gözün aydın canıallah tamamına erdirsin inşallah mutluluğun daim olsun valla benimde free hcg 30 ama bende kız diye içime doğuyo ben onunlalakalı olduğunu düşünmüyorum pek canım
kızlar selam, yoğunluğum azaldı biraz, notlar bitti en azından. yarın da sınav var çocuklara ama bana bu kez görev vermemişler, geçen hafta 2 gündü yoruldum haftasonu.
doktora gitmeme 1 hafta kaldı!
kizlar yaa bu haftalarda duygusalliklar daha gecmiyor mu?
bugün yok duygusalim..
esim yemege geldi,bi ton nazlandim sacma sapan seylere,sonrada oturdum agladim,hemde icimi ceke ceke bilmiyorumkismile
garibim,o bile anlam veremedi,ortada bisii yoktu cünkü bilmiyorumkismile
ay alemsin yaa.canım benim olur boyle seyler hamilelik boyunca.bende de bı tuhaflıklar var.gecen gece eşim beni uyuyor sanıyor bebişle konuşuyor.diyoki'bebğim anne bu aralar bi tyhaf dimi sinirli falan' ayyy içimden gulmekle kaldım..zaten duygusalım.bu aralar bide tuhaf oldum...
MAAŞALLLAH MAAŞALLAH
KIZLAR MELEĞıM ıı ALLAH ŞÜKÜR O KADAR ACAYıP BıR DURUMDAYIM Kı AĞLAYARAK YAZIYORUM BUNLARI
ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN OLMAYANLARIN KUCAĞI BOŞ KALMASIN OLANLARIN BEBEKLERı NUR TOPU GıBı OLSUN ıNŞALLAH
bu arada bebeğime yüksek ihtimal kız dediler ama free hcg 34,8 çıkmış bu ne şimdi
kızlar benim dünden beri lekem varr..dün doktora gittim ama bişery yok dedi üç güne kadar cegmesse gel dedi...bilmiyorum koc korkoyorum neden olmuştur.bu alrar yolculuk yaptım derken on ndan önceki gün köpekten korktueh mpsi üst üste geldi...oğluş amubişey olmaz inşallah.
ersasu bak ekim annelerii ne güzel yapmışş bebeğininn cinsiyetine göreeee
erkekse araba süren, kızsa örgü ören smill koymuşlar
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/343677-2010-ekim-anneleri.html
ikili testim oldu bugün .normalmiş her şey şükür.şöyle oldu ;alsancağa gittik kan verdik .karşıyakaya gittik muayne falan etti işte dr um.sonrada sonuçlarım geldi dr a faksla.yani toplamda 1.5 saat sonra falan sonuçlarım geldi.bu ne hız böyle anlamadım.uyduruk yapmazlar demi kızlar.bu arada bebeğim % 95 kız imiş. (free beta hcgyi görmeden söylemişti dr um ama cinsiyeti )
kızlar benim dünden beri lekem varr..dün doktora gittim ama bişery yok dedi üç güne kadar cegmesse gel dedi...bilmiyorum koc korkoyorum neden olmuştur.bu alrar yolculuk yaptım derken on ndan önceki gün köpekten korktueh mpsi üst üste geldi...oğluş amubişey olmaz inşallah.
