2010 Aralık Anneleri

korkuyorum iştee.
adi ya çokmu özledin
ben de seni özledim şişkocuk
diceksin sen de olucaksın dimi
evet inşallah o kilolar gzüel kilolar.
bebişler sağlıkla gelsinlerde

Msn açsana tatlım yaaa.
Yoksa sizin topici doldurucam:)))
Bu arada tüm Aralık annelerine Temmuz annelerinden sevgiler....

Uykucu şirine,
hadi git yat o zman yorulmuşsundur şimdi sen.
Git de rahatla biraz.
Cadı cadı uyku tulumu hiç değiişme yok.
Haaa bu arada bi tombikim ki sorma.
Tosul tosul zor yürüom kızz.
ama doğurmaya korktuğum için hep böle kalabilriim yani:)))

biliyorum canim,gittim yahyaliya gitmez miyimmm..
gidersen eger hasret giderirsin biraz..erciyesin tepesinde serinlersinn :1rolleyes:

tatlim cok gecmis olsunn..
stresten agriyordur,lütfen yapma böyle..
bebegin seninle,pit pit masum kalbi atiyor icinde..
eli kolu kipir kipir..cok sükür..
daha neyi stres yapiyorsun..
allah büyük canim benimm,yarin dahada rahatlicaksin insallah..
ama stres yok oke,bebisinide düsün annesi..:teselli:
sen stres yaptikca oda üzülür yoksa :1no2:
agrilarin icin soguk kompres yaparak karanlik bi yerde uzanmaya calis canim :teselli:

selam cucum
tatile gidiyorum bodruma:lepi:
insallah sonuclarimda temiz cikar canim
donuste ogrencez artikboshayallersmile
bende gelebülür müyümmmm
ayy bizim daha yaklasik 2 haftamiz var,gecmiyor günler..
temiz cikicaktir canim insallah..
tadini cikar sen tatilinin olumunekankayizsmile

canim cok gecmis olsun..
bebis icin endiselenme,sorun yaratmaz ama dedigin gibi takip edilmeli..
cok kisi taniyorum guatrla hamile kalan,saglikli dogum yapan..
gecicek insallah..:Saruboceq: yerimseniben

Msn açsana tatlım yaaa.
Yoksa sizin topici doldurucam:)))
Bu arada tüm Aralık annelerine Temmuz annelerinden sevgiler....

tesekkürler canim.. a.s.

kızLar benim de ikili testim çarşamba günü.şimdiden çok heyecanlıyımm walla.
gülayse keşke hemncik hissedebilsek bebişlerimizin hareketlerini..
.

[canim cok gecmis olsun..
bebis icin endiselenme,sorun yaratmaz ama dedigin gibi takip edilmeli..
cok kisi taniyorum guatrla hamile kalan,saglikli dogum yapan..
gecicek insallah..:Saruboceq: yerimseniben

canım benim teşekkür ederim. insan ister istemez biraz etkileniyo. ama daha önce olmaması tesellim oluyo. sadece işte bu bulantıları tetikliyo ya su falan içemiyorum. bu da böbreklerimi etkiliyo. idrarda da az miktarda kan çıktı. bi de pek sağlıklı beslenemiyorum. şimdiye kadar çok önemli değildi belki ama bundan sonra yavaş yavaş önemli olacak. en çok üzüldüğüm nokta ise folik kullanamadım... neyse sonuç olarak geçici, umarım bebeğimi etkilemez..

Kızlar bebeğinizi hissetmeye başladınız mıı

4 yaşını bitirecek bi oğlum var canım. onu 19. haftada hissetmeye başlamıştım ve o zaman anlamıştım aslında daha önce hissettim sandığım şeylerden çok farklı olduğunu. ikinci daha erken hissediliyomuş ama yine de 16. haftadan önce pek bi beklentim yok...

beraser bende öyle düşünüyodum hele ilk gebelik çok dha sonra hissederim falan ama doktora da sordum önceki bağırsak hareketleriydi bebek değildi ama şimdi hissettiriyor dedii..

beraser bende öyle düşünüyodum hele ilk gebelik çok dha sonra hissederim falan ama doktora da sordum önceki bağırsak hareketleriydi bebek değildi ama şimdi hissettiriyor dedii..

canım sen 16. haftaya girmişsin zaten. doğrudur, benim için erken ama...oğlum da çok hareketliydi ama o da biraz geç hissettirdi kendini biliyorum.

merhaba kizlar nasilsiniz ins hersey yolundadir
benim bebegimde ense kalinligi cikti persembe amniosentez yapilicak ins sorun yoktur dualarinizi eksik etmeyin benden hepinizi optum

benim bebegimde ense kalinligi cikti persembe amniosentez yapilicak ins sorun yoktur dualarinizi eksik etmeyin benden hepinizi optum
canım çok geçmiş olsun dualarımız seninle
bana inan senin durumunu yaşayan ve hiç ama hiç bir sorunu olmadan sağlıklı bebişler doğuran o kadar çok insan var ki ...içini ferah tut daha geçen hafta bir yakınım amniyosentez oldu 1 ay sonra demişlerdi sonuç için öldü öldü dirildi çok şükür temiz çıktı ama boşuna o kadar stres yaşamış oldu..
sen içini ferah tut ben inanıyorum hiiç bişey çıkmayacak dualarımız seninle..

Canım umarım bir sorun yoktur.İçini ferah tut.Bu ölçümlerde yanılma payı yüksekmiş diye duydum.Çevremde böyle bir sürü kişi var.Bebişleri de sağlıklı maşallah.

haklisin canim..insan telaslaniyor ama hersey gecicek inanki..cok sükür cok yüksekte cikmamis..kendinede dikkat et canim..bebisin sag salim dogacak insallah :Saruboceq:
canimm moralini bozma..ense kalinligi bile sadece ihtimali gösteriyor..kesinlik yok,eminim ki amniyosentezde sonuc iyi cikacaktir..
ayrica amniyosentez hakkinda sagdan soldan duyup okudugun seylere sakin inanma..
artik ultrasonla bakilarak yaptigi icin ne sana nede bebegine bi zarari yok..
hersey yolunda gidicek insallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…