bu arada ikinci hamileliği olanlar kardeşleri olucağını söyledinizmi? Benim kızım 2 yaşında bir arkadaşla konuştum söylemesen daha iyi olur dedi var olmayan bir şeyi kavrayamaz ve huysuzlanır daha kötü olur dedi. Biz söylemiştik ve bebek annemin karnında diyor. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varmı.
sezencim nasilsin?görüsemiyoruzz :gitme:
bebis nasil?
hareketleri hissediyor musun?
Kızlar günaydın dün kontrolüm vardı. Bebişim kız olacakmış. doktor çok az yanılmaya payı vardı. Ablası hep oğlan bebek demesine rağmen kız bebek geliyor. Sevindim gerçi kızımla 2,5 yaş olacak herşeyi paylaşırlar umuyorum inşallah öyle olur.
selam kızlar dun doktorumla konustum dun yasadıklarım ıcın normal dedı. sızınde basınıza gelırse korkmayın yanı.
bıde sıze bır sorum daha var benım goguslerımn yanı catlamaya basladı krem ne kullanıosunuz yada kullanıcaksınız?
kızlaarr cumartesi doktora gidiyorumm, bakalım kız mı erkek miii???
Gönlünden geçen olsun inşallah Şeniz
gecmis olsun canim yaa,kötü düsünmeyelim,insallah cikmaz kimsede..herkese günaydın,
ilk defa günü ben açıyorum:)geçmişi okudum önce kısaca aklımda kalanlara yazayım,
gurbetgelini canım geçmiş doğumgünün kutlu olsun. eşinin fazla üstüne gitme bence, erkekler bizim gibi değil. unutmaya meyilliler. biz de eşimle üniversiteden beri beraberiz, neredeyse o günlere dair hiçbişey hatırlamıyo...bazen nostalji yapalım diyorum, soruyorum hani şöyle olmuştu hatırlıyo musun diye....tık yok...
toobacım, kızlar kısmetiyle gelirmiş, bakarsın çok zengin olursunuz...hayırlısıyla kucağına aldığın günler de gelir umarım. bu arada bu sene benim doğumgünüm de bulantılı geçti. pastamdan bile yiyemedim neredeyse...
özüm, hayırlı olsun. bebeğin nüfus cüzdanında ankara yazsın istiyo demek ki...aman taşınırken kendini fazla yorma. umarım eşinin de işi bi an önce hallolur.
aaaa denizim seni nasıl unuturum. çok sevindim canım. demiştim sana ağzın kulaklarında gelip anlatacaksın bize diye. umarım sonuna dek böyle gider. bi sonraki randevu için geri sayıma başlamadın hemen di mi? alışverişi haketmişsin canım. güle güle giyin bebeğinle. bu arada göbüşün süper...
cucum umarım şeker yüklemesinde problem yaşamazsın. aslında ben de çok korkuyorum ondan. malum gebeliğe bağlı guatr, tansiyon, bulantı, kusma daha bilmem neler...neredeyse olabilecek herşey çıktı. guatr olduğunu öğrendiğimde ilk söylediğim şey şimdi şeker de çıkar kesin bende olmuştu....
gözün aydin canim,bi prenses daha geliyor,cok sevindimmm hihoyyytKızlar günaydın dün kontrolüm vardı. Bebişim kız olacakmış. doktor çok az yanılmaya payı vardı. Ablası hep oğlan bebek demesine rağmen kız bebek geliyor. Sevindim gerçi kızımla 2,5 yaş olacak herşeyi paylaşırlar umuyorum inşallah öyle olur.
anladim canim..bizde etlik-incirli arasindayiz cogunluk olarak..okulun yakin olmasi avantaj senin icin..hakkinizda hayirlisi olsun canimmm olumunekankayizsmileKızlar günaydıııınnn!!!!!!!!
.
canım içindeniz, Altınpark- Aydınlıkevler tarafındaydı evimiz, şimdi atandığım okul orda değil ama yakın.
Ben de 1- 2 haftaya ordayım, kaç yıldır sadece tatillerde gidiyoduk.
canım sağol, oğlumda da Bursa'dan şimdiki oturduğumuz ilçeye taşınmıştık, kısmetiyle gelsin inşallah.
