evet evet dınlenmek guzel olucak,ınsallah sınavda basarılı olurlar..sanki bizim cocuklarımız gıbı oluyorlar dımıhele benımkıler cogu zaman sınıfta bana unutup anne diyolardı opuyorumnanaktanbenımkıler kucuk ya 6 yas,daha gorucem onları 1 sınıfta felan ama benım hep memur cocukları bazıları tayinciler,insan üzülüo ama hamıleykende zor oluyo ıste..
maaşallah cucu maaşaallah şimdi iki tanesin ya ondandır bu cabukluk(içimden gecende sey demek oldu şimdi iki kız sınız ya.Allahmı soylettı acaba)
ohhh ne guzel imreniyorum size yahuuu...ben hala calışıyorummm bu yazda tatil yok gibi.eşim bu halde biyere goturmez beni.kızlar bu arada kasık ağrısı yanında vajınanızda da ağrı varmı sanki kan atımıyla birlikte bi sancı gelip gidiyor..
arkadaşlarım daha yeni geldim eve bugün 2li test sonuçlarımı aldım allaha şükür herşey çok güzel çıktı 100.000de 1 çıktı risk bide bhcg 30 çıktı :))) 3lü testimde 5temmuzda yapılcak,umarım herkes iyidir şimdi geçmişe dönüyorum,meyvelerimide yiyip geliyorum öptümm sizi
İnşallah canım inşallahh :Saruboceq:
Hem çocuklarımız hem arkadasım gibilerdi kocaman oldular şimdi
Ne güzel canım anne demişleer opuyorumnanaktan
Bizde oturup ağlamıştık düğünümde :gitme:
Şimdi hepsi ayrı ayrı şehirlere dağılacaklar..
Sadece yazın ve sömestr tatilinde görüşeceğizz :çok üzgünüm:
herkes gitmis sanirim..
iyi aksamlar kizlar,iyi haftasonlari..
kismetse pazartesi görüsmek üzereee a.s.
ay kızlar..
acayip şekilde başım ağrıo ya... :uhm:
arkadaşlarım daha yeni geldim eve bugün 2li test sonuçlarımı aldım allaha şükür herşey çok güzel çıktı 100.000de 1 çıktı risk bide bhcg 30 çıktı :))) 3lü testimde 5temmuzda yapılcak,umarım herkes iyidir şimdi geçmişe dönüyorum,meyvelerimide yiyip geliyorum öptümm sizi
ne mutlu size ya bende öğretmen olmayı çok isterdim sınıf öğretmenliği istiyordum bende hiç unnutmam 171 puandı ist üni sınıf öğretmenliği 169 almıştım ben ahhhh ahhhh
Hadi canm tam sınırlarda olmuş yani :1shok: çok güzel bi meslek gerçekten uygunuyla yapıldıgı sürece ama üzme sakın kendini annelik öğretmenlikten daha güzel olacak eminim
evet cnm çok güzel bir meslek bencede heleki bi bayan için en ii meslek bence sen kimya öğretmenimisin
Canım gözün aydın.Çok sevindim ne güzel her şey yolunda.Bu arada kesin di mi erkek? Muayane oldun mu tekrar?
Ben ölüyorum resmen şifayı kaptım.Yazın ortasında nezle oldum ,portakal suyu falan sıktım, çorba yaptım ama fayda etmedi galiba.Hafta sonu da kızlarla planım varken yani umarım yarın hiç bir şeyim kalmaz.Havuza falan da girecektik ne güzel :çok üzgünüm:
Carna81 tatlım geçmiş olsun kendine de dikkat et bebişine de nasıl hasta oldun ki rüzgarda mı kaldın ne yaptınnlmaz:
cnm sen bana o doğumla ilgili tartışmadan sonra ne kadar cvp yazmasanda geçmiş olsun
istersen bi bardağa ılık su bal limon be karabiber koy gece yatarken iç terletiyor ve vucuttaki toksinleri atmaya yarıyor
tekrar geçmiş olsun
Sağol canım klima açık uyudum.Aman siz dikkat edin kendinize pencere açık bile uyumayın çünkü çok hassas oluyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?