüklerin bana ilerde bi zarari olurmu diye hayir dedi herif

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ilk hocalık deneyimime başlıyım ozaman kaydirigubbakcemile3 doğumdan sonra kesinlikle basketbola başlama hemen :)) doğum yerini koruman lazım bisüre sezeryanda da normal doğumda da dikişleri korucaz bi süre ama salona gidip pilates aerobik ne bileyim öle daha az riskli spora başlayabiliriz hemen tabi bebekten fırsat bulabilirsek ama en önemlisi bizim hocalarımızın bile dediği yürüyüş,hiç bişey yapamıyosak 1 saat tempolu yürümek bile yeter,hem nefesimizi düzenler,temiz hava,ve sağlıklı zayıflama :))) bence sen baya isteklisin yaparsın gibi geliyor bana öle konuşup konuşup vazgeçcekmişsin gibi durmuyorsun kaydirigubbakcemile3 (nasıl iyi oldumu )

Çok güzel bir duaymış canım, teşekkür ederim. Kaydettim bilgisayarıma bende
rica ederim arkadaşım benimde cok hosuma gitti,esrasur bu arada oğlun oluyodu sanırım kutlarım ,hepimiz erkek gidiyoruz valla...

Son düzenleme:
kızlar yarın ben yeniden başka bi doktora giidiyorum test sonuçlarımı bide o doktora göstermek istiorum 3 aydır gittiğim doktordan memnun deilim hiç tatmin etmior benii yarın ki gittiğim doktorum:d inşş cinsiyet görür belkiii bide kalp sesini duymak istiorum benim gittiğim dokturm da sadece görüntüyle idare ediordum yarın sesinide duyucam inşş kalbini meleğiminn:d:d:d:hulya::CüvCüv:

hangi doktora gidiyorsun canım...hangi hastane?

hangi doktora gidiyorsun canım...hangi hastane?

ana klinikte alladdin balcı ya giidordum yarın tolga şişli anadolu hastenesindeki canımm sen hangisne giidosun. bu arada annemlerde 56 larda bahçelievlerde oturuolar bahçelievler camisinin bitişiyinde :d yakınsınız ama ben şuan kilisenin oraya geldimmm canım

olsun cokda uzak sayılmassın canım.ben evlenince yerleştim buraya normalde samsunluyum ama istanbulda doğdum buyudum annemler istanbulda...canım doktorum fakultede mehmet bilge cetinkaya...ben doktorumdan cok memnunum...alladdin balcıyı duydum sanırım.ama doğum evinde bulent surucuyude cok iyi diyolar.bide canel hnm duymuşdum onuda cok iyi diyolar ama biraz paracıymışşş

ben bi sopadan geciricem zaten buranin doktorlarini klava:
görüp heves ettigimiz seyleride alamiyoruz sayelerinde
bak ben ucaktan inicem,ertesi gün doktora gidicem,sende kesin git Türkiyede yerimseniben

al bendende o kadar klava:
eger gidebilirsem bende dusunuyorum sirf cinsiyetini ogrenmek icinolumunekankayizsmile

arkadaslar ya benim karnim hic doymuyo
sizde oylemisiniz yatana kadar surekli biseyler yiyorum
yemekten yoruluyorum ama karnim surekli acikiyor

canım saydıkların hepsi paracı valla düşün işte bende bi problem olmamasına rağmen 3 senedir çocuğum olmuo die alladdin bey tüp bebek dedi bana düşünebiliomusun bende bıraktım tedavi olmayı 10 ay sonra kendiliğimden hamiş kaldım doğumunu fakültede mi düşünüosun allah izin verirse

ah ah bende de aynı dert var valla bıktım artık yemekten yaa helede turşu dayanmıor evekaydirigubbakcemile3 sürekli bişiler yicem ağzım hç boş kalmıcak az az yiyiorum sık acıkıorum o yüzden canım benim 15 dk önce yemek yedim şimdiidide kara üzüm yiyiorum çekirdekli kan yapsın bebeğime die çok faydalıymışşş tavsiye ederim canımmm

evet ya birde bende acili eksili tuzlu seyleri cok canim cekiyor tursuda cok yiyorum

Aynen canım bende öyleyim.Üstüne üstlük sürekli acıkmama rağmen bende inanılmaz bir iştahsızlık ve yemeklere karşı tiksinme var, ağzımın tadı bir değişik o yüzden bana yemek yemek resmen işkence gibi geliyor.

Kızlar birde kendimizi çok aç bırakmadan yani şekerimiz düşmeden doyurmamız gerekiyormuş.Eğer insülünü düşürürsek yesekte doymazmışız.

Bu arada benim doktor randevum 20 hazirandı.Ama ben bugün doktora gittim.Göbeğim git gide inince korktum Doktor normal dedi senin bebeğin şu anda karides kadar dedi : )Maşaalah kıpır kıpırdı bizde resim alana kadar bayağa bekledik tabi : ) 38 mm olmuş.Kalp sesini duydum ilk defa daha önce sadece USG de Görmüştüm.Cinsiyetini sordum kaydirigubbakcemile3 Eee hayliyle belli değil : )
ıkili testimi 20 haziran da yaptırıcam.ıçim bayağa bi rahatladı herşeyin normal olduğunu görünce.

Haa doktora ilk 3 AY çocuk anneden beslenmezmiş öyle diyorlar dedim.Nasıl olurmu öyle şey dedi yediklerin senin kanına gidiyor kanından bebeğe çocuk nasıl beslenicek ki dedi başka.Uzun anlattı ama biraz tıbbi : ) anladığım kadarı ile böyle.Bende pek gıdama bakmadım bu yüzden.Allahtan bol bol meyve yiyorum.Yumurta yı eksik etmeyecekmiyiz birde, beyin gelişimi için çok öenmli bir gıdaymış hatta en önemlisiymiş.

Son düzenleme:
cucum sorma ya uykuya dayanamıyorum
ben niye böl tembel oldum ya
annem gittigideli böyleyim
öğlen bişiler yiyince bi uyku bastırıyo ki sormayın.
dayanamıyorum
eeee annem her işi yapıyodu
alıştım.
şimdi yemeği zor yapıyorum valla
evim bir dağınık bir dağınık sormyın.
aşkı memnu başlamadan geldim
ama siz yoksunuz
ben okuldan gelene kadar muhabbeti yapıyosunuz zaten.
sonra da ben uykucu şirin dayanamıyorum tabi
bu arada 4 gün kaldı bebişimi görmeme
Allahım herşey yolundadır inşallah
mutluluktan uçarak gelir ben de anlatırım inşallah
tobaacım bende duymuştum akne krem yda jelllerini kullanmayın diye
içinde onun etken madesi zarar veriyomuş.
bende vardı b,ikaç temzileme jeli
kerdeşime verdim
boşuna beklemesin diye.

carnacım bebişi görmüşsüğn ne güzel
benim randevuma da 4 gün kaldı.
çatlıyorum meraktan.
inşallah bend e gzüel haberlerle gelirim.
sportstarcım seni de tebrik ediyorum
okulunu bitirmişsin.
uamrım final sonuçların da güzel gelir inşallah.
ohhhhhhhhh artık bebişle doyasıya ilgilenirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…