günaydın arkadaşlar
biz tatilden döndük kısa da olsa çok güzeldi
hamileyken yüzmek harika birşey..acayip güzeldi..
umarım hepiniz iyisinizdir.
günaydın tatlı annişler...
ay büyük ihtimal yarın ikili testim çıkacak çok merak ediyrm...
merhaba arkadaslar bende ocak annesıyım sız bızden öndesınız cınsıyetlerı ogrenmeye baslamıssınız ne guzel bı bakayım dedım bulantılarınız azaldımı dıye benımkıler berbar durumdada tesellı bulayım bıraz dedım
en gec 16. haftayi buluyo bulantilar canimmerhaba arkadaslar bende ocak annesıyım sız bızden öndesınız cınsıyetlerı ogrenmeye baslamıssınız ne guzel bı bakayım dedım bulantılarınız azaldımı dıye benımkıler berbar durumdada tesellı bulayım bıraz dedım
günaydın arkadaşlar
gunaydin canim hadi hayirlisi bakalim...günaydın tatlı annişler...
canim ablamda ayni problemden antibiyotik kullandiHerkese günaydın kızlar.
Topiğimize bir prens ile bir prenses katılıyormuş. Hayırlı olsun.İkili testleri de temiz çıkan arkadaşlara gözünüz aydın diyorum.
Ben c.tesi gittim doktora.Bebişim uyuyormuş doktor salladı salladı tık yok.O kadar korktum ki kalbim yerinden çıkacaktı valla.Sonra bi sıçradı yerinden ellerini kollarını oynattı.Annesi kurban olsu ona.
Yavrum benim...Nasıl güzel bir duyguymuş bu.Allah isteyen herkese tattırsın inşallah.
Cinsiyetini öğrenemedik, bu sefer umutluydum ama doktorum küçük dedi.2 hafta önce de başka doktor kıza benziyor demişti.Amaaaan çatlıycam meraktan.Öğrenmek istiyorum artık.
Kızlar lafı çok uzattım farkındayım ama.Hani idrar yolları iltihabı olmuştum da 2 farklı doktor başka başka başka ilaçlar yazmıştı ya.Kendi doktorum hepsini kullan dedi 2 tane antibiyotik (monurol şase ve aksel) bi de purinol diye bir ilaç, ödüm patlıyor yaaa.Ama kesin içmen lazım dedi.Gebelikte idrar yolları iltihabı gizli olur, belirti vermez,idrarda gördüğümüz zaman hemen tedaviye başlarız çünkü çok tehlikeli dedi.Dün başladım ben de ama dua ede ede halimi bir görseydiniz(
İnşallah bişey olmaz .Hamileliğinde kullanan tanıdıklarınız falan var mı?
merhaba arkadaslar bende ocak annesıyım sız bızden öndesınız cınsıyetlerı ogrenmeye baslamıssınız ne guzel bı bakayım dedım bulantılarınız azaldımı dıye benımkıler berbar durumdada tesellı bulayım bıraz dedım
günaydın arkadaşlar
günaydın tatlı annişler...
Herkese günaydın kızlar.
Topiğimize bir prens ile bir prenses katılıyormuş. Hayırlı olsun.İkili testleri de temiz çıkan arkadaşlara gözünüz aydın diyorum.
Ben c.tesi gittim doktora.Bebişim uyuyormuş doktor salladı salladı tık yok.O kadar korktum ki kalbim yerinden çıkacaktı valla.Sonra bi sıçradı yerinden ellerini kollarını oynattı.Annesi kurban olsu ona.
Yavrum benim...Nasıl güzel bir duyguymuş bu.Allah isteyen herkese tattırsın inşallah.
Cinsiyetini öğrenemedik, bu sefer umutluydum ama doktorum küçük dedi.2 hafta önce de başka doktor kıza benziyor demişti.Amaaaan çatlıycam meraktan.Öğrenmek istiyorum artık.
Kızlar lafı çok uzattım farkındayım ama.Hani idrar yolları iltihabı olmuştum da 2 farklı doktor başka başka başka ilaçlar yazmıştı ya.Kendi doktorum hepsini kullan dedi 2 tane antibiyotik (monurol şase ve aksel) bi de purinol diye bir ilaç, ödüm patlıyor yaaa.Ama kesin içmen lazım dedi.Gebelikte idrar yolları iltihabı gizli olur, belirti vermez,idrarda gördüğümüz zaman hemen tedaviye başlarız çünkü çok tehlikeli dedi.Dün başladım ben de ama dua ede ede halimi bir görseydiniz(
İnşallah bişey olmaz .Hamileliğinde kullanan tanıdıklarınız falan var mı?
gunaydin canim hadi hayirlisi bakalim...
