2010 Aralık Anneleri

kızlar selam, yoğunluğum azaldı biraz, notlar bitti en azından. yarın da sınav var çocuklara ama bana bu kez görev vermemişler, geçen hafta 2 gündü yoruldum haftasonu.
doktora gitmeme 1 hafta kaldı!

kızlar selam, yoğunluğum azaldı biraz, notlar bitti en azından. yarın da sınav var çocuklara ama bana bu kez görev vermemişler, geçen hafta 2 gündü yoruldum haftasonu.
doktora gitmeme 1 hafta kaldı!

gözün aydın cnm az kalmış bnm daha 20 gün var bak sen 7 gün sonra kavuşucaksın ii okullar bitince dinlenirsin biraz çocuğun da var senin zor oluyordur

ikili testim oldu bugün .normalmiş her şey şükür.şöyle oldu ;alsancağa gittik kan verdik .karşıyakaya gittik muayne falan etti işte dr um.sonrada sonuçlarım geldi dr a faksla.yani toplamda 1.5 saat sonra falan sonuçlarım geldi.bu ne hız böyle anlamadım.uyduruk yapmazlar demi kızlar.bu arada bebeğim % 95 kız imiş. (free beta hcgyi görmeden söylemişti dr um ama cinsiyeti )

Hemde ne duygusallık, bende dün gece ağlayarak uyudum sebebi ne içim sıkılıyor:gitme: Zavallı kocacım ne oldu diye diye bi oldu elle tutulur bi sebebimde yok, neyse Allah başka dert vermesinsengözlerimebaksanab

Hadi gözlerin aydın canım benim, ohh maşallah! Darısı da listemizde ki tüüümm arkadaşlara olsun:Saruboceq:

Benimde dışarı akmıyor ama içerde kanama bölgesi var hep dikkat ediyorum. Doktor dedi ki bebek büyüdükçe o bölgeye tampon yapacakmış ve kanama tamamen duracakmış. Bi kaç gün yat ve hiç ağır bişey kaldırma uzanma sıcak banyo yapma, geçmiş olsun canım.

ersasu bak ekim annelerii ne güzel yapmışş bebeğininn cinsiyetine göreeee
erkekse araba süren, kızsa örgü ören smill koymuşlar

http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/343677-2010-ekim-anneleri.html

Karabiberim ben listemize aşağıda ki resimleri yapıştıracağım şu cinsiyetlerin hepsi bi belli olsun da, ama o zaman takvimleri silmem gerekecek. Onun içinde sizin birini tercih etmeniz gerek ya takvim ya da bu resimler.

Kızlar ağırdan alıyor demek ki yavaş yavaş geliyorlar :)))) Allah hayırlı etsin canım. Sonuçların iyi çıkmasına da çok sevindim gözün aydın, maşallah!!

Son düzenleme:
slm kızlar;
doktora gidip bebeğini sağlıklı olduğunu görenler,ıkılı testi iyi geçenler hepinizi kutluyorum,gözünüz aydın...

bu arada bu hcg degeri benim 65 cıktı ama doktor kesin olmamakla beraber erkek dedi 10 haftadan beri erkek olması büyük ihtimal diyo valla bence alakası yok,hos kızım olsada cok sevinirim zaten ...Allah sağlıklı versin de..

canım benimde 6 haftalıkken felan kanamam olmustu arkasından hep lekenlenme oldu,ayaklarının altına yastık koy ve uzan dinlenmeye çalış,fazla yorma kendini geçer inşallah...Ama elinden geldiğince dinlenmeye çalış ve moralini bozma o da çok önemli...

eğer memur olarak atanırsan kurumlar arası geçiş yapılıyo diye biliyorum,benım okulun sonuna denk geldı ya o yüzden zorlanmadım şimdilik çok şükür, doğum güzel bi tarihe denk geliyo Allahtan bi süpriz cıkmazsa sanki ayarlamısım gibi oldu ama benim adetim düzensizdi öyle denk geldiyerimseniben bencede sen alırsın bebişi dogru spor salonlarına ne güzel olur,inşallah istediğin gibi iş bulursun...ama daha var zaten simdi evde olmanın tadını cıkart benceopuyorumnanaktan bu arada topuklu ayakkabıya dikkat et sen yinede ne olur ne olmaz...

