Names seninn yaşın kaç canımmm
benim 32 , doktorumm banadaa 70bin kadında yüzde 1 ihtimal riskiniz var dedii şuann
benn önermiyorumm size dedi şu karından alınann testii seniii ne kadar riskin varmışş
benimde aklım takıldı çok üzüldümmm
Dualarımız sizinle, güzel haberlerle gelin inşallaaaahhhh:Saruboceq:
Canlarım, kafanızı karıştırmayayım. Önce soda mı yoksa maden suyu mu içtiğinize emin olun. Gerçi yüksek tansiyonu olanların doktora danışmadan ikisini de içmemeleri gerekir ama tansiyonun yoksa üzerinde doğal mineralli su yazan maden sularından içebilirsin. Ben kızılay veya beypazarı içiyorum.:lepi: Kesinlikle soda içmeyin kaydirigubbakcemile5
İyi ki hatırlattın canım, Gurbet gelini doğum günün kutlu olsuuuuuuuunnnnn. Bebişin ve tüm sevdiklerinle nice güzel yıllara inşallah!!
Merhaba, hiç bilemiyorum. Doktoruna sordun mu:uhm:
bende de büyük idrarda siyahlık var ne ile içersek içilim oluyor siyahlık ben de portakal suyuyla içtim ama aynı sonuç sabahki kusmanın kan ilacıyla ilgisi yok bence canım önceden kusma yok muydu
çok hoşmuş eteğin cnm güle güle giy,bende geçen 3tane hamile pantalonu aldım ama bulmakta çok zorlandım küçük beden bulmak zor oluyor diyorlar satıcılar,hamile kıyafetleri satan moda evinden buldum ya sanki gelinlik arıyorum,3tane aldım 34 beden :))) 2de askılı bady aldım hamileler için onu lcw den aldım doldu buara bakalım
evet cnm banada soruyor balığı hatta ben bu gittiğimde eskiden daha çok balık yiyebiliyordum ama şimdi haftada 1 yiyebiliyorum dedim oda çıtır balıklardan yiyorum arada,bazen normal balık istemiyor cnm,oda tamam diyor haftada 1de de sorun yok demek,ama 2kere yesek daha faydalı.ben hamile kalmadan önce 2-3 kere kesin yiyordum tam bir balık hastasıyım her çeşidini çok severim,ama 2-3aydır okadar düşkün değilim işte bende cevizle takviye yapıyorum onda da omega3 var ya.
İyilik işte, kahvaltımı yaptım, vitaminimi içicem şimdi, ben çok susuyorum gece kalkıp su içiyorum sizde de böyle mi? Bi ara da sudan tiksinmiştim hiç içemiyordumboshayallersmile
Sen nasılsın??
kızlar ben de hamile pantolonu aldım ... hamile kıyafeti satan yerlerde kendime uygun bulamadım .. hepsi büyük geldi .... bebek kıyafetleri setleri arabaları satan büyük mağazalarda da hamile reyonu yapmışlar ... aklınızda bulunsun .. neredeyse bütün şehri gezdim ... bedenime göre buluncaya kadar mahvldum :) ama değdi ... civilde de gördüm bitane daha alacam :) çok rahat .. özellikle işyerinde süper oluyor ... standart normal pantolon gibi duruyor...
simdi atistirdm biraz yumurta hasladim yedim bi de elma
sen biraktinmi folik asiti? ya ben hic balik yiyemiyorum
esim sevmiyo sadece bi kere yedim hamile kaldgmdan beri
çok hoşmuş eteğin cnm güle güle giy,bende geçen 3tane hamile pantalonu aldım ama bulmakta çok zorlandım küçük beden bulmak zor oluyor diyorlar satıcılar,hamile kıyafetleri satan moda evinden buldum ya sanki gelinlik arıyorum,3tane aldım 34 beden :))) 2de askılı bady aldım hamileler için onu lcw den aldım doldu buara bakalım
Bende çok severim balığı, ceviz bide semizotun da da omega 3 varmış, ben haftada bir salatasını bi kere de yemeğini yiyorum. Aslında maşallah çok şanslıyız yazın herşeyin tazesi doğalı var ne güzel:lepi:
kızlar ben de hamile pantolonu aldım ... hamile kıyafeti satan yerlerde kendime uygun bulamadım .. hepsi büyük geldi .... bebek kıyafetleri setleri arabaları satan büyük mağazalarda da hamile reyonu yapmışlar ... aklınızda bulunsun .. neredeyse bütün şehri gezdim ... bedenime göre buluncaya kadar mahvldum :) ama değdi ... civilde de gördüm bitane daha alacam :) çok rahat .. özellikle işyerinde süper oluyor ... standart normal pantolon gibi duruyor...
