2010 Aralık Anneleri

slm kızlar...
Gurbet gelini doğum günün kutlu olsun canım... eşinle, ailenle ve bebeşinle nice mutlu sağlıklı seneler sizin olsun....opuyorumnanaktanalkisalkisalkis

Son düzenleme:
hadi yaa???
bilmiyodum supermisohaoldumsmile
kalabalik oluyomu peki
pazarlari cok kalabalikta
ne zamandir gidemiyorum
yesilkoye gidiyorum carsambalari hep

Cumartesileri çok sakin, fiyatlar biraz pahalı ama güzel. Pazarları eşim gidip ihtiyaçlarımızı alıp geliyor çok gezmeden, zaten o gün bizim balık günümüz, balık ve yeşillik alıyor genelde.

http://www.beylikduzu.bel.tr/t/ekopazar/

Son düzenleme:
Cumartesileri çok sakin, fiyatlar biraz pahalı ama güzel. Pazarları eşim gidip ihtiyaçlarımızı alıp geliyor çok gezmeden, zaten o gün bizim balık günümüz, balık ve yeşillik alıyor genelde.

soyledigin iyi oldu canim
bilmiyodum koku meselem bitince
pazar isini ordan hallederim
su ara eve hicbisey almiyorum
buzdolabi tam takirkaydirigubbakcemile3
napiym ne koysam kokuyo bende almiyorum hicbisi

Herkese günaydın kızlar.Hepinizi öpüyorum.
Bugün Gurbet gelini' nin doğumgünüydü yanlış hatırlamıyorsam (dün öyle yazmıştı) onun da doğumgününü kutluyorum

gurbet gelini doğum günün kutlu olsun bebeşinle ve ailenle nice sağlıklı yıllara

doğum gunun kutlu olsun gurbet gelini....
canlarim hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum

iyikide soyledin bende kimse hatirlamadi sandim gecmise baya bi baktim gercektende herkes kutlamis saolsun butun arkadaslar

slm kızlar..
gurbet gelini doğum günün kutlu olsun canım...mutlu bı omur suresın ınsallah...

kızlar bu arada ben hıc balık yıyemıyorum burda balık yok gıbı bı sey,hele bu sıcakta artık hıc gelmez... ben gyno ferro sanal kullanıyorum onun ıcınde folık asıtte var ben 15 haftadayım benım gıbı bu ılacı kullanan var mı?

slm canım...
doktor banada verdi gyno ferro saolu, bir ay sonra başla dedi bide elevit verdi bana...
onları kullanıyrm...
balık konusunada gelince her cumartewsi yanılmıyosam eşim öle diyodu ekoya geliyomuş balık ama imkanınız olursa kasrikte var balık orda satılıo ordan alınabilir.canlı canlı alırsın yani taze oluyo... bide geçen hafta ben dondurulmuş balık aldım uğurumda var oda gayet güzel...

Gyno ferro sanal multivitamin bildiğim kadarıyla, ama balık yiyemiyorsan omega 3 ü ayrıca almak gerekiyormuş.

Omega 3ler açısından en zengin besin balıktır. Bunlar arasında en fazla Omega 3 içerenler ise

* Uskumru
* Ringa balığı
* Sardalya
* Hamsi
* Somon
* Ton balığıdır

Ülkemiz açısından bakıldığında hamsi ve sardalya çok önemli ve değerli besin maddeleri olarak öne çıkmaktadır. Omega 3 yağ asitleri balık dışında diğer bazı besin maddlerinde de bulunmaktadır.

* kara lahana, Ispanak, semiz otu gibi koyu yeşil yapraklı sebzeler
* Keten tohumu
* Ayçekirdeği
* Ve en önemlisi de CEVİZ dir.

arkadaşım da doktoruna sormuş. o da özellikle elmalı sodayı tavsiye etmiş... hem elma hem mşneralinden yararlanlıyor demiş... zaten meyveli soda denildiğinde ; üzerinde mineralli su yazıyor ... ben de limonlu mineralli suya devam :) sonuçta soda yazmıyor ....

bende gynoferon kullaniyorum ama hemoglobin dusuk oldugu icin basladim ben canim

kızlar bugün biraz akıntım var sarı sarı..bolca da su içiyorum ama..korktum birden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…