2010 Aralık Anneleri

kızlar doğum tarihi faaln sata göre hesaplanıyo
toplam 40 hafta olduğu için
yani normalde her ayı 4 haftadan hesapalrsak 10 ay gibi.
o baştaki 4 hafta zaten bebişten habersiz oluyoruz.

katılıyorum canım sana.

Yok canım pişman değilim.Allahtan eşim bana bekar günlerimi arattırmadı.Sıkmadı boğmadı arkadaşımda bile kalıyordum çoğu zaman.Hatta bu hafta sonu arkadaşıma gidiyorum bekar yaşıyor diğeride evli 3 kız biraz kaynatıcaz : ) Öyle yani kıskanç bir erkek olsaydı olmazdı yani zaten 22 yaşımda evlenmişim birde eve kapamak isteseydi olmazdı kaydirigubbakcemile3

Ay dikkat et canım ya yine artars doktorunu ara bence...
Eltimde de vardı çok şükür hiçbir sorun yaşamadı oda bol bol su içiyordu...

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

çok teşekkür ederim cnm sende miniğini görmüşsün ne güzel bende senin göbişe baktım çok şeker maşallah,resmen çok belli sırf göbeğin var ama ne güzel,çektim cnm bol bol kepten bişey belli değil ama en son çıkardım artık sıcak basmıştı

canım bence d edoktorunu bi aar.
o sana dahiliyeye faaln git der
belki ultrasonla faaln bakarlar.
belki de düşürüyosundur da ondan ağrımıştır.

ayyyyyy ben bu kepleri biyerden hatılıyorummmmm
ege üniversitesiydi dimi.
yakalşık 5 yıl önce ben de giymiştim
22 yaşında bi çıtırken.

denizim16 sevindim senin adına kurtulmussun düşüncelerinden inşallah hepimizin böyle mutlu devam eder..

sportstar tebrik ederim canım gözün aydın...

bu arada benim kafam iyice karıştı şu hafta ay meselesinesempatiksalakcinnizaten düşünüp duruodum iyice karıstım...laelaelaelaelae

Sormaz olaydım soruyu :tomato:
Burda da hep doktorum haftadan söylüyor kocam soracakttı kaç aylık olduğumu da sorma rezil olmayalım dedim kaydirigubbakcemile3

Bence sallayaım gitsin 15 haftalığız işte bunu bilelim yeter kaydirigubbakcemile3

yok yok ben sevmedim o tabloyu 2 hafta yutmus,bencede en ıyısı sallayalım nasılsa dogum zamanı gelınce bebiş elbette dogucak

ayyy çok uykum geldi bıraz kalmak ıstedım ne güzel kalabalıktı forum ama dayanamıorummm,uykuuuuu:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:

Bende uyuyabilsem keşke akannehir
Eve gidince yemek yap ye derken ondan sonra uyuyorum sonra da kilo alıyorum akannehir
Bak şimdi düştü jeton bari yemekten sonra hemen yatmayayım sempatiksalakcinni

kızlar var ya gece hiç uyuyamadım.
ayak bileklerim ve ayakalrım nasıl ağrıdı.
sanırım çok gemişim
ayağımın altına yastık koydum öle yattım
sanki hala yorgumun
sanırım yavaş yavaş uyku moduna giriyorum
aam önce bi kase yoğur yicem

ayyyyyy ben bu kepleri biyerden hatılıyorummmmm
ege üniversitesiydi dimi.
yakalşık 5 yıl önce ben de giymiştim
22 yaşında bi çıtırken.
evet cnm ege :))) sen mezun olurken ben hazırlıktaydım buna geç girdim ya denk gelmemişiz demek
teşekkür ederim cnm çok saol
Sinem avatardaki sen misin ? kız senin saçların kısa değil miydi ? : )

evet cnm yok uzundu hep ama genelde topluyorum ondan kısa durmuştur,2-3 hafta önce kumrala boyadım ama uçlarını sarı bıraktım öle değişik bişey oldu ama sırıtmadı doğal durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…