merhaba kizlar nasilsiniz ins hersey yolundadir
benim bebegimde ense kalinligi cikti persembe amniosentez yapilicak ins sorun yoktur dualarinizi eksik etmeyin benden hepinizi optum
hu hu kimse yok mu?
ben geldimm hihoyyyt
nasilsin canim?
herkes ya mesai bitirdi yada evde kocisleriyle yemek yiyordur,ayy birde ezel var tabii demi zemuszemus
bende anneme yemege gitmistim
simdi eve geldim sekerler
napiosunuz?
Hoşgeldinna.s.
Nerdee ikisi de yok,eşim burda değil ee ezeli de izlemiyorum zaten topik topik dolaşıyorum kaydirigubbakcemile3
ben geldimm hihoyyyt
nasilsin canim?
herkes ya mesai bitirdi yada evde kocisleriyle yemek yiyordur,ayy birde ezel var tabii demi zemuszemus
bende anneme yemege gitmistim
simdi eve geldim sekerler
napiosunuz?
en iyisini yapiyorsun canim..
bende aciktim,esimi bekliyorum,gelmedi henüz boshayallersmile
yapilacak en iyi sey burda dolanmak iste kaydirigubbakcemile2
bende iyiyim canim..cok sükür..benımde esım yok..ole canım sıkıldı ıyıyım sen nasılsın...bı tıcker degıstıreyım dedım onuda becermedım valla kaydirigubbakcemile3vazgectım ahh bı tatıl yuzude ben gorsem
Afiyet olsun
Hiç napalım can sıkıntısından patlıyoruz :)) sen
Acıktıysan bişiler yeseydin ya eşin gelene kadar
Eşimden umutsuzum yarın sabah gelicek mafoldumben
bende iyiyim canim..cok sükür..
tickerin güzel ama..30 lu rakamlari bi görsek demii boshayallersmile
hapsurugun pesine takil,bende düsünüyorumkaydirigubbakcemile3
ayy ınsallah ya ben can sıkıntısın dan deneyım dedım..valla hapsurruk gecerken benı de alsa dıcem ama buralrdan da gecen olmaz heralde ama az kaldı su okul bı kapansın kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 bu arada ben acıkınca gozum bı sey gormuo hemen yemek yıyorum esımı felan beklemıom valla sen ıyı sabırlısına.s.
azıcık Kenan a baksamda bebişim ona mı benzese acaba hanı ole derler ya:sm_cool:
bu arada gul ayse bızım bebekler yakınmıs bırbırıne
meyve yedim canim,tutsun azcik..gelir birazdan sanirim..
ayy üzülme canimm,sag salim gelsin..
hamilelikte daha cok üzülüyor insan herseye degil mi?
ben berbat durumdayim,durup durup aglayasim geliyor bilmiyorumkismile
kizlar ayip ediyosunuz
atlayin gelin beraber gidelim
bikini giyeriz bu gobuslerlekaydirigubbakcemile3
yok canim sabirdan degil,istedigim biseyi getirecek beraberinde,yoksa beklemezdimm :kedi: kaydirigubbakcemile3bende iyiyim canim..cok sükür..
tickerin güzel ama..30 lu rakamlari bi görsek demii boshayallersmile
hapsurugun pesine takil,bende düsünüyorumkaydirigubbakcemile3
ayy ınsallah ya ben can sıkıntısın dan deneyım dedım..valla hapsurruk gecerken benı de alsa dıcem ama buralrdan da gecen olmaz heralde ama az kaldı su okul bı kapansın kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 bu arada ben acıkınca gozum bı sey gormuo hemen yemek yıyorum esımı felan beklemıom valla sen ıyı sabırlısına.s.
bu arada tickerinda kalan gün yanlis yaziyor fistigim yerimseniben
ayy yapma kuzum yaa..Allahim büyük ayriliklar vermesin kimseye..Evett 1 gün arası var iştee o bile sayılmaz aslında canım :)
Hem de nasıl kendimi terkedilmis gibi hissediyorum ya :gitme:
Sanki hiç gelmeyecekmiş gibi sürekli ağlayasım geliyor mafoldumben
gerci sana diyene bak,ben ise giderken bile sulu gözlülük yapiyorum,artik ögle arasindada geliyor garibim..
gecicek sanirm bu günlerde bir gün boshayallersmile
kizlar ayip ediyosunuz
atlayin gelin beraber gidelim
bikini giyeriz bu gobuslerlekaydirigubbakcemile3
aaa bikini giyemezsiniz mi demeye getiriosun sen bakiim kaydirigubbakcemile3
aldim bi kere ben bikinilerimi,hazir hepsiii :1closedeyes:
ayy sevindigim sey eskiden göbis azcik ciksa saklamaya calisirdim,artik gerine gerine gezicem kaydirigubbakcemile3
geliyorum bekleeee
merhaba kizlar nasilsiniz ins hersey yolundadir
benim bebegimde ense kalinligi cikti persembe amniosentez yapilicak ins sorun yoktur dualarinizi eksik etmeyin benden hepinizi optum
ayy yapma kuzum yaa..Allahim büyük ayriliklar vermesin kimseye..
gerci sana diyene bak,ben ise giderken bile sulu gözlülük yapiyorum,artik ögle arasindada geliyor garibim..
gecicek sanirm bu günlerde bir gün boshayallersmile
Ay ne güzel öğle arasında da mı geliyoor gecse artık ben duygusaldım ama bu kadar da sulu gözlülük olmaz ya:1no2:
Bu arada kızlar ben aysegül biraz gec oldu ama topiği sadece okuyordum yazmak da güzelmiş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?