2010 Aralık Anneleri

günaydın tatlı annişler...
ay büyük ihtimal yarın ikili testim çıkacak çok merak ediyrm...

Herkese günaydın kızlar.
Topiğimize bir prens ile bir prenses katılıyormuş. Hayırlı olsun.ıkili testleri de temiz çıkan arkadaşlara gözünüz aydın diyorum.
Ben c.tesi gittim doktora.Bebişim uyuyormuş doktor salladı salladı tık yok.O kadar korktum ki kalbim yerinden çıkacaktı valla.Sonra bi sıçradı yerinden ellerini kollarını oynattı.Annesi kurban olsu ona.
Yavrum benim...Nasıl güzel bir duyguymuş bu.Allah isteyen herkese tattırsın inşallah.
Cinsiyetini öğrenemedik, bu sefer umutluydum ama doktorum küçük dedi.2 hafta önce de başka doktor kıza benziyor demişti.Amaaaan çatlıycam meraktan.Öğrenmek istiyorum artık.
Kızlar lafı çok uzattım farkındayım ama.Hani idrar yolları iltihabı olmuştum da 2 farklı doktor başka başka başka ilaçlar yazmıştı ya.Kendi doktorum hepsini kullan dedi 2 tane antibiyotik (monurol şase ve aksel) bi de purinol diye bir ilaç, ödüm patlıyor yaaa.Ama kesin içmen lazım dedi.Gebelikte idrar yolları iltihabı gizli olur, belirti vermez,idrarda gördüğümüz zaman hemen tedaviye başlarız çünkü çok tehlikeli dedi.Dün başladım ben de ama dua ede ede halimi bir görseydiniz(
ınşallah bişey olmaz .Hamileliğinde kullanan tanıdıklarınız falan var mı?

günaydın arkadaşlar
biz tatilden döndük kısa da olsa çok güzeldi
hamileyken yüzmek harika birşey..acayip güzeldi..
umarım hepiniz iyisinizdir.

Ohh dinlenmişsindir en azından.Ben de istiyoruuum. özendim valla:)

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.

Hoşgeldin canım, Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.

en gec 16. haftayi buluyo bulantilar canim
ama genelde 12. haftada bitti arkadaslarin
cinsiyetler yeni belli olmaya basladi
Allah hayirli dogumlar nasip etsin tatlima.s.

günaydın arkadaşlar

hosgeldin sezencim bende simdi valiz yerlestircem bu hafta sonuda ben gidiyorum
walla resmen geri sayim yapiyorum tatil icin:icecream:

gunaydin canim hadi hayirlisi bakalim...

canim ablamda ayni problemden antibiyotik kullandi
sen druna guven
zararli olsa kullandirmaz sonuctaboshayallersmile

merhaba güzel anne adayları uzun zamanda beri uğramıyordum topiğe uğrasam dahi yazamıyordum.

maşaALLAH cinsiyetler yavaş yavaş belli oluyor RABBıM sağlıklı sihhatli uzun ömürler versin. hayıurlısıyla inşaALLAH hepimiz kucağımıza alırız bebişlerimizi. RABBıM bütün meleklerimizi korusun

Merhaba, sabah bulantıları açken devam ediyor ama karnım tokken iyiyim çok şükür, inşallah senin çok sürmez..

günaydın arkadaşlar

Günaydın sezen! bende yüzmeek istiyoruuummmmmmmmmmmmdelikafadulden

Günaydın, hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin:Saruboceq:

Geçmiş olsun fıstık, bencede kullan çünkü erken doğuma sebep olabiliyormuş idrar yolları enfeksiyonu, Allah korusun..

gunaydin canim hadi hayirlisi bakalim...

