2010 Aralık Anneleri

canım ben ilk öğrendiğimde söyledim, baktım huysuzlanıyo, sonradan unutturdum, şimdi ben söylemiyorum ama bakıcımız söylüyo, ama o söyleyince daha farklı tepki veriyo, şimdi karnında bebek var, kardeşim olacak, ne zaman doğacak diye soruyo. Alışmış gibi biraz, bi de tv.de kardeşi olan biri çıksa benim kardeşim olacak diyo.

selam kızlar dun doktorumla konustum dun yasadıklarım ıcın normal dedı. sızınde basınıza gelırse korkmayın yanı.

bıde sıze bır sorum daha var benım goguslerımn yanı catlamaya basladı krem ne kullanıosunuz yada kullanıcaksınız?

sezencim nasilsin?görüsemiyoruzz :gitme:
bebis nasil?
hareketleri hissediyor musun?

canım hissetmiyorum yani çok da dinlemiyorum kendimi bişeyler oluyorsa da bağırsak hareketleridir diyorum çünkü henüz hissetmek mümkün değil hem doktorlardan hem de yakınlarımdan biliyorum..ama artık hissetmek istiyorummmm..

gözün aydın canımm çok sevindim ne güzel bu kadar erkek haberlerinden sonra kız haberlerini almak oh süper..hayırlısı ile alalım kucaklarımıza ve şansları bol olsun..

canım ben çok araştırdım krem işini Bella B diye bir marka var eczanelerde satılıyor henüz almadım ama ilk fırsatta almayı düşünüyorum.%100 doğal olan tek marka oymuş..

Günaydın kızlar...
Aramıza bir kız daha katılmış Hadi bakalım hayırlı olsun...
Bu arada benim de göğüslerim hafif çatladı akannehirO kadar büyüdüler ki anlatamam..
8-9 aylıkta ne olacaklar düşünemiyorum akannehir

denizim, sağolasın canım. seninde hayırlı olsun bebeğini görmüşsün. bende çok şaşırmıştım usg'de benim hesabımdan büyük çıkmasına. neredeyse bir hafta önden gidiyor ki biliyorsunuz 2 ay ben kendimi hiç besleyemedim. halada kilo almış değilim 4 ayım bitiyor ama sıpalar kendini besliyo walla. bunu görünce cidden hayranlık duydum şükrettim Allah'a.. hayırlısıyla inşAllah cinsiyetini de öğrenirsin.

özüm ataman hayırlı olsun.. bebeğin kısmeti artık. ama eşinden ayrı zorlanmazsın inş. Allah yardımcın olsun

beraser, sağolasın tatlım. bakalım zengin edecek mi bizi. varlığı ayrı bi zenginlik zaten. senin bulantıların ne oldu? devam ediyor mu hala?

safa, seninde kızın hayırlı olsun arkadaşım. prenseslerimiz artıyor. kızına söyleme konusuna gelince. tamam çok küçük ve işlem öncesi denilen dönemde. yalnız bu duruma son anda alışmasını beklemende ona haksızlık olur. birden evde bir ortak daha. üstelik hala daha anakuzusu dönemindeyken. yavaş yavaş alıştır. etrafta kardeşi olanlar hakkında konuşabilirsin. yaşına uygun bu konuda hikayeler içeren kitaplar alabilirsin. kontrollerde beraber gidip ona kardeşini gösterebilirsin. önemli olan haberdar olup bir değişikler olabileceğine hazır olması. yoksa bizim gibi anlamasını tabii ki bekleyemeyiz

Tooba 4 ayın mı bitiyor 3 değil mi?
3 ü doldurup 4 ten gideceksin yani ben kendimi öyle hesaplıyorum akannehir

gecmis olsun canim yaa,kötü düsünmeyelim,insallah cikmaz kimsede..
18.haftada mi yapiyorlar??bilmiyorum tam ne zaman CADIARZU

gözün aydin canim,bi prenses daha geliyor,cok sevindimmm hihoyyyt
kiz kardes inanki sart boshayallersmile

anladim canim..bizde etlik-incirli arasindayiz cogunluk olarak..okulun yakin olmasi avantaj senin icin..hakkinizda hayirlisi olsun canimmm olumunekankayizsmile
bende son aralar dinlemiyorum canim..ama bacaklarimi toplayip oturdugumda falan pit pit hissediyorum..barsak hareketi deniyor evet ama cok cok farkli bence..
yillardir barsak sorunu yasayan biri olarak ayirt edebiliyorum artik,ama cok degil iste,arada bir oluyor boshayallersmile

günaydin canimmm..ah o gögüsler zaten,acisi biseye benzemiyor..
bende kamburlasicam artik,agirlik öne bindi resmen sempatiksalakcinni
tatlim krem olarak LANSINOH marka öneriliyor..
daha almadim bende ama ne kadar erken baslanirsa emzirme döneminde o kadar az sorun yasaniyormus olumunekankayizsmile

kızlaarr cumartesi doktora gidiyorumm, bakalım kız mı erkek miii???

