2010 Aralık Anneleri

arkadaşım seni çok iyi anlıyorum.bende iki kayıp yaşadım.korku içimize işliyor heralde.göğüsleri kafana takma.benim 10 haftada göğüslerim indi.bulantım zaten yoktu dr gidene kadar kendimide eşimi de yedim.ama allaha şükür herşey yolunda çıktı.seninde öyledir.takma.
doğum günün kutlu , umutlu olsun.nice mutlu senelereeeeeeeeeeeeeeee.a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.a.s. a.s.
selam kizlar
bu ara pek giremiyorum cok yogunum
yarin evlenme yildonumumuz
pazarteside tatile gidiyorum
bebisim iyi cok sukur hepinizi opuyorum 1hafta sonra
gorusuruz kendinize iyi bakin sekerler
bebislerede tabi...

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.mutluluklar.a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

cucu
bebişinde daha değerli kimse yok.boşver.ne laf söylerlerse söylesnler.duymaaa.ben öyle yapıyom.çok ta mutluyum.hayatta önce ben önemliyim.

sanirim orucu bende kazaya birakirim
cunku burasi trden 2 saat gec yapiyor iftari
suanda aksam ezani saat 10 geciyor oyle oluyor

ayy kizlar yarin babalar gunu icin kayinpederime hediye almaya gittik
cok fena yoruldum once karar vermedik cok dolastik
sonra nihayetinde aldik hediyemizi
kendimede karin catlamamasi icin losyon aldim

Merhaba canım
Sıkma sakın canını bebişini düşün bak onunla geçirdiğin ilk doğum günün fln..
Eşin yoğunluktan hatırlamamıs olabilir ama evine gelince tribini de yap suratını da as :1closedeyes:
Sorarsa da söylersin yapıstırırsın fln cevabını.. ama sakın bebişini ve kendini üzme biliyorsun o suan en cok seni hissediyor:CüvCüv:

Anladım tatlım tutanlar varmış çünkü ondan sordum biliyorum pek önermiyorlar da
Gördüm tatlım gördüm güzel göbişinii opuyorumnanaktan
Hamilelik pantolonundan fln söz etmişsin onunla demiştim ama azcık daha büyüsün ben de eklerim gösteririzz

selam kizlar
bu ara pek giremiyorum cok yogunum
yarin evlenme yildonumumuz
pazarteside tatile gidiyorum
bebisim iyi cok sukur hepinizi opuyorum 1hafta sonra
gorusuruz kendinize iyi bakin sekerler
bebislerede tabi...

Ne güzel canım o zaman evlilik yıldönümünüz kutlu olsun şimdiden bebişinizle birlikte mutlu sağlıklı huzur dolu nice yıllara diyelim..
Şu tatil zamanı yaklaşsın artıık ben de gitmek istiyorum :1no2:
Sende bebişine de kendine de dikkat et iyi tatiller şimdiden

sanirim orucu bende kazaya birakirim
cunku burasi trden 2 saat gec yapiyor iftari
suanda aksam ezani saat 10 geciyor oyle oluyor

Anladım canım senin durumun daha fena 2 saat az değil vakit gelince biz 1 dk bile bekleyemezken..

Hanımlar biz şimdi oruç tutamayacak mıyızz ??
haayır tabii ki! lmaz:kısa günlerde olsa belki ama bu artık uzun ve sıcak günlere denk geliyo canım. herşeyden önce su ihtiyacı göçertir bizi. benimki planlı bi gebelik olduğu için hiç kaza bırakmamıştım. çünkü gebeyken tutmayı düşünmüyorum. hatta büyük ihtimal emzirirken bile tutmayacağım ki oruç konusunda çok hassas biriyim. hekimlerinizinde onaylayacağını sanmıyorum canım
ayyy midem çok kötü yineee.. yanıo, ekşio, bulanıo... söküp atmak istiorum bu mideyi..offffmafoldumben
onla da olmuyo onsuzda olmuyo ne yazıkki :sinifsinif: gebelikte tabii. aynı şeyi bende çok düşünmüştüm

nice mutlu yaşlara canım.. a.s.
unutuyosa sana bu durumun ne hissettirdiğini anlat ona. genelde etkili bir yöntemdir. vicdan azabı duyarlar. tabii kuracağın cümlerin vuruculuğu ses tonunda önemli etkenler...
ha birde çocuğunu bu konularda hassas yetiştir. onlar babalarını eğitiyolar sonrazemuszemus