Günaydın Hapşuruk

merhaba arkadaşlar bugün ikili testim çıktı temizmiş çok sevindim. Ben kendim MS hastası olduğum için korkuyordum ama temiz çıktıüğı için çok sevindim inşallah hepimizinki temiz çıkar

tatlimm gözün aydinn,bebisin iyiyiimis massallahhh
ayy demek pipili olcak ufaklik,harikaaa

Saolun canlarım bende nette buldum hemen paylaşayım dedim Şeniz

Bu arada ikili testim çıktı, elhamdülillah herşey yolundaymış

Darısı da diğer arkadaşlara inşallah:Saruboceq:
gözün aydin canim massallah meleginee,cok sevindimmm
gözünüz aydin canim,Allah anali babali büyütmek nasip etsin.. darisi bizeee
amaninnn bi prenses daha geliyor deseneeee,ne güzel,massallah canimmmm
kızlarrr 3 haftalığına niğde çamardına yaylaya gidiyorummm
hepinizii öpüyorumm gelince okurumm sizleri
iyi yolculuklar canim,ne güzel serindir simdi oralar...tadini cikar canimm olumunekankayizsmile

gözden kacirdigim arkadaslar varsa kusura bakmasinlar,ancak okuyabildim iste bilmiyorumkismile

merhaba arkadaşlar bugün ikili testim çıktı temizmiş çok sevindim. Ben kendim MS hastası olduğum için korkuyordum ama temiz çıktıüğı için çok sevindim inşallah hepimizinki temiz çıkar
canim gözün aydinn,cok sevindim,massallah melegine canim.. sanada gecmis olsun canim :1hug:
merhaba cucu hoşgeldin
merhaba tatlimm,hosbuldumm,nasilsin?

slm kızlar...
ikili testim çıkmış..ordakiler normal demiş. doktorumu aradım bikaç bişey sordu normal gözüküo dedi haftaya salı günü randevum var gelirken getir gelmene gerek yok dedi.... ay normalmiş galiba... sana şükürler olsun Rabbim...çok korkuyodum...zemuszemus

Canım sen artık 15 haftalık olucaksın lütfen bebeğini iyi besle.Neden aç geziyorsun bak benimde iştahım yok ama yiyyorum zaten mide kazınması oluyor nasıl dayanıyorsun bende önceden sadece 2 öğün yemek yiyen insandım.Ama artık iyi bakmak zorundayız kendimize ve bebeğimize.Yumurtayı her gün ye bebeğnin zeka gelişimi için yumurta çok önemli ve günde 2 tane de olsa ceviz,aralarda meyve yee.Ama kendini ve bebeğini aç bırakma sen yemezsen nasıl beslenicek yavrucak şutarafagitti

DARISI bizlere canım gözün aydın : )

Senindee gözün aydın canım.

hava bugun cooook sicak ya
bi valiz hazirliym dedim kan ter icinde kaldim
napcas bu sicaklarla bilemiyorum bu yaz-tatlicadiarzu-
persembe saat 5e randevu aldim drdan kizlar
ikili test icin bakalim gunler gececekmi?
:Saruboceq:

çok şükür iyiyim canım havalar çok sıcak idare ediyoruz işte.

sen nasılsın bebişin nasıl
hadi yaa,bu aralar buralarda sicak gerci son aralar..
ama ben sicagi cok seviyorum,yaz cocuguyum ya,hep böyle olsaa sempatiksalakcinni
bebis iyi canimm,kipir kipir..yorulduk haftasonu dinleniyoruz simdi

canim gözün aydin cok sevindim,massallah massallah melegine

hava bugun cooook sicak ya
bi valiz hazirliym dedim kan ter icinde kaldim
napcas bu sicaklarla bilemiyorum bu yaz-tatlicadiarzu-
persembe saat 5e randevu aldim drdan kizlar
ikili test icin bakalim gunler gececekmi?
:Saruboceq:

Eevet bugün gerçekten çok sıcak.Bende kara kara düşünüyorum bu sıcakta nasıl yemek yapıcam diye : )

Hayırdır nereye yolculuk.

saol canım benim büyük bi yük kalktı üzerimden sanki...kuzum sağlıklı sıhatli olsunda...o yeter bana...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…