evet cnm bende öyle düşünenlerdenim 3ayın içindeyken bile okula yürüyrek gidip geliyordum kızlarla geziyorduk hep ama daha çabuk yorulma yapıyor okadar yokda normal doğuma hazırlık bunlar :))))amaaaan kiz,yerimde duramam zaten ben,evde bile müzik acip sallaniyorum,napiyim sırnaşık şey
bebiste alissin,kiz yada erkek,ben oynayan insani severim sempatiksalakcinni
o kadarda üstüne düsmüyorum valla caninm,ilk zamanlar Allah biliyor ya her seye dikkat ettim,ama artik yavas yavas tempo artirdim :lepi:
BIZ HASTA DEGILIZ ,HAMILEYIZZZZZZ :lepi::lepi:
eglenmene sevindim canim..iyi yapmissin..
aynen babaannem özellikle,eskiden hafta mi vardi düzgün söyle sunu diyor sempatiksalakcinni
hayırlı olsun canım. böyle şeylerle canını sıkma. national geographic'in gebelik üzerine bir belgeseli var. onu izlemelisin. hatun yunus eğitmeni. bi hareketler yapıyo böyle. hopluyo zıplıyo. korkma yani. bu hafta sonu sapancaya gittik temiz hava olsun diye. kalabalık bir grup böyle. benim yaptığım tam bir manyaklıktı ama. bi daha yapmam asla. :sinifsinif:
taşların üzerinden zıplayarak dere geçtik!
hayır taşlar ıslak ve yosunlu. sen gebe hatunsun ne işin var demi?klava: bi cesaret geldi. kaysam pat diye popo üstü... Allah korusun..sevgili eşimde "yapabiliriz aşkım!" felan diye gazlayınca beni.. neyseki kazasız belasız geçtik. ama bi daha yapmam yani.. milletinde yüreğini ağzına getirdik orda.
o yüzden oynadım zıpladım diye üzülme bazen şeytana uyabiliyoruz ama seninki çok tehlikeli hareketler bunlar sınıfına girmeiyo rahat ol
gunaydinlar annisler
birazdan ikili test icin hastaneye gidecegim
randevumu erken saate aldilar 11.30 da orda olacagim
insallah sonuclar iyi cikar dua edin canlarim
gunaydinlar annisler
günaydın canım. hayırlı sonuçlarla gel inşaALLAH. RABBİM yardımcın olsun.
hadi hayırlısı olsun cnm güzel haberlerle gel inşallah
ay aman bi kerecikten bisey olmaz fistik yerimsenibenhayırlı olsun canım. böyle şeylerle canını sıkma. national geographic'in gebelik üzerine bir belgeseli var. onu izlemelisin. hatun yunus eğitmeni. bi hareketler yapıyo böyle. hopluyo zıplıyo. korkma yani. bu hafta sonu sapancaya gittik temiz hava olsun diye. kalabalık bir grup böyle. benim yaptığım tam bir manyaklıktı ama. bi daha yapmam asla. :sinifsinif:
taşların üzerinden zıplayarak dere geçtik!
hayır taşlar ıslak ve yosunlu. sen gebe hatunsun ne işin var demi?klava: bi cesaret geldi. kaysam pat diye popo üstü... Allah korusun..sevgili eşimde "yapabiliriz aşkım!" felan diye gazlayınca beni.. neyseki kazasız belasız geçtik. ama bi daha yapmam yani.. milletinde yüreğini ağzına getirdik orda.
o yüzden oynadım zıpladım diye üzülme bazen şeytana uyabiliyoruz ama seninki çok tehlikeli hareketler bunlar sınıfına girmeiyo rahat ol
yaw geçenlerde nefsime uyup cips yedimhiç bu kadar coşmamıştı velet. hep tatlı yiyorum ya sıkıldı tevekkeli sıkıldı sıpa a.s
en iyisini yapmissin canimm..annemin bir lafi vardi,sakinan göze cöp batar..evet cnm bende öyle düşünenlerdenim 3ayın içindeyken bile okula yürüyrek gidip geliyordum kızlarla geziyorduk hep ama daha çabuk yorulma yapıyor okadar yokda normal doğuma hazırlık bunlar :))))
ayy ben aldım o belgeseli cnm tüm serisi var onun çoğul gebelik bölümüde çok güzel, o kadına bende şaşkınlıkla bakmıştım hadi kendine güveniyosun ama yunusun ne yapcağı belli değil yani ona güven olmaz :))))) yalnız onun 4 aylıkken göbeği daha çok çıkıktı :))) sende dikkat et valla cnm allah korumuş valla
gunaydinlar annisler
Kız bende burdaki kimseyi tanımıyordum ki konuştukça tanıştık sempatiksalakcinniEVET CANIM DEĞİLSİN kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
BU ARADA BEN YAZIYORUM YAZIYORUM KİMSE BENİ GÖRMÜYO BANA CEVAP YAZMIYO HERKES BİRBİRİNİ TANIYO ONDAN GALİBA BEN SINIR DIŞI EDİLMİŞ GİBİYİM :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
EVET CANIM DEĞİLSİN kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
BU ARADA BEN YAZIYORUM YAZIYORUM KİMSE BENİ GÖRMÜYO BANA CEVAP YAZMIYO HERKES BİRBİRİNİ TANIYO ONDAN GALİBA BEN SINIR DIŞI EDİLMİŞ GİBİYİM :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
evet kızlar haklısınız 12. hafta bitinde ilk 3 ay bitmiş oluyor 16. hafta bitince de 4. ay..5. aydan gün almaya başlıyoruz yupppiiiiiiiiii
Kızlar oğlan çoğunluğumu var .liste yapan varmı aranızda peki
http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/363242-aralik-2010-anneleri-listesi.html
liste topigimiz burda canim..ersasu ilk sayfada hepsini yaziyorr alkisalkisalkis
mrb kızlar
ancak gelip yazmaya vakit bulabildim.
