kizlar ben henüz 1 kilo almistim ya haniii..
1 haftadir tartilmiyorum,carsamba dr da tartilicam..
ama daha gecen hafta diydigim sortumun cepleri gerilmis kaydirigubbakcemile3
popodan mi alcam nee..
hatta almisim demekki kaydirigubbakcemile3
tadini cikar tatlim tabii
yorucu bi sene gecmistir eminim
kolay degil,o civirtilar bile yeter insana sempatiksalakcinni
gizemli83 en sonunda yaptım galiba :))
Bel ağrısı çeken var mı? 4 gündür belim kopacak resmen... İşim PC başında olunca bu devam eder gibi geliyor, ortepedik sırt minderi aldık ama...
1 Kilo muuu maşallahh :1shok:
E al be canım artık 15 haftalık oldun artııık
Yorucuydu ama bitti sonunda
Ne cıvırtısııı homurtu desek daha uygun :1ninca:
slm bayanlar bende aranıza yeni katılıyorum ben tüp bebek ile hamile kalanlardanım 13 haftam bugün bitiyor allahın izniyle iki gün önce ikili test için doktora gittim bir sorun yok şimdilik pazarteside kan testi sonuçlarım çıkacak onlarda temiz çıkar umarım.
ooo kizlar kalkiyim dedim,gittim 2 cesit yemek,2 cesitte salata yaptim geldim,bi sayfa bile ilerlememis hee akannehir
evet tatlim..
maalesef ben hormonlarin,ignelerin ve kortizonlarin etkisiyle zaten 10 kilo fazlaya sahiptim..insülin direncim var,cok dikkat etmem gerekiyor gebelik sekeri cikmamasi icin..
listem vardi..tatli-tuzlu tüketmedim ki gerekte yok zaten,sadece anneye yariyor..
az az yedim ama agzim hic bos durmadi ve coook meyve ve süt yedim ictim..
günlük almam gereken herseyi aldim..
halada uyuyorum ama artik aliyim demiii,4 ay bitecek,o 1 kiloda bebek rahim falan..
ama totodan almisim demekki..kiz derler kalcasi genisleyene ama görücesss sempatiksalakcinni
o tempodan sonra bu sakinlik iyi gelir eminimmm opuyorumnanaktan
slm bayanlar bende aranıza yeni katılıyorum ben tüp bebek ile hamile kalanlardanım 13 haftam bugün bitiyor allahın izniyle iki gün önce ikili test için doktora gittim bir sorun yok şimdilik pazarteside kan testi sonuçlarım çıkacak onlarda temiz çıkar umarım.
selam arkadaşlar bende şuanda 11+3 haftalık hamileyim sizinle birlikte bende aynı heycanı tatmak istedim.... bide bu arada şu bebeğinizin haftalık göstergesini nasıl yapıyosunuz bi türlü beceremiyorum..
Ne yapıosunuz güzel anneler,
bugün büyük bebeklerime karnelerini verdimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan çok üzüldük ayrıldığımıza ama ben ılk defa çok üzülemedim çünkü 4 gözle bu zamanı bekliodum hıc degılse sabahları 2 saat fazla uyuyucam...:lepi::lepi::teytey::sm_cool::sm_cool: bugun pek mutluyum...
aldim aldimm,tombik anne olucam sempatiksalakcinniMaşallahh cnm hamarat annee kaydirigubbakcemile3
Aslında evet diğer yediklerimiz sadece bze yarıyor bebeklere faydası yok
Oy canım benim dikkat et kendine de bebişine de al tabiki bak doktorlar her aya 1 kilo diyor azcık al ohaoldumsmile ben hafta olarak biliyorum ama aydan anlamıyorum kaç aylığım acaba
Senin içinden ne geçiyor cinsiyet konusunda ne olur acaba delikafadulden
Hoşgeldin cnm aramıza inşallah sonucların temiz cıkar rahat güzel bi gebelik geçirirsinn :ecrin_bebek:
gözün aydin tatlim...Ne yapıosunuz güzel anneler,
bugün büyük bebeklerime karnelerini verdimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan çok üzüldük ayrıldığımıza ama ben ılk defa çok üzülemedim çünkü 4 gözle bu zamanı bekliodum hıc degılse sabahları 2 saat fazla uyuyucam...:lepi::lepi::teytey::sm_cool::sm_cool: bugun pek mutluyum...
aldim aldimm,tombik anne olucam sempatiksalakcinni
yok kiz ne hamarati,elim cabuk sadece..birde görümcem vejeteryan,ondan isim kolaydi yani aklinialirimsmile
bilmemm,senin icin mi kendim icin mi?
benim su ana kadar icimden bisey gecmiyordu,ama son aralar kiz diyorum..
seninde kizin olur gibi geliyorr kaydirigubbakcemile2
bu arada kızlar ben artık uyurken bı rahat edemıyorum yasankı karnımda bi şey varmıs gibitabı bu ısın espirisi ama cidden sagıma soluma dönerken rahat edemiom artık sizede oluyor mu?
Oy cnm ya ben de bi ağladım ki 4 senedir her şeyde birlikteydik yarın sınavlara girecekler Allah hepsini muvaffak etsin çok özleyeceğim hepsini..
Hem fazladan uyuyacağız hem de belim tuttugunda hemen uzanabileceğizzboshayallersmile
oooo :kedi: cok utandim simdiii :kedi:Olsun canım el çabuklugu da güzell gamyoncuiremsu
Belli olur tatlım seninki bu gitmende
Benimki zaten kız tatlimm kaydirigubbakcemile3
Olmaz mıı ordan oraya yer değiştiriyor ya bi de.. Ben de önceden çok dönerek bi garip uyurdum şimdi karnım da büyüyünce iyice zorlastı
gözün aydin tatlim...
sende tadini cikar artikk
ohh mis gibi dinlen azcikk hihoyyyt
insallah ccucum,hep birlikte yatış artıkk:1hug::teytey:
[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?