canım hiç bekleme 16. haftayı benim ... 14 bitince hissettim .. özellikle sulu yemeklerden sonra yat .. elini bi yerde sabit tut... mutlaka cevap verir annesine ... dün akşam benim eşim bile hissetti... görecektiniz yüzündeki ifadeyi ... çok komikti... babayım babayım diye havalara uçtu ... özellikle babasının da temas etmesini istiyorum ki hem bebiş onun sıcaklığına alışsın hem eşim kendini bebeğe daha kolay hazırlasın .. .. bazen eli ağır geliyor ...elini haffçe kaldırıp tekrar göbişimin üzerine koyuyorum :) sırf hevesi kırılmasın diye ...
günaydın arkadaşlarım nasılsınız,1 haftadır finaller derken giremedim 2 gündürde kep töreni ve çalışmaları vardı,umarım herkes iyidir,geçmişi öle üstten okudum biraz kötü birşey yok gibi,
ben bişey sorcaktım ya dün kep törenimiz vardı ve 4saat ayakta kaldım sonlarına doğru azıcık hopladık zıpladık yüksek müzik vardı,arada basamaklara oturup dinlendim ama okadar,çok eğlenceli olduğu için dayanamdım eğlendim bende yani,neyse kendimi yorgunda hissetmiyorum kanama falanda yok allaha bin kere şükür ama korkuyorum acaba kötü bişey yapmışmıyımdır bebişime diye,böle bi durumda bişey olmaz heralde demi arkadaşlar,allah göstermesin hiç kötü bişey hissetmiyorum hani ağrım sancım kanamam yorgunluğum falan yok,umarım korkmam gereken bişey değildir bu
evet tatlimm..Ay bakayım canım alayım bari o kremden eyvahedigeldismile
Ben de hissediyorum karnımda birşeyler sanki küçük balon patlıyormuş gibi ama bebek hareketi diye yorumlamıyorum...16 haftadan sonra daha dikkat edicem umarım en kısa zamanda duyarım :lepi:
massallah canimm..ayy ben o topige dogru dürüst bakmiyordum hemen ucuyorum canimmgünaydın kızlar ... benim de 4 ay bitecek nasipse bu cumartesi ... tam 16 hafta dolmuş oluyor yani inşallah.... bugün çok midem bulanıyor ... 15. haftaya ümit bağlamıştım ama hala çıkarıyorum kızlar ya ... sanırım kayınvalideme benzedim :umursamaz: onun 9 ay böyle geçmiş ... bugün de çok sıcak bunun da etkisi var sanırım ... kızlar bebişlerimiz için aldıklarımıza yeni ciciler ekledim ama sanırım kimse de bakmamış... gerçi eklediklerim alma değil örme ama : en azından bişiler ördürüyorsanız size de fikir olur .. çünkü çok araştırdım .. biraz yazışın yahu da işte yok zaman geçmiyor ... canlarım benim ... beni mutlu ediyorsunuz...
fistigim dinleme kimseyii..kendin hesapla..Ay çıldırıcım akannehir
Herkes farklı birşey söylüyor 16 haftaya yeni gireceğimiz için 4 aya başıyorsun diyorlar bazıları da 4 ay bitiyor diyo kaydirigubbakcemile3
canım hiç bekleme 16. haftayı benim ... 14 bitince hissettim .. özellikle sulu yemeklerden sonra yat .. elini bi yerde sabit tut... mutlaka cevap verir annesine ... dün akşam benim eşim bile hissetti... görecektiniz yüzündeki ifadeyi ... çok komikti... babayım babayım diye havalara uçtu ... özellikle babasının da temas etmesini istiyorum ki hem bebiş onun sıcaklığına alışsın hem eşim kendini bebeğe daha kolay hazırlasın .. .. bazen eli ağır geliyor ...elini haffçe kaldırıp tekrar göbişimin üzerine koyuyorum :) sırf hevesi kırılmasın diye ...
günaydın arkadaşlarım nasılsınız,1 haftadır finaller derken giremedim 2 gündürde kep töreni ve çalışmaları vardı,umarım herkes iyidir,geçmişi öle üstten okudum biraz kötü birşey yok gibi,
ben bişey sorcaktım ya dün kep törenimiz vardı ve 4saat ayakta kaldım sonlarına doğru azıcık hopladık zıpladık yüksek müzik vardı,arada basamaklara oturup dinlendim ama okadar,çok eğlenceli olduğu için dayanamdım eğlendim bende yani,neyse kendimi yorgunda hissetmiyorum kanama falanda yok allaha bin kere şükür ama korkuyorum acaba kötü bişey yapmışmıyımdır bebişime diye,böle bi durumda bişey olmaz heralde demi arkadaşlar,allah göstermesin hiç kötü bişey hissetmiyorum hani ağrım sancım kanamam yorgunluğum falan yok,umarım korkmam gereken bişey değildir bu
canım oncelıkle hayırlı ugurlu olsun kanaman yoksa uzulme bos yerestres yapma
evet tatlimm..
ihmal etmeyelim..gerci ben simdilik bebek yagiyla yaglanmaya bi baslayinca massallah dur durak bilmiyorum :kedi:
ama türkiyeden alicam artik biseyler kaydirigubbakcemile2
fistigim dinleme kimseyii..kendin hesapla..
4er hafta sayarsan zaten 4 ayi dolu dolu bitirmis olarak hesaplayacaksin..
4 bitiyor ama mesela 16+5 oldugumuzda 4 ay 5 günlük diyecegiz..
