2010 Aralık Anneleri

cnm test 11-14 testi diye geçio zaten sıkma sen canını geç falan değil

canım ben tam 11+6 günlükken yaptırdım testimi ögretmen evinin yanında fakültenin bi birimi var onkoloji merkezi orda yaptırdım cok güzel orası rahat hemde kalabalıkta değil cuma günü sabah verdim pazartesi akşam çıktı 3 gün de aldım sonucumu 11 ile 14 haftalar arası olması gerekiyomuş ama bilmiyorum doktorun sana hangi günü verdiyse doğrudur canım

Oyyyyy pipisine kurban kaydirigubbakcemile3

Ayy niye söylemezler sanki.Çatlatır bu doktorlar adamı ya..Neyse az kaldı 16 ya.. olumunekankayizsmile
demiii,kiz erkek farketmiyor,merak bizimkiler sadece.. :asigim:

aynen canim,ama inan bi sagda,bi solda..
esimde minigimle dalga geciyor görürüm seni 9 aylik olunca,bir milim kipirdayamicaksin diye,ugrasip duruyor iste kaydirigubbakcemile3
aynen dedigin gibi ekmek elden su gölden,simsicak yatak var,gürültü yok,isik yok..
gel keyfim gel :asigim:
süper yaa..Allahim kimsenin mutlulugunu bozmasin :Saruboceq:

kesinlikle çok haklısın canım ya anakilinikte epidural normal doğumda yapılıyo doktor bizzat kendi yaptırıyo doğumu yaptıran cok arkadaşlarım var çokta memnunlar ama benim dokotrum işte fakültenin doktoru bide tedavimi yapan doktor hani onunla başladım onunla bitsin herşey istiyorum yoksa anaklinige gitmiş olsam doktorlar orda kendileri yaptırıyolar

kızlar herkes hemen hemen cinsiyetini ögrenmiş valla gaza geliyorum başka bi doktora gidip cinsiyetini ögrensem mi diyede düşündürüyosunuz beni simdi böyle beta hcg üzerine yorumlar gelince dahada bi gaza geldim :)

aslında emin olmak içinn başkada doktorada gidilebilirr amaaa
ben 3 haftalığına pazar günüü niğdeye gidiyorumm
ordada gidememmm doktoraa
gelince 17 haftalıkk olacağız tam zamnı olurr artıkk
birdee 3lüü testleri yaptıracakmıyız kızlar

Tünaydın herkese, hayırlı cumalar!

Ne var ne yok annişler, herkese harika güzel muhteşem bir gün diliyoruuummmmm:teytey:

hayirli cumalar iyiyiz sende ne var ne yok
ben bugun cok kotu ruya gordum dusuk yapiyomustum
hala etkisindeyim

hayrolsun rüyan canım, tersi çıkarmış hiçbişey olmayacak Allah ın izniyle kaydirigubbakcemile5
Bende iyiyim işte, birazdan çarşıya çıkıcam pratik süpürge almaya. Bildiğiniz güzel marka var mı?

kizlar yaa bu haftalarda duygusalliklar daha gecmiyor mu?
bugün yok duygusalim..
esim yemege geldi,bi ton nazlandim sacma sapan seylere,sonrada oturdum agladim,hemde icimi ceke ceke bilmiyorumkismile
garibim,o bile anlam veremedi,ortada bisii yoktu cünkü bilmiyorumkismile

naber tatlişkolar.
bugün acayip yorgun hissediyorum kendimi.
cuma ya
tüm haftanın yorgunluğu çıktı üzerimden sanki.
bi de ders yok bişey yok
serbest bıraktım öğrencilerimi
oyun oynadılar
vkit de gçmek bilmedi
daraldım.
bugünü saymıyorum
3 günüm kaldı
bebişimi görmek istiyorum
öle sizin d eyazdığınız gibi kıpır kıpır.
umarım herşey yolundadır.
korkuyorum bazen çokkkkkkk

ay alemsin yaa.canım benim olur boyle seyler hamilelik boyunca.bende de bı tuhaflıklar var.gecen gece eşim beni uyuyor sanıyor bebişle konuşuyor.diyoki'bebğim anne bu aralar bi tyhaf dimi sinirli falan' ayyy içimden gulmekle kaldım..zaten duygusalım.bu aralar bide tuhaf oldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…