2010 Aralık Anneleri

Ay bilmem bazen deniytorum ama hissedemiyorum...
Eşim de koyuyor elini yatarken felan ama bizimki hala ses vermedi zemuszemus
Ne güzel bir duygudur dimi :asigim:

canım oncelıkle hayırlı ugurlu olsun kanaman yoksa uzulme bos yerestres yapma

evet tatlimm..
ihmal etmeyelim..gerci ben simdilik bebek yagiyla yaglanmaya bi baslayinca massallah dur durak bilmiyorum :kedi:
ama türkiyeden alicam artik biseyler kaydirigubbakcemile2

massallah canimm..ayy ben o topige dogru dürüst bakmiyordum hemen ucuyorum canimm
insallah bulantilarin gecer yaa..of offfff boshayallersmile

Ay çıldırıcım akannehir
Herkes farklı birşey söylüyor 16 haftaya yeni gireceğimiz için 4 aya başıyorsun diyorlar bazıları da 4 ay bitiyor diyo kaydirigubbakcemile3
fistigim dinleme kimseyii..kendin hesapla..
4er hafta sayarsan zaten 4 ayi dolu dolu bitirmis olarak hesaplayacaksin..
4 bitiyor ama mesela 16+5 oldugumuzda 4 ay 5 günlük diyecegiz..
5.ayimizdan 5 gün almis olucaz..
hehe eskiden adet günlerimin tarihini bile aklimda tutamazdim,simdi esimle yaris yapiyoruz bugün kac günlük kim dogru söyleyecek diye sempatiksalakcinni

sulu yemeklerden sonra CADIARZU
tamamdir,aksama bende denicem..
ama benim ufaklik karnim acken ve bacaklarimi kendime cekip otururken vuruyor..
süper yaaa,yavas yavas baba olduklarini hissediceklerr :lepi:

yok ya canım Allah'ın izni ile bişicikler olmaz .... ben bi de kınaya gittim .. kalktım oynadım :) hareket ederken dikkat ediyorsun tabi ... üzerinden de 1 hafta geçti .. hiç bişi de olmadı çok şükür ... içini ferah tut ...

canım oncelıkle hayırlı ugurlu olsun kanaman yoksa uzulme bos yerestres yapma

çok teşekkür ederim cnm inan dünden beri tuvalete gitmeye korkuyorum özellikle beyaz iç çamaşırı giydim allah korusun göreyim diye,şükür bişey yok,ya zaten 3.aydan sonra hafif hafif egzersizlere başlayabilirsiniz diyorlar ya dr.lar sanırım öle bişey olmuştur bu :))))

Ay bana bebe yağı pek fayda etmedi zannımca ama maşallah hamile kaldım hemen büyüdüler 85 zor oluyor :kedi:
Kız hesaplıyorum zaten tek tek ayları saydım az önce yeniden 4 ay bitiyor şutarafagitti

Tooba 4 ayın mı bitiyor 3 değil mi?
3 ü doldurup 4 ten gideceksin yani ben kendimi öyle hesaplıyorum akannehir

cucu ve names de açıklamış tatlım. 4 bitiyor. o zaman 4. haftan bittiğinde 0. ayım mı diyordun. hadi birden bir ay kazanmış gibi oldun zemuszemus

names, sen benim satdaşımsın! delikafadulden ne güzel.. hadi bakalım tahmini doğum tarihimizi tutturabilecez mi bakalım. bulantılar için de ben 16 bilemedin 20 yine bilemedin 24 diye kendimi avutuyorum kaydirigubbakcemile3 öyle öyle doğururum artık. eskisi gibi olmadığıma şükrettiğimden şimdikileri umursamaz oldum sositososito

canimm tebrik ederim kepide firlattin :lepi:
yok fistigim korkmaa,benim arkadasim 9 aylik dogurmak üzereyken dügünde horona kalkmisti
pistte doguracaksin diye dalga geciyorduk..
bende 2 hafta önce horona kalktim dügünde,oynadik,zipladik..
güm diye ziplamak degilde yaylanarak bende saatlerce oynadimm :kedi:
bisiycikler olmasss,dinlen simdi bol bolyerimseniben

inşallah canım içim rahatladı valla nedense,enazından başka tecrüeleri düşünerek moral buldum,çok saolun,ilk defa bukadar aşırıya kaçtım 4aydır ondan panik yaptım azıcık

cucu ve names de açıklamış tatlım. 4 bitiyor. o zaman 4. haftan bittiğinde 0. ayım mı diyordun. hadi birden bir ay kazanmış gibi oldun zemuszemus
Aynen kızlar haklısınız...
He valla 1 ay atladım birden kaydirigubbakcemile3

Ay bana bebe yağı pek fayda etmedi zannımca ama maşallah hamile kaldım hemen büyüdüler 85 zor oluyor :kedi:
Kız hesaplıyorum zaten tek tek ayları saydım az önce yeniden 4 ay bitiyor şutarafagitti

benimde kenarlari cok büyüdü,koyulasti ve maalesef kurudu..
2 bedende biz büyüdük :kedi:
doguma kadar diyorum ya kambur oluruz sanirim sempatiksalakcinni
evet canimm iyi yapmissin,kafan karisinca ac takvimi ordan say bosver
saka falan 4 bitiyor ama yaa

:teytey::teytey::roflol: ohh ne güzel valla, fırlatmadım valla canım o kalabalıkta korktum atıyomuş gibi yaptım çektim geri :))) aynen bende sırf yaylandım millet nasıl zıplıyo ama,2 arkadaş beni arasına aldı sakladırlar resmen bende yaylandım onların arasında,makineden aktarabilirsem avatarıma koycam resim ama eşimin bilg.ını açmam lazım ayarlarım birazdan
buarada kimse hafta hesabından aanlamıyo etraftakilerin diye ben 3buçuk aylık diyorum geçiyorum :)))))

