2010 Aralık Anneleri

kızlar selam, geçmişe bakmadan balıklama dalıyorum hemen: Ankara'ya tayinim çıktııı! eski oturduğumuz semte, hayırlısı bakalım...

cucum ben sodayı sormadım maden suyunu sordum
onu iç dedi.
angelsound deyince isminden çıkartamadı
ben anlattım kalp atışını dinleeybileceğimiz kulaklığı olan küçük bi alet dedim
o da gerek yok dedi.
ne blieyim valla hangisi haklı acaba
dedim ya bzie kal atışı bile dinletmedi
enerji vermeeylim diye.
rahatsız etmeyelim diye.
ben kkda da bakmıştım bazı arkadaşlar alretin ısındığını ebbeilerinin zaman zaman rahatsız olup bi yerde toplandığını yazmışlar
kimisi d eçok memnun.
aam ben kendimi biliyorum günde kaç kez babakrım kimbilir

kızlar selam, geçmişe bakmadan balıklama dalıyorum hemen: Ankara'ya tayinim çıktııı! eski oturduğumuz semte, hayırlısı bakalım...

hayırlısı olsun canım.ne şanslısın.
bebek şans getirdi size sanırsam.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

hayırlısı olsun canım.ne şanslısın.
bebek şans getirdi size sanırsam.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

evet canım, sağol bakalım, eşimin tayin muallakta ama uğraşıcaz (öğretmen değil) 6 yıldır ayrıydım Ankara'dan, şaşkınım pek beklemiyodum aslında.

ayy tatlimm suan bi gebelik formunda okuyorum bi taraftan..
icime kurt düstü sonucta,vallahi insani sinir ederler demiii,bi öyle bi böyleee
alman bi site,gebelerde var doktorlarin yorumlarida..
herkes hemfikir, sadece akustik dalgalar yayiyormus,zararli dalgalar yaysa yasaklanirdi yaziyor..
bi tanesi sormus akustik dalgalar bebege zarar verir mi diye
cevaplarda hayir,herhangi bir ultrason cihazindan bile daha az rahatsiz ediyormus bebegi,kuvvetli dalgalar degilmis,en fazla sesten rahatsizlik duyarak uyanabilirmis bebis kaydirigubbakcemile3
ama diyorlar her dakika dinlemeyin.maksimum 2 defa..
valla benim icim rahatladi tatlim,cünkü her anne bebegi icin en iyisini ister,korkmustum bir an..
himm anladim simdiii,maden suyunu sordun sen,senin icin cok sevindim canimm,cünkü seviyordun zaten..tansiyonunda hamilelik boyunca hep normal olsun insallah..
ayyy o degilde bende insülin direnci vardi hastaligimdan dolayi,bende gebelik sekeri cikma riski cok yüksek,cok korkuyorumm eyvahedigeldismile

korkma bitanem.
vet satın alan çok var.,
bende çok istiyorum aslında
ama ben biraz saplantılıyım
elimden düşürmezsem diye korkuyorum.
aslında pek madensuyu içme alışkalığım yoktu
eşim alıştırdı
içine limon sıkınca gzüel oluyo
aslında limonda tansiyonu dengeelyen bişey dimi sonuçta
sen de şekerden korkma
dikkat edersen bişey olmaz inşallah.
yakında bir de şeker yükleem testleri başlar ztaen.
inşallah hiçbirimiz bi problelm yaşamadamn bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz
buarada koydum göbüşü.
ben yatıyorum canım
yarın öğlen görüşürüz
byyyyyyy

canım sevindim tabi, memleketim ama buruk bi sevinç, eşimin işi olmadı daha...
hakkinizda hayirlisi olsun canimm..
aaa Ankaranin neresindensin canim?
ben anneanne tarafimdan trabzonlu yanim var,diger tüm ailem,bende dahil Ankara dogumluyuz..
kuru sicagini bile öyle cok özledim ki..
2 hafta sonra insallah ordayim boshayallersmile

anladim canim,nasil istiyorsan öyle yaparsin..
amaaan herkes konusuyor vallahi,bizde sastik kaldik degil mi boshayallersmile
madensuyu esimde cok tüketir,bende ara ara iciyorum..
limondan buz gibi sogudum,bi ara hatirliyor musun günde 3-4 tane yiyordum bile,taaki tansiyonum 18lere cikana kadar..ama ben hafif tuzlu yemistim,tuzdan oldu yani..
maden suyuyla limon antioksidan diye bile geciyor..
seker yükleme testi kabusum suan,insallah bende onu atlatirim canim
yarin görüsürüz,öptük sizi olumunekankayizsmile