geldim
soğuğa yakın ılık duşumu aldım ve şimdi yazıyorum
çünkü piştim resmen ya
bu ne sıcak.
evet sabah heyecandan korkudan uyuyamamıştım biliyosunuz.
dua ederk gittim zaten.
ve bebişimi gördüm hayırlısıyla
uyuyodu tosbaam.
doktor karnıma dokundu biraz
uyandı hemen
başladı kpırdanmaya
bize ellerini kaldırıp selam veriyodu.
ama dedim ahhaaa işte bana benzio
benim gibi uykucu bi şirin olucak.
doktorumuz herşeyi, gelişimi çok gzüel dedi
ense kalınlığımız ölçüldü 1.4 çıktı.
iyi bakmışssın annesi diyo
halbuki biliyosunuz ben nerdeyse 15 gün griple uğraştım
iştahım berbattı o sıralar
ama bebişim iyiymiş
çok ama çok sevindim
şuan 5.5 cm boyu.
ben 11+2 ken yapıldı ölçüm
ama bebişim 4 gün ileride 11+6 çıktı.
okadar mutlu oldum ki
anlatamam
resmen doktordan çıkınca oynadım koridorda.
tabi cinsiyeti sordum daha çok erken
b, dahaki ay sölicem dedi
zaten biliodum
bizimki prof ya hemencecik sölemez
ağır takılır demiştim kendi kendime.
maden suyu olayını sordum
merak edenelr için
ki benim tansiyon problemmim olabilme ihtimaline krşı
netet zararlı olabilir diyo dedim
yok yok içebilirsin dedi
ben limon da sıkıyorum içine dedim
daha iyi ozman dedi.
iç ,istediğin zamn dedi, yararlıymış.
angelsoundu sordum çünkü bende almak istiodum
endişelerimi gidermek için.
ama hayır almaa, bebeğe sakıncalı olur
hiç gerek yok dedi
o kalp atışı için boşa enerji göndericeksin sürekli bebeğe dedi
ya zaten bizim doktor kalp atışını hiç dineltmedi bzie
sadece görüntüsünü gösteriyo ultrasondan.
ayrı bi enerji evrmek gerekiyomuş diye.
sonra kan vermeey gittim labaratuara
sonuçalr 2 gün sonra çıkıck.
inşalalh onuda sorunsuz atlatırız da.
bidahaki radevumuz 15 temmuzda .
tai mutlulukla ben dururmuyum
alışverişin dibine vurdum resmen.
ama çok güzel ciciler aldım kendime.
önü bebek figürlü hani hamileler için üretilen t-shirtelr vaarya esprili
3 tane öle t- shirt aldım.
çok zarif bi bluz aldım
çooook güzel 2 tane elbise aldım.
sandalet aldım
etek aldım.
offffffffffff ne çok şey almışım
batırdım kocişi yani.
ama ben her istediğini bulabilen bi insan değilim
bu kez her istediğimi buldum
çok sevdim aldıkalrımı
tabi ilerde onlarla giyinip giyinip fotolar çekince
fikirlerinizi sölersiniz.
sonra arkadaşıma gittik
oturduk bikaç saat
yani kısacası harika bi gündü.
çooooooooooooooook mutlu oldum.
:lepi::lepi::lepi:
Allah hiçbirimizin mutluluğunu bozmasın inşallah
sonu güzel olsun
sağlıkla bebişlerimzi kavuşalım.
mutluluğumuz daha da büyüsün.
günaydın arkadaşlarım nasılsınız,1 haftadır finaller derken giremedim 2 gündürde kep töreni ve çalışmaları vardı,umarım herkes iyidir,geçmişi öle üstten okudum biraz kötü birşey yok gibi,
ben bişey sorcaktım ya dün kep törenimiz vardı ve 4saat ayakta kaldım sonlarına doğru azıcık hopladık zıpladık yüksek müzik vardı,arada basamaklara oturup dinlendim ama okadar,çok eğlenceli olduğu için dayanamdım eğlendim bende yani,neyse kendimi yorgunda hissetmiyorum kanama falanda yok allaha bin kere şükür ama korkuyorum acaba kötü bişey yapmışmıyımdır bebişime diye,böle bi durumda bişey olmaz heralde demi arkadaşlar,allah göstermesin hiç kötü bişey hissetmiyorum hani ağrım sancım kanamam yorgunluğum falan yok,umarım korkmam gereken bişey değildir bu
Kızlar oğlan çoğunluğumu var .liste yapan varmı aranızda peki
nezaket listemiz var cnm ersasu düzenliyor sende yazdır kendini bilgilerini söylüyorsun,başka bir topikte sırf listemiz var evet erkeklerimiz çok bikaç da kızımız var :)))
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?