Evet bende de 2 kısım var bir tanesi beta işte, hemen tabloda onun karşısındaki kısım da düzeltilmiş bilmem ne yazıyordu.Yaa kağıtlar evde kaldı tam hatırlamıyorum da.Betam 50 den yüksekti öbür değer de 4 müydü 5 miydi neydi.Keşke alsaydım yanıma.Bir de grafik var bir tane, grafiğin yanında da 1300 mü 1260 mı ne doğumdan bir tanesi down sendromlu olabilir gibi bişey yazıyordu.İçim rahatladı gerçi onu okuyunca.
bence de icin rahatlasin..doktorunda sonuclar icin iyi diyecek yerimseniben
ay teori dogruysaa kiz olcak seninde o zamanhihoyyyt
Ay bilmem ki cucum..Annesinin kuzusu o aşkı aşkı..Hayırlısı olsun hepimiz için
Bu arada ben dün işyerinde iğreeenç bir gün geçirdim. O kadar yoğundum ki toplantı falan da vardı hiç oturamadım tabi yemek de yiyemedim zaten patronum ben yemeğe oturunca iş çıkartmaya bayılır.Neyse tam dedim şu raporu da hazırlayım sonra yerim diye.Yemin ederim karnımı pıt pıt diye 5-6 kere tekmeledi.Bilmiyorum barsak hareketi miydi başka bişey miydi ama ilk defa yaşadım böyle bişeyi sonra tabi rapor bekledi, biz mamamızı yedik.:ecrin_bebek:
cnm test 11-14 testi diye geçio zaten sıkma sen canını geç falan değilsağol canım bende oyle duydum gecende.bizim gebelikler biraz sıkıntı yani...
bayağı açık sozluymuş ne guzel..ben doğum konusunu daha dusunmedim.normalden korkuyorum.arkadaşım yaptı ordan biliyorum.bide doğum yapan bi yakınımızı beklemişdik kapıda kotuydu ya ne bilim.ben en son 28 mayısda gittim doktora 3 hafta sonra gel dedi..bende doğum gunumde gidim gorim dedim..oda haziran 21e denk geliyor.ve o hafta 13+0 oluyorum (yani 14. haftamdan gun almaya başlıyorum)test için normal zaman mı oluyor yoksa gec mi kalıyorum.bide sen testin nerde yaptırdın.kaç gun sonra cıkıyo sonuçlar canım..aç tok farkediyormu...
sağol canım bende oyle duydum gecende.bizim gebelikler biraz sıkıntı yani...
bayağı açık sozluymuş ne guzel..ben doğum konusunu daha dusunmedim.normalden korkuyorum.arkadaşım yaptı ordan biliyorum.bide doğum yapan bi yakınımızı beklemişdik kapıda kotuydu ya ne bilim.ben en son 28 mayısda gittim doktora 3 hafta sonra gel dedi..bende doğum gunumde gidim gorim dedim..oda haziran 21e denk geliyor.ve o hafta 13+0 oluyorum (yani 14. haftamdan gun almaya başlıyorum)test için normal zaman mı oluyor yoksa gec mi kalıyorum.bide sen testin nerde yaptırdın.kaç gun sonra cıkıyo sonuçlar canım..aç tok farkediyormu...
demiii,kiz erkek farketmiyor,merak bizimkiler sadece.. :asigim:Oyyyyy pipisine kurban kaydirigubbakcemile3
Ayy niye söylemezler sanki.Çatlatır bu doktorlar adamı ya..Neyse az kaldı 16 ya.. olumunekankayizsmile
aynen canim,ama inan bi sagda,bi solda..canım ne güzel tuttmuş sende sanırım doğru bir teori,ben daha sonuçlarımı almadım ama dr. erkek olabilir dedi,bakalım hayırlısı artık
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayy ne güzel ya,çocuk sıkılmış sizden rahat bırakınnn çocuğuuu ondan gidiyo oraya buraya,yazık zaten kaçabileceği alan 20cm anca kaydirigubbakcemile3bebek direk çıkmak isticek ordan 9ay gelince kurtarınnn beni diyeeee :roflol: ama en rahat halleriymiş anne karnındaki halleri,ondan doğduklarında ağlarlarmış,orda ne güzel kıvrıl yat hiç derdi de yok ohhhh allah inşallah kucaklarımıza almayı nasip etsin cnm ozamanda ayrı bi sevicez ozamanda bunaltıcaz valla sorma kaydirigubbakcemile3
olsun cnm yavaş yavaş düzene girer,ama dikkat et sen yinede öle 1-2 kere sucuktan bişey olmaz,ama süt ürünlerini bi şekilde yemeye çalış sevdiklerinden bari,bende iyiyim cnm aynı bildiğin gibi :))))
olsun cnm ne güzel beklenen gün geldi çattı,yarın öğrenirsin hayırlısıyla,2li ve 3lü testlerin sonuçları yaklaşık %80 doğru sonuç veriyormuş ikisininde yapılması ve yakın sonuçlar elde edilmesi sonucunda,inşallah hepimizi iyi sonuçlar alırız ya
allah gönlüne göre versin cnm ama şimdilik bu kan değerlerinde şaşma olmadı sanırım seninde erkek :))) bizde bu değerlerle cinsiyetin ilişkisini doğrulamaya çalışıyoruz şimdilik doğru gibi gidiyorya bakalım :)))
Evet bende de 2 kısım var bir tanesi beta işte, hemen tabloda onun karşısındaki kısım da düzeltilmiş bilmem ne yazıyordu.Yaa kağıtlar evde kaldı tam hatırlamıyorum da.Betam 50 den yüksekti öbür değer de 4 müydü 5 miydi neydi.Keşke alsaydım yanıma.Bir de grafik var bir tane, grafiğin yanında da 1300 mü 1260 mı ne doğumdan bir tanesi down sendromlu olabilir gibi bişey yazıyordu.İçim rahatladı gerçi onu okuyunca.
bence de icin rahatlasin..doktorunda sonuclar icin iyi diyecek yerimseniben
ay teori dogruysaa kiz olcak seninde o zamanhihoyyyt
Ay bilmem ki cucum..Annesinin kuzusu o aşkı aşkı..Hayırlısı olsun hepimiz için
Bu arada ben dün işyerinde iğreeenç bir gün geçirdim. O kadar yoğundum ki toplantı falan da vardı hiç oturamadım tabi yemek de yiyemedim zaten patronum ben yemeğe oturunca iş çıkartmaya bayılır.Neyse tam dedim şu raporu da hazırlayım sonra yerim diye.Yemin ederim karnımı pıt pıt diye 5-6 kere tekmeledi.Bilmiyorum barsak hareketi miydi başka bişey miydi ama ilk defa yaşadım böyle bişeyi sonra tabi rapor bekledi, biz mamamızı yedik.:ecrin_bebek:
annesi kimbilir ne kadar sevecek onuuu :asigim:
cok sekerler,simdiden bagladilar bizi kendilerine
patronun kafamizi attirmasin canim,,bi toplandik mi burdan kac ordu oluruz hee,sen bi göz kirp yeter yerimseniben
kiyamam yavrum yaa acikmiss demek
tatlim benimde net hissetigim anlar oluyor,dün otururken bir bacagimi kendime cekmistim,SIKISTI sanirim,2-3 defa tekmeledi..
her ne kadar kaan kocatepe sitesinde bu haftalarda hissedilmeyecegini,barsak hareketleri oldugunu söylesede ben inanmiyorum...
barsak hareketleriyle tekme cok cok farkli bi kere :umursamaz:
bilmiyorum ki tatlım bekliyorum işte aricakalr ama 12 gibi aramazlarsa ben ararım bu arada banada kesin kıza demedi ya bende nedense öle bi tuafım yani
evet cnm sana çook katılıyorum bencede doktorun kendisi başımızda durmalı bak bnm kuzenim doğum yaptı 8 saat sürdü kadın torudu walla 8 saat onla öbür türlü gelen geçen hasta bakıcı kaç cm açılmış diye bakıyo falan para almayı biliyolar ebelere versineler o zaman doğumun parasını dimi ama
Tünaydın herkese, hayırlı cumalar!
Ne var ne yok annişler, herkese harika güzel muhteşem bir gün diliyoruuummmmm:teytey:
tünayyyddıııınnn nasılsın cnm yaaaaa
napiosunnnnn
Tünaydın herkese, hayırlı cumalar!
Ne var ne yok annişler, herkese harika güzel muhteşem bir gün diliyoruuummmmm:teytey:
hayirli cumalar iyiyiz sende ne var ne yok
ben bugun cok kotu ruya gordum dusuk yapiyomustum
hala etkisindeyim
hayrolsun rüyan canım, tersi çıkarmış hiçbişey olmayacak Allah ın izniyle kaydirigubbakcemile5
Bende iyiyim işte, birazdan çarşıya çıkıcam pratik süpürge almaya. Bildiğiniz güzel marka var mı?
hmm insallah
sana iyi gezmeler diliyorum
kizlar yaa bu haftalarda duygusalliklar daha gecmiyor mu?
bugün yok duygusalim..
esim yemege geldi,bi ton nazlandim sacma sapan seylere,sonrada oturdum agladim,hemde icimi ceke ceke bilmiyorumkismile
garibim,o bile anlam veremedi,ortada bisii yoktu cünkü bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?