5.ayimizdan 5 gün almis olucaz..
hehe eskiden adet günlerimin tarihini bile aklimda tutamazdim,simdi esimle yaris yapiyoruz bugün kac günlük kim dogru söyleyecek diye sempatiksalakcinni
Tooba 4 ayın mı bitiyor 3 değil mi?
3 ü doldurup 4 ten gideceksin yani ben kendimi öyle hesaplıyorum akannehir
günaydın kızlar ... benim de 4 ay bitecek nasipse bu cumartesi ... tam 16 hafta dolmuş oluyor yani inşallah.... bugün çok midem bulanıyor ... 15. haftaya ümit bağlamıştım ama hala çıkarıyorum kızlar ya ... sanırım kayınvalideme benzedim :umursamaz: onun 9 ay böyle geçmiş ... bugün de çok sıcak bunun da etkisi var sanırım ... kızlar bebişlerimiz için aldıklarımıza yeni ciciler ekledim ama sanırım kimse de bakmamış... gerçi eklediklerim alma değil örme ama : en azından bişiler ördürüyorsanız size de fikir olur .. çünkü çok araştırdım .. biraz yazışın yahu da işte yok zaman geçmiyor ... canlarım benim ... beni mutlu ediyorsunuz...
yok ya canım Allah'ın izni ile bişicikler olmaz .... ben bi de kınaya gittim .. kalktım oynadım :) hareket ederken dikkat ediyorsun tabi ... üzerinden de 1 hafta geçti .. hiç bişi de olmadı çok şükür ... içini ferah tut ...
Aynen kızlar haklısınız...cucu ve names de açıklamış tatlım. 4 bitiyor. o zaman 4. haftan bittiğinde 0. ayım mı diyordun. hadi birden bir ay kazanmış gibi oldun zemuszemus
Ay bana bebe yağı pek fayda etmedi zannımca ama maşallah hamile kaldım hemen büyüdüler 85 zor oluyor :kedi:
Kız hesaplıyorum zaten tek tek ayları saydım az önce yeniden 4 ay bitiyor şutarafagitti
canimm tebrik ederim kepide firlattin :lepi:
yok fistigim korkmaa,benim arkadasim 9 aylik dogurmak üzereyken dügünde horona kalkmisti
pistte doguracaksin diye dalga geciyorduk..
bende 2 hafta önce horona kalktim dügünde,oynadik,zipladik..
güm diye ziplamak degilde yaylanarak bende saatlerce oynadimm :kedi:
bisiycikler olmasss,dinlen simdi bol bolyerimseniben
benimde kenarlari cok büyüdü,koyulasti ve maalesef kurudu..
2 bedende biz büyüdük :kedi:
doguma kadar diyorum ya kambur oluruz sanirim sempatiksalakcinni
evet canimm iyi yapmissin,kafan karisinca ac takvimi ordan say bosver
saka falan 4 bitiyor ama yaa
:teytey::teytey::roflol: ohh ne güzel valla, fırlatmadım valla canım o kalabalıkta korktum atıyomuş gibi yaptım çektim geri :))) aynen bende sırf yaylandım millet nasıl zıplıyo ama,2 arkadaş beni arasına aldı sakladırlar resmen bende yaylandım onların arasında,makineden aktarabilirsem avatarıma koycam resim ama eşimin bilg.ını açmam lazım ayarlarım birazdan
buarada kimse hafta hesabından aanlamıyo etraftakilerin diye ben 3buçuk aylık diyorum geçiyorum :)))))
:teytey::teytey::roflol: ohh ne güzel valla, fırlatmadım valla canım o kalabalıkta korktum atıyomuş gibi yaptım çektim geri :))) aynen bende sırf yaylandım millet nasıl zıplıyo ama,2 arkadaş beni arasına aldı sakladırlar resmen bende yaylandım onların arasında,makineden aktarabilirsem avatarıma koycam resim ama eşimin bilg.ını açmam lazım ayarlarım birazdan
buarada kimse hafta hesabından aanlamıyo etraftakilerin diye ben 3buçuk aylık diyorum geçiyorum :)))))
[Iberaser, sağolasın tatlım. bakalım zengin edecek mi bizi. varlığı ayrı bi zenginlik zaten. senin bulantıların ne oldu? devam ediyor mu hala?[/I]
]sulu yemeklerden sonra CADIARZU
tamamdir,aksama bende denicem..
ama benim ufaklik karnim acken ve bacaklarimi kendime cekip otururken vuruyor..
süper yaaa,yavas yavas baba olduklarini hissediceklerr :lepi:
Bende bu hafta aylık hesaplarının arasında boĞulup gİdİyorum :)
Yanlız değilmişim
canım sayfalaaaar önce bi ara sana yazmıştım ama o kadar hızlı ilerliyo ki görmediğini tahmin ettim. geçen perşembe doktordaydım. senin bahsettiğin ilacı verdi doktor ben söylemeden. perşembe günü başladım. 5 gün 1 tane daha sonra 1 gün ara ile. sen nasıl kullandın. bulantılar tam gaz devam ama bugüne kadar sadece 2 kere kustum. kendimi zorluyorum çıkarmamak için. ilacın prospektüsünde hamilelikte kullanımı önerilmemektedir yazıyo. kategorisi b imiş. biraz da sana güvenerek başladım açıkçası ama senin prof bişey dedi mi bu konuda. bi de ne kadar süre kullandın diye soracaktım. zehirli guatr çıktı bu arada. 2 ay önce tsh normaldi geçen haftaki sonuçlara göre çok düşmüş. şimdilik ilaç başlamadı doktor. takip edecekmişiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?