2010 Aralık Anneleri

canım uzun zamandır nete giremediğim için anca okuyabiliyorum bana yazdıklarınızı .. ve hepinize çok teşekkür ederim ... yaşım : 29 ... kilom 52 .. sanırım bunlar da etkiliyormuş... sanırım bende olumlu ... NT siz 1/120 ..... ( ense kalınlıklı sonuç: 1,5 mm den) NT li sonuç 1/1700 çıktı .. sanırım sizlerin de dediğine göre NT li daha önemli .. ama ister istemez soru işareti olmuştu .. şu an inanın bazen aklıma bile gelmiyor ... 4 lü testi yaptıracağım ama inş. iyi sonuç çıkar... çıkmazsa da aldırmayı düşünmediğimiz için amniyo vs. istemiyoruz ... bilmem hatırlarmsınız... yazmıştım bi ara size de ... gerçekten Allah'ın izni ile de iyi olduğunu hissettim ben ...

canım bugun arıcam hemde ıkılı test sonucumu ogrencem cok kotuydum sabah ya ınanılmaz kımse yasamaz ıns.

bende de büyük idrarda siyahlık var ne ile içersek içilim oluyor siyahlık ben de portakal suyuyla içtim ama aynı sonuç sabahki kusmanın kan ilacıyla ilgisi yok bence canım önceden kusma yok muydu

hmm bende su dan dolayı mı oldu dıe dusunmustum. canım oncedende kusuodum aama aksamları ve yemek yeyınce kusuodum ılk kez sabah kustum

kızlar ben de hamile pantolonu aldım ... hamile kıyafeti satan yerlerde kendime uygun bulamadım .. hepsi büyük geldi .... bebek kıyafetleri setleri arabaları satan büyük mağazalarda da hamile reyonu yapmışlar ... aklınızda bulunsun .. neredeyse bütün şehri gezdim ... bedenime göre buluncaya kadar mahvldum :) ama değdi ... civilde de gördüm bitane daha alacam :) çok rahat .. özellikle işyerinde süper oluyor ... standart normal pantolon gibi duruyor...

Bende çok severim balığı, ceviz bide semizotun da da omega 3 varmış, ben haftada bir salatasını bi kere de yemeğini yiyorum. Aslında maşallah çok şanslıyız yazın herşeyin tazesi doğalı var ne güzel:lepi:

İyilik işte, kahvaltımı yaptım, vitaminimi içicem şimdi, ben çok susuyorum gece kalkıp su içiyorum sizde de böyle mi? Bi ara da sudan tiksinmiştim hiç içemiyordumboshayallersmile

Sen nasılsın??

Oh ne güzel herşey tamam...zemuszemus
Ben de su içemiyordum ama artık içiyorum...
Gece çok su içmeyin uykunuz bölünür wc ye gitmek için diyorlar ama sıcaktan uyunmuyor ki
Ben yine de 2 litre felan içemiyorum ama eskiye nazaran iyi...
Ve çok sık tuvalete gidiyorum ya akannehir

canım bende çok zorlandım valla bulmakta birde nasıl sıcak hava,buldum aldım hemen döndüm eve başka aramadım bile ama hiç aklıma gelmedi bebek kıyafetleri satılan yerlere bakmak,aldığım yerde de 1 tane vardı hep 34 bedenlerden,aynı normal pantalon biri çok spor çok iyi oldu hatta paçaları katlanıp kapri oluyor çıt çıtı var, diğeri kumaş pantalon ama converse ler le giyilcek bişey oda spor gibi diğeride likralı bişey başkada almam artık elbisede doldurdum,güle güle giyelim hepimiz :))) içleri dolunca daha güzel olucaklar :)))

simdi atistirdm biraz yumurta hasladim yedim bi de elma
sen biraktinmi folik asiti? ya ben hic balik yiyemiyorum
esim sevmiyo sadece bi kere yedim hamile kaldgmdan beri

Bıraktım evet şimdi sadece vitamin içiyorum. Yiyemiyorsan doktoruna söyle de balık yağı hapı versin

Teşekkür ederim, bizim topiğin kızları çok fit zaten canım, maşallah 34 beden hamile kıyafetikaydirigubbakcemile3 Sende güle güle giyin canımmmm benim..

