- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
korkuyorum iştee.
adi ya çokmu özledin
ben de seni özledim şişkocuk
diceksin sen de olucaksın dimi
evet inşallah o kilolar gzüel kilolar.
bebişler sağlıkla gelsinlerde
kızlar ben biraz yatıyım
başım hala yerinde değil.
inşallah güzel olur herşey
bn bu bebek haberini aldığımdan beri
ayakta kalabiliyorum biraz
yaşadıkalrım çok zordu.
oğlumun kardeşi geldi diye avunuyorum
ona çoook ihtiyacım var.
biliyorum canim,gittim yahyaliya gitmez miyimmm..kayseri yahyalı canım şu kapuz başı şelaleleriyle ünlü olan yer...evet bende çok seviyrm kayseriyi...ama değerini şırnağa gelince analdım...
qsu saol canım benim ... çok merak ediydm iimiş çok şükür.. hakkaten bugün şırnak yanıo.. evin bütün cam ve kapıları açık ama birtane esinti bile yok... perdeler bile sallanmıo...kötükedihüso
tatlim cok gecmis olsunn..mrb kızlar.
nasılsıız.
ooooooooooo bugün baya kalabalığız.
kızlar ya en gece falan hiç uyuyamadım.
başım nasıl ağrıyo nasıl ağrıyo.
başıma falan soğuk bez faaln koydu eşim
hala iyi sayılmam
ben çok endişeliyim, çok korkuyorum.
yarın randevum var
fena strese girdim galiba.
kalbim güm güm .
ne yapıcam ben
bende gelebülür müyümmmmselam cucum
tatile gidiyorum bodruma:lepi:
insallah sonuclarimda temiz cikar canim
donuste ogrencez artikboshayallersmile
canim cok gecmis olsun..herkese merhaba,
haftasonu yoktum. yazmadan önce uzun uzun geçmişi okuyayım dedim. test sonucu iyi çıkanlar ve cinsiyetini öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun. darısı bizim gibi sonuç bekleyenlerin başına...
perşembe günü dr kontrolüm vardı. liste topiğine aceleyle çok kısa yazdım. ikili test için kan verdim. bu hafta çıkacak sonuç. ilk defa kalp atışlarını dinledik bebeğimizin. bu arada aşırı bulantı kusmalarım devam edince doktor guatrdan şüphelendi. iki ay önce tahlil yaptırmıştım. normaldi ama perşembe günü yapılan tahlilde TSH düşük çıktı. genel cerrahide zehirli guatr dedi doktor. sanırım tansiyonumun çıkması, aşırı kusmalar, kilo kaybı ve çarpıntılarım buna bağlıymış. şimdilik ilaç başlamadık, takip edicez. gebeliğe bağlıymış, geçici dedi doktor.
bu arada Tooba'cım kendi doktorum senin bahsettiğin ilacı yazdı bulantılar için. kullanıyorum, bulantı devam ediyo ama 1 kere dün akşam kustum sadece. ilk 5 gün 1 tane daha sonra 2 günde 1 dedi. sen nasıl kullandın. bi de prospektüste hamilelikte kullanımı önerilmemektedir yazıyo. B kategorideymiş. bu konuda bişey dedi mi senin prof. açıkçası biraz da sana güvenerek kullanmaya başladım. ne kadar devam ettin sen. yazımı görürsen ve cevap verirsen çok sevinirim.
Msn açsana tatlım yaaa.
Yoksa sizin topici doldurucam:)))
Bu arada tüm Aralık annelerine Temmuz annelerinden sevgiler....
Kızlar bebeğinizi hissetmeye başladınız mıı
ah nerde.bazen bağırsak hareketleri oluyor onları sanıyorum sadece...
Anladım tatlım bizim küçük pıt pıtlar başladıı diğer haftalarda daha çok hissedecekmişiz inşAllahhh
[canim cok gecmis olsun..
bebis icin endiselenme,sorun yaratmaz ama dedigin gibi takip edilmeli..
cok kisi taniyorum guatrla hamile kalan,saglikli dogum yapan..
gecicek insallah..:Saruboceq: yerimseniben
Kızlar bebeğinizi hissetmeye başladınız mıı
beraser bende öyle düşünüyodum hele ilk gebelik çok dha sonra hissederim falan ama doktora da sordum önceki bağırsak hareketleriydi bebek değildi ama şimdi hissettiriyor dedii..
merhaba kizlar nasilsiniz ins hersey yolundadir
benim bebegimde ense kalinligi cikti persembe amniosentez yapilicak ins sorun yoktur dualarinizi eksik etmeyin benden hepinizi optum[/QUOgeçmiş olsun canım inşallah bir sorun yoktur...
canım çok geçmiş olsun dualarımız seninlemerhaba kizlar nasilsiniz ins hersey yolundadir
benim bebegimde ense kalinligi cikti persembe amniosentez yapilicak ins sorun yoktur dualarinizi eksik etmeyin benden hepinizi optum
benim bebegimde ense kalinligi cikti persembe amniosentez yapilicak ins sorun yoktur dualarinizi eksik etmeyin benden hepinizi optum
haklisin canim..insan telaslaniyor ama hersey gecicek inanki..cok sükür cok yüksekte cikmamis..kendinede dikkat et canim..bebisin sag salim dogacak insallah :Saruboceq:canım benim teşekkür ederim. insan ister istemez biraz etkileniyo. ama daha önce olmaması tesellim oluyo. sadece işte bu bulantıları tetikliyo ya su falan içemiyorum. bu da böbreklerimi etkiliyo. idrarda da az miktarda kan çıktı. bi de pek sağlıklı beslenemiyorum. şimdiye kadar çok önemli değildi belki ama bundan sonra yavaş yavaş önemli olacak. en çok üzüldüğüm nokta ise folik kullanamadım... neyse sonuç olarak geçici, umarım bebeğimi etkilemez..
4 yaşını bitirecek bi oğlum var canım. onu 19. haftada hissetmeye başlamıştım ve o zaman anlamıştım aslında daha önce hissettim sandığım şeylerden çok farklı olduğunu. ikinci daha erken hissediliyomuş ama yine de 16. haftadan önce pek bi beklentim yok...
canimm moralini bozma..ense kalinligi bile sadece ihtimali gösteriyor..kesinlik yok,eminim ki amniyosentezde sonuc iyi cikacaktir..merhaba kizlar nasilsiniz ins hersey yolundadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?