bu duygusallık beni de vurdu galiba kızlar.
eşimin haftada 2-3 kez antremanı oluyo
normalde hiç takılmam
evde kendi kendime vakit geçirmeyi çok da severim.
bugün okuldan geldi zaten yalnızım akşam o gelene kadar
gelince koştur koştur antremana gitti
ben başladım ağlamaya
tabi o gidince.
sonra msj attım
ben senle küstüm
benimle ilgilenmiyosun
ben yalnız kalıyorum dedim
konışmıcam seninle dedim
çıktın ,ağladığımı,üzüldüğümü de anlamadın dedim
adamcağız telaşla arıyo
niye böle yapıyosun diyo
ne biliyim ya
içim daraldı
sıkılıyorum.
bişey yapmak da istemiyorum
yani ben bu sıralar ne istediğimni bilmiyorum
hep onu daraltıyorum
siz de aynısıznız dememkii
içim rahatladı.
ayyyyyyyyy ne çok yazdım ya
yoksunuz da tatlışkolar
şimdi ben çıkarım siz gelirsiniz.
byyyyyyyyyyy
aynen öleyim cnm bende bi enteresan ne istediğini bilmez adamcağız ilgilense bi dert ilgilenmese bi dert bazen ben kendim olsam kendimi çekemem gibi geliyocanım sıkıldı bişiler eklicem şimdi.
ayyy cok hos canım cok sevimli...inşallah benim bebeişimede bişey olmaz da(( yine leke var yaaa dünden beri..inş bişey olmaz..mafoldumben
gözün aydın cnm az kalmış bnm daha 20 gün var bak sen 7 gün sonra kavuşucaksın ii okullar bitince dinlenirsin biraz çocuğun da var senin zor oluyordur
tesekkür ederim canimm..alisir gibi oldum bugün..alisverise ciktik,buldum bir iki bisey nihayet boshayallersmileİlk haftalarda bende de olmuştu bu kilo alsanda almasanda insanın vücudu değişiyor.Şimdi geçti ama seninkide geçer.Alışmaya çalışmalıyız yeni halimize yapacak bir şey yok : )
Hadi canım sana iyi yolculuklar.Görüşürüz bizde seni öptükkaydirigubbakcemile5
aminnn canimm cok sevindim,tebrik ederimmm..MAAŞALLLAH MAAŞALLAH
KIZLAR MELEĞİM İİ ALLAH ŞÜKÜR O KADAR ACAYİP BİR DURUMDAYIM Kİ AĞLAYARAK YAZIYORUM BUNLARI
ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN OLMAYANLARIN KUCAĞI BOŞ KALMASIN OLANLARIN BEBEKLERİ NUR TOPU GİBİ OLSUN İNŞALLAH
bu arada bebeğime yüksek ihtimal kız dediler ama free hcg 34,8 çıkmış bu ne şimdi
:kedi:ay guldurdun beni.biraz kendimi goruru gibi oldum .eşim artık gelmiyo benle alışverişe annemle git o seni ikna eder diyo.bende inadına onla gitmek istiyorum o yuzdende daracık seylere kaldımm..alamadım bişey
canimm icini rahat tut,doktorunda bisey yok demis cok sükür..kızlar benim dünden beri lekem varr..dün doktora gittim ama bişery yok dedi üç güne kadar cegmesse gel dedi...bilmiyorum koc korkoyorum neden olmuştur.bu alrar yolculuk yaptım derken on ndan önceki gün köpekten korktueh mpsi üst üste geldi...oğluş amubişey olmaz inşallah.
ayy minciklamaz miyim tatlim..cok özleniyor yegenler,helede huylarinin ayni oldugu bi yegenin varsa tamam :lepi:Canım korkma,stres yapma hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah
İyi yolculuklar canım.Güle güle git,güle güle gel:)Yeğenini de bizim yerimize mıncıkla biraz.
Amiiiin canım. İnşallah.
Çok sevindim iyi olduğuna.Görünce özlemin de dinmiştir biraz olsun.Ben de yarın gidicem çoook özledim minik kuşumu.
Dur bakalım bir kaç değer daha doğrulansın o zaman anlarız.Bu yöntem doğru mu yanlış mı?Benim de 50 den yüksek..
