2010 Aralık Anneleri

ahhh canımmm geçmiş olsun. ehh onunda nazlanmaya ihtiyacı var demek ki. idare ediver bi kaç gün artıkkaydirigubbakcemile5

ahhh canımmm geçmiş olsun. ehh onunda nazlanmaya ihtiyacı var demek ki. idare ediver bi kaç gün artıkkaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim canım... etmez olur muyum hiç akşam gidimde çorba yapayım limonlayıp içiririm... söylenip duruyor kış boyunca hasta olma gel yazın sıcağında hastalan diye senağlama

cnm sen miydin dün hani bi turunçgil isteyen isim vermiim milletin canı çekiyo

bu arada geçmiş olsun tatlım dikkat et sanada geçmesin cnm ol vitamin al

e sende birazcık onun nazını çek arık .))

selam arkadaşlar bende şuanda 11+3 haftalık hamileyim sizinle birlikte bende aynı heycanı tatmak istedim.... bide bu arada şu bebeğinizin haftalık göstergesini nasıl yapıyosunuz bi türlü beceremiyorum..

gecmis olsun canim..
aman dikkat,esini bakim alinca kendini ihmal etme,2 kat fazla bak kendine yerimseniben

selam arkadaşlar bende şuanda 11+3 haftalık hamileyim sizinle birlikte bende aynı heycanı tatmak istedim.... bide bu arada şu bebeğinizin haftalık göstergesini nasıl yapıyosunuz bi türlü beceremiyorum..

hosgeldin canim aramiza.saglicakla gelsin bebegin insallah..

son adet tarihini söle bide muhtemel doğum tarihini ben sana yapiim sen kopyala kendine ne dersin

Bel ağrısı çeken var mı? 4 gündür belim kopacak resmen... İşim PC başında olunca bu devam eder gibi geliyor, ortepedik sırt minderi aldık ama...

Merhabalar kızlar okul bitti karneler dağıtıldıı ve geldim sonundaa..
oh oh tatil basladi desenee hihoyyyt
tadini cikar birazcik canim bebisinle,göbisinlee :CüvCüv:

Bel ağrısı çeken var mı? 4 gündür belim kopacak resmen... İşim PC başında olunca bu devam eder gibi geliyor, ortepedik sırt minderi aldık ama...
bel agrisimii kafamçokkarıştı
hani su insanda ne oturmaya,ne yatmaya heves birakan bicak sancisi gibi olan mi kafamçokkarıştı

Aynen öyle yaa, çıldırtıyor sancısı. Öyle yan gelip yatma zamanımda deği, tam gazete tasarım yaparken. Yine buna da şükür kendi işim olduğu için evde çalışıyorum şu sıralar, dilediğimde uzanıyorum ama hiç ir pozizyon rahat değil öldürüyor....

kizlar ben henüz 1 kilo almistim ya haniii..
1 haftadir tartilmiyorum,carsamba dr da tartilicam..
ama daha gecen hafta diydigim sortumun cepleri gerilmis kaydirigubbakcemile3
popodan mi alcam nee..
hatta almisim demekki kaydirigubbakcemile3

Evet evet sonundaaa opuyorumnanaktan
Tadını cıkarıcaam ve göbiş büyütücem 3 ay :lepi:
tadini cikar tatlim tabii
yorucu bi sene gecmistir eminim
kolay degil,o civirtilar bile yeter insana sempatiksalakcinni

aksilik zaten hep isin varken olur ne olacaksa boshayallersmile
ben aksamlari özellikle kilitleniyorum resmen,sag bacagim kalkmiyor benneyaptımki
ama tabii cok sükürr :Saruboceq:

dünkü misafirim 6 aylik falan hamileydi..ilk 4 ay zaten hastanede serumlarla gecmis..
hem bulantilar,hem kanamalar..
yerinden kalkamiyordu,nefes alamiyordu,bacak sizisindan uyuyamiyormus geceleri..
gördükce milyonlarca defa sükredesim geldi..
azcik bi yerimiz agrisa ahlayip pufluyoruzz,cok sükür ama yaa valla :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…