ben hiç araştırmadım cnm kpss den geçişi ama vardır bi yolu tabi,sanırım bişeyler yapılıyor onun içinde ama bilmiyorum tam,offf liseye dayanamam hiç hepsinin tam delilik zamanları,en iyisi ilköğretim,evet beden eğitimi okuyanlar daha rahat tipler ya,hoca bile olsalar direk farkediliyolar beden eğitimi öğrt. oldukları :)))) bizim şimdi haftaya salı kep törenimiz var aslı eylülde ama bu okulun 55. yılı için kutlamalar yapılcak her bölümün ilk 15i seçilmiş bende 15 arasındaymışım neyse 100 kere uyardılar bizi arkadaşlar topuklu ayakkabı giyiyoruz siyah etek,erkeklerde kumaş pant. gömlek diye,geçen senelerde kotu giyen gelmiş parmak arası terlikler falan kaydirigubbakcemile3 bi bayan hocamız var ritm dans hocası ayy 10 kere uyardı bizi makyaj yapın saçınızı düzgün yapın güzel giyinin diye,
evet cnm ya en az bi 6-8ay geçsin istiyorum zaten emcekte tabi bu benim işe girmeme göre 1 seneyide bulur bakalım ha deyince iş ayarlayabilecekmiyim hayırlısı bakalım,sen nasıl yapıyorsun kolay geçiyormu hamilelikte,doğumda çok iyi zamana geliyor ama sözleşmelilerde izin nasıl onu bilmiyorum cnm,zorlucakmı seni
1. gün:
Böylesi kötü bir başlangıç beklemiyordum. Hortumumu bile kesmişler!CADIARZU meme diye, süt diye birşey varmış. nerden nasıl bulunur bu ya? hayattan daha 1. günden soğutacaklar beni. şakkıdı
2. gün:
Meme buldum ama bundan süt gelmiyor, emiyorum allah emiyorum, tık yok, süt başka yerde mi? Neyse biraz daha emdim geldi, fazla abanınca meme sahibi kişilik bağırdı, ne bağrıyosun açım ben! Çok yalnızım.:gitme: hayır bişi değil içerdeyken de yalnızdım ama yediğim önümde yemediğim arkamdaydı en azından, bak yine aklıma geldi, hortumu bile kestiler yaa! uykum geldi yine. zzzzz!:sinifsinif:
3. gün:
:ecrin_bebek:Memeyi sevdim, bu dünyadaki tek dostlarım bu iki meme. İyi ki varsınız.opuyorumnanaktan
4. gün:
Bugün bir sürü olaylar oldu, gürültü yaptılar, başka biryerlere gittik galiba. Memeden ayrılınca bağrıyorum geri geliyor, sonra uyuyorum, uyanıyorum bir bakıyorum meme yok, neyse ama tekrar bağrınca geri geliyor nasılsa.:sm_cool:
5. gün:
Bu arada kafam kocaman be arkadaş, ağır mı ağır tutamıyorum .Pat o yana, pat bu yana, dikkat etseler bari de çatlatmasak daha ilk günden.:uhm:
6. gün:
Avucuma ne verseler hemen tutuyorum, tik gibi birşey, maalesef farkettiler, herkes parmağını veriyor avucuma, mecburen tutuyorum, maymun oldum iyi mi?bu arada ne çok uyuyorum ya arkadaş, atamadım şu yorgunluğu, daha çok süt içeyim en iyisi. Hayır içtikçe de yoruluyorum o da ayrı, nerde o eski günler, hortumdan geliyordu ne güzel, şimdi em allah em, bak yine aklıma geldi, kestiler hortumu yaa. klava:
7. gün:
Bugün solaryuma girdim, sarılık mı ne ondanmış. Yine uykum geldi.Zzzz..akannehir
8. gün:
Biraz daha iyi hissetim kendimi, daha çok süt içiyorum artık.:icecream:
9. gün:
Çok fena hıçkırık tutuyor, geçsin diye nefesimi tutayım dedim onu da beceremedim, neyse ki süt içince geçiyor. Bu süt her derde devaymış, bugün bunu gördüm.sempatiksalakcinni
10. gün :
Sütten başka birşeyler verdiler, var ya, yeter artık be, tam alışıyordum yine dayadılar başka birşey, hayret bişi ya, vitaminmiyiş neymiş.:mymeka:
11.gün:
Al işte, başladı yine bir arıza. Sütten sonra çok feci karnım ağrıyor, böyle sancı gibi bişi, eğilip bükülüyorum, binbir şekile giriyorum rahatlayacağım diye. Sırtımı falan sıvazlayın bari be kardeşim.