özüm canım hayırlısı olsun bebekler kısmeti ile gelir derler sizin için hayırlısı nasılsa öyle olsun

Denizim gözün aydın çok sevindim güzel haberlerine ikili testin de iyi çıkacak biliyorum..ama ben eklediğin resmi göremedim ki nerdee? Bursa çok sıcak bugün ben de soğuk ılık duş aldım bizim ev Yalçın Beyin muayenehanesine çok yakın..şimdi 15 temmuzu bekleyeceğiz..

herkese günaydın,

ilk defa günü ben açıyorum:)geçmişi okudum önce kısaca aklımda kalanlara yazayım,

gurbetgelini canım geçmiş doğumgünün kutlu olsun. eşinin fazla üstüne gitme bence, erkekler bizim gibi değil. unutmaya meyilliler. biz de eşimle üniversiteden beri beraberiz, neredeyse o günlere dair hiçbişey hatırlamıyo...bazen nostalji yapalım diyorum, soruyorum hani şöyle olmuştu hatırlıyo musun diye....tık yok...

toobacım, kızlar kısmetiyle gelirmiş, bakarsın çok zengin olursunuz...hayırlısıyla kucağına aldığın günler de gelir umarım. bu arada bu sene benim doğumgünüm de bulantılı geçti. pastamdan bile yiyemedim neredeyse...

özüm, hayırlı olsun. bebeğin nüfus cüzdanında ankara yazsın istiyo demek ki...aman taşınırken kendini fazla yorma. umarım eşinin de işi bi an önce hallolur.

aaaa denizim seni nasıl unuturum. çok sevindim canım. demiştim sana ağzın kulaklarında gelip anlatacaksın bize diye. umarım sonuna dek böyle gider. bi sonraki randevu için geri sayıma başlamadın hemen di mi? alışverişi haketmişsin canım. güle güle giyin bebeğinle. bu arada göbüşün süper...

cucum umarım şeker yüklemesinde problem yaşamazsın. aslında ben de çok korkuyorum ondan. malum gebeliğe bağlı guatr, tansiyon, bulantı, kusma daha bilmem neler...neredeyse olabilecek herşey çıktı. guatr olduğunu öğrendiğimde ilk söylediğim şey şimdi şeker de çıkar kesin bende olmuştu....

Kızlar günaydın dün kontrolüm vardı. Bebişim kız olacakmış. doktor çok az yanılmaya payı vardı. Ablası hep oğlan bebek demesine rağmen kız bebek geliyor. Sevindim gerçi kızımla 2,5 yaş olacak herşeyi paylaşırlar umuyorum inşallah öyle olur.

Kızlar günaydıııınnn!!!!!!!!

.
canım içindeniz, Altınpark- Aydınlıkevler tarafındaydı evimiz, şimdi atandığım okul orda değil ama yakın.
Ben de 1- 2 haftaya ordayım, kaç yıldır sadece tatillerde gidiyoduk.

özüm canım hayırlısı olsun bebekler kısmeti ile gelir derler sizin için hayırlısı nasılsa öyle olsun

..

canım sağol, oğlumda da Bursa'dan şimdiki oturduğumuz ilçeye taşınmıştık, kısmetiyle gelsin inşallah.

herkese günaydın,

özüm, hayırlı olsun. bebeğin nüfus cüzdanında ankara yazsın istiyo demek ki...aman taşınırken kendini fazla yorma. umarım eşinin de işi bi an önce hallolur.

.

Ay canım hiç düşünmemiştim, doğru ya, oğlanınkinde yetiştiremedik ama, bu kez Ankara yazıcak hakkaten. Annemler yardıma gelecek canım, ama ben alıştım ilk hamileliğimde de tayin istemiştim, ev taşımıştık, bunda da böyle oldu. Bundan sonra hamile kalmadan tayin isteyemiycem heralde, alışkanlık oldu kaydirigubbakcemile3

bu arada ikinci hamileliği olanlar kardeşleri olucağını söyledinizmi? Benim kızım 2 yaşında bir arkadaşla konuştum söylemesen daha iyi olur dedi var olmayan bir şeyi kavrayamaz ve huysuzlanır daha kötü olur dedi. Biz söylemiştik ve bebek annemin karnında diyor. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…