arkadaşım seni çok iyi anlıyorum.bende iki kayıp yaşadım.korku içimize işliyor heralde.göğüsleri kafana takma.benim 10 haftada göğüslerim indi.bulantım zaten yoktu dr gidene kadar kendimide eşimi de yedim.ama allaha şükür herşey yolunda çıktı.seninde öyledir.takma.Selam kızlar, çok yğun olduğumdan fazlaca yazamıyorum ama 2 günde bir geçmişi okuyorum. Szlere sorum 12. haftamdayım mide bulantılarıım acıkınca artıyor ve maalesef araçta çıkarma noktasındayım. Sıvı tüketimim iyi, yaa şimdi bir kuruntu yaptım göğüslerim yumuşamış gibi, ben sanırımçok takıntılı biriyi ama maalesef herşey yolunda giderken biten bir gebelik, dış gebelik ve düşük sonrası normal gibi. Haftaya kontrolüm var ve ben şimdiden sıkıntılı oldum.
doğum günün kutlu , umutlu olsun.nice mutlu senelereeeeeeeeeeeeeeee.a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.a.s. a.s.günaydın güzel annişler:sinifsinif:
çok kötü bi gün geçiriyorum
bugün benim doğum günüm
ve sevgili kocam yine hatırlamadı
annesi ve kardeşleriyle piknikteler
bende bişiler bahane edip gitmedim
3 yıllık evliyiz ve bu 3. doğum gününm onunla beraber
ama 2 yıldır unutuyo hatırlamıyo şimdi bana akıl verin
sizce doğum günüm oldunu söleyim mi
yoksa eve gelmesini mi bekleyim
selam kizlar
bu ara pek giremiyorum cok yogunum
yarin evlenme yildonumumuz
pazarteside tatile gidiyorum
bebisim iyi cok sukur hepinizi opuyorum 1hafta sonra
gorusuruz kendinize iyi bakin sekerler
bebislerede tabi...
aaa bahçelievlerin neresinden cicim ben incirli caddesindeyim
günaydın güzel annişler:sinifsinif:
bugün benim doğum günüm
ben tutmayı düşünmüyorum canım
doktorlar pek tavsiye etmio
hele de ağustosta
çok su ihtiyacımız var.
buarada göbüş resmi ekle demişsin şekerim
daah yeni ekledim
bikaç gün önce
sen görmüştün dimi
bidaahki randevu zmanı biraz daah büyüsün eklerim tatlım
selam kizlar
bu ara pek giremiyorum cok yogunum
yarin evlenme yildonumumuz
pazarteside tatile gidiyorum
bebisim iyi cok sukur hepinizi opuyorum 1hafta sonra
gorusuruz kendinize iyi bakin sekerler
bebislerede tabi...
sanirim orucu bende kazaya birakirim
cunku burasi trden 2 saat gec yapiyor iftari
suanda aksam ezani saat 10 geciyor oyle oluyor
haayır tabii ki!Hanımlar biz şimdi oruç tutamayacak mıyızz ??
onla da olmuyo onsuzda olmuyo ne yazıkki :sinifsinif: gebelikte tabii. aynı şeyi bende çok düşünmüştümayyy midem çok kötü yineee.. yanıo, ekşio, bulanıo... söküp atmak istiorum bu mideyi..offffmafoldumben
günaydın güzel annişler:sinifsinif:
bugün benim doğum günüm
haayır tabii ki!lmaz:kısa günlerde olsa belki ama bu artık uzun ve sıcak günlere denk geliyo canım. herşeyden önce su ihtiyacı göçertir bizi. benimki planlı bi gebelik olduğu için hiç kaza bırakmamıştım. çünkü gebeyken tutmayı düşünmüyorum. hatta büyük ihtimal emzirirken bile tutmayacağım ki oruç konusunda çok hassas biriyim. hekimlerinizinde onaylayacağını sanmıyorum canım
Anladım ttlm.. Yok meraktan sormustum zaten ben de pek tutmayı düşünmüyorum
Hem su ihtiyacı hem gebelikten sonra açılan boğaz tutturmaz bana cokacimcoook
artık daha sonra hep beraber kazaları tutarız. kaydirigubbakcemile3
"2010 aralık anneleri kaza oruçlarını tutuyor" diye bi topik açar oraya liste yapar, listeden tuttuğumuz gün sayısınca gün düşerizkaydirigubbakcemile3
kızlar, dün itibarıylen lierac'a başlamış bulunuyorum. karnımda küçük bi çıkıntı alttan germeye başladı artık. birde artık 4. fetal aya girdim ki bebeğin hızlı büyümeye başladığı dönem. bir güzel sıvanıyorum artık. zemuszemus
ha birde gebe giyim mağazalarını dolaştım. yok arkadaş x small diye verdikleri dar paça gebe kotları bile şalvar gibi duruyor üzerimde. bu kadarda büyük kalıp mı olur. hiç bişey alamadım. en azından belimi rahat hissettirecek bi pantolondu hayalim ama bedenler çok büyük ve genelde tarzım değil. :bbo: nette koydukları fotolar gibide değil ayrıcaklava:
ayşe, sen gülayşe'din değil mi? nickini nasıl değiştirdin?
Canım 1 gün varmış aramızda ben de aldım ama başlamadım henüz başlasam mı?
Evet evet çok büyükler ya eğer zaten küçük beden giyiyorsan ondan 2 beden falan büyüğünü alabilirsin.. Ben öyle yaptım
öyle yapacam artık. :çok üzgünüm: hadi ben orta boylu bişeyim daha minicik gebeler ne yapsın. bel kısımları çok hoş ama pantolonların ayarlıyosun felan öyle zımbırtıları pek severim ben. sempatiksalakcinni
kreme başla artık canım. bundan sonra daha hızlı büyürler. her yerine sıva ama. yani ben bacaklarıma şimdilik sürmüyorum henüz kilo almadım diye. çünkü hala yaşayacak kadar beslenebiliyorum :sinifsinif: sende sürme istersen
tamam cnm başlıcam nasıl uyguluyorsun sen
ayrıca hala mide bulantıları devam mı:1no2:
bulantı eskisi kadar şiddetli değilde iştahsızım işte:sinifsinif: yemekten önce bi süre kendimi ikna etmekle geçiyor. :çok üzgünüm:
kremi parmak uçlarımla küçük daireler şeklinde masaj yaparak uyguluyorum canım. hem dolaşımıda hızlandırır. zaten damarlarım nil nehri gibi oldu. aynaya bakınca kendime inanamıyorum. delikafadulden bütün dolaşım sistemimi seyredebiliyorum
o besliyo kendini sıpa:icecream: bende kilo konusunda sonradan coşanlardan olacam galibaeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?