Allahın izniyle hiçbişey olmaz canım. Merak etme sen, kendini de strese sokma.Dinlen bol bol.Hamileliğin tadını çıkarmaya bak.Hem bişey olsaydı doktor uyarırdı seni.Bebişini üzme annesi :ecrin_bebek:
massallah canim meleginee,bi prenses daha geldi hihoyyytikili testim oldu bugün .normalmiş her şey şükür.şöyle oldu ;alsancağa gittik kan verdik .karşıyakaya gittik muayne falan etti işte dr um.sonrada sonuçlarım geldi dr a faksla.yani toplamda 1.5 saat sonra falan sonuçlarım geldi.bu ne hız böyle anlamadım.uyduruk yapmazlar demi kızlar.bu arada bebeğim % 95 kız imiş. (free beta hcgyi görmeden söylemişti dr um ama cinsiyeti )
canimm bende aynen senin gibiyim..bebek gibi :kedi:Hemde ne duygusallık, bende dün gece ağlayarak uyudum sebebi ne içim sıkılıyor:gitme: Zavallı kocacım ne oldu diye diye bi oldu elle tutulur bi sebebimde yok, neyse Allah başka dert vermesinsengözlerimebaksanab
Hadi gözlerin aydın canım benim, ohh maşallah! Darısı da listemizde ki tüüümm arkadaşlara olsun:Saruboceq:
Benimde dışarı akmıyor ama içerde kanama bölgesi var hep dikkat ediyorum. Doktor dedi ki bebek büyüdükçe o bölgeye tampon yapacakmış ve kanama tamamen duracakmış. Bi kaç gün yat ve hiç ağır bişey kaldırma uzanma sıcak banyo yapma, geçmiş olsun canım.
Karabiberim ben listemize aşağıda ki resimleri yapıştıracağım şu cinsiyetlerin hepsi bi belli olsun da, ama o zaman takvimleri silmem gerekecek. Onun içinde sizin birini tercih etmeniz gerek ya takvim ya da bu resimler.
Kızlar ağırdan alıyor demek ki yavaş yavaş geliyorlar :)))) Allah hayırlı etsin canım. Sonuçların iyi çıkmasına da çok sevindim gözün aydın, maşallah!!
denizim cok tanidik seyler bunlar..hehe,bizim evi mi gözetliyorsun yoksaa sempatiksalakcinnibu duygusallık beni de vurdu galiba kızlar.
eşimin haftada 2-3 kez antremanı oluyo
normalde hiç takılmam
evde kendi kendime vakit geçirmeyi çok da severim.
bugün okuldan geldi zaten yalnızım akşam o gelene kadar
gelince koştur koştur antremana gitti
ben başladım ağlamaya
tabi o gidince.
sonra msj attım
ben senle küstüm
benimle ilgilenmiyosun
ben yalnız kalıyorum dedim
konışmıcam seninle dedim
çıktın ,ağladığımı,üzüldüğümü de anlamadın dedim
adamcağız telaşla arıyo
niye böle yapıyosun diyo
ne biliyim ya
içim daraldı
sıkılıyorum.
bişey yapmak da istemiyorum
yani ben bu sıralar ne istediğimni bilmiyorum
hep onu daraltıyorum
siz de aynısıznız dememkii
içim rahatladı.
bence piknik canim..kızlar herkese iyi hafta sonları. ben yarın eşimin ısrarıyla pikniğe gitmekle benim ısrarımla perdeleri yıkamak arasında seçim yapıcam- bakalım hangimizin istediği olucak!!
ersasu çok beğendim bu yazı çok güzelll:lepi:
ersasu ne güzel bi yazı bu böle.
yerim ben onları ya.
baya güldüm
amma da asabi ozman bu bebişler ya.
ayyyyyyy çabucak gelsin o günler.
kızlar herkese iyi hafta sonları. ben yarın eşimin ısrarıyla pikniğe gitmekle benim ısrarımla perdeleri yıkamak arasında seçim yapıcam- bakalım hangimizin istediği olucak!!
ben geldim herkes uyumus yine yaw:kedi:
güzel anneler hepinize harika bir haftasonu diliyoruz bebisimle ben..
Allaha emanet olun,kocaman öpüyoruz siziiiiiiii Şeniz
oooo ersasucum kaydirigubbakcemile3
burdamisin sen bu saatte? bende bugun anneme kacmistim
yeni geldim sekerim
evde yemek yiyemiyorum bu araboshayallersmile
ne guzel kacabilecek yakininda bi ailen var
ben bu gavur memleketinde cok garibim kimsem yok :çok üzgünüm:
ayyy canimm benim
uzulme sen
gurbet zor tabi ama biraz iyi yanlarini gormeye calis
:teselli:
valla bu aralar hic bi iyi yanini goremiyorum
ustelik bi sene oldu ailemi cok ozledim
giysi almak istiyorum carsiya gidiyorum
hic zevkime uyacak bisey bulamiyorum
dil kursuna gidiyordum hamile oldugum icin onuda biraktim
surekli evdeyim bide kayinvalidemlerle birlikte yasiyoruz
surekli yemek yap ev temizle hizmet et cok bunaldim bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?