2010 Aralık Anneleri

hava bugun cooook sicak ya
bi valiz hazirliym dedim kan ter icinde kaldim
napcas bu sicaklarla bilemiyorum bu yaz-tatlicadiarzu-
persembe saat 5e randevu aldim drdan kizlar
ikili test icin bakalim gunler gececekmi?
:Saruboceq:
selam canimm hayirdir yolculuk nereyee
sezon acildi herkes yavas yavas gitmeye basladi.. boshayallersmile
ayy az kalmis,cok güzel cikicak sonuclar inaniyorum ben :Saruboceq:

saol canım benim büyük bi yük kalktı üzerimden sanki...kuzum sağlıklı sıhatli olsunda...o yeter bana...opuyorumnanaktan
elbette canim,varimiz yogumuz bu tatli bebisler oldu..Allahim sevinclerimizi yarim birakmasin :Saruboceq:
sag salim kavusmayi nasip etsin insallah..
bu arada kayserinin neresindensin?
bu yaz kayseriyede gelicem,cok severim oralari :lepi:

hadi gözün aydın canım ordakiler normal dediyse çok bi problem yoktur bızde ılk can halıyle oraya sormustukalkisalkisalkis

merhaba arkadaşlar bugün ikili testim çıktı temizmiş çok sevindim. Ben kendim MS hastası olduğum için korkuyordum ama temiz çıktıüğı için çok sevindim inşallah hepimizinki temiz çıkar

seninde gözün aydın,inşallah herkes güzel haberlerle döner...:Saruboceq:

Aman Allah ım gelinde sıcağı görün buralar yanıyorrkötükedihüso

selam millet nasiliz bakalim
yarin benim dogum gunumkaydirigubbakcemile2
bakalim kimler hatirliyacak dogum gunumu

kayseri yahyalı canım şu kapuz başı şelaleleriyle ünlü olan yer...evet bende çok seviyrm kayseriyi...ama değerini şırnağa gelince analdım...
qsu saol canım benim ... çok merak ediydm iimiş çok şükür.. hakkaten bugün şırnak yanıo.. evin bütün cam ve kapıları açık ama birtane esinti bile yok... perdeler bile sallanmıo...kötükedihüso

Eevet bugün gerçekten çok sıcak.Bende kara kara düşünüyorum bu sıcakta nasıl yemek yapıcam diye : )

Hayırdır nereye yolculuk.

hafta sonu bodruma gidiyoruz canim
iple cekiyorum walla
bende yemek isinden istifa ettim bu haftakaydirigubbakcemile3
aksam disardan yiycez
sonraki gunlerde hep annemde kayinvalidemde falan olcaz
buzdolabini bile bosalttim
hala bana kokuyo buzdolabi:sinifsinif:

mrb kızlar.
nasılsıız.
ooooooooooo bugün baya kalabalığız.
kızlar ya en gece falan hiç uyuyamadım.
başım nasıl ağrıyo nasıl ağrıyo.
başıma falan soğuk bez faaln koydu eşim
hala iyi sayılmam
ben çok endişeliyim, çok korkuyorum.
yarın randevum var
fena strese girdim galiba.
kalbim güm güm .
ne yapıcam ben

selam canimm hayirdir yolculuk nereyee
sezon acildi herkes yavas yavas gitmeye basladi.. boshayallersmile
ayy az kalmis,cok güzel cikicak sonuclar inaniyorum ben :Saruboceq:

:[/B]

selam cucum
tatile gidiyorum bodruma:lepi:
insallah sonuclarimda temiz cikar canim
donuste ogrencez artikboshayallersmile

benımde oluyo ara ara,ılık bı dus alıp uyuyorum o zaman geçiyor duş kısmını sen bilirsinde uyuyunca geciyo bence:lepi:

qsu saol canım benim ... çok merak ediydm iimiş çok şükür.. hakkaten bugün şırnak yanıo.. evin bütün cam ve kapıları açık ama birtane esinti bile yok... perdeler bile sallanmıo...kötükedihüso[/QUOTE]

valla bizim ev bı de güneş görüyo,okuldada oturduğum yerde 1 kilo su içtimsırnaşık şey ıkı kucuk pet sise,şiştikce şişiyomuşum gibi geliyo valla

