2010 Aralık Anneleri

3 doktor da kız dedi ise e kızdır herhalde
Ay bende hep kız hayali kurmuştum ismi bile hazırdı
Ama erkek çıktı...
Bu arada sizce Kayra ismi erkeğe gider mi...
Netten baktım kıza da kullanılıyormuş kocam duysa kesin vazgeçer isimden

sanki hatırladım bu konuşmayı haklısın evet

çatlicaksan çatlicaksın hahahaha slogan gibi oldu

kizlar bu arada aman mayolarinizin üzerinizde kurumasina izin vermeyin..
mantar enfeksiyonu riskimiz eskiye oranlar hayli artti biliyorsunuz..
aklim tatilde oldugu icin ben getirir getirir bu muhabbeti ortaya atarim artik

cnm bnm bildiğim unisex bi isim bu sen istedikten sonra neden gitmesin ben beğenirim mesela o ismi

gizemli,
bende lierac almayı düşünüyorum canım.hatta bu hafta alıp başlamayı düşünüyorum. dün bir kadın doğumcuyla konuşuyorum kendiside 32 haftalık gebe. o da bunu tavsiye etti. hatta "bu kremi sürdüğüm yerde karnımda felan hiç çatlak yok, sürmediğim yerlerde çatlaklar var geçenlerde farkettim" dedi. hemde bir tüp tüm gebelik boyunca gidiyomuş. benim eltim de kullanmış hatta o 22. haftadan sonra mı ne başlamış hiç çatlamadım dedi. ki çatlayacağına emindik yani kaydirigubbakcemile3

bu arada senin biçki dikiş gibi marifetlerin mi var? süper walla aferin kız sana.. maharetli genç nesile bayılıyorum

kizlar bu arada aman mayolarinizin üzerinizde kurumasina izin vermeyin..
mantar enfeksiyonu riskimiz eskiye oranlar hayli artti biliyorsunuz..
aklim tatilde oldugu icin ben getirir getirir bu muhabbeti ortaya atarim artik
evet haklısın değiştirmek gerekiryormuş üstümüzü yani yüz yüz çık duş al ve üstünü değiştir mayo kurusun yüzüceksen yine giy en mantıklısı bu herhalde
sağolun kızlar daha iyisi sizin olsun

biz gittiğimizde 11+3 olmuş olacağım öğrenemeyiz yani :sinifsinif:

cnm ben çok bebeğndim güle güle kullan bu hangi marka çaktırmadan yazsan cicim

evet yaa,bi benim belirtiler,isaretler her ikisinide anlatiyor..
ama son günlerde kiz gecmeye basladi icimden
ayy inşallah allah gönlünüze göre versin cnm içinizden ne geçiyorsa,sağlıklı olsun ilk önce diyoruz tabide bide istediğiniz olursa ohhh misss,inşallah sağlıklı hayırlı bebişlerimiz olur

ya aslında kızı tahmin etmek daha zor oluyormuş çünkü diyelim pipisi varsa onu göremeyebiliyorlarmış kız olabilir diyorlarmış ama o ilerde erkeğede dönüşebiliyor :))) ama erkek tahmini yapınca genelde tutuyormuş,benim dr.umda erkek olabilir bir çıkıntı var o çıkıntıya istinaden öyle diyorum ama kızda olabilir dedi bana %51 erkek dedi :)))) ama yoğun bir hisle erkek hissediyoruz biz cnm bakalım hayırlısı,o çıkıntıyı bizde gördük çok belirgin olarak ondan etkilendik sanırım,bence seninde erkekte olabilme ihtimali yüksek cnm
(buarada adım sinem,sinem diyebilirsiniz)

kızlar "karabiber" uzun zamandır bişi yazmıyor ... umarım her şey yolundadır...:Saruboceq:

cnm bnm bildiğim unisex bi isim bu sen istedikten sonra neden gitmesin ben beğenirim mesela o ismi

Bende çok beğendim eşimin teyzeleri beğenmedi ama :dilcikar:
Ama ben onların beğenip beğenmediğini sormamıştım zati
Burak Kayra olacak inşallah

senin kizdi evetttt hihoyyyt
benim haftaya carsamba..
hafizam gitti yeminle..misafir telasindan..
cok yogunum yaa bu haftalarda,ayrica cokta yorgun hissediyorum kendimi boshayallersmile

sanki hatırladım bu konuşmayı haklısın evet

çatlicaksan çatlicaksın hahahaha slogan gibi oldu

evet baslarda 2-3 defa actik bu konuyu..
bu arada gögüs icin arastirdim kremleri,en iyisi lansinoh marka olanmis canim..
not al bi köseye..
bir iki ay sonra baslayalim bakima artik yerimseniben

cnm ben özel kursa gittim modelistlik mezunuyum dikişi kendim öğrendim elde dikmeye başladım küçükken sonra babam dikiş makinası aldı patronsuz dikmeye başladım sonrada kursa gittim dikiyorum öle kendi çapımda

ay canımsın ne gençliği cnm benim yaş oldu 27 gençlik mi kaldı bu tüp bebek ve kanser olayı yaşlandırdı beni miiğimle yenilenicem inşallah

bu lierac işi yattı benim kafama ben mustela alucaktım iki tüu 170 tl ve ml olarakta az bende bu kremden aliim bari sürelim güzelleşelim

ya çatlayacaksan çatlicaz ama en azından ben elimden gelenei yapiimda sonra ne olursa olsun ben selülit ve çatlak konusunda takıntılıyım hiç yoktur benim spora gittim o kadar ama şimdi kokuroyurm olu diye

