2010 Aralık Anneleri

DıLEM & CUCU

DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN KIZLAR!! Bı DAHA Kı DOĞUM GÜNÜNÜZÜ BEBıŞLERLE KUTLAYALIM ıNŞALLAHH!!!

Canım ne güzelmiş
Çok teşekkürler :gitme:

Cucum,dilem doğum gününüz kutlu olsunn a.s.
Bebişlerinizle birlikte nice mutlu huzurlu ve sağlıklı yıllara inşallahh..:1rolleyes:

:CüvCüv::gitme:
:gitme::CüvCüv: .çok güzelmiş canımmmm yüreğne sağlık

cucum doğum günün kutlu olsun canımm allahım herşeyi diledğince gönlüne göre versin canım çok öptüm seniiopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

cucu ve dilem dogumgununuzu kutlarim sekerler
allah bebislerinizle ve eslerinizle birlikte uzun bir omur versin ikinizede insallah
a.s.a.s.

Ben burdayımm
ıyi tatiller hapsuruukk orkidelerine de bişiler yazdım ben 2 senedir öyle büyütüyorum bi bak..

iyiym sekerim eve geldim valizleri alip cikicaz birazdan
gelmisken bakiym dedimsengözlerimebaksanab
ya sen medicanadan dogum fiyatlarini almismiydin tatlim?
ben unuttum kafam karisti:uhm:

Hadi şimdiden iyi tatiller! Fiyat almadım ama 2500 normal, 3500 sezeryan diye hatırlıyorum. Burda biri yazmıştı daCADIARZU

Ben burdayımm
İyi tatiller hapsuruukk orkidelerine de bişiler yazdım ben 2 senedir öyle büyütüyorum bi bak..
saol canimopuyorumnanaktan baktim simdi ama benim orkide sizlere omurboshayallersmile

Hadi şimdiden iyi tatiller! Fiyat almadım ama 2500 normal, 3500 sezeryan diye hatırlıyorum. Burda biri yazmıştı daCADIARZU

o biri benim galbakaydirigubbakcemile3
saol canim
optum senia.s.

cucum ve dilem nice nice sağlıklı sıhhatli yıllara,allah bebişlerine ve ailenize sizinle birlikte uzun ömürler versinki sizde hep mutlu yıllar geçirin inşallah

arakadaşlara buara kitaplarıma geri dönüş yaptım çok özlemişim okumayı,oyüzden pek giremiyorum,sizleri takip ediyorum ama,kendinize iyi bakın,öpüyorum iyi gecelerr

cucucum ve dilemcim doğum gününüz kutlu olsun kızlar, seneye bebişlerinizle mum üfleyin inşallah!!!

kızlar demir hapı kullanan var mı? aç mı tok mu alıyosunuz? edoktorum yemekten 2 saat önce sabah akşam dedi, eczacı tok yazmış. sabah kalkıp erkenden alamayacağıma göre tok mu alsam? prospektüste de aç tok yazmıyo, önemli değil o kadar heralde.

Kızlaar
Benim karnım çok mu büyüyooor acaba

çok kilo almıyorsan normaldir canım. benim hiç karnım yok diyordum bi kaç gündür bayaa belirginleşti. artık bundan sonrada büyüsünler demi? :CüvCüv:

tatlım demir hapını açken alman mideni ağrıtabilir. ben pek et tüketmediğim için uzun dönemler demir hapı kullandım. ne yazık ki mide ağrısı yapabiliyor. bu yüzden hala başlamaya cesaret edemiyorum doğrusu.
ha birde hap almadan önce ve sonra yediklerinin içerisinde kalsiyum içeren gıdalar ve çay bulunmasın. demirin emilimini azaltıyor. c vitamini ile birlikte alırsan emilimi artar. limonlu su ya da portakal suyuyla birlikte alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…