kıllar evet hormonlara bağlı olarak artıyor. benim kaçtır gittiğim randevularda ve gittiğim üç ayrı hekimin tahmini de kız. ve de inanılmaz tüylerim var. göbeğim coşmuş durumda. üstelik o bahsettiğin çizgiden doğru dürüst göbeğim olmamasına rağmen bende çıkmaya başladı canım. benim kız erkek gibi olacak heralde ben zilli hayalleri kurarken akannehir
ttalim seninle konusmustuk ya..
ben lierac alicam,sende mustela alicam demistin hani..
daha almadim ama izinden sonra alirim sanirim..
ahhh gecen hafta abimlere gittigimde amcamin gelinide ordaydi,2 dogum yapti,9 ayin sonuna gelince catlamaya basladim diyor..bi görsen harita gibi..
kakao yagindan tut,mothercareden tut,herseyide sürmüs..
catlicagin varsa hicbisey fayda etmiyor :umursamaz:
3 doktor da kız dedi ise e kızdır herhalde
Ay bende hep kız hayali kurmuştum ismi bile hazırdı
Ama erkek çıktı...
Bu arada sizce Kayra ismi erkeğe gider mi...
Netten baktım kıza da kullanılıyormuş kocam duysa kesin vazgeçer isimden
evet haklısın değiştirmek gerekiryormuş üstümüzü yani yüz yüz çık duş al ve üstünü değiştir mayo kurusun yüzüceksen yine giy en mantıklısı bu herhaldekizlar bu arada aman mayolarinizin üzerinizde kurumasina izin vermeyin..
mantar enfeksiyonu riskimiz eskiye oranlar hayli artti biliyorsunuz..
aklim tatilde oldugu icin ben getirir getirir bu muhabbeti ortaya atarim artik
sağolun kızlar daha iyisi sizin olsun
biz gittiğimizde 11+3 olmuş olacağım öğrenemeyiz yani :sinifsinif:
ayy inşallah allah gönlünüze göre versin cnm içinizden ne geçiyorsa,sağlıklı olsun ilk önce diyoruz tabide bide istediğiniz olursa ohhh misss,inşallah sağlıklı hayırlı bebişlerimiz olurevet yaa,bi benim belirtiler,isaretler her ikisinide anlatiyor..
ama son günlerde kiz gecmeye basladi icimden
ya ne bileyim doktor amca kız dedi korktum sevinemedim benimle aynı hastalığı yaşar falan diye içim bi tuaf oldu buruldum hiç bişey geçmiyo babasınında benimde içimden hiç bişey geçmio çocuk kimliksiz cinsiyetsiz olcak yaaa şu 3 temmuz bir an önce gelsede bi baktırsak
ay evet o pislik içimizden öle çıkıyo herhalde dicem ama bu testesteron etkisi galiba
benimkide belli değil sporcummmm yüksek ihtimal kız ama erkekte olabilir daha çok erken dedi
sanki başka ihtimal varkaydirigubbakcemile3
cnm bnm bildiğim unisex bi isim bu sen istedikten sonra neden gitmesin ben beğenirim mesela o ismi
senin kizdi evetttt hihoyyytya ne bileyim doktor amca kız dedi korktum sevinemedim benimle aynı hastalığı yaşar falan diye içim bi tuaf oldu buruldum hiç bişey geçmiyo babasınında benimde içimden hiç bişey geçmio çocuk kimliksiz cinsiyetsiz olcak yaaa şu 3 temmuz bir an önce gelsede bi baktırsak
ay evet o pislik içimizden öle çıkıyo herhalde dicem ama bu testesteron etkisi galiba
benimkide belli değil sporcummmm yüksek ihtimal kız ama erkekte olabilir daha çok erken dedi
sanki başka ihtimal varkaydirigubbakcemile3
sanki hatırladım bu konuşmayı haklısın evet
çatlicaksan çatlicaksın hahahaha slogan gibi oldu
gizemli,
bende lierac almayı düşünüyorum canım.hatta bu hafta alıp başlamayı düşünüyorum. dün bir kadın doğumcuyla konuşuyorum kendiside 32 haftalık gebe. o da bunu tavsiye etti. hatta "bu kremi sürdüğüm yerde karnımda felan hiç çatlak yok, sürmediğim yerlerde çatlaklar var geçenlerde farkettim" dedi. hemde bir tüp tüm gebelik boyunca gidiyomuş. benim eltim de kullanmış hatta o 22. haftadan sonra mı ne başlamış hiç çatlamadım dedi. ki çatlayacağına emindik yani kaydirigubbakcemile3
bu arada senin biçki dikiş gibi marifetlerin mi var? süper walla aferin kız sana.. maharetli genç nesile bayılıyorum
evet haklısın değiştirmek gerekiryormuş üstümüzü yani yüz yüz çık duş al ve üstünü değiştir mayo kurusun yüzüceksen yine giy en mantıklısı bu herhalde
cnm ben çok bebeğndim güle güle kullan bu hangi marka çaktırmadan yazsan cicim
3 doktor da kız dedi ise e kızdır herhalde
Ay bende hep kız hayali kurmuştum ismi bile hazırdı
Ama erkek çıktı...