gönlünden gecen olsun canim ama ilk okur okumaz kizzzz dedim delikafadulden

Ay bakayım canım alayım bari o kremden eyvahedigeldismile
Ben de hissediyorum karnımda birşeyler sanki küçük balon patlıyormuş gibi ama bebek hareketi diye yorumlamıyorum...16 haftadan sonra daha dikkat edicem umarım en kısa zamanda duyarım :lepi:

günaydın kızlar ... benim de 4 ay bitecek nasipse bu cumartesi ... tam 16 hafta dolmuş oluyor yani inşallah.... bugün çok midem bulanıyor ... 15. haftaya ümit bağlamıştım ama hala çıkarıyorum kızlar ya ... sanırım kayınvalideme benzedim :umursamaz: onun 9 ay böyle geçmiş ... bugün de çok sıcak bunun da etkisi var sanırım ... kızlar bebişlerimiz için aldıklarımıza yeni ciciler ekledim ama sanırım kimse de bakmamış... gerçi eklediklerim alma değil örme ama : en azından bişiler ördürüyorsanız size de fikir olur .. çünkü çok araştırdım .. biraz yazışın yahu da işte yok zaman geçmiyor ... canlarım benim ... beni mutlu ediyorsunuz...

datlummm 4-8-12-16 diye say..
15 hafta bitti sizin,16.haftadasiniz..
yani 4 ay bitiyorrrr hihoyyyt

Ay çıldırıcım akannehir
Herkes farklı birşey söylüyor 16 haftaya yeni gireceğimiz için 4 aya başıyorsun diyorlar bazıları da 4 ay bitiyor diyo kaydirigubbakcemile3

canım hiç bekleme 16. haftayı benim ... 14 bitince hissettim .. özellikle sulu yemeklerden sonra yat .. elini bi yerde sabit tut... mutlaka cevap verir annesine ... dün akşam benim eşim bile hissetti... görecektiniz yüzündeki ifadeyi ... çok komikti... babayım babayım diye havalara uçtu ... özellikle babasının da temas etmesini istiyorum ki hem bebiş onun sıcaklığına alışsın hem eşim kendini bebeğe daha kolay hazırlasın .. .. bazen eli ağır geliyor ...elini haffçe kaldırıp tekrar göbişimin üzerine koyuyorum :) sırf hevesi kırılmasın diye ...

Ben baktım az önce örgülerine :hulya:

Ay çıldırıcım akannehir
Herkes farklı birşey söylüyor 16 haftaya yeni gireceğimiz için 4 aya başıyorsun diyorlar bazıları da 4 ay bitiyor diyo kaydirigubbakcemile3

kesinlikle 4 ay bitiyor canım ... 4 hafta : 1 ay gibi düşün .. 16 hafta tam dolduğunda da 16/4 : 4 ay dolmuş oluyor ... 5. aydan gün alacaz nasipse....

günaydın arkadaşlarım nasılsınız,1 haftadır finaller derken giremedim 2 gündürde kep töreni ve çalışmaları vardı,umarım herkes iyidir,geçmişi öle üstten okudum biraz kötü birşey yok gibi,
ben bişey sorcaktım ya dün kep törenimiz vardı ve 4saat ayakta kaldım sonlarına doğru azıcık hopladık zıpladık yüksek müzik vardı,arada basamaklara oturup dinlendim ama okadar,çok eğlenceli olduğu için dayanamdım eğlendim bende yani,neyse kendimi yorgunda hissetmiyorum kanama falanda yok allaha bin kere şükür ama korkuyorum acaba kötü bişey yapmışmıyımdır bebişime diye,böle bi durumda bişey olmaz heralde demi arkadaşlar,allah göstermesin hiç kötü bişey hissetmiyorum hani ağrım sancım kanamam yorgunluğum falan yok,umarım korkmam gereken bişey değildir bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…