Gurbet gelini mutlu -sağlıklı -huzurlu nice seneler geçirmeni dilerim.
sen beylik pazarina yakinsin galba ersasu
gidiyomusun pazara?
Evet çok yakınım, gidiyorum tabi. Cumartesileride ekolojik pazar oluyor artık.
hadi yaa???
bilmiyodum supermisohaoldumsmile
kalabalik oluyomu peki
pazarlari cok kalabalikta
ne zamandir gidemiyorum
yesilkoye gidiyorum carsambalari hep
Cumartesileri çok sakin, fiyatlar biraz pahalı ama güzel. Pazarları eşim gidip ihtiyaçlarımızı alıp geliyor çok gezmeden, zaten o gün bizim balık günümüz, balık ve yeşillik alıyor genelde.
soyledigin iyi oldu canim
bilmiyodum koku meselem bitince
pazar isini ordan hallederim
su ara eve hicbisey almiyorum
buzdolabi tam takirkaydirigubbakcemile3
napiym ne koysam kokuyo bende almiyorum hicbisi
Herkese günaydın kızlar.Hepinizi öpüyorum.
Bugün Gurbet gelini' nin doğumgünüydü yanlış hatırlamıyorsam (dün öyle yazmıştı) onun da doğumgününü kutluyorum
günaydın kızlarr
gurbet gelini doğumgünün kutlu olsun
DENİZİM güzel haberlerini bekliyoruz büyük gün geldi sonunda saya saya bak zaman nasıl geçti..benim de 28 inde kontolum ve hiiçç geçmiyor zaman..doktordan çıkınca çok rahatlayacaksın kamera ile çekmeyi unutma minik kurabiyeni..haberlerini bekliyoruzz..
Uploaded with ImageShack.us
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN GURBET GELİNİ
dün kim hatırlayacak bakalım demiştin baaak unutmadımmmm
bak bebişinde kutluyor doğum gününü:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
gurbet gelini doğum günün kutlu olsun bebeşinle ve ailenle nice sağlıklı yıllara
Dualarımız sizinle, güzel haberlerle gelin inşallaaaahhhh:Saruboceq:
Canlarım, kafanızı karıştırmayayım. Önce soda mı yoksa maden suyu mu içtiğinize emin olun. Gerçi yüksek tansiyonu olanların doktora danışmadan ikisini de içmemeleri gerekir ama tansiyonun yoksa üzerinde doğal mineralli su yazan maden sularından içebilirsin. Ben kızılay veya beypazarı içiyorum.:lepi: Kesinlikle soda içmeyin kaydirigubbakcemile5
İyi ki hatırlattın canım, Gurbet gelini doğum günün kutlu olsuuuuuuuunnnnn. Bebişin ve tüm sevdiklerinle nice güzel yıllara inşallah!!
Merhaba, hiç bilemiyorum. Doktoruna sordun mu:uhm:
canlarim hepinize ayri ayri tesekkur ediyorumdoğum gunun kutlu olsun gurbet gelini....
Geçmiş sayfalara bak, baya bi kutlayanın var canım:asigim:
Yapma yaa, bide arabalarda doğuruyormuşuzkaydirigubbakcemile3 Bizim evden e-5 e çıkmadan gidiliyor 5 dakika sürüyor normalde ama kar yağarsa yandıkkaydirigubbakcemile3
slm kızlar..
gurbet gelini doğum günün kutlu olsun canım...mutlu bı omur suresın ınsallah...
kızlar bu arada ben hıc balık yıyemıyorum burda balık yok gıbı bı sey,hele bu sıcakta artık hıc gelmez... ben gyno ferro sanal kullanıyorum onun ıcınde folık asıtte var ben 15 haftadayım benım gıbı bu ılacı kullanan var mı?
slm kızlar..
kızlar bu arada ben hıc balık yıyemıyorum burda balık yok gıbı bı sey,hele bu sıcakta artık hıc gelmez... ben gyno ferro sanal kullanıyorum onun ıcınde folık asıtte var ben 15 haftadayım benım gıbı bu ılacı kullanan var mı?
slm kızlar..
kızlar bugün biraz akıntım var sarı sarı..bolca da su içiyorum ama..korktum birden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?