Bence de ne hale gelcez kaydirigubbakcemile3
Hiç sorma ya 4 bitiyor bebeğimin odasını almak için sabırsızlanıyorum erken olmasa bugün gidip alcam :roflol:

Aynen ya bizimkilerde anlamıyor bende 4 e yeni grdim diyordum onlara dil dökmektense

amaaaan kiz,yerimde duramam zaten ben,evde bile müzik acip sallaniyorum,napiyim sırnaşık şey
bebiste alissin,kiz yada erkek,ben oynayan insani severim sempatiksalakcinni
o kadarda üstüne düsmüyorum valla caninm,ilk zamanlar Allah biliyor ya her seye dikkat ettim,ama artik yavas yavas tempo artirdim :lepi:
BIZ HASTA DEGILIZ ,HAMILEYIZZZZZZ :lepi::lepi:

eglenmene sevindim canim..iyi yapmissin..
aynen babaannem özellikle,eskiden hafta mi vardi düzgün söyle sunu diyor sempatiksalakcinni

[Iberaser, sağolasın tatlım. bakalım zengin edecek mi bizi. varlığı ayrı bi zenginlik zaten. senin bulantıların ne oldu? devam ediyor mu hala?[/I]

canım sayfalaaaar önce bi ara sana yazmıştım ama o kadar hızlı ilerliyo ki görmediğini tahmin ettim. geçen perşembe doktordaydım. senin bahsettiğin ilacı verdi doktor ben söylemeden. perşembe günü başladım. 5 gün 1 tane daha sonra 1 gün ara ile. sen nasıl kullandın. bulantılar tam gaz devam ama bugüne kadar sadece 2 kere kustum. kendimi zorluyorum çıkarmamak için. ilacın prospektüsünde hamilelikte kullanımı önerilmemektedir yazıyo. kategorisi b imiş. biraz da sana güvenerek başladım açıkçası ama senin prof bişey dedi mi bu konuda. bi de ne kadar süre kullandın diye soracaktım. zehirli guatr çıktı bu arada. 2 ay önce tsh normaldi geçen haftaki sonuçlara göre çok düşmüş. şimdilik ilaç başlamadı doktor. takip edecekmişiz.

hayırlı olsun canım. böyle şeylerle canını sıkma. national geographic'in gebelik üzerine bir belgeseli var. onu izlemelisin. hatun yunus eğitmeni. bi hareketler yapıyo böyle. hopluyo zıplıyo. korkma yani. bu hafta sonu sapancaya gittik temiz hava olsun diye. kalabalık bir grup böyle. benim yaptığım tam bir manyaklıktı ama. bi daha yapmam asla. :sinifsinif:
taşların üzerinden zıplayarak dere geçtik!
hayır taşlar ıslak ve yosunlu. sen gebe hatunsun ne işin var demi? klava: bi cesaret geldi. kaysam pat diye popo üstü... Allah korusun..sevgili eşimde "yapabiliriz aşkım!" felan diye gazlayınca beni.. neyseki kazasız belasız geçtik. ama bi daha yapmam yani.. milletinde yüreğini ağzına getirdik orda.
o yüzden oynadım zıpladım diye üzülme bazen şeytana uyabiliyoruz ama seninki çok tehlikeli hareketler bunlar sınıfına girmeiyo rahat ol

]sulu yemeklerden sonra CADIARZU
tamamdir,aksama bende denicem..
ama benim ufaklik karnim acken ve bacaklarimi kendime cekip otururken vuruyor..
süper yaaa,yavas yavas baba olduklarini hissediceklerr :lepi:

yaw geçenlerde nefsime uyup cips yedim hiç bu kadar coşmamıştı velet. hep tatlı yiyorum ya sıkıldı tevekkeli sıkıldı sıpa a.s

Yanlız değilmişim

EVET CANIM DEĞİLSİN kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

BU ARADA BEN YAZIYORUM YAZIYORUM KİMSE BENİ GÖRMÜYO BANA CEVAP YAZMIYO HERKES BİRBİRİNİ TANIYO ONDAN GALİBA BEN SINIR DIŞI EDİLMİŞ GİBİYİM :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

hadi canım yaa. öncelikle hastalığın için geçmiş olsun. ona dikkat et. troid bulantıyı tetikler diye biliyorum. şimdi sen hastaneye yattığında methpamid veriyolar zaten ve mutlaka ondan veriyorlar serumunun içine katıp. onunda gebelik kategorisi c. zofran konusunda tam tarihini hatırlamıyorum ama sanırım 2 ya da 3 yıl önce bir kadın doğum kongresinde kadın doğumcular kullanılabileceği kararına varmışlar. benim gittiğim prof'ta zaten hem gebelikte kullanılan ilaçlar hemde riskli gebelikler konusunda iyi bir isimdir. yıllardır bu işi yapıyor. "bunu kullanan çok gebe takip ettim için rahat olsun" dedi bana. nette araştırdığımda da gebeliğinde bu ilacı kullanıpta sorunsuz çocuk doğuranları da görünce rahatladım. bazı hekimler yok kullanma derler ama methpamidi dayarlar, onu da anlayabilmiş değilim. o yüzden bana zofran daha mantıklı geliyor. zaten a grubu bulantı ilacı yok. bunu çekmekte ölüm gibi. kadın doğum hekimi olupta kendi gebeliklerinde 8 mg lığını kullanan arkadaşlarım var hemde hergün. ben bulantım iyice azıttığında alıyorum canım. bi ara hergün 8 mg lık alıyordum. şimdi azalttım. yalnız senin bulantılarında troidininde etkisi olabilir. umarım daha fazla çekmezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…