2010 Aralık Anneleri

ersasu burda kar yagdimi mahsur kalinabiliyo yahu
ama e5 e cikana kadar tabi
sehir icine oranla buraya epey fazla yagiyo yahu
cucu sen almanyadamisin canim?
abc design diye bi bebek arabasi varmis
biliyomusun diyecektimbilmiyorumkismile
evet canim biliyorum..cok cesidi var ama bir kac modeli benimde hosuma gidiyor..
türkiyede yok mu?

kızlar bugün biraz akıntım var sarı sarı..bolca da su içiyorum ama..korktum birden..
korkma tatlim..ayaklarini sicak tut,bol su ic..
bende cok yoruldugum zaten koyulasiyor,yogunlasiyor..

GURBET GELINI dogum günün kutlu olsun canim,nice güzel senelere esinle bebeginle insallah..a.s.

hatun kişinin hatun kızı olur diyorum ve kızçemi ilan ediyorum güzel anneler :lepi:

bugün çapa'ya gittim kızlar, kontrol için. hoca 2. düzey (ayrıntılı) ultrasonla baktı kuzuma. bayaa orasını burasını ölçtü biçti. herşey yolunda güzel gidiyormuş. cinsiyet için "kız" dedi. bi eli ağzında bi eli başında sıpa. casper'a benziyodu. kaydirigubbakcemile3 burnu felan okka gibi prensesimin boshayallersmile bacak arasına baktığında çok tatlıydı yaa poposu felan. doğsun bi ısırıcam böyle poposundan yumuşak yumuşak. delikafadulden kocaman olmuş. ama dışardan hala kimse inanmıyo gebe olduğuma. düşük bel kotla devam hala..

Son düzenleme:

ay canım benim darısı başımıza inşallah.sağsalim kucağınada alırsın inş...:hulya:bayanssulusmile

canimm harika bir haber bu:lepi:
gözün aydin gelisimide iyiymis massallah
ayy yesinler onun minik totosunuuuu hihoyyyt

gurbet gelini,
nice mutlu sağlıklı senelere..

tesekkurler citir annisler insallah cumlemiz yavrularimizla eslerimizle saglikli mutlu bi omur geciririz:kedi:zemuszemus:asigim:

cok sevindim ne kadar guzel bisey icindeki bebisinin hareketlerini izlemek

cucu turkiyede ben hic gormedim bu markayi
bi arkadasimiz yurtdisinda quinny buzz bakiyodu bizim icin
ona abc designi onermis satici
sence quinnyden dahami iyi peki?:uhm:

masallah toobacim bebisine
cici kiz olur insallah:ecrin_bebek:
gozun aydin canim

bizimde yarin ikili testimiz
ikili teste girenler orda napiyolar sadece ultrasonlami bakiyolar karindanmi bakiyolar

ay canım benim darısı başımıza inşallah.sağsalim kucağınada alırsın inş...:hulya:bayanssulusmile

canimm harika bir haber bu:lepi:
gözün aydin gelisimide iyiymis massallah
ayy yesinler onun minik totosunuuuu hihoyyyt

cok sevindim ne kadar guzel bisey icindeki bebisinin hareketlerini izlemek

çok teşekkürler arkadaşlar. bi bahane bulun gidin yawrularınızı görmeye. tazeleniyo insan yaw

slm kızlar nasılsınız
dulcinea77, sinem_mavis, ucurum86, cucu, julyet, tooba
gurbet gelini doğum günün kutlu olsun eşinle ve bebişinle sağlıklı mutlu nice günlere inş. canım
toobaa canım kızın oluyomuş hayırlı olsun allahım hepimize kucağımıza almayı nasip etsin
ay benim daha cinsiyetini öğrenmeye çok var 24 gün var yaaaa
hayırlı ve sağlıklı evlat olurlar inş.

sagol canim insallah opuyorumnanaktan

cucu turkiyede ben hic gormedim bu markayi
bi arkadasimiz yurtdisinda quinny buzz bakiyodu bizim icin
ona abc designi onermis satici
sence quinnyden dahami iyi peki?:uhm:

himm,gelir belki yakinda..maxi cosi bile gelmis türkiyeye,abc de gelir canim insallah..
valla ikiside güzel ama benim tercihim acikcasi quinny freestyle 3 serisi..
belki 4 te olabilir..ona bakicaz artik..
quinny burda cok coook yaygin,cok güvenli..cevremdekilerde genelde bununla büyüttüler bebisleri..abc de güvenlidir elbette ama yorum yapamicam tatlim,fikrim yok

anladim canim saol
hadi ben gidiyorum persembeye kadar yokum kizlar
hepinizi optum
kayinvalidemde kalicam bugun

bizimde yarin ikili testimiz
ikili teste girenler orda napiyolar sadece ultrasonlami bakiyolar karindanmi bakiyolar

canımdr önce ultrasonla ense kalınlığını ölçüyor.daha sonra senden kan testi istiyor.kan veriyorsun o kadar.benimde sonucum yarın çıkıyor.çok heyecanlıym.inşallah iyi çıkar.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…