evet cnm şanslıyız valla tam taze meyve sebze mevsimine denk geldik,kayınvalidem yan apt.da oturuyor oda bana hep yemeğini yapıp veriyor pazar günüde semizotlu bişeyler yapmış verdi yine allah razı olsun besliyorlar beni hep bugünde kendi annem gelcek akşama kep törenim var oraya gitçez hepberaber,her akşamda bir avuç ceviz yiyorum bide unutmazsam 3 kaşık pekmez,kanım sınırda canım çünkü düşmediyse oda,bu muayenede ölçcek sanırım düştümü diye,herşeyden yemeye çalışıyorum hiç seçmemeye çalışıyorum 3 öğün garanti yiyorum ve aralarda da 2 meyve öğünüm var bide 2de içeçek portakal suyu sıkıyorum bide süt işte ama hala 10gr bile alamadım cnm ya,dr.da 14. haftadan sonra alıcaz korkma dedi ama bakalım hayırlı olsun

Sende güle güle giy inşallah, büyüsün göbişleeeerrrrkaydirigubbakcemile5

Aynen sıcaktan uyunmuyor ki, her gece ben bi kere wc ye kalkıyorum, her gece ama her gece eşimle aramızda ki diyalogkaydirigubbakcemile3:

eşim:zzzz.. nerdeydin sen ? (uykulu uykulu ama :) )
ben: lavaboya gittim
Eşim: iyi misin?
ben: iyiyim merak etme
eşim: iyi, zzzzzzz....

günaydin sekerlerrr zemuszemus

aynen canim önce hayirlisi olsun,sonra gönlünüzden gecen yerimseniben
fistigimm sende güzel haberlerle gel insallah,
uyuyamamissin zaten,kiyamamm..
hadi bakalim,sabirsizlikla iyi haberlerini bekliyoruzzz hihoyyyt

Bu diyalog bir yerden bana tanıdık geldi yahu kaydirigubbakcemile3

ersasuuuu etegin süperrr,güle güle giy fistikkkk.. kaydirigubbakcemile2
bende 2 tane daha yazlik hamile pantolonu aldim,bej ve beyaz..
Allah razi olsun hamile pantolonunu icat edendenn kaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederim, bizim topiğin kızları çok fit zaten canım, maşallah 34 beden hamile kıyafetikaydirigubbakcemile3 Sende güle güle giyin canımmmm benim..
:))))) dün ilk defa okulda bi hocama söledim kep provası vardı çok yoruldum artık,yormasın iyice diye kadın inanamadı bile :))) yanına diğer bi hocamız geldi yaşlı bi adam oda bana diyoki kızım sen ne zayıfsın böle ya ye azıcık dedi :))) yiyorum hocam alırım bundan sonra merak etmeyin dedim bende :))
Ay 34 beden mi Ben 42 giycem neredeyse akannehir
:)))) olsun cnm doğumdan sonra halledicez hepsini ben 10kilo almak istiyorum aslında bebişim 3.5kg doğsun istiyorum bakalım hayırlısıyla,ama 10 kilo bile almadan 3.5kg doğuran arkadaşlarımızda var inşallah güzel güzel sağlıklı bebişler doğururz ya

ayyy çok güldüm bende her kalktığımda eşim zırt diye uyanıyo ya,yazık korkuyolar bizim için

Bu diyalog bir yerden bana tanıdık geldi yahu kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
aynen

ay hepsi aynı bu erkeklerin demek kikaydirigubbakcemile3

ersasuuuu etegin süperrr,güle güle giy fistikkkk.. kaydirigubbakcemile2
bende 2 tane daha yazlik hamile pantolonu aldim,bej ve beyaz..
Allah razi olsun hamile pantolonunu icat edendenn kaydirigubbakcemile3

Merci canım benimmm, sende güle güle giy. Amin valla, kotlarımı hala giyebiliyorum ama oturunca çok sıkıştırıyor.

Bende kilo almamaya gayret ediyorum, acıktıkça meyva yiyorum, akşamları hafif yiyorum. İnşallah çok kilo almaammdelikafadulden

Hepimizin eşleri aynı demek ki, gerçekten korkuyor ama benim iki kere de kanamam olmuştu da.

Ben garanti 15 kilo alırım daha şimdiden 3 kilo aldım be akannehir
Ama problem değil bebeğim iyi olsun yeter :asigim:

bende hamile sortu aldim
cok hosuma gitti
yakinda pantolon falan giyemeyz bu sicaklarda-tatlicadiarzu-
hosgeldin cucu ben bi soriym doktora bu isi:uhm:

aynen canim,kotlar oluyor ama malum düsük bel artik kotlar..tam bebisin oldugu yerden dügmeleniyorlar,oda korkutuyor..
yasasin hamile pantolonlariii hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…