2010 Aralık Anneleri

Cucum valaha doğurana kadar geçmicek bence.Ben eşime 4 gündür kan kusturdum valaha düne kadar :roflol: ama adam en sonunda dün canından bezdi ee barışayım dedim bari kaydirigubbakcemile3

cuma günlerini cok seviyoruz degil mi denizimkaydirigubbakcemile2
dinlen bol bol fistigim..
az kalmis gercektende,korkma canimm hersey her gecen gün dahada güzellesiyor:1rolleyes:

:kedi: aynen valla
5-6 ay daha sabretsinler canim aaa demi alsanaalsanasmile
sonrada lohusa psikolojisi deriz cikariz ama neysee kaydirigubbakcemile3

Cucum valaha doğurana kadar geçmicek bence.Ben eşime 4 gündür kan kusturdum valaha düne kadar :roflol: ama adam en sonunda dün canından bezdi ee barışayım dedim bari kaydirigubbakcemile3

dogumdan sonrada lohusayiz diye bezdiricez kaydirigubbakcemile3
birde bende begenmeme huyu cikti..hani göbis cikiyor hersey olmuyor ya artik..
alisverise cikinca üzerimde hic biseyi begenmiyorum,alsamda kirk tane kulp takiyorum,moralim bozuluyor almicam diye magazadan hisimla cikiyorum sempatiksalakcinni
garibim üflüyor püflüyor diye birde ona firca cekiyorumbilmiyorumkismile
cok cadi oldum coook :kedi:

fistik anneler,yarin abimlere gidicez,yegenimin 2.dogum günü :asigim:
hazirlanmam gerek yavas yavas
450 km yol,hic gözüm yemiyor valla..
gelirim ara ara,öpüyorumm hepiniziiii ve bebislerinizii Şeniz

İlk haftalarda bende de olmuştu bu kilo alsanda almasanda insanın vücudu değişiyor.Şimdi geçti ama seninkide geçer.Alışmaya çalışmalıyız yeni halimize yapacak bir şey yok : )

Hadi canım sana iyi yolculuklar.Görüşürüz bizde seni öptükkaydirigubbakcemile5

MAAŞALLLAH MAAŞALLAH
KIZLAR MELEĞİM İİ ALLAH ŞÜKÜR O KADAR ACAYİP BİR DURUMDAYIM Kİ AĞLAYARAK YAZIYORUM BUNLARI
ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN OLMAYANLARIN KUCAĞI BOŞ KALMASIN OLANLARIN BEBEKLERİ NUR TOPU GİBİ OLSUN İNŞALLAH

bu arada bebeğime yüksek ihtimal kız dediler ama free hcg 34,8 çıkmış bu ne şimdi

bende de öle oldu hamile kaldım kalalı hiç kilo almadım ama nedense kıyafetlerimin içine giremiyorum doktora sordum tuzlu yeme vucut ödem tutar bide sen ne kadar anlamasanda leğen kemiğim doğuma hazırlanıyo sırtın büyüo genişliyor dedi

demek o yüzden huysuzluk eidp kendimize bişey bulamıyoruz

ay guldurdun beni.biraz kendimi goruru gibi oldum .eşim artık gelmiyo benle alışverişe annemle git o seni ikna eder diyo.bende inadına onla gitmek istiyorum o yuzdende daracık seylere kaldımm..alamadım bişey

kızlar benim dünden beri lekem varr..dün doktora gittim ama bişery yok dedi üç güne kadar cegmesse gel dedi...bilmiyorum koc korkoyorum neden olmuştur.bu alrar yolculuk yaptım derken on ndan önceki gün köpekten korktueh mpsi üst üste geldi...oğluş amubişey olmaz inşallah.

cnm korkma ne olur ama bu 3 gün kalkma bari hiç dinlen alışverişe gezmeye falan çıkma evde iş yapma istiraat et olur mu bazı gebeliklerde oluyor böle

geçmiş olsun canımm...cokmu geliyor sureklimi yani.korkma doktorun oyle dediyse.bazen rahim genişlerken kılcal damarlar catlıyomuş oda kanama yapabiliyormuş.sakin ol sıkma canını.

canım hiç korma benimde o haftalarda olmuştu hemde günlük bi pedi doldurcak kadar olmuştu bayağı bi korkmuştum ama çok şükür anlıkmış hatta kendi doktorum dışında bi dktora gitmiştim o icerde kanaman oluyo demişti sonra kendi doktoruma gittim vajinal ultrasonla baktı bisey yok dedi kanama felan yok dimi dedim yok olsa bulaşırdı ultrasona dedi dinlenmeye bak ben o gün arkadaşımın iki yaşında kızı vardı onu kucağıma almıştım ona yormuştum bu durumu ama çok şükür ki bisey olmadı hatta bi iki gün önce yine bi lekelenmem oldu beni 2 3 haftada bir yokluyo bu lekelenme alıştım artık cok evham yapmamaya özen gösteriyorum

işte artık anlıcağız canımm tutup tutmadığınıı bunundaa
belkiide erkektirr annesii

cok sevindim canim rabbim sonuna kadar hep boyle devam ettirsin ins
benimde carsamba gunu ikili testim yapilcak insallah iyi cikar

Canım korkma,stres yapma hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah

fistik anneler,yarin abimlere gidicez,yegenimin 2.dogum günü :asigim:
hazirlanmam gerek yavas yavas
450 km yol,hic gözüm yemiyor valla..
gelirim ara ara,öpüyorumm hepiniziiii ve bebislerinizii Şeniz

İyi yolculuklar canım.Güle güle git,güle güle gel:)Yeğenini de bizim yerimize mıncıkla biraz.

Amiiiin canım. İnşallah.
Çok sevindim iyi olduğuna.Görünce özlemin de dinmiştir biraz olsun.Ben de yarın gidicem çoook özledim minik kuşumu.
Dur bakalım bir kaç değer daha doğrulansın o zaman anlarız.Bu yöntem doğru mu yanlış mı?Benim de 50 den yüksek..

Allahın izniyle hiçbişey olmaz canım. Merak etme sen, kendini de strese sokma.Dinlen bol bol.Hamileliğin tadını çıkarmaya bak.Hem bişey olsaydı doktor uyarırdı seni.Bebişini üzme annesi :ecrin_bebek:

gözün aydın canıallah tamamına erdirsin inşallah mutluluğun daim olsun valla benimde free hcg 30 ama bende kız diye içime doğuyo ben onunlalakalı olduğunu düşünmüyorum pek canım

işte artık anlıcağız canımm tutup tutmadığınıı bunundaa
belkiide erkektirr annesii

cok sevindim canim rabbim sonuna kadar hep boyle devam ettirsin ins
benimde carsamba gunu ikili testim yapilcak insallah iyi cikar

kızlar çok teşekkür ederim saolun ikili testide atlattık inşallah

bu arada bizim topikteki anneler seferber oldu tanıdıklara sorduk tutmuyo bu teknik nedense hatta bunla ilgili bi topik bile açılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…