Bu arada sizce Kayra ismi erkeğe gider mi...
Netten baktım kıza da kullanılıyormuş kocam duysa kesin vazgeçer isimden
BEBEK ERKEKTİR;EĞER--sabah bulantıları yoksa
-meme ucu karardıysa
bebeği aşağıda taşıyorsa
tuzlu yada ekşi seyler canın cekiyorsa
-gebelik oncesine nazaran ayaklar üşüyorsa.
-gebelikde bacaklarınıda kıllar daha hızlı uzuyorsa
-elleriniz kuruyorsa
-uyuduğunuzda yastığınız kuzeyi gosteriyorsa
-eşinizde sizle kilo alıyorsa
-idrarınız açık sarı oluyorsa
-burnunuz uzayıp genişliyorsa
-baş ağrısı çekiyorsanız
-nikah yuzugunuzu karnınızın ortasında tuttuğunuzda
dairevi hareket çiziyorsa
-et,sut peynir canınız cekiyorsa
karnınız sivriyse
EĞER KIZSA
sabah bulantısı cekiyorsanız
kiloyu kalça ve basenden alıyorsanız
sol meme sağ memeden buyukse
karnınız karpuza benziyorsa
tatlıya duskunseniz
canınız meyve cekiyorsa
portakal suyu içiyorsanız
ekmek kabuğu yemek istemiyorsanız
yastık guneye yoneliyorsa
idrar koyu ise
yuzuk bir yandan diğer yana gidiyorsa
saçınız gun ışığında kırmızı gozukuyorsa...
Kızlar işte batıl inançlardan bazıları.ben tutturamadım.yarıyarıyayımCADIARZUsırnaşık şey
sinemcim senin erkek hissettiğin belli tickerda mavi zaten ohhh..hakkında hayırlısı olsun tatlım bende erkek istiyorum mesela ama bu seferde çocuk kızsa küsücek bana gibi gelioayy inşallah allah gönlünüze göre versin cnm içinizden ne geçiyorsa,sağlıklı olsun ilk önce diyoruz tabide bide istediğiniz olursa ohhh misss,inşallah sağlıklı hayırlı bebişlerimiz olur
ya aslında kızı tahmin etmek daha zor oluyormuş çünkü diyelim pipisi varsa onu göremeyebiliyorlarmış kız olabilir diyorlarmış ama o ilerde erkeğede dönüşebiliyor :))) ama erkek tahmini yapınca genelde tutuyormuş,benim dr.umda erkek olabilir bir çıkıntı var o çıkıntıya istinaden öyle diyorum ama kızda olabilir dedi bana %51 erkek dedi :)))) ama yoğun bir hisle erkek hissediyoruz biz cnm bakalım hayırlısı,o çıkıntıyı bizde gördük çok belirgin olarak ondan etkilendik sanırım,bence seninde erkekte olabilme ihtimali yüksek cnm
(buarada adım sinem,sinem diyebilirsiniz)
evet doğru söylüyorsun ama onun çocuğu falan varya belki onunla ilgileniyordur kötü şeyler getirmeyeli aklımızakızlar "karabiber" uzun zamandır bişi yazmıyor ... umarım her şey yolundadır...:Saruboceq:
aman ya geçen bende bi isim söledim arkadaşım o ne be öle dediBende çok beğendim eşimin teyzeleri beğenmedi ama :dilcikar:
Ama ben onların beğenip beğenmediğini sormamıştım zati
Burak Kayra olacak inşallah
walla başlamak lazımsenin kizdi evetttt hihoyyyt
benim haftaya carsamba..
hafizam gitti yeminle..misafir telasindan..
cok yogunum yaa bu haftalarda,ayrica cokta yorgun hissediyorum kendimi boshayallersmile
evet baslarda 2-3 defa actik bu konuyu..
bu arada gögüs icin arastirdim kremleri,en iyisi lansinoh marka olanmis canim..
not al bi köseye..
bir iki ay sonra baslayalim bakima artik yerimseniben
tickerından belli kız istediğin. kayra gider canım. kayra şenocak varya ünlü. aman söyleme kocana. bende "nisan" istiyorumda bi arkadaş ermeniceden gelen bi isim değilmiydi o dedi. soğudu herif isimden. :sinifsinif: hoş zaten çokta istemiyodu şimdi bahanesi oldu. verme bahane eline yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?