Ya sabah eşim hasta olacak gibiydi aradım az önce sesi çok kötü geliyordu şifayı kapmış yani çocuk gibi oluyor hasta olunca bu sefer ben onun nazını çekeceğim bırakır kendini iyicene şimdi :asigim:
ya sabah eşim hasta olacak gibiydi aradım az önce sesi çok kötü geliyordu şifayı kapmış yani çocuk gibi oluyor hasta olunca bu sefer ben onun nazını çekeceğim bırakır kendini iyicene şimdi :asigim:
ahhh canımmm geçmiş olsun. ehh onunda nazlanmaya ihtiyacı var demek ki. idare ediver bi kaç gün artıkkaydirigubbakcemile5
dikkat et bari canım sanada gecmesin
Ya sabah eşim hasta olacak gibiydi aradım az önce sesi çok kötü geliyordu şifayı kapmış yani çocuk gibi oluyor hasta olunca bu sefer ben onun nazını çekeceğim bırakır kendini iyicene şimdi :asigim:
cnm sen miydin dün hani bi turunçgil isteyen isim vermiim milletin canı çekiyo
bu arada geçmiş olsun tatlım dikkat et sanada geçmesin cnm ol vitamin al
e sende birazcık onun nazını çek arık .))
gecmis olsun canim..Ya sabah eşim hasta olacak gibiydi aradım az önce sesi çok kötü geliyordu şifayı kapmış yani çocuk gibi oluyor hasta olunca bu sefer ben onun nazını çekeceğim bırakır kendini iyicene şimdi :asigim:
selam arkadaşlar bende şuanda 11+3 haftalık hamileyim sizinle birlikte bende aynı heycanı tatmak istedim.... bide bu arada şu bebeğinizin haftalık göstergesini nasıl yapıyosunuz bi türlü beceremiyorum..
selam arkadaşlar bende şuanda 11+3 haftalık hamileyim sizinle birlikte bende aynı heycanı tatmak istedim.... bide bu arada şu bebeğinizin haftalık göstergesini nasıl yapıyosunuz bi türlü beceremiyorum..
son adet tarihini söle bide muhtemel doğum tarihini ben sana yapiim sen kopyala kendine ne dersin
Bel ağrısı çeken var mı? 4 gündür belim kopacak resmen... İşim PC başında olunca bu devam eder gibi geliyor, ortepedik sırt minderi aldık ama...
oh oh tatil basladi desenee hihoyyytMerhabalar kızlar okul bitti karneler dağıtıldıı ve geldim sonundaa..
bel agrisimii kafamçokkarıştıBel ağrısı çeken var mı? 4 gündür belim kopacak resmen... İşim PC başında olunca bu devam eder gibi geliyor, ortepedik sırt minderi aldık ama...
oh oh tatil basladi desenee hihoyyyt
tadini cikar birazcik canim bebisinle,göbisinlee :CüvCüv:
son adet tarihini söle bide muhtemel doğum tarihini ben sana yapiim sen kopyala kendine ne dersin
tadini cikar tatlim tabiiEvet evet sonundaaa opuyorumnanaktan
Tadını cıkarıcaam ve göbiş büyütücem 3 ay :lepi:
Aynen öyle yaa, çıldırtıyor sancısı. Öyle yan gelip yatma zamanımda deği, tam gazete tasarım yaparken. Yine buna da şükür kendi işim olduğu için evde çalışıyorum şu sıralar, dilediğimde uzanıyorum ama hiç ir pozizyon rahat değil öldürüyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?