cucum hoşgeldin canım,çok teşekkür ederim ya,nasılsın,ben artık çok rahatım uzun bir okul döneminden sonra 1-2 sene evdeyim ve çok güzel dinlenicem ohhhh
bende bebe yağı almıştım ama burda arkadaşlarda dediğine göre normal nemlendirici sütlerimde vardı onları da kullanıcam valla sıcakta pek sevmiyorum yağlanmayı ya :sinifsinif:
Selam kızlar.Nasılsınız. yeni geldim eve yeni eve gittik boya için renk falan baktık.Bu aralar nadir gircem artık sonrada diğer evde net açılınca rahatlarım artıkım :))
oh keyfini cikar canim,bitirme ödülünde bebisin demi :CüvCüv:
bol bol gezersiniz,dinlenirsinizz:1rolleyes:
canim bende normalde sevmem ama benimki yagli kalmiyor,krem sürmüs gibi,nereye gidiyor anlamiyorum sempatiksalakcinni
buralar sicak olmadigi icin beni pek etkilemiyor ama 2 hafta sonra tatil icin bitkisel günes yaglari aldim,yaglanip yaglanip yaticam valla
canım eşim hamile kaldığım hafta bana mezuniyet hediyesi play station 3 aldı kaydirigubbakcemile3 mezun olunca evde sıkılırsın dedi annemde taa bu bölümü kazandığımda mezun olunca yeni laptop alıcam demişti onu bekliyorum şimdi babamdan çıt yok :))))) kaydirigubbakcemile3 ama kendi kendime hediyem bebişim opuyorumnanaktan canım bende sprey yağ aldım j&b ama yinede hisseiyorum losyonlara geçicem valla :)))
heheh sende mi ps3 hastasisin?
ciktiginde bende esime almistim,cok sükür eskisi gibi sabahlara kadar basinda degil,hevesi gecti kaydirigubbakcemile2
bende wiifit almayi düsünüyorum kendimee,onun hevesiyle dogumdan sonra spor yapar miyim acaba diye :kedi:
yillarca basketbol oynadim bende,dogumdan sonra o kilolarla hemen baslayamam ama,önce salona devam edip sonra yeniden baslicam spor hocam benim,motivasyon cümlelerini sabirsizlikla beklicez artik opuyorumnanaktan
Çok güzel bir duaymış canım, teşekkür ederim. Kaydettim bilgisayarıma bende
rica ederim arkadaşım benimde cok hosuma gitti,esrasur bu arada oğlun oluyodu sanırım kutlarım ,hepimiz erkek gidiyoruz valla...
kızlar yarın ben yeniden başka bi doktora giidiyorum test sonuçlarımı bide o doktora göstermek istiorum 3 aydır gittiğim doktordan memnun deilim hiç tatmin etmior benii yarın ki gittiğim doktorum:d inşş cinsiyet görür belkiii bide kalp sesini duymak istiorum benim gittiğim dokturm da sadece görüntüyle idare ediordum yarın sesinide duyucam inşş kalbini meleğiminn:d:d:d:hulya::CüvCüv:
hangi doktora gidiyorsun canım...hangi hastane?
ana klinikte alladdin balcı ya giidordum yarın tolga şişli anadolu hastenesindeki canımm sen hangisne giidosun. bu arada annemlerde 56 larda bahçelievlerde oturuolar bahçelievler camisinin bitişiyinde :d yakınsınız ama benşuan kilisenin oraya geldimmm canım
ben bi sopadan geciricem zaten buranin doktorlariniklava:
görüp heves ettigimiz seyleride alamiyoruz sayelerinde
bak ben ucaktan inicem,ertesi gün doktora gidicem,sende kesin git Türkiyede yerimseniben
olsun cokda uzak sayılmassın canım.ben evlenince yerleştim buraya normalde samsunluyum ama istanbulda doğdum buyudum annemler istanbulda...canım doktorum fakultede mehmet bilge cetinkaya...ben doktorumdan cok memnunum...alladdin balcıyı duydum sanırım.ama doğum evinde bulent surucuyude cok iyi diyolar.bide canel hnm duymuşdum onuda cok iyi diyolar ama biraz paracıymışşş
arkadaslar ya benim karnim hic doymuyo
sizde oylemisiniz yatana kadar surekli biseyler yiyorum
yemekten yoruluyorum ama karnim surekli acikiyor
ah ah bende de aynı dert var valla bıktım artık yemekten yaa helede turşu dayanmıor evekaydirigubbakcemile3 sürekli bişiler yicem ağzım hç boş kalmıcak az az yiyiorum sık acıkıorum o yüzden canım benim 15 dk önce yemek yedim şimdiidide kara üzüm yiyiorum çekirdekli kan yapsın bebeğime die çok faydalıymışşş tavsiye ederim canımmm
arkadaslar ya benim karnim hic doymuyo
sizde oylemisiniz yatana kadar surekli biseyler yiyorum
yemekten yoruluyorum ama karnim surekli acikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?