Canım benim neden böle yapıyosun
Stres yapacağın bi durum yok sen kendi kendine yaratıyosun böyle yaparak.
Rahat ol güzel düşün güzel olsun.
Dua et canım sadece dua et ve rahatla.
Tatlım benim çok özledim seni.

herkese merhaba,

haftasonu yoktum. yazmadan önce uzun uzun geçmişi okuyayım dedim. test sonucu iyi çıkanlar ve cinsiyetini öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun. darısı bizim gibi sonuç bekleyenlerin başına...

perşembe günü dr kontrolüm vardı. liste topiğine aceleyle çok kısa yazdım. ikili test için kan verdim. bu hafta çıkacak sonuç. ilk defa kalp atışlarını dinledik bebeğimizin. bu arada aşırı bulantı kusmalarım devam edince doktor guatrdan şüphelendi. iki ay önce tahlil yaptırmıştım. normaldi ama perşembe günü yapılan tahlilde TSH düşük çıktı. genel cerrahide zehirli guatr dedi doktor. sanırım tansiyonumun çıkması, aşırı kusmalar, kilo kaybı ve çarpıntılarım buna bağlıymış. şimdilik ilaç başlamadık, takip edicez. gebeliğe bağlıymış, geçici dedi doktor.

bu arada Tooba'cım kendi doktorum senin bahsettiğin ilacı yazdı bulantılar için. kullanıyorum, bulantı devam ediyo ama 1 kere dün akşam kustum sadece. ilk 5 gün 1 tane daha sonra 2 günde 1 dedi. sen nasıl kullandın. bi de prospektüste hamilelikte kullanımı önerilmemektedir yazıyo. B kategorideymiş. bu konuda bişey dedi mi senin prof. açıkçası biraz da sana güvenerek kullanmaya başladım. ne kadar devam ettin sen. yazımı görürsen ve cevap verirsen çok sevinirim.

Canım neden böyle yapıyorsun ki bak böyle strese girince yavrukusunu da etkiliyorsun hayırlısıyla geçip gidicek randevun

kızlar ya yapamıyorum
kötü tecrübelerim beni korkutuyo heralde.
başım öle kötüydükü, düşünüyorum
bebişim hisediyomudur
offfffffffffffffffffffffffffffff
hayırlısıyla yarın bi güzel güzel geçse
gelip size anlatsam

korkuyorum iştee.
adi ya çokmu özledin
ben de seni özledim şişkocuk
diceksin sen de olucaksın dimi
evet inşallah o kilolar gzüel kilolar.
bebişler sağlıkla gelsinlerde

canım daha önce kaybın vardı di mi? endişeni çok iyi anlıyorum. rahatlamaya çalış biraz endişelenmek hiçbişeyi iyi yapmıyor aksine bebeğini de endişelendiriyorsun. biliyorum ne desek boş. herşeyin yolunda olduğunu düşünmeye çalış.bebeğinle geçireceğin güzel günleri hayal et. gün saydıkça da çok heyecan yapıyosun. fazla düşünme ne kadar kaldı diye. Allah'ın izniyle yarın göreceksin bebişini ve ağzın kulaklarında gelip yazacaksın buraya. biz de merakla bekliyoruz canım.

Etkilenmez olur mu cnm üzme sen kendini
Kötü tecrübeler gecti gitti aynı seyler tekrar yasanacak diye bi kural da yok
Hele duyu organları geliştiğinde seni tamamen duyacak

kızlar ben biraz yatıyım
başım hala yerinde değil.
inşallah güzel olur herşey
bn bu bebek haberini aldığımdan beri
ayakta kalabiliyorum biraz
yaşadıkalrım çok zordu.
oğlumun kardeşi geldi diye avunuyorum
ona çoook ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…