ayyyyyyyyyyyy o klima adamı öldürür cnm ya sen ii atlatmışsın yine zatüre bile yapar walla bi kere bende öle yaptım kolum boynum tutuldu bide gece ister istemez terliyoruz üstünde soğuduysa ter hasta oldun tabi dikkat ette eşine geçmesin sen iyileşirsin ondan tekrar bulaşırSağol canım klima açık uyudum.Aman siz dikkat edin kendinize pencere açık bile uyumayın çünkü çok hassas oluyoruz.
Canım ben onu unuttum bile en son cvp yazdım bir daha yazmadım o konu ile ilgili .Büyümesin istedim.Hepimiz hassasız duygusalız yanlış anlayabiliriz birbirimizi .Ama kasıtlı bir durum gerçekten yok.vereliniortak
Çok sağol canım.deniycem muhakkak gece.Bir an önce iyileşmek gerek.
ateş basıyo bize napalım benim ayaklarımın altı yanı cayır cayır bende geçen gün soğuk su ile yıkadım ayağımı carnanın dediği gibi hassasız ya hopp gaz yaptı hemenOy cnm ya o hataya ben de düştüm çok sıcak diye
Anca anca geçti sende dikkat et iyileşmeye baka.s.
ayy evet cnm ya kayboldum buara hızlı ilerliyoruz :))) teşekkür ederim cnm inşallah hepimizin sorunsuz geçsin böyle,insan rahatlıyor birazHoşgeldiiin:1hug:
Maşallah canımm inşallah hersey böyle devam eder içini ferah tut
Geçmişe dönme kaybolursun valla kaydirigubbakcemile3
Afiyet olsun sizee annesii :CüvCüv:
çok teşekkür ederim cnm yok muayene olmadım girdim odasında konuştuk ama başka bayanın kontrolü vardı onda hiç demedim konuştuk çıktım sadece,15gün sonra diğeri ozaman kesin söler artık cnm ben seninkini merak ediyorum asıl :)))))Canım gözün aydın.Çok sevindim ne güzel her şey yolunda.Bu arada kesin di mi erkek? Muayane oldun mu tekrar?
Ben ölüyorum resmen şifayı kaptım.Yazın ortasında nezle oldum ,portakal suyu falan sıktım, çorba yaptım ama fayda etmedi galiba.Hafta sonu da kızlarla planım varken yani umarım yarın hiç bir şeyim kalmaz.Havuza falan da girecektik ne güzel :çok üzgünüm:
evet cnm bende çok sevindim gerçekten sorma,ister istemez içimde azıcık bi ümitsizlik vardı ama şimdi rahatım gerçekten,inşallah allah hepimize sağlıklı bebekler verir cnmsinem çok sevindim cnm maaşalllah süper bi haber bu..gözün aydın
ye meyvanı oku geçmişi gel kaydirigubbakcemile3
inşallah cnm seninde çok az kaldı inşallah seninde sorunsuz gider cnmcanım çok sevindim hep böyle güzel gider inşallah
kızlar napıyosunuz
sporstarcım ikilin belli olmuş
gözünaydın tatlım.
carnacım sen de şifayı kapmışsın.
aman dikkat et.
bu sıraalr herks hasta niyeyse
ben o en son gripten sonra çok dikkat ediyorum.
bolca limonlu su ve dinlenme
aşka yapacak bişey yok
ceyranda kalma pencereleri açıp
ateş basıyo bize napalım benim ayaklarımın altı yanı cayır cayır bende geçen gün soğuk su ile yıkadım ayağımı carnanın dediği gibi hassasız ya hopp gaz yaptı hemen
ayy evet cnm ya kayboldum buara hızlı ilerliyoruz :))) teşekkür ederim cnm inşallah hepimizin sorunsuz geçsin böyle,insan rahatlıyor biraz
hadi kızlar ben kaçtım
hafif belim ağrıyo benim de.
ve artık bugün hamile pantolunmu giymeye başaldım
hoşgeldinn....
nasılsın..bişii sorucam çizelgeii nasıl yapıosun ben beceremedim de:kedi:
Valla canım onu bende beceremedim bir arkadaş yaptıAma senide gören arkadaşlardan biri yardım eder merak etme :)) SEnin ne kadarlık oldu bebiş :ecrin_bebek:
neyse saol cnm.14 haftalık bnmki bugüün 2li testin sonucunu aldık çokk ii çıktı allaha şkür..seninki ne kadarlık:ecrin_bebek:
Hadi gözün aydın canım darısı ben ve bekleyenlerin başına.12+3 olduk bende haftaya yaptırcam 2li testi cinsiyet belli oldumu.Dua ediyorum haftaya gösterse diye kaydirigubbakcemile3
arkadaşlarım daha yeni geldim eve bugün 2li test sonuçlarımı aldım allaha şükür herşey çok güzel çıktı 100.000de 1 çıktı risk bide bhcg 30 çıktı :))) 3lü testimde 5temmuzda yapılcak,umarım herkes iyidir şimdi geçmişe dönüyorum,meyvelerimide yiyip geliyorum öptümm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?