canım saydıkların hepsi paracı valla düşün işte bende bi problem olmamasına rağmen 3 senedir çocuğum olmuo die alladdin bey tüp bebek dedi bana düşünebiliomusun bende bıraktım tedavi olmayı 10 ay sonra kendiliğimden hamiş kaldım doğumunu fakültede mi düşünüosun allah izin verirse
olsun cokda uzak sayılmassın canım.ben evlenince yerleştim buraya normalde samsunluyum ama istanbulda doğdum buyudum annemler istanbulda...canım doktorum fakultede mehmet bilge cetinkaya...ben doktorumdan cok memnunum...alladdin balcıyı duydum sanırım.ama doğum evinde bulent surucuyude cok iyi diyolar.bide canel hnm duymuşdum onuda cok iyi diyolar ama biraz paracıymışşş
ezocum benimde doktorum fakültede prof tayfun alper senin doktorunla tüp bbek merkezini yürütüyolar ikisi sanırım sen fakülteyemi gidiyosun muayne olmaya yoksa onunda özeli var mı
aaa evet canım tayfun hocayı tanıyorum.beyaz saç ve sakkalıı.doğru benim doktorumla beraber tup bebek servisine onlar bakıyor.muayene için fakulteye gidiyorum canım .mehmet beyin özel muayenehanesi yok canım.fakuldeki ozele gidiyorum....tayfun bey benim eltimin kızkardeşini kurtaj etmişdi ordanda biliyourm.bebeğinin kalbi durmuşdu .mecbur almışlardı...iyi bir doktor olduğunu biliyourm.sen ozeline mi gidiyosun bildiğim kadarıyla çiftliğin sonunda özeli var tayfu beyin...
Kızlar hepinize günaydın.İşyerinde o kadar yoğunum ki bu aralar...Parça parça okuyabildim yazılanları hep.Dünden beri de bakamadım.İnşallah kötü şeyler yoktur.Gerçi birazdan geçmişe dönüp bakmaya
çalışıcam.Hepinizi çok öpüyorum .
Bu arada ben de ikili testi yaptırdım.Ense kalınlığı 1,5 çıktı kan değerlerini de aldım ama doktora gösteremedim daha.Kısmetse yarın gidicem.Hem bebişimi de çok özledim.
Bu arada ben ikili testin kan sonuçlarından hiçbişey anlamadım ya.. Orada beta hcg değeri birinde 50 den yüksek bir değer var. bi de düzeltilmiş diye bir bölüm var orda da 4.bilmem kaç yazıyordu(sonuçlar evde de tam hatırlayamadım) sizde de varmı öyle bir bölüm.Acaba kangisi geçerli?Cinsiyeti için de çatlıyorum meraktan inşallah yarın öğrenirim.
Kızlar hepinize günaydın.İşyerinde o kadar yoğunum ki bu aralar...Parça parça okuyabildim yazılanları hep.Dünden beri de bakamadım.İnşallah kötü şeyler yoktur.Gerçi birazdan geçmişe dönüp bakmaya
çalışıcam.Hepinizi çok öpüyorum .
Bu arada ben de ikili testi yaptırdım.Ense kalınlığı 1,5 çıktı kan değerlerini de aldım ama doktora gösteremedim daha.Kısmetse yarın gidicem.Hem bebişimi de çok özledim.
Bu arada ben ikili testin kan sonuçlarından hiçbişey anlamadım ya.. Orada beta hcg değeri birinde 50 den yüksek bir değer var. bi de düzeltilmiş diye bir bölüm var orda da 4.bilmem kaç yazıyordu(sonuçlar evde de tam hatırlayamadım) sizde de varmı öyle bir bölüm.Acaba kangisi geçerli?Cinsiyeti için de çatlıyorum meraktan inşallah yarın öğrenirim.
canım hayırlısı olsun inşallah sağlıklı sonuçlar çıkar,bende bikaç gün önce gittim 2li test için haftaya alıcam sonucu 1.6 çıktı benimde ense kalınlığı çok iyi dedi,canım ben sonuçlarımı daha görmediğim için bilmiyorum ama geçen arkadaşlar burada konuşuyorlardı o bhcg değeri 50nin üstündeyse kızmıydı ne öle bişey diyorladı altında çıkarsa erkek oluyormuş,genelde de tuttu bu iddia,doğru sanırım,ama hangisinde kızdı erkekti karıştırmış olabilirim,doğrusunu yazarlar biraz sonra,banada dr. erkek olabilir dedi bakalım bende haftaya kan sonuçlarımı aldığımda hemen bhcg ye bakıcam doğrumuymuş değilmiymiş diye
hayırlısı olsun cnm inşallah sağlıklı sonuçlar çıkar,bak bakalım bhcg kaç senin 50nin üstü kız altı erkek teorisini doğrulamaya çalışıyoruz :))) sana kızmı demişti cnm dr.
