2010 Aralık Anneleri

evet cnm bende öyle düşünenlerdenim 3ayın içindeyken bile okula yürüyrek gidip geliyordum kızlarla geziyorduk hep ama daha çabuk yorulma yapıyor okadar yokda normal doğuma hazırlık bunlar :))))

ayy ben aldım o belgeseli cnm tüm serisi var onun çoğul gebelik bölümüde çok güzel, o kadına bende şaşkınlıkla bakmıştım hadi kendine güveniyosun ama yunusun ne yapcağı belli değil yani ona güven olmaz :))))) yalnız onun 4 aylıkken göbeği daha çok çıkıktı :))) sende dikkat et valla cnm allah korumuş valla

gunaydinlar annisler
birazdan ikili test icin hastaneye gidecegim
randevumu erken saate aldilar 11.30 da orda olacagim
insallah sonuclar iyi cikar dua edin canlarim

names, sen benim satdaşımsın! delikafadulden ne güzel.. hadi bakalım tahmini doğum tarihimizi tutturabilecez mi bakalım. bulantılar için de ben 16 bilemedin 20 yine bilemedin 24 diye kendimi avutuyorum kaydirigubbakcemile3 öyle öyle doğururum artık. eskisi gibi olmadığıma şükrettiğimden şimdikileri umursamaz oldum sositososito[/QUOTE]

evet canım ... satdaşız benim de aynı ... bulantım varken yataktan kalkamıyordum ilk zamanlar ... heralde bağışıklık sahibi oldum ... şimdi yanımda poşet bile taşımıyorum ...ne zaman ne olacağını hissediyorum .... dün akşam çok komikti mesela .. misafirim vardı .... son 15 dk zor durdum ... misafirlerin gitmesini bekler gibi .. onlar kapıdan dışarı ... ben lavaboya... herkes sabah bulantısı der... benimki akşam bulantısı :) gece vardiyasında çalışıyorum ya ... hayatım vardiyalı benim .. e bebişimiz de uyum sağladı ... bu arada nasipse gece vardiyalarım da haftaya son ... bugün ayrı bi mutluluk var içimde ... halbuki en çok bugün bulanıyor midem .... ne garip ...

ay aman bi kerecikten bisey olmaz fistik yerimseniben
o kadar dikkat etmeye bir kacamak sonucta sempatiksalakcinni
ama massallah demekki baharatli seyleri seviyor ufaklikkkk hihoyyyt
ben daha bulamadim ne yiyince daha cok kipirdadiginii bilmiyorumkismile

en iyisini yapmissin canimm..annemin bir lafi vardi,sakinan göze cöp batar..
ya elbette dikkat edicez ama pipirik seviyesinde degil..:lepi:

gunaydinlar annisler
birazdan ikili test icin hastaneye gidecegim
randevumu erken saate aldilar 11.30 da orda olacagim
insallah sonuclar iyi cikar dua edin canlarim

canimm güzel haberlerle gel insallah..
bakalim benim sonuc ertesi gün cikmisti,seninde hemencecik cikar insallah

Kız bende burdaki kimseyi tanımıyordum ki konuştukça tanıştık sempatiksalakcinni

tatlimm daha kimse kimseyi tam tanimiyor kiii boshayallersmile
ben sahsen gevezeligimden herkesle bidi bidi konusuyorum sempatiksalakcinni

evet kızlar haklısınız 12. hafta bitinde ilk 3 ay bitmiş oluyor 16. hafta bitince de 4. ay..5. aydan gün almaya başlıyoruz yupppiiiiiiiiii

evet cucum dikkat ediciez ama kısıtlamıcaz öle çok
bende kimseyi tanımıyodum arkadaşlar öle arada kaynadık tanıştık gittik :))) bazende konular çok hızlı ilerliyor ya insanların yazdıkları arada kaynıyor o yüzden oluyor cevapsız kalmalar arkadaşlar ama kimse kimseye bozulmasın,kimse burda kimseyi ayırıp kayırmıyo herkes birbiriyle konuşuyor,ama arada kaynıyo bazı mesajlar işte bilerek değil yani

nezaket listemiz var cnm ersasu düzenliyor sende yazdır kendini bilgilerini söylüyorsun,başka bir topikte sırf listemiz var evet erkeklerimiz çok bikaç da kızımız var :)))

Canımmm gözün aydın çok sevindim herşey yolunda gidiyor.Sende artık azda olsa şu kuruntularını kenara bırak ve hamileliğinin tadını çıkar.Ben eminim daha önce yaşadığın kötü tecrübeleri yaşamıyacaksın : )

Tebrik ederim canım en sonunda mezun oldun.Böyle iyiydi kız aslında 35 kadar okurdun : ))

Yaa neden korkuyorsun ben egzersiz yapmaya başladım bile Annemim cardio Aletinide eve getirdim hani öne doğru ayaklarını atıp duruyorsun ya ayy ismini unuttum aletin , yürüyüş gibi, ayakların havada hergün onu yapıyorum 40 dk.Karın hareketleri yapmıyorum ama yavaş yavaş basen hareketlerine başladım ve çok rahatım daha hareketli/hafif hissed,yorum kendimi.ıki hoplama ile ne olucak tatlım bir şey olmamıştır yani : )
Kızlar oğlan çoğunluğumu var .liste yapan varmı aranızda peki

Sanırım çoğu erkek aslında liste yapılsa ya da listemize eklese güzel olur.Eklendide bizim haberimiz yok yoksa : )

TOOBA Gözün aydın prenses annesi oluyormuşsun, tebrik ederim.Bende isiyorum prenses : )))

Kızlar aylık hesaplamalar için şu linke bakabilirsiniz

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil.../220458-kac-aylik-hamilesiniz-hesaplayin.html

nezaket listemiz var cnm ersasu düzenliyor sende yazdır kendini bilgilerini söylüyorsun,başka bir topikte sırf listemiz var evet erkeklerimiz çok bikaç da kızımız var :)))

tamam yazarsa sevinirim ersasu hamile kaldığım kilom 58 suan 61,5.satım 22 mart.tahmini doğum 27 aralık.2li testim haftaya.cinsiyeti bilmiyorum .kıza yoğun istek var.(sağlıklı olsunda hiç farketmez).isim hiç bulamıyorum...

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…