1. gün:
Böylesi kötü bir başlangıç beklemiyordum. Hortumumu bile kesmişler!CADIARZU meme diye, süt diye birşey varmış. nerden nasıl bulunur bu ya? hayattan daha 1. günden soğutacaklar beni. şakkıdı

2. gün:
Meme buldum ama bundan süt gelmiyor, emiyorum allah emiyorum, tık yok, süt başka yerde mi? Neyse biraz daha emdim geldi, fazla abanınca meme sahibi kişilik bağırdı, ne bağrıyosun açım ben! Çok yalnızım.:gitme: hayır bişi değil içerdeyken de yalnızdım ama yediğim önümde yemediğim arkamdaydı en azından, bak yine aklıma geldi, hortumu bile kestiler yaa! uykum geldi yine. zzzzz!:sinifsinif:

3. gün:
:ecrin_bebek:Memeyi sevdim, bu dünyadaki tek dostlarım bu iki meme. ıyi ki varsınız.opuyorumnanaktan

4. gün:
Bugün bir sürü olaylar oldu, gürültü yaptılar, başka biryerlere gittik galiba. Memeden ayrılınca bağrıyorum geri geliyor, sonra uyuyorum, uyanıyorum bir bakıyorum meme yok, neyse ama tekrar bağrınca geri geliyor nasılsa.:sm_cool:

5. gün:
Bu arada kafam kocaman be arkadaş, ağır mı ağır tutamıyorum .Pat o yana, pat bu yana, dikkat etseler bari de çatlatmasak daha ilk günden.:uhm:

6. gün:
Avucuma ne verseler hemen tutuyorum, tik gibi birşey, maalesef farkettiler, herkes parmağını veriyor avucuma, mecburen tutuyorum, maymun oldum iyi mi? bu arada ne çok uyuyorum ya arkadaş, atamadım şu yorgunluğu, daha çok süt içeyim en iyisi. Hayır içtikçe de yoruluyorum o da ayrı, nerde o eski günler, hortumdan geliyordu ne güzel, şimdi em allah em, bak yine aklıma geldi, kestiler hortumu yaa.klava:

7. gün:
Bugün solaryuma girdim, sarılık mı ne ondanmış. Yine uykum geldi.Zzzz..akannehir

8. gün:
Biraz daha iyi hissetim kendimi, daha çok süt içiyorum artık.:icecream:

9. gün:
Çok fena hıçkırık tutuyor, geçsin diye nefesimi tutayım dedim onu da beceremedim, neyse ki süt içince geçiyor. Bu süt her derde devaymış, bugün bunu gördüm.sempatiksalakcinni

10. gün :
Sütten başka birşeyler verdiler, var ya, yeter artık be, tam alışıyordum yine dayadılar başka birşey, hayret bişi ya, vitaminmiyiş neymiş.:mymeka:

11.gün:
Al işte, başladı yine bir arıza. Sütten sonra çok feci karnım ağrıyor, böyle sancı gibi bişi, eğilip bükülüyorum, binbir şekile giriyorum rahatlayacağım diye. Sırtımı falan sıvazlayın bari be kardeşim.

12. gün:
O sancıyı yapan Gaz mış!! Bütün gün gazdan kıvrandım arkadaş ya, bela oldu başıma, yaygarayı bastım ben de. uyutmadım, diktim bunları da hazır asker.naniknanik

13. gün:
Memelerin sahibi annemmiş, kucağına yatınca rahatlıyorum. Ama bugün onun suratına kustum. tamam utandım biraz ama insan kusmuklu bebeği öper mi yaa.:bbo: O halimle öptü beni! Ayıp oldu di mi? Naapıyım , neyse fazla kızmadı herhalde.:asigim:

14. gün:
Anneme kırmızı renkli birşeyler içiriyorlar, o zaman süt daha bi randımanlı oluyor sanki, böyle tadı da hoşuma gidiyor ki sormayın!:teytey:

15. gün:Topuktan kan alıp duruyorlar, metin olayım çok ağlamayayım diyorum ama canım yandı be arkadaş, hayır ondan sonra da hemen süt verince sakinliyorum, kızgınlığım geçiyor, ağız tadıyla asabiyet yaptırmıyorlarklava:

16. gün:
Sütü çok sevdiğimi bir kez daha anladım, ayrılınca içimi bir huzursuzluk kaplıyor, en iyisi onlardan uzaklaştığım anda yaygarayı basayım ben.delikafadulden

17. gün:
Etrafı daha net seçer oldum, ama el ve ayak koordinasyonu hala zayıf, memeyi kavrayabiliyorum ancak. Bir de bu eller ve ayaklar bana mı ait tam olarak emin değilim, sallıyorum öyle, zevkli birşey.kaydirigubbakcemile2 Yüze ve gözlere dikkat etmem lazım ama, tırnaklar tehlikeli. Diğer yandan annem bugün onları kesmeye çalıştı ama huysuzluk ettim, etmeseydim daha iyi olacaktı galiba, bak çizdik tam gözün altını yine.kafamçokkarıştı

