2010 Aralık Anneleri

ayyyyyyyyyyyy o klima adamı öldürür cnm ya sen ii atlatmışsın yine zatüre bile yapar walla bi kere bende öle yaptım kolum boynum tutuldu bide gece ister istemez terliyoruz üstünde soğuduysa ter hasta oldun tabi dikkat ette eşine geçmesin sen iyileşirsin ondan tekrar bulaşır
Oy cnm ya o hataya ben de düştüm çok sıcak diye
Anca anca geçti sende dikkat et iyileşmeye baka.s.
ateş basıyo bize napalım benim ayaklarımın altı yanı cayır cayır bende geçen gün soğuk su ile yıkadım ayağımı carnanın dediği gibi hassasız ya hopp gaz yaptı hemen

Hoşgeldiiin:1hug:
Maşallah canımm inşallah hersey böyle devam eder içini ferah tut
Geçmişe dönme kaybolursun valla kaydirigubbakcemile3
Afiyet olsun sizee annesii :CüvCüv:
ayy evet cnm ya kayboldum buara hızlı ilerliyoruz :))) teşekkür ederim cnm inşallah hepimizin sorunsuz geçsin böyle,insan rahatlıyor biraz
çok teşekkür ederim cnm yok muayene olmadım girdim odasında konuştuk ama başka bayanın kontrolü vardı onda hiç demedim konuştuk çıktım sadece,15gün sonra diğeri ozaman kesin söler artık cnm ben seninkini merak ediyorum asıl :)))))
canım ya nasıl becerdin bu sıcakta hasta olmayı hiç çekilmez valla,portakala devam ama 1 günde göstermese bile en iyi ilaç valla,çok dikkat et cnm
sinem çok sevindim cnm maaşalllah süper bi haber bu..gözün aydın

ye meyvanı oku geçmişi gel kaydirigubbakcemile3
evet cnm bende çok sevindim gerçekten sorma,ister istemez içimde azıcık bi ümitsizlik vardı ama şimdi rahatım gerçekten,inşallah allah hepimize sağlıklı bebekler verir cnm
canım çok sevindim hep böyle güzel gider inşallah
inşallah cnm seninde çok az kaldı inşallah seninde sorunsuz gider cnm

çok teşekkür ederim cnm,inşallah seninde sorunsuz gider herşeyin

buarada boşuna 1 hafta beklemişim ya,aslında laboratuardaki bayan bana 1 hafta dedi,bende dr.uma sormamıştım nezaman alayım diye 12sinde çıkmış sonucum ya bende evde meraktan çatlayıp duruyodum 3lüde dr.uma sorcam valla 3günde alabilirmişim meğer :)

hadi kızlar ben kaçtım
hafif belim ağrıyo benim de.
ve artık bugün hamile pantolunmu giymeye başaldım

ateş basıyo bize napalım benim ayaklarımın altı yanı cayır cayır bende geçen gün soğuk su ile yıkadım ayağımı carnanın dediği gibi hassasız ya hopp gaz yaptı hemen

Benim de bi ayağım yanmıyor tatlım :) Ora da yanmasın ya eşim açtırmıyor zaten klimayı daha mafoldumben

ayy evet cnm ya kayboldum buara hızlı ilerliyoruz :))) teşekkür ederim cnm inşallah hepimizin sorunsuz geçsin böyle,insan rahatlıyor biraz

Evet cnm sadece bugün biraz performans düşüktü diğer zamanlara göre :)) Amin cnm sorunsuz geçsin de bi an önce doğsunlaarr :hulya:

Selam kızlar ben geldim :)) Evi taşıdık yerleşmede az kaldı.Baya kaynatmışsınız geçmişi okumak ne mümkün :)) Perşembe görcem bebişimi bir gelse :))

nasılsın..bişii sorucam çizelgeii nasıl yapıosun ben beceremedim de:kedi:

Valla canım onu bende beceremedim bir arkadaş yaptı Ama senide gören arkadaşlardan biri yardım eder merak etme :)) SEnin ne kadarlık oldu bebiş :ecrin_bebek:

Valla canım onu bende beceremedim bir arkadaş yaptı Ama senide gören arkadaşlardan biri yardım eder merak etme :)) SEnin ne kadarlık oldu bebiş :ecrin_bebek:

neyse saol cnm.14 haftalık bnmki bugüün 2li testin sonucunu aldık çokk ii çıktı allaha şkür..seninki ne kadarlık:ecrin_bebek:

neyse saol cnm.14 haftalık bnmki bugüün 2li testin sonucunu aldık çokk ii çıktı allaha şkür..seninki ne kadarlık:ecrin_bebek:

Hadi gözün aydın canım darısı ben ve bekleyenlerin başına.12+3 olduk bende haftaya yaptırcam 2li testi cinsiyet belli oldumu.Dua ediyorum haftaya gösterse diye kaydirigubbakcemile3

Hadi gözün aydın canım darısı ben ve bekleyenlerin başına.12+3 olduk bende haftaya yaptırcam 2li testi cinsiyet belli oldumu.Dua ediyorum haftaya gösterse diye kaydirigubbakcemile3

saolasın darısı tüm bebiş bekleyenlerin başına.doktr çok inceledi ama önümüzdeki aya belli olur dedi.belkide kendi görmüştr ama emin olmak için önümüzdeki aya atmıştır kesin olsun die bence bu bnmm düşüncm yani..inş gösterir seninki kendini çok merak ediorum..

gunaydın kızlar

canım gozun aydın.darısı başımıza inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…