2010 Aralık Anneleri

günaydın kızlar, ikinci açan da benim galiba uçurum!
Evettt, şimdi haberlerimi hemen veriyim, dün doktora gittik, bebiş gayet sağlıklı, herşey yolunda, 16+5 göründü kuzucuk, bugün 16+6 oldu yani, doğum da 29 kasım görünüyo.
Veeeeeeeee cinsiyetiiiiiiiiiii: kesin olmamakla beraber, büyük ihtimalle dedi doktorum: ERKEK!

Denize girmemde ve güneş kremini aşırıya kaçmadan kullanmamda sorun yokmuş, gölgede kal dedi tabi. Geçen aydan beri 1 kilo 200 gram almışım, eleviti kesti, demir hapı verdi. toplamda 2.200 kilo almış oldum yani.

herkese günaydınlar
bugün çoook işim var ya
evi toparlıcz eşimle
sonra biraz da ütü yapmam lazım
ve hava çoook sıcakkkkkkkkkkkkkkk

gözünaydın canım.
niye kesin olmamakla beraber dediki
tam pozisyonmu vermedi bebiş.
aslında 16. haftada kesin olarak sölüyolar.
buarada hangi doktora ve hastaneye gidiyosun
memnunmusun.

Günaydınlar
Gözün aydın canım benimki göstermiyo cinsiyetini yüzüstü yatıyor hep haftaya 3lü test için gideceğim bakalım gösterirmi.

Hayırlı olsun canım inşallah böyle sağlıkla devam eder bebişler

canım göründü aslında ben bile gördüm çıkıntıyı ama benim doktorum biraz garantici, ondan öyle dedi. Jimer'de Recep Doğanlar'a gidiyorum çok da memnunum ama tayinimiz Ankara'ya çıktı o yüzden bırakmak zorundayım. İnşallah onun gibi bi doktor bulurum.

Günaydınlar
Gözün aydın canım benimki göstermiyo cinsiyetini yüzüstü yatıyor hep haftaya 3lü test için gideceğim bakalım gösterirmi.

Ben de heyecandan eklemeyi unuttum 3'lü test için kan verdim aynı gün. Perşembeye sonuçlar çıkacak inşallah hepimizinki iyi çıkar canım. Benim oğlum (ilki ) 20. haftada göstermişti. Belli olmaz belki seninki haftaya gösterir.

Hayırlı olsun canım inşallah böyle sağlıkla devam eder bebişler

sağol canım inşallah.

kızlar sizlere sormak istiyorum.ben tombiş bir anne adayıyım.zaten kocaman bir göbüşüm vardı şimdiden 2 kilo alıncada iyice büyüdü.arlık anneleri topiğinde herkesin karnı ne güzel belli olmuş.ya bende tık yok.göbek hep aynı göbek.hemde yumuşak.canımı sıktı bu durum.bebişe birşey mi oldu acaba?

gözün aydın.ne güzel haberler ohhhhh.içim açıldı.

gözün aydın.ne güzel haberler ohhhhh.içim açıldı.

sağol canım, darısı herkese inşallah.

canım kilo fazlan çok mu bilmiyorum ama kilolu hamişlerde 9. ayda karnı kilodanmış gibi görünenler var, ablamın bi komşusu doğum yapacaktı ,ablam söylemese hamile gibi bile görünmüyodu.

özüm,
doktor neden elevit'i kesti biliyomusun? ben gebelik boyunca hatta emzirirken bile elevit'e devam edilmesi gerektiğini biliyorum..demir ve elevit beraber kullanılıyor.

özüm,
doktor neden elevit'i kesti biliyomusun? ben gebelik boyunca hatta emzirirken bile elevit'e devam edilmesi gerektiğini biliyorum..demir ve elevit beraber kullanılıyor.

canım kilo artışı yeterliyse gerek yok almaya dedi, oğluma hamileyken de demiri alınca kesmişti eski doktorum.

Canım tombişlerde öyle oluyor zaten arkadaşım biraz tombuldu ilk 5 ay hiçbirşey belli değildi bende dedi.Ne güzel belli olmasın işte sonradan eritmek zor oluyor İnşallah fazla kilo almadan sağlıcakla bebişlerimize kavuşuruz.

Ben ilk ay folik plus kullandım 1 kutu zor bitirdim
Şimdi Megadayn pronatal vitamin kompleksi kullanıyorum.Elevit hiç kullanmadım her doktorun tedavisi ayrı.

slm kızlar dün doktora gittim bebeğimi görmeye erken geldin dedi,bende dayanamadım dedimopuyorumnanaktanbebeğimi gördüğüm,Allahıma çok şükür iyiydiopuyorumnanaktanama kendisini göstermedi bize,bi poposunu bi de ayak tabanlarını görebildik:sinifsinif:ya ben o kadar merakla gittim sıpa hiç bi şey göstermedi deli oldum ya:sinifsinif:böyle rahimde ters dönmüş yüzü aşagı bakıyo hıc bı sey gözükmüyodu...bu arada kız olabil dedi doktor:lepi:,pek bi şey göremediği içinkaydirigubbakcemile3 10 gün sonra bi daha gidicem cinsiyetini öğrenmek için,yinede insan hareket ettiğini bile görse çok mutlu oluyo,bı de kocaman olmustu yavrum benim..

kızlar bı sıtede buldum,sızınlede paylasmak ıstedım,benım cok hosuma gıttı...

Sen Ona ANNE Diyeceksin...
Doğacak bebek doğumdan bir gün önce Allah ile görüşür :

“Allah’ım dünyaya gideceğim ve orada ne yapacağımı bilmiyorum.”
* Ben senin için bir melek yarattım ve o seninle ilgilenecek.
“Allah’ım onların dilini bilmiyorum.Onlarla nasıl anlaşacağım, nasıl iletişim kuracağım?”
* Senin için yarattığım melek, sana onların dilini öğretecektir.
“Allah’ım duyduğum kadarıyla dünyada çok kötülükler varmış. Onlarla nasıl başa çıkacağımı bilemiyorum.”
* Senin için yarattığım melek, seni canı pahasına kötülüklerden koruyacaktır. Merak etme sen…
“Allah’ım peki sana tekrar nasıl döneceğim?”
* Senin için yarattığım melek , bana nasıl döneceğini sana anlatacaktır.
O sırada cennette bir sessizlik olur ve dünyanın sesleri cennete kadar ulasır.Derken melekler gelir ve dünyaya gitme zamanının geldiğini söylerler. Bebek gitmek üzere olduğunu anlar ve son bir soru sