kizlar yaa bu haftalarda duygusalliklar daha gecmiyor mu?
bugün yok duygusalim..
esim yemege geldi,bi ton nazlandim sacma sapan seylere,sonrada oturdum agladim,hemde icimi ceke ceke bilmiyorumkismile
garibim,o bile anlam veremedi,ortada bisii yoktu cünkü bilmiyorumkismile
cuma günlerini cok seviyoruz degil mi denizimkaydirigubbakcemile2naber tatlişkolar.
bugün acayip yorgun hissediyorum kendimi.
cuma ya
tüm haftanın yorgunluğu çıktı üzerimden sanki.
bi de ders yok bişey yok
serbest bıraktım öğrencilerimi
oyun oynadılar
vkit de gçmek bilmedi
daraldım.
bugünü saymıyorum
3 günüm kaldı
bebişimi görmek istiyorum
öle sizin d eyazdığınız gibi kıpır kıpır.
umarım herşey yolundadır.
korkuyorum bazen çokkkkkkk
ay alemsin yaa.canım benim olur boyle seyler hamilelik boyunca.bende de bı tuhaflıklar var.gecen gece eşim beni uyuyor sanıyor bebişle konuşuyor.diyoki'bebğim anne bu aralar bi tyhaf dimi sinirli falan' ayyy içimden gulmekle kaldım..zaten duygusalım.bu aralar bide tuhaf oldum...
Cucum valaha doğurana kadar geçmicek bence.Ben eşime 4 gündür kan kusturdum valaha düne kadar :roflol: ama adam en sonunda dün canından bezdi ee barışayım dedim bari kaydirigubbakcemile3
dogumdan sonrada lohusayiz diye bezdiricez kaydirigubbakcemile3
birde bende begenmeme huyu cikti..hani göbis cikiyor hersey olmuyor ya artik..
alisverise cikinca üzerimde hic biseyi begenmiyorum,alsamda kirk tane kulp takiyorum,moralim bozuluyor almicam diye magazadan hisimla cikiyorum sempatiksalakcinni
garibim üflüyor püflüyor diye birde ona firca cekiyorumbilmiyorumkismile
cok cadi oldum coook :kedi:
İlk haftalarda bende de olmuştu bu kilo alsanda almasanda insanın vücudu değişiyor.Şimdi geçti ama seninkide geçer.Alışmaya çalışmalıyız yeni halimize yapacak bir şey yok : )
Hadi canım sana iyi yolculuklar.Görüşürüz bizde seni öptükkaydirigubbakcemile5
dogumdan sonrada lohusayiz diye bezdiricez kaydirigubbakcemile3
birde bende begenmeme huyu cikti..hani göbis cikiyor hersey olmuyor ya artik..
alisverise cikinca üzerimde hic biseyi begenmiyorum,alsamda kirk tane kulp takiyorum,moralim bozuluyor almicam diye magazadan hisimla cikiyorum sempatiksalakcinni
garibim üflüyor püflüyor diye birde ona firca cekiyorumbilmiyorumkismile
cok cadi oldum coook :kedi:
kızlar benim dünden beri lekem varr..dün doktora gittim ama bişery yok dedi üç güne kadar cegmesse gel dedi...bilmiyorum koc korkoyorum neden olmuştur.bu alrar yolculuk yaptım derken on ndan önceki gün köpekten korktueh mpsi üst üste geldi...oğluş amubişey olmaz inşallah.
kızlar benim dünden beri lekem varr..dün doktora gittim ama bişery yok dedi üç güne kadar cegmesse gel dedi...bilmiyorum koc korkoyorum neden olmuştur.bu alrar yolculuk yaptım derken on ndan önceki gün köpekten korktueh mpsi üst üste geldi...oğluş amubişey olmaz inşallah.
MAAŞALLLAH MAAŞALLAH
KIZLAR MELEĞİM İİ ALLAH ŞÜKÜR O KADAR ACAYİP BİR DURUMDAYIM Kİ AĞLAYARAK YAZIYORUM BUNLARI
ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN OLMAYANLARIN KUCAĞI BOŞ KALMASIN OLANLARIN BEBEKLERİ NUR TOPU GİBİ OLSUN İNŞALLAH
bu arada bebeğime yüksek ihtimal kız dediler ama free hcg 34,8 çıkmış bu ne şimdi
MAAŞALLLAH MAAŞALLAH
KIZLAR MELEĞİM İİ ALLAH ŞÜKÜR O KADAR ACAYİP BİR DURUMDAYIM Kİ AĞLAYARAK YAZIYORUM BUNLARI
ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN OLMAYANLARIN KUCAĞI BOŞ KALMASIN OLANLARIN BEBEKLERİ NUR TOPU GİBİ OLSUN İNŞALLAH
bu arada bebeğime yüksek ihtimal kız dediler ama free hcg 34,8 çıkmış bu ne şimdi
ersasu bak ekim annelerii ne güzel yapmışş bebeğininn cinsiyetine göreeee
erkekse araba süren, kızsa örgü ören smill koymuşlar
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/343677-2010-ekim-anneleri.html
naber tatlişkolar.
bugün acayip yorgun hissediyorum kendimi.
cuma ya
tüm haftanın yorgunluğu çıktı üzerimden sanki.
bi de ders yok bişey yok
serbest bıraktım öğrencilerimi
oyun oynadılar
vkit de gçmek bilmedi
daraldım.
bugünü saymıyorum
3 günüm kaldı
bebişimi görmek istiyorum
öle sizin d eyazdığınız gibi kıpır kıpır.
umarım herşey yolundadır.
korkuyorum bazen çokkkkkkk
fistik anneler,yarin abimlere gidicez,yegenimin 2.dogum günü :asigim:
hazirlanmam gerek yavas yavas
450 km yol,hic gözüm yemiyor valla..
gelirim ara ara,öpüyorumm hepiniziiii ve bebislerinizii Şeniz
MAAŞALLLAH MAAŞALLAH
aaa onu bende görmüşler bende kendi topiğimde listemi öle yaptımersasu bak ekim annelerii ne güzel yapmışş bebeğininn cinsiyetine göreeee
erkekse araba süren, kızsa örgü ören smill koymuşlar
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/343677-2010-ekim-anneleri.html
MAAŞALLLAH MAAŞALLAH
işte artık anlıcağız canımm tutup tutmadığınıı bunundaa
belkiide erkektirr annesii
cok sevindim canim rabbim sonuna kadar hep boyle devam ettirsin ins
benimde carsamba gunu ikili testim yapilcak insallah iyi cikar
Amiiiin canım. İnşallah.
Çok sevindim iyi olduğuna.Görünce özlemin de dinmiştir biraz olsun.Ben de yarın gidicem çoook özledim minik kuşumu.
Dur bakalım bir kaç değer daha doğrulansın o zaman anlarız.Bu yöntem doğru mu yanlış mı?Benim de 50 den yüksek..:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?