BEBEK ERKEKTİR;EĞER--sabah bulantıları yoksa
-meme ucu karardıysa
bebeği aşağıda taşıyorsa
tuzlu yada ekşi seyler canın cekiyorsa
-gebelik oncesine nazaran ayaklar üşüyorsa.
-gebelikde bacaklarınıda kıllar daha hızlı uzuyorsa
-elleriniz kuruyorsa
-uyuduğunuzda yastığınız kuzeyi gosteriyorsa
-eşinizde sizle kilo alıyorsa
-idrarınız açık sarı oluyorsa
-burnunuz uzayıp genişliyorsa
-baş ağrısı çekiyorsanız
-nikah yuzugunuzu karnınızın ortasında tuttuğunuzda
dairevi hareket çiziyorsa
-et,sut peynir canınız cekiyorsa
karnınız sivriyse

EĞER KIZSA

sabah bulantısı cekiyorsanız
kiloyu kalça ve basenden alıyorsanız
sol meme sağ memeden buyukse
karnınız karpuza benziyorsa
tatlıya duskunseniz
canınız meyve cekiyorsa
portakal suyu içiyorsanız
ekmek kabuğu yemek istemiyorsanız
yastık guneye yoneliyorsa
idrar koyu ise
yuzuk bir yandan diğer yana gidiyorsa
saçınız gun ışığında kırmızı gozukuyorsa...

Kızlar işte batıl inançlardan bazıları.ben tutturamadım.yarıyarıyayımCADIARZUsırnaşık şey

boynerden almıştım canım markası triumph

tickerından belli kız istediğin. kayra gider canım. kayra şenocak varya ünlü. aman söyleme kocana. bende "nisan" istiyorumda bi arkadaş ermeniceden gelen bi isim değilmiydi o dedi. soğudu herif isimden. :sinifsinif: hoş zaten çokta istemiyodu şimdi bahanesi oldu. verme bahane eline yani

Benim sabah bulantılarım yoktu ekşi şeyleri sevgim ama gerisi hep kıza uyuyor

eksi yiyenin kizi olur derlerdi,burda tam tersi diyor..
amanin valla benim beynim corba oldu artik..
bende tutturamam,aynen yari yariya..

sinemcim senin erkek hissettiğin belli tickerda mavi zaten ohhh..hakkında hayırlısı olsun tatlım bende erkek istiyorum mesela ama bu seferde çocuk kızsa küsücek bana gibi gelio

bak ne dicem benim annemin komşunun kızı 5,5 ay oğlum dedi 5,5 ay sonra kı çıktı bebek insan 5,5 ay kordonu pipicikle karıştırır mı ya böleleride var işte

bu arada benimde adım MERVE :))
kızlar "karabiber" uzun zamandır bişi yazmıyor ... umarım her şey yolundadır...:Saruboceq:
evet doğru söylüyorsun ama onun çocuğu falan varya belki onunla ilgileniyordur kötü şeyler getirmeyeli aklımıza
Bende çok beğendim eşimin teyzeleri beğenmedi ama :dilcikar:
Ama ben onların beğenip beğenmediğini sormamıştım zati
Burak Kayra olacak inşallah
aman ya geçen bende bi isim söledim arkadaşım o ne be öle dedi
sanki sorduk size ne yahu
benim eşiminde bi takıntısı var kolay sölensin miş ya dedim ömrümüz vefa ettikçe sölicez alışırız diye milet naı sölicek diyo düşünceli insan
walla başlamak lazım

GIZEMLI TOOBA fistiklar sizde lierac alicakmissiniz
aklinizda bulunsun eger isterseniz tabii dogum öncesi ve dogum sonrasi bakim diye ürünleri var..
tek tüple kalmiyor is..
tabii istege bagli..söylemek istedim fistik anneler..
catlamaktan coooook korkuyorumm

Tickerimi arkadaş yaptı kıza uygun yapmış herhal ama bende kız diyordum yani hep te diyorum Nisan da çok güzel ama işte biryerden birşey duydular mı hemen soğuyorlar ki benimki de Kayra yı zor beğendi :mymeka:
Araştır anlamını dedi bende araştırdım da hem kıza hem erkeğe gittiğini demem olur biter -tatlicadiarzu-Çok sinsi gördüm kendimi kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…