12. gün:
O sancıyı yapan Gaz mış!! Bütün gün gazdan kıvrandım arkadaş ya, bela oldu başıma, yaygarayı bastım ben de. uyutmadım, diktim bunları da hazır asker.naniknanik
13. gün:
Memelerin sahibi annemmiş, kucağına yatınca rahatlıyorum. Ama bugün onun suratına kustum. tamam utandım biraz ama insan kusmuklu bebeği öper mi yaa.:bbo: O halimle öptü beni! Ayıp oldu di mi? Naapıyım , neyse fazla kızmadı herhalde.:asigim:
14. gün:
Anneme kırmızı renkli birşeyler içiriyorlar, o zaman süt daha bi randımanlı oluyor sanki, böyle tadı da hoşuma gidiyor ki sormayın!:teytey:
15. gün:Topuktan kan alıp duruyorlar, metin olayım çok ağlamayayım diyorum ama canım yandı be arkadaş, hayır ondan sonra da hemen süt verince sakinliyorum, kızgınlığım geçiyor, ağız tadıyla asabiyet yaptırmıyorlarklava:
16. gün:
Sütü çok sevdiğimi bir kez daha anladım, ayrılınca içimi bir huzursuzluk kaplıyor, en iyisi onlardan uzaklaştığım anda yaygarayı basayım ben.delikafadulden
17. gün:
Etrafı daha net seçer oldum, ama el ve ayak koordinasyonu hala zayıf, memeyi kavrayabiliyorum ancak. Bir de bu eller ve ayaklar bana mı ait tam olarak emin değilim, sallıyorum öyle, zevkli birşey.kaydirigubbakcemile2 Yüze ve gözlere dikkat etmem lazım ama, tırnaklar tehlikeli. Diğer yandan annem bugün onları kesmeye çalıştı ama huysuzluk ettim, etmeseydim daha iyi olacaktı galiba, bak çizdik tam gözün altını yine.kafamçokkarıştı
18. gün:
Elime torbalar taktılar, kafaya çarpınca artık acıtmıyor, yara bere de yapmıyor. Sanırım onlar da beni seviyor, iyiliğimi düşünüyorlar.opuyorumnanaktan
19.gun:
Nihayet eve gidip gelen adamın neden eve sadece aksamları geldigini anladı. Megerse bana ve anneme bakmak icin gunduz caliiyomus.. aferin gozume girdi simdi bak!..:lepi:
20. gün:
Tabii yaaa, annemin karnındayken de duyuyordum o adamın sesini sık sık. Ona da ilgi alaka gösterdim, bağırdığımda bazen o alıyor beni kucağına, meme vardır diye saldırdım ama vermedi.:umursamaz:
ersasuu çok tatlı bi yazı bu yaaaaaakaydirigubbakcemile3
ayyy cok hos canım cok sevimli...inşallah benim bebeişimede bişey olmaz da(( yine leke var yaaa dünden beri..inş bişey olmaz..mafoldumben
ikili testim oldu bugün .normalmiş her şey şükür.şöyle oldu ;alsancağa gittik kan verdik .karşıyakaya gittik muayne falan etti işte dr um.sonrada sonuçlarım geldi dr a faksla.yani toplamda 1.5 saat sonra falan sonuçlarım geldi.bu ne hız böyle anlamadım.uyduruk yapmazlar demi kızlar.bu arada bebeğim % 95 kız imiş. (free beta hcgyi görmeden söylemişti dr um ama cinsiyeti )
slm kızlar;
doktora gidip bebeğini sağlıklı olduğunu görenler,ıkılı testi iyi geçenler hepinizi kutluyorum,gözünüz aydın...
bu arada bu hcg degeri benim 65 cıktı ama doktor kesin olmamakla beraber erkek dedi 10 haftadan beri erkek olması büyük ihtimal diyo valla bence alakası yok,hos kızım olsada cok sevinirim zaten ...Allah sağlıklı versin de..
MAAŞALLLAH MAAŞALLAH
KIZLAR MELEĞİM İİ ALLAH ŞÜKÜR O KADAR ACAYİP BİR DURUMDAYIM Kİ AĞLAYARAK YAZIYORUM BUNLARI
ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN OLMAYANLARIN KUCAĞI BOŞ KALMASIN OLANLARIN BEBEKLERİ NUR TOPU GİBİ OLSUN İNŞALLAH
bu arada bebeğime yüksek ihtimal kız dediler ama free hcg 34,8 çıkmış bu ne şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?