2010 Aralık Anneleri

ayyyyyyyyy ne çok yazdım ya
yoksunuz da tatlışkolar
şimdi ben çıkarım siz gelirsiniz.
byyyyyyyyyyy

canım sıkıldı bişiler eklicem şimdi.
aynen öleyim cnm bende bi enteresan ne istediğini bilmez adamcağız ilgilense bi dert ilgilenmese bi dert bazen ben kendim olsam kendimi çekemem gibi geliyo

bunlar gzüel prenses annesi olacağını öğrenen annişkolara gelsin.

hepimzie böle sağlıklı hayırlı güzel bebişkolar inşallah.

bunlar da ykışıklı prenslerinin olacağını öğrenen annişolar için
epimzie böle sağlıklı, hayırlı, böle tatlı tatlı bebiler inşallah.

:asigim:maşallah ya ne kadar şirinler,Allah hepimize böyle sağlıklı akıllı çocuklar nasip etsin...

ayyy cok hos canım cok sevimli...inşallah benim bebeişimede bişey olmaz da(( yine leke var yaaa dünden beri..inş bişey olmaz..mafoldumben

esracığım bence aklına takmamaya çalış ınsan aklına takınca daha kotu oluyor... bırde ank da hangı doktora gıdıyorsun merak ettim bende okullar kapanınca ank ya gelıcem...

gözün aydın cnm az kalmış bnm daha 20 gün var bak sen 7 gün sonra kavuşucaksın ii okullar bitince dinlenirsin biraz çocuğun da var senin zor oluyordur

ay canım evet oğlum da boğaz enfeksiyonuydu bu hafta 10 tane iğne vuruldu, ben de nezleyim, eşim grip geçirdi, döküldük yani, Bebişi görmeme az kaldı hakketen,3 hafta önce görmüştüm. senin 20 gün de geçiverir hemen canım.

kızlar herkese iyi hafta sonları. ben yarın eşimin ısrarıyla pikniğe gitmekle benim ısrarımla perdeleri yıkamak arasında seçim yapıcam- bakalım hangimizin istediği olucak!!

tesekkür ederim canimm..alisir gibi oldum bugün..alisverise ciktik,buldum bir iki bisey nihayet boshayallersmile
aminnn canimm cok sevindim,tebrik ederimmm..
massallah melegineee,sag salim gelsin insallah
demek bi prenses daha geliyor,yuppiiii hihoyyyt

ay guldurdun beni.biraz kendimi goruru gibi oldum .eşim artık gelmiyo benle alışverişe annemle git o seni ikna eder diyo.bende inadına onla gitmek istiyorum o yuzdende daracık seylere kaldımm..alamadım bişey
:kedi:
ay amaaan hic naz yapilmiyor kocisleredee demii :1closedeyes:

canimm icini rahat tut,doktorunda bisey yok demis cok sükür..
ayaklarinin altina yastik koyup uzan canim,dinlen bol bol,is falan yapma..

ayy minciklamaz miyim tatlim..cok özleniyor yegenler,helede huylarinin ayni oldugu bi yegenin varsa tamam :lepi:
Allaha emanet ol canim,öpüyoruz sizi

massallah canim meleginee,bi prenses daha geldi hihoyyyt
ay ne güzel ne kadar hizlilarmis,harikaa
uyduruk yapmazlar canim,bilgileri bilgisayara veriyorlar,hesaplari bilgisayar yapiyor.. yerimseniben

canimm bende aynen senin gibiyim..bebek gibi :kedi:
bu arada bence takvim daha güzel,daha farkli..
isimlerimizide cinsiyete göre mavi yada pembe yaparsak eger arabalara gerek kalmaz diyorum..kizlar secsinn ne istiyorlarsa yerimseniben

denizim cok tanidik seyler bunlar..hehe,bizim evi mi gözetliyorsun yoksaa sempatiksalakcinni
ben esim ise giderken bile aglamakli oluyorum,9 ay sanki benimle evde kalicak boshayallersmile
garibim oda ögle yemeklerine gelir oldu..
ah ahh gecer sanirim bu günlerde...
bu arada resimler harikaaaaa,emegine saglikk

kızlar herkese iyi hafta sonları. ben yarın eşimin ısrarıyla pikniğe gitmekle benim ısrarımla perdeleri yıkamak arasında seçim yapıcam- bakalım hangimizin istediği olucak!!
bence piknik canim..
birak bosver perdeyiii,amaan sanki yikayinca madalya mi takicaklar,git gez ne güzel..
aksamda perdeyi yikarsin kaydirigubbakcemile3
bana kalirsa zaten herkes gezsin tozsunn kaydirigubbakcemile3

güzel anneler hepinize harika bir haftasonu diliyoruz bebisimle ben..
Allaha emanet olun,kocaman öpüyoruz siziiiiiiii Şeniz

ersasu çok beğendim bu yazı çok güzelll:lepi:

ersasu ne güzel bi yazı bu böle.
yerim ben onları ya.
baya güldüm
amma da asabi ozman bu bebişler ya.
ayyyyyyy çabucak gelsin o günler.

Merci şekerler, bende çok güldüm yaa hemen sizinle paylaşayım dedim.

Tabi ki piknik kaydirigubbakcemile2 boşver perdeleri zaten hastalıktan çıkmışsınız gidin güzelce dinlenin işte:lepi: Geçmiş olsun bu arada..

ben geldim herkes uyumus yine yaw:kedi:

Yettim hapşuruk, nasılsın devrem kaydirigubbakcemile3

oooo ersasucum kaydirigubbakcemile3
burdamisin sen bu saatte? bende bugun anneme kacmistim
yeni geldim sekerim
evde yemek yiyemiyorum bu araboshayallersmile

ayyy canimm benim
uzulme sen
gurbet zor tabi ama biraz iyi yanlarini gormeye calis
:teselli:

valla bu aralar hic bi iyi yanini goremiyorum
ustelik bi sene oldu ailemi cok ozledim
giysi almak istiyorum carsiya gidiyorum
hic zevkime uyacak bisey bulamiyorum
dil kursuna gidiyordum hamile oldugum icin onuda biraktim
surekli evdeyim bide kayinvalidemlerle birlikte yasiyoruz
surekli yemek yap ev temizle hizmet et cok bunaldim bu aralar

ama hamilesin sonucta
kendimi iyi hissetmiyorum falan de yapma biraz ev isi falan ya
sonucta yalan degil hamileligin bu donemleri fazla yorulmamak gerekiyor
kayin validenle anlasabiliyomusunuz bari?
hic yasitin falan yokmu oralarda tatlim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…