Anladım ttlm.. Yok meraktan sormustum zaten ben de pek tutmayı düşünmüyorum
Hem su ihtiyacı hem gebelikten sonra açılan boğaz tutturmaz bana cokacimcoook

kızlar, dün itibarıylen lierac'a başlamış bulunuyorum. karnımda küçük bi çıkıntı alttan germeye başladı artık. birde artık 4. fetal aya girdim ki bebeğin hızlı büyümeye başladığı dönem. bir güzel sıvanıyorum artık. zemuszemus

ha birde gebe giyim mağazalarını dolaştım. yok arkadaş x small diye verdikleri dar paça gebe kotları bile şalvar gibi duruyor üzerimde. bu kadarda büyük kalıp mı olur. hiç bişey alamadım. en azından belimi rahat hissettirecek bi pantolondu hayalim ama bedenler çok büyük ve genelde tarzım değil. :bbo: nette koydukları fotolar gibide değil ayrıca klava:

Anladım ttlm.. Yok meraktan sormustum zaten ben de pek tutmayı düşünmüyorum
Hem su ihtiyacı hem gebelikten sonra açılan boğaz tutturmaz bana cokacimcoook

artık daha sonra hep beraber kazaları tutarız. kaydirigubbakcemile3
"2010 aralık anneleri kaza oruçlarını tutuyor" diye bi topik açar oraya liste yapar, listeden tuttuğumuz gün sayısınca gün düşerizkaydirigubbakcemile3

Ayy toobaa nasıl güldüümm kaydirigubbakcemile3

Canım 1 gün varmış aramızda ben de aldım ama başlamadım henüz başlasam mı?
Evet evet çok büyükler ya eğer zaten küçük beden giyiyorsan ondan 2 beden falan büyüğünü alabilirsin.. Ben öyle yaptım

öyle yapacam artık. :çok üzgünüm: hadi ben orta boylu bişeyim daha minicik gebeler ne yapsın. bel kısımları çok hoş ama pantolonların ayarlıyosun felan öyle zımbırtıları pek severim ben. sempatiksalakcinni
kreme başla artık canım. bundan sonra daha hızlı büyürler. her yerine sıva ama. yani ben bacaklarıma şimdilik sürmüyorum henüz kilo almadım diye. çünkü hala yaşayacak kadar beslenebiliyorum :sinifsinif: sende sürme istersen

tamam cnm başlıcam nasıl uyguluyorsun sen
ayrıca hala mide bulantıları devam mı:1no2:

tamam cnm başlıcam nasıl uyguluyorsun sen
ayrıca hala mide bulantıları devam mı:1no2:

bulantı eskisi kadar şiddetli değilde iştahsızım işte:sinifsinif: yemekten önce bi süre kendimi ikna etmekle geçiyor. :çok üzgünüm:
kremi parmak uçlarımla küçük daireler şeklinde masaj yaparak uyguluyorum canım. hem dolaşımıda hızlandırır. zaten damarlarım nil nehri gibi oldu. aynaya bakınca kendime inanamıyorum. delikafadulden bütün dolaşım sistemimi seyredebiliyorum

Sağolasın cnm anlattığın içinn..
Doktor böyle böyle diyor sürekli işte kan pompalaması su oranda arttı diye de pek aklımda kalmıyor
Bebişini ve kendini besleyebiliyorsan iyi de canım azcık ye kilo al şimdiden 4 kilo almıslar napıcak kaydirigubbakcemile3

o besliyo kendini sıpa:icecream: bende kilo konusunda sonradan coşanlardan olacam galibaeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…