18. gün:
Elime torbalar taktılar, kafaya çarpınca artık acıtmıyor, yara bere de yapmıyor. Sanırım onlar da beni seviyor, iyiliğimi düşünüyorlar.opuyorumnanaktan

19.gun:
Nihayet eve gidip gelen adamın neden eve sadece aksamları geldigini anladı. Megerse bana ve anneme bakmak icin gunduz caliiyomus.. aferin gozume girdi simdi bak!..:lepi:

20. gün:
Tabii yaaa, annemin karnındayken de duyuyordum o adamın sesini sık sık. Ona da ilgi alaka gösterdim, bağırdığımda bazen o alıyor beni kucağına, meme vardır diye saldırdım ama vermedi.:umursamaz:

ALINTIDIR

Son düzenleme:

ayyy cok hos canım cok sevimli...inşallah benim bebeişimede bişey olmaz da(( yine leke var yaaa dünden beri..inş bişey olmaz..mafoldumben

ersasuu çok tatlı bi yazı bu yaaaaaakaydirigubbakcemile3

ayyy cok hos canım cok sevimli...inşallah benim bebeişimede bişey olmaz da(( yine leke var yaaa dünden beri..inş bişey olmaz..mafoldumben

Nette buldum bende, çok güldümkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Esracım hiçbişey olmaz Allah ın izniyle, bende çok oldu. Bebek büyüdükçe tampon yapacakmış o kanayan yere ve kapanacakmış. Sen yat sürekli hiç kımıldama emi canım, çok geçmiş olsun:Saruboceq:

ersasu ne güzel bi yazı bu böle.
yerim ben onları ya.
baya güldüm
amma da asabi ozman bu bebişler ya.
ayyyyyyy çabucak gelsin o günler.

gözün aydın canım.
gerçekten çabuk öğrenmişsin.
ayyyy bi prenses gelio demek.
eeeeee bu topiğin erkeklerine kız da lazım dimi ama.

tebrik ederim canım.
geldi bi prens daha.
kızlar üstünlük kuramıcak heralde bu gidişle.

cnım yattığın yerden falan kalkarken ani hareketelr yapma.
yolculuğu da ertele bi süre.
bol bol dinlen canım.
inşallah bi problem yoktur
sık sık takip et.
çoğalırsa faaln danış mutlaka doktoruna.
yat bolca.

tebrik ederim canım.
artık darısı bizim başımıza.
bakalım bziimki nezman yapılacak
bende salı gdiicem bakalım
o gün yaparmı acaba.
bebiş kzımış galiba.
ya baya erken sölüyo doktorlar.
ne gzüel
çok ama çok tebrik ederim canım benim.
bi prenses annesi daha.
artık alırsım pembiş pembiş cicileri.

herkes cinsiyetelri erkencikten öğreniyo.
bence bizim doktorumuz sölemez gibi geliyo
yanılmak istemeyip işi şansa bırakmıcak gibi gelio bana
gerçi şuan önemli olan bu değil benim için.
salı gelsin de bebişimi sağlıkla göreyim istiyorum.
yine dktorda bekelrken elim ayağım titriyecek kesin.
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
akannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

bu duygusallık beni de vurdu galiba kızlar.
eşimin haftada 2-3 kez antremanı oluyo
normalde hiç takılmam
evde kendi kendime vakit geçirmeyi çok da severim.
bugün okuldan geldi zaten yalnızım akşam o gelene kadar
gelince koştur koştur antremana gitti
ben başladım ağlamaya
tabi o gidince.
sonra msj attım
ben senle küstüm
benimle ilgilenmiyosun
ben yalnız kalıyorum dedim
konışmıcam seninle dedim
çıktın ,ağladığımı,üzüldüğümü de anlamadın dedim
adamcağız telaşla arıyo
niye böle yapıyosun diyo
ne biliyim ya
içim daraldı
sıkılıyorum.
bişey yapmak da istemiyorum
yani ben bu sıralar ne istediğimni bilmiyorum
hep onu daraltıyorum
siz de aynısıznız dememkii
içim rahatladı.

ayyyyyyyyy ne çok yazdım ya
yoksunuz da tatlışkolar
şimdi ben çıkarım siz gelirsiniz.
byyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…