Ay canım hiç düşünmemiştim, doğru ya, oğlanınkinde yetiştiremedik ama, bu kez Ankara yazıcak hakkaten. Annemler yardıma gelecek canım, ama ben alıştım ilk hamileliğimde de tayin istemiştim, ev taşımıştık, bunda da böyle oldu. Bundan sonra hamile kalmadan tayin isteyemiycem heralde, alışkanlık oldu kaydirigubbakcemile3
bende son aralar dinlemiyorum canim..ama bacaklarimi toplayip oturdugumda falan pit pit hissediyorum..barsak hareketi deniyor evet ama cok cok farkli bence..canım hissetmiyorum yani çok da dinlemiyorum kendimi bişeyler oluyorsa da bağırsak hareketleridir diyorum çünkü henüz hissetmek mümkün değil hem doktorlardan hem de yakınlarımdan biliyorum..ama artık hissetmek istiyorummmm..
gözün aydın canımm çok sevindim ne güzel bu kadar erkek haberlerinden sonra kız haberlerini almak oh süper..hayırlısı ile alalım kucaklarımıza ve şansları bol olsun..
canım ben çok araştırdım krem işini Bella B diye bir marka var eczanelerde satılıyor henüz almadım ama ilk fırsatta almayı düşünüyorum.%100 doğal olan tek marka oymuş..
günaydin canimmm..ah o gögüsler zaten,acisi biseye benzemiyor..Günaydın kızlar...
Aramıza bir kız daha katılmışHadi bakalım hayırlı olsun...
Bu arada benim de göğüslerim hafif çatladı akannehirO kadar büyüdüler ki anlatamam..
8-9 aylıkta ne olacaklar düşünemiyorum akannehir
kızlaarr cumartesi doktora gidiyorumm, bakalım kız mı erkek miii???
Tooba 4 ayın mı bitiyor 3 değil mi?
3 ü doldurup 4 ten gideceksin yani ben kendimi öyle hesaplıyorum akannehir
bende son aralar dinlemiyorum canim..ama bacaklarimi toplayip oturdugumda falan pit pit hissediyorum..barsak hareketi deniyor evet ama cok cok farkli bence..
yillardir barsak sorunu yasayan biri olarak ayirt edebiliyorum artik,ama cok degil iste,arada bir oluyor boshayallersmile
günaydin canimmm..ah o gögüsler zaten,acisi biseye benzemiyor..
bende kamburlasicam artik,agirlik öne bindi resmen sempatiksalakcinni
tatlim krem olarak LANSINOH marka öneriliyor..
daha almadim bende ama ne kadar erken baslanirsa emzirme döneminde o kadar az sorun yasaniyormus olumunekankayizsmile
datlummm 4-8-12-16 diye say..
15 hafta bitti sizin,16.haftadasiniz..
yani 4 ay bitiyorrrr hihoyyyt
Ay bakayım canım alayım bari o kremden eyvahedigeldismile
Ben de hissediyorum karnımda birşeyler sanki küçük balon patlıyormuş gibi ama bebek hareketi diye yorumlamıyorum...16 haftadan sonra daha dikkat edicem umarım en kısa zamanda duyarım :lepi:
günaydın kızlar ... benim de 4 ay bitecek nasipse bu cumartesi ... tam 16 hafta dolmuş oluyor yani inşallah.... bugün çok midem bulanıyor ... 15. haftaya ümit bağlamıştım ama hala çıkarıyorum kızlar ya ... sanırım kayınvalideme benzedim :umursamaz: onun 9 ay böyle geçmiş ... bugün de çok sıcak bunun da etkisi var sanırım ... kızlar bebişlerimiz için aldıklarımıza yeni ciciler ekledim ama sanırım kimse de bakmamış... gerçi eklediklerim alma değil örme ama : en azından bişiler ördürüyorsanız size de fikir olur .. çünkü çok araştırdım .. biraz yazışın yahu da işte yok zaman geçmiyor ... canlarım benim ... beni mutlu ediyorsunuz...
Ay çıldırıcım akannehir
Herkes farklı birşey söylüyor 16 haftaya yeni gireceğimiz için 4 aya başıyorsun diyorlar bazıları da 4 ay bitiyor diyo kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?