tatlimm gözün aydinn,bebisin iyiyiimis massallahhhkızlar günaydınnnnn nasılsınız hanımlar ben bugün bomba gibiyim:) dün bebeğimi gördüm kaşp sesini duydum çok mutlyum.kızlar bneim cocukkçok fene bi harekteli geçende gittiğimdede aynı böyleydi yine aynı el ayak durmuyor hiç doktorum dedi maşşalah ben buraya gelen hastaların bebeişlerini ben uynadırıorum zor la dedii senin bu çok canını yakar ve hep yırtar seni dedii gerçektende öylee herşey,miz güzel normal çıktı bebeğimin kalp atışları 120 atıordu çok hızlı dediii gerçekten maşaallah beeğine dedii çok mutluyumm bu arada cinsiyetimizzzzzzzzkaydirigubbakcemile ERKEK 2 HAFTA SONRA TAM KESİNLEŞİCEK DEDİİİ HAREKETLERİ YÜZÜNDEN 20 DK UĞRAŞTI ADAM görebilmek için çok hareketlii bu yaa dio:d işte böyle kızlarrrrrrrrr
gözün aydin canim massallah meleginee,cok sevindimmmSaolun canlarım bende nette buldum hemen paylaşayım dedim Şeniz
Bu arada ikili testim çıktı, elhamdülillah herşey yolundaymış
Darısı da diğer arkadaşlara inşallah:Saruboceq:
gözünüz aydin canim,Allah anali babali büyütmek nasip etsin.. darisi bizeeekızlar çok mutluyum, Hollanda'daki ablam doğum yapmış, kızımız doğmuş, ikisi de iyiymiş. Normal doğumla suni sancıyla 41. haftada geldi nazlı kızımız. fotosunu gönderdi diğer ablam, yumuş yumuş bişey. Aynı oğlumun ilk doğduğu andaki şaşkın ben nerdeyim ifadesi!
amaninnn bi prenses daha geliyor deseneeee,ne güzel,massallah canimmmmkızlarrrrr dün dayanamadım doktora gittim ama kendi doktorum değil tabiki sırf merakımdan doktor ultrasonda baktı cinsiyetini sordum kız istermisin dedi isterim dedim ama emin olmamakla birlikte kız dedi pipi göremiyorum ama yinede cok kücük dedi kesin olmamakla beraber şuan benimkide kız gibi görünüyo benim ilk çocuğum hic önemli değil kız erkek sağlıklı olsun yeterli temmuz 1 de kendi doktorumla randavum var o zamana kesinleşir ama benim en başından bu yana içime doğan kızdı bence kız olucak:ecrin_bebek:
iyi yolculuklar canim,ne güzel serindir simdi oralar...tadini cikar canimm olumunekankayizsmilekızlarrr 3 haftalığına niğde çamardına yaylaya gidiyorummm
hepinizii öpüyorumm gelince okurumm sizleri
canim gözün aydinn,cok sevindim,massallah melegine canim..merhaba arkadaşlar bugün ikili testim çıktı temizmiş çok sevindim. Ben kendim MS hastası olduğum için korkuyordum ama temiz çıktıüğı için çok sevindim inşallah hepimizinki temiz çıkar
merhaba tatlimm,hosbuldumm,nasilsin?merhaba cucu hoşgeldin
hiç mde bulantım yok cnm hamilelik öncesi de2 öğün yerdim akşama kadar kahvaltıyla dolanırdım. şimdi de düzene sokamadım bi türlü. ama bebeğimi öyle gördükten sonra bi daha kesinlikle aç gezmicem. içim parçalandı resmenyemeyen arkadaşlar varsa benim gibi onlarada duyurulurbilmiyorumkismile
Yok bebişim eve yeni geldim, şimdi yatıcam. Bu arada ikili test için kanı çarşamba vermiştim. Bugün eşim için hastanedeydim ve sorayım bi dedim, sonuç çıkmış. Doktorumda ordaydı, herşey yolundaymış, çok şükür. Darısı da sana inşallah!
merhaba arkadaşlar bugün ikili testim çıktı temizmiş çok sevindim. Ben kendim MS hastası olduğum için korkuyordum ama temiz çıktıüğı için çok sevindim inşallah hepimizinki temiz çıkar
hadi yaa,bu aralar buralarda sicak gerci son aralar..çok şükür iyiyim canım havalar çok sıcak idare ediyoruz işte.
sen nasılsın bebişin nasıl
slm kızlar...
ikili testim çıkmış..ordakiler normal demiş. doktorumu aradım bikaç bişey sordu normal gözüküo dedi haftaya salı günü randevum var gelirken getir gelmene gerek yok dedi.... ay normalmiş galiba... sana şükürler olsun Rabbim...çok korkuyodum...zemuszemus
hava bugun cooook sicak ya
bi valiz hazirliym dedim kan ter icinde kaldim
napcas bu sicaklarla bilemiyorum bu yaz-tatlicadiarzu-
persembe saat 5e randevu aldim drdan kizlar
ikili test icin bakalim gunler gececekmi?
:Saruboceq:
hadi yaa,bu aralar buralarda sicak gerci son aralar..
ama ben sicagi cok seviyorum,yaz cocuguyum ya,hep böyle olsaa sempatiksalakcinni
bebis iyi canimm,kipir kipir..yorulduk haftasonu dinleniyoruz simdi
canim gözün aydin cok sevindim,massallah massallah melegine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?