2010 Aralık Anneleri

maaşallah cucu maaşaallah şimdi iki tanesin ya ondandır bu cabukluk(içimden gecende sey demek oldu şimdi iki kız sınız ya.Allahmı soylettı acaba)

İnşallah canım inşallahh :Saruboceq:
Hem çocuklarımız hem arkadasım gibilerdi kocaman oldular şimdi
Ne güzel canım anne demişleer opuyorumnanaktan
Bizde oturup ağlamıştık düğünümde :gitme:
Şimdi hepsi ayrı ayrı şehirlere dağılacaklar..
Sadece yazın ve sömestr tatilinde görüşeceğizz :çok üzgünüm:

maaşallah cucu maaşaallah şimdi iki tanesin ya ondandır bu cabukluk(içimden gecende sey demek oldu şimdi iki kız sınız ya.Allahmı soylettı acaba)

hehe,yok kisss abartmaya gerel yok :kedi:
bekarken yerinden kalkar miydin diye bi sorsan bilmiyorumkismile
ayy Allah söyletmistir belkide,bende kizim mama yiyelim mi falan diye konusuyorum,her seye kizim kizim :uhm:
sonra özür diliyorum belki erkektir diye
deliriyor muyum nee sempatiksalakcinni

canım bende oluyor birde bende çol yol yürüdüğüm zaman yada yorulduğum zaman belimden sağ kalçama bir ağrı giriyor adım dahi atamıyorum sanki yere basarsam etlerim yırtılacakmış gibi ağrıyor fıtık mı acaba diye düşünüyorum annem babam ve ablamda fıtık var bilmiyorum ama 1 ay sonra bunun için bir doktora gitmeyi düşünüyorum:CüvCüv:

arkadaşlarım daha yeni geldim eve bugün 2li test sonuçlarımı aldım allaha şükür herşey çok güzel çıktı 100.000de 1 çıktı risk bide bhcg 30 çıktı :))) 3lü testimde 5temmuzda yapılcak,umarım herkes iyidir şimdi geçmişe dönüyorum,meyvelerimide yiyip geliyorum öptümm sizi

sinem çok sevindim cnm maaşalllah süper bi haber bu..gözün aydın

ye meyvanı oku geçmişi gel kaydirigubbakcemile3

ne mutlu size ya bende öğretmen olmayı çok isterdim sınıf öğretmenliği istiyordum bende hiç unnutmam 171 puandı ist üni sınıf öğretmenliği 169 almıştım ben ahhhh ahhhh

herkes gitmis sanirim..
iyi aksamlar kizlar,iyi haftasonlari..
kismetse pazartesi görüsmek üzereee a.s.

Canım ben haber vermeden cıktım acil çıkıs oldu biraz
Haftasonu görüşemeyeceğiz sanırım
Görüşrüzz pazartesii:1hug:

ay kızlar..
acayip şekilde başım ağrıo ya...
:uhm:

Cnm yat dinlen biraz yorgunluktandır belki..

Hoşgeldiiin:1hug:
Maşallah canımm inşallah hersey böyle devam eder içini ferah tut
Geçmişe dönme kaybolursun valla kaydirigubbakcemile3
Afiyet olsun sizee annesii :CüvCüv:

Canım gözün aydın.Çok sevindim ne güzel her şey yolunda.Bu arada kesin di mi erkek? Muayane oldun mu tekrar?

Ben ölüyorum resmen şifayı kaptım.Yazın ortasında nezle oldum ,portakal suyu falan sıktım, çorba yaptım ama fayda etmedi galiba.Hafta sonu da kızlarla planım varken yani umarım yarın hiç bir şeyim kalmaz.Havuza falan da girecektik ne güzel :çok üzgünüm:

ne mutlu size ya bende öğretmen olmayı çok isterdim sınıf öğretmenliği istiyordum bende hiç unnutmam 171 puandı ist üni sınıf öğretmenliği 169 almıştım ben ahhhh ahhhh

Hadi canm tam sınırlarda olmuş yani :1shok: çok güzel bi meslek gerçekten uygunuyla yapıldıgı sürece ama üzme sakın kendini annelik öğretmenlikten daha güzel olacak eminim

Hadi canm tam sınırlarda olmuş yani :1shok: çok güzel bi meslek gerçekten uygunuyla yapıldıgı sürece ama üzme sakın kendini annelik öğretmenlikten daha güzel olacak eminim

evet cnm çok güzel bir meslek bencede heleki bi bayan için en ii meslek bence sen kimya öğretmenimisin

Carna81 tatlım geçmiş olsun kendine de dikkat et bebişine de nasıl hasta oldun ki rüzgarda mı kaldın ne yaptınnlmaz:

cnm sen bana o doğumla ilgili tartışmadan sonra ne kadar cvp yazmasanda geçmiş olsun

istersen bi bardağa ılık su bal limon be karabiber koy gece yatarken iç terletiyor ve vucuttaki toksinleri atmaya yarıyor

tekrar geçmiş olsun

Carna81 tatlım geçmiş olsun kendine de dikkat et bebişine de nasıl hasta oldun ki rüzgarda mı kaldın ne yaptınnlmaz:

Sağol canım klima açık uyudum.Aman siz dikkat edin kendinize pencere açık bile uyumayın çünkü çok hassas oluyoruz.

Canım ben onu unuttum bile en son cvp yazdım bir daha yazmadım o konu ile ilgili .Büyümesin istedim.Hepimiz hassasız duygusalız yanlış anlayabiliriz birbirimizi .Ama kasıtlı bir durum gerçekten yok.vereliniortak

Çok sağol canım.deniycem muhakkak gece.Bir an önce iyileşmek gerek.

canım çok sevindim hep böyle güzel gider inşallah

kızlar napıyosunuz
sporstarcım ikilin belli olmuş
gözünaydın tatlım.

carnacım sen de şifayı kapmışsın.
aman dikkat et.
bu sıraalr herks hasta niyeyse
ben o en son gripten sonra çok dikkat ediyorum.
bolca limonlu su ve dinlenme
aşka yapacak bişey yok

ceyranda kalma pencereleri açıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…