evet canım ben özeline gidiyorum muaynehanesi çiftliğin sonunda oda kapatıyodu muaynehaneyi fakülteye geçiyodu sonra nolduysa ocağa kadar devam edicekmiş muaynehane fakülteye gitmek cok gözümde büyüyodu bende ilk aşılamayla hamile kaldım bundan önce ercan demir var doğum evinin doktoru 3 4 ay o ilac tedavisi uygulamıştı olmamıştı sonra doktoru değiştirdim tayfun hocaya gittim oda daha fazla ugraşmayalım direk aşılama yapalım dedi allaha şükür ilk aşılamamda oldu simde ben normal doğum düşünüyorum tayfun hocada sezaryan yapıyo pek normal doğuma giren biri değil ama bakalım nolacak o zamana bide fakültede doğum yapmak beni düşündürüyo öyle işte
kızlar ikinizede cevaben yazıyorum ne zormuş bu kan sonucunun çıkasını beklemek hadi çıktı doktorun yorumu beklemek hiç bişeyde anlamşılmıyomuş baksana dediğine göre nolcak halimiz bilmem yani 9 doğurduk daha şimdiden
evet fıstık yüksek ihtimal kız dedi ilk işim ona bakmak olucak zaten ondan başka bişeyini anlamicaktır herhalde benim engin bilgilerim bakalım tutucakmı bende merak ediyorum bu free beta hcg ile cinsiyet arasındaki bağlantıyı
kızlar bende tüp bebek yaptırdım ve şöle bi kandı var böyle tedaviyle olan bebekleri genelde sezeryan yapıyorlar kıymetli bebek diye o tabirede sinr oluyorum hangi bebek kıymetsiz ki ama sonuçta önemli olan sizin seçiminiz çatınız bebeğinizin kafa ölçüsü falan tutarsa bi sağlık sorunu yoksa ben normal doğum istiyorum dediğinizde acaba başka doktora mı sevk ederki o doktorunuz sizi yapar herhalde normal doğumaaa sendemi aşılama ile hamile kaldın.bende aşılama ile hamile kaldım.aynen benim doktorumda bana aynısını dedi.boşuna zaman kaybetmeye gerek yol zaten istiyosun.bundan sonraki bosa harcanan zaman ve masraf olur en iyisi bu dedi ben ilk başta cok tedirgin oldum ama doktora cok guvendim bilmiyorum.bide etrafdan onunla ilgili duyduklarım beni çok inandırdı doktoruma....inşallah tamamınada ereriz tatlım..ben şimdiden sağlıklımı diye korkuyorum.acaba kalbi hala atıyormu falan diye:)))he bişey dicem tayfun hoca neden normal yaptırmıyormuş anlamadım.bide aşılama olduğumuz için bizim sezeryan olabilir...artık normal doğuma donuluyo diye biliyourm ama.senindoğum ne zaman...
evet cnm ya,stresss stress :))) inşallah güzel sonuçlar alıcaksın az kaldı valla
canım hayırlısı olsun inşallah sağlıklı sonuçlar çıkar,bende bikaç gün önce gittim 2li test için haftaya alıcam sonucu 1.6 çıktı benimde ense kalınlığı çok iyi dedi,canım ben sonuçlarımı daha görmediğim için bilmiyorum ama geçen arkadaşlar burada konuşuyorlardı o bhcg değeri 50nin üstündeyse kızmıydı ne öle bişey diyorladı altında çıkarsa erkek oluyormuş,genelde de tuttu bu iddia,doğru sanırım,ama hangisinde kızdı erkekti karıştırmış olabilirim,doğrusunu yazarlar biraz sonra,banada dr. erkek olabilir dedi bakalım bende haftaya kan sonuçlarımı aldığımda hemen bhcg ye bakıcam doğrumuymuş değilmiymiş diye
günaydin canimmm..gözün aydin ense kalinligi süper..kanda desterkler eminim :Saruboceq:
ßhcg ve bir deger daha var,onun ikisine ayni anda bakiyor doktor canim..ßhcg düserken o diger degerin yükselmesi gerekiyormus..ama oranlari nedir bilmiyorum..
yani düsünme sen simdi onu cünkü bütün degerler ve ense kalinligiyla beraber bir yüzde hesapliyorlar..senin yasin,sigara icip icmedigin bile yüzdeyi degistirebiliyor yerimseniben
ayy sansin varsa ufaklik gösterirse kesin görürsünnn cinsiyetini artik,hemen yazmaya calis amaaa delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?