aaamaaaaannn corba oldu kafam resmen..
2 haftayi yutmus bu tablo ben sevmedimm.2 hafta büyümek icin canimiz cikiyo burda kaydirigubbakcemile3
zaten burdada,doktordada haftadan bahsediliyor
ay olarak soranlarada ben eski hesaplarima göre söylerim yine kaydirigubbakcemile3
simdi babaanneme nasil laf anlaticam ki,ne o kücüldümü halami 4 aylik derse ne yapcam
evet cnm benimde ağzımın tadı düzeldi 2-3 haftadır,herşeyi yiyebiliyorum demekki geçiyor bir dönem sonra,zaten aynı normal halime döndüm ilk 12 hafta biraz hareketli geçiyor demek
evet ya sen baya erkencisin,bende okurken evlendim ama 26 yaşındayken :)) aman olsun pişman değilsen iyiki yapmışsın ben çok mutluyum,ömür geçiyor yani ertele ertele nereye kadar 6 sene çıktık zaten,beklicek bişey yoktu yani,benim babamda tutturmuştu ya okul bitsin diye çok zor ikna ettim annemde yazık hep babana sor diyordu o hiç bişey demedi :))
Kızlar benim bobreğimde taş vardı sanırım hala var dusurememişim.bu aralar cok su içiyorum sıvı tuketiyorum.ve biraz once nefesşmş kesecek derecede bir ağrım oldu.ay cok korktum yaaa.ay ben napıcam şimdi.hafiften hafiften ağrıyor yine...
2 haftayi yutmus bu tablo ben sevmedimm.2 hafta büyümek icin canimiz cikiyo burda kaydirigubbakcemile3
ay olarak soranlarada ben eski hesaplarima göre söylerim yine kaydirigubbakcemile3
simdi babaanneme nasil laf anlaticam ki,ne o kücüldümü halami 4 aylik derse ne yapcam
sporstarcım mezun olmuşsun
oooooooo keplerde fırlatılmış
tebrik ediyorum
bolca foto çekil
ilerde bebişe dersin
bak burda sana hamileydin,sen içimdeydin diye.
carnacım sana ada teşekkürler canım.
inşallah dediğin gibi kuruntularımdan sıyrılırım artık.
şimdilik mutluym bakalım
kendimi çok iyi hissediyorum
aman nazar değmesin benim gibi takıntılıya.
strres yapmasam süper olucak.
Kızlar benim bobreğimde taş vardı sanırım hala var dusurememişim.bu aralar cok su içiyorum sıvı tuketiyorum.ve biraz once nefesşmş kesecek derecede bir ağrım oldu.ay cok korktum yaaa.ay ben napıcam şimdi.hafiften hafiften ağrıyor yine...
çok teşekkür ederim cnm sende miniğini görmüşsün ne güzel bende senin göbişe baktım çok şeker maşallah,resmen çok belli sırf göbeğin var ama ne güzel,çektim cnm bol bol kepten bişey belli değil ama en son çıkardım artık sıcak basmıştı
denizim16 sevindim senin adına kurtulmussun düşüncelerinden inşallah hepimizin böyle mutlu devam eder..
sportstar tebrik ederim canım gözün aydın...
bu arada benim kafam iyice karıştı şu hafta ay meselesinesempatiksalakcinnizaten düşünüp duruodum iyice karıstım...laelaelaelaelae
Sormaz olaydım soruyu :tomato:
Burda da hep doktorum haftadan söylüyor kocam soracakttı kaç aylık olduğumu da sorma rezil olmayalım dedim kaydirigubbakcemile3
evet cnm ege :))) sen mezun olurken ben hazırlıktaydım buna geç girdim ya denk gelmemişiz demekayyyyyy ben bu kepleri biyerden hatılıyorummmmm
ege üniversitesiydi dimi.
yakalşık 5 yıl önce ben de giymiştim
22 yaşında bi çıtırken.
teşekkür ederim cnm çok saoldenizim16 sevindim senin adına kurtulmussun düşüncelerinden inşallah hepimizin böyle mutlu devam eder..
sportstar tebrik ederim canım gözün aydın...
bu arada benim kafam iyice karıştı şu hafta ay meselesinesempatiksalakcinnizaten düşünüp duruodum iyice karıstım...laelaelaelaelae
Sinem avatardaki sen misin ? kız senin saçların kısa değil miydi ? : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?