Oh ne güzel herşey tamam...zemuszemus
Ben de su içemiyordum ama artık içiyorum...
Gece çok su içmeyin uykunuz bölünür wc ye gitmek için diyorlar ama sıcaktan uyunmuyor ki
Ben yine de 2 litre felan içemiyorum ama eskiye nazaran iyi...
Ve çok sık tuvalete gidiyorum ya akannehir
aynen canim önce hayirlisi olsun,sonra gönlünüzden gecen yerimsenibenyok cucum en son 12 haftada gıtmıstım doktor 1 ay sonra gel dedi:lepi:kadın bıktı zaten benden 2 haftada 1 gıdıodum dusuk tehlıkem vardı ya benım bende beklıom gıdınce ogrenırız hayırlısıyla Allah once sağlık versin :Saruboceq:..
fistigimm sende güzel haberlerle gel insallah,gülaysecim hadi dinlen ozman canım.
inşallah gzüel haberler veririm
dualarınızı bekliyorum
tamammı tatlım.
cucum halısın
ben zaten ayran hastasıyım
bayılırım
senin az kaldı da öğrenmeye
asıl ben çooooooooook beklicem.
amannnnn sağlıklı olsun da
tamam canim merak etme dikkat ederim
zaten kocamda cok titiz bu konulardaolumunekankayizsmile
giyeriz canim tabii yerimsenibenaaaa giyeriz be cucum ama ilk defa 40 beden bikini aldim yaw:bbo:
yuzerim sekerim merak etme unutmam sizi oralardasengözlerimebaksanab
buralarda havuz varmi bende bilmiyorum canim ya bizim sitede var ama hala insaati bitmedi
yoksa gel girelim derdim
zaten bizim evi bile zor bitirdi bu muteahhit
bu adamlar yuzunden evlendigimizde evsiz kalmistik yaa
kayinvalidemle oturdum sekiz ay
daha yeni geldik evimize:umursamaz:
ay cok derinlere girdim ama bu konu beni deli edio sekerim
gecmis olsun bu arada..
tatilde hic cekilmez simdi agrilar sizilar..
insallah hemencecik gecer canim :teselli:
canim sende güzel haberlerle gel insallah..ben de yarın gideceğim kızlar Allah'ım:Saruboceq: hepimiz güzel haberler alalım inşallah
ama içim rahat sizin nasıl kızlar
benimde icim rahatti giderken..sadece bebisi görünce heyecanlaniyorumm :kedi:
tatlim yasak diye kesin bi kural yok ama soda ve maden suyu bambaska seyler..Slm kızlar... konuya ortadan girdim sanırım ama; soda mı yasak ? ben her gün limonlu soda içiyorum .... zaten hala midem bulanıyor ve çıkarıyorum bi o yatıştırıyor ... KK da bi kadın çok geçmişte doktoruna sormuş ve doktor da rahim suyunu çoğaltır iyi bşi içeblirsin demiş .. ben de o günden beri neredeyse her gün içiyorum ...tansiyon sorunum yok.. zararlı mı ki..
az önce de şunu buldum .. sanırım zararlıve ben çok içtiiimmm...
Soda bildiğiniz suya karbondioksit basılarak yapılan ve yapay olan bir içecek, genelde meyveli sodalar da bu şekilde yapılıyor. Bunlar sadece gebelikte değil normal hayatta da zararlı ve kanserojen oldukları dahi söyleniyor.
soda dogal degil..maden suyu yer altindan gelen mineral iceren su..
maden suyu icilmesi gerektigini bende cok duydum..
bence soda degil maden suyu tüket canim olumunekankayizsmile
her defasinda paraleldi..bakalim haftaya belli olur..CADIARZUkızlar ultrasonda bebeğiniz nasıl duruyor gebelik sitesinde paralel durursa kız dikey durursa erkek diyor
cinsiyeti belli olanlar merak ettim
canimm bende bu aralar baliktan sogudum..simdi atistirdm biraz yumurta hasladim yedim bi de elma
sen biraktinmi folik asiti? ya ben hic balik yiyemiyorum
esim sevmiyo sadece bi kere yedim hamile kaldgmdan beri
kullandigim folik asitin 13.haftadan itibaren kullanilmasi gereken tabletlerini almistim..
ondada ekstradan omega3 tabletide koymuslar..
yani günde hem 1 folik asit hemde omega3 tableti aliyorum..
doktoruma sordum aksatma kullan dedi,zaten o tavsiye etmisti bu ilaci..
sende sor istersen omega 3 tabletlerini,cünkü beyin ve göz gelisimi icin önemliymis..
balik yiyemiyorsan cok isine yarar diye düsünüyorum olumunekankayizsmile
Aynen sıcaktan uyunmuyor ki, her gece ben bi kere wc ye kalkıyorum, her gece ama her gece eşimle aramızda ki diyalogkaydirigubbakcemile3:
eşim:zzzz.. nerdeydin sen ? (uykulu uykulu ama :) )
ben: lavaboya gittim
Eşim: iyi misin?
ben: iyiyim merak etme
eşim: iyi, zzzzzzz....
:))))) dün ilk defa okulda bi hocama söledim kep provası vardı çok yoruldum artık,yormasın iyice diye kadın inanamadı bile :))) yanına diğer bi hocamız geldi yaşlı bi adam oda bana diyoki kızım sen ne zayıfsın böle ya ye azıcık dedi :))) yiyorum hocam alırım bundan sonra merak etmeyin dedim bende :))Teşekkür ederim, bizim topiğin kızları çok fit zaten canım, maşallah 34 beden hamile kıyafetikaydirigubbakcemile3 Sende güle güle giyin canımmmm benim..
:)))) olsun cnm doğumdan sonra halledicez hepsini ben 10kilo almak istiyorum aslında bebişim 3.5kg doğsun istiyorum bakalım hayırlısıyla,ama 10 kilo bile almadan 3.5kg doğuran arkadaşlarımızda var inşallah güzel güzel sağlıklı bebişler doğururz yaAy 34 beden mi Ben 42 giycem neredeyse akannehir
Sende güle güle giy inşallah, büyüsün göbişleeeerrrrkaydirigubbakcemile5
Aynen sıcaktan uyunmuyor ki, her gece ben bi kere wc ye kalkıyorum, her gece ama her gece eşimle aramızda ki diyalogkaydirigubbakcemile3:
Bu diyalog bir yerden bana tanıdık geldi yahu kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
aynen
ersasuuuu etegin süperrr,güle güle giy fistikkkk.. kaydirigubbakcemile2
bende 2 tane daha yazlik hamile pantolonu aldim,bej ve beyaz..
Allah razi olsun hamile pantolonunu icat edendenn kaydirigubbakcemile3
:))))) dün ilk defa okulda bi hocama söledim kep provası vardı çok yoruldum artık,yormasın iyice diye kadın inanamadı bile :))) yanına diğer bi hocamız geldi yaşlı bi adam oda bana diyoki kızım sen ne zayıfsın böle ya ye azıcık dedi :))) yiyorum hocam alırım bundan sonra merak etmeyin dedim bende :))
:)))) olsun cnm doğumdan sonra halledicez hepsini ben 10kilo almak istiyorum aslında bebişim 3.5kg doğsun istiyorum bakalım hayırlısıyla,ama 10 kilo bile almadan 3.5kg doğuran arkadaşlarımızda var inşallah güzel güzel sağlıklı bebişler doğururz ya
ayyy çok güldüm bende her kalktığımda eşim zırt diye uyanıyo ya,yazık korkuyolar bizim için
:)))) olsun cnm doğumdan sonra halledicez hepsini ben 10kilo almak istiyorum aslında bebişim 3.5kg doğsun istiyorum bakalım hayırlısıyla,ama 10 kilo bile almadan 3.5kg doğuran arkadaşlarımızda var inşallah güzel güzel sağlıklı bebişler doğururz ya
ayyy çok güldüm bende her kalktığımda eşim zırt diye uyanıyo ya,yazık korkuyolar bizim için
ay hepsi aynı bu erkeklerin demek kikaydirigubbakcemile3
Merci canım benimmm, sende güle güle giy. Amin valla, kotlarımı hala giyebiliyorum ama oturunca çok sıkıştırıyor.
Bende kilo almamaya gayret ediyorum, acıktıkça meyva yiyorum, akşamları hafif yiyorum. İnşallah çok kilo almaammdelikafadulden
Hepimizin eşleri aynı demek ki, gerçekten korkuyor ama benim iki kere de kanamam olmuştu da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?