2010 Aralık Anneleri

evet cnm ya,seninki daha bi pimpiriklidir şimdi benim eşim daha rahat ben dr. zamanı yaklaştıkça son 1 hafta diyelim eşime hergün herşey yolundamıdır acaba diyorum oda hep evet diyo,nasıl bukadar rahatsın ya diyorum bilmem öleyim diyo,aklına bişey olmuşmudur korkusu gelmiyo hiç,aslında öle olmak lazım valla yoksa zehir olur hamilelik

bende hamile sortu aldim
cok hosuma gitti
yakinda pantolon falan giyemeyz bu sicaklarda-tatlicadiarzu-
hosgeldin cucu ben bi soriym doktora bu isi:uhm:

sor bi tatlim..iceriginde DHA ve EPA omega 3 diye geciyor..
kokusunu hissedersin falan demislerdi ama kokuya karsi cok hassas olmama ragmen hic bisey hissetmiyorum..gece yatmadan almanin faydasi sanirim..
seninde hayirli olsun canim cicilerin..kaydirigubbakcemile2
benim aldiklarim incecik,üzerinde yok gibi..türkiyeden elbisede alicam..sortlar falan belleri lastikli almistim renk renk..yazi cikarir bunlar..
amaaa kisin cok fena oluyormus,kabanlar falan kapanmiyor..büyük bedenlerinde kollari cok uzun geliyormus...
arkadasim üzerine sal atarak kullanmis,biz ne yapacaksak sempatiksalakcinni

Bende bi kaç gün arayla soruyorum,

aşkım bebek iyi midir?
iyidir iyidir merak etme :)

Bize göre daha rahatlar, bir de ben çalışmıyorum aklım sürekli bebekte. Unuttuğum çok nadir oluyor. Ama o akşama kadar işte ve çok çalışıyor, bizi düşünecek zamanı bile yok.

ben midem bulunmazsa bişey mi oldu diyorum çok pinpirikliyim

Kızlar aklınıza hiç kötü şeyler getirmeyin olumunekankayizsmile
Hepimizin bebekleri sağlıkla gelecek inşallah...
Ben aklıma kötü birşey geldi mi de hemen başka birşey düşünüyorum...
Biz dikkat ettikten sonra inşallah hiçbir şey olmayacak....

ersasu etegini simdi gordum
gule gule giy
hosmus sekerim:1rolleyes:

Saol daha güzeli senin olsun.

Bizde panço giyeriz, o değil de ya tam doğum yaptığımızda kar yağarsa arabalarda çıkmıyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ay benimde geçen o geldi aklıma
Yazın tamam istediğini giy de kışın yandık..
Ama allahtan hamile iken çok fazla üşümüyorsun ya hele son zamanlarda o yüzden belki sıyırabiliriz.Belim eltim ablası kilolu idi hep onun şeylerini giydi ohh ne rahat benim ablam da yok

Saol daha güzeli senin olsun.

Bizde panço giyeriz, o değil de ya tam doğum yaptığımızda kar yağarsa arabalarda çıkmıyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy hadi panco giydik,üst tamam..peki ya sismis ayaklarimiza ne tür bi cizme giyces kii kaydirigubbakcemile3
burda bu sene 10.ayda kis baslamisti,gecen ay bitti gibi bisey düsün..
ama Allahtan kar öyle cok kalmiyor ve benim dogum yapacagim hastane cok yakin..
Allah kolaylik versin hepimizeeee,yazin tadini cikaralim en iyisiii :lepi:

Harbiden yaz olsa giy terliği çık, bide büyük bot mu alacağız iki ay içinsempatiksalakcinni Benim hastane de yakın Allah tan:lepi:

benim hatane 1 saat uzaklıkta bot aklıma gelmedi de
yazlık sandalet alcam 38 ayağım büyük mü almak gerek çok gezerim de

ersasu burda kar yagdimi mahsur kalinabiliyo yahu
ama e5 e cikana kadar tabi
sehir icine oranla buraya epey fazla yagiyo yahu
cucu sen almanyadamisin canim?
abc design diye bi bebek arabasi varmis
biliyomusun diyecektimbilmiyorumkismile

tesekkurler canim
henuz kimse hatirlamadi bekliyorum esim napcak

Geçmiş sayfalara bak, baya bi kutlayanın var canım:asigim:

ersasu burda kar yagdimi mahsur kalinabiliyo yahu
ama e5 e cikana kadar tabi
sehir icine oranla buraya epey fazla yagiyo yahu
cucu sen almanyadamisin canim?
abc design diye bi bebek arabasi varmis
biliyomusun diyecektimbilmiyorumkismile

Yapma yaa, bide arabalarda doğuruyormuşuzkaydirigubbakcemile3 Bizim evden e-5 e çıkmadan gidiliyor 5 dakika sürüyor normalde ama kar yağarsa yandıkkaydirigubbakcemile3

Ayy evet öyle bi hikaye okumuştum hastaneye yetişemeden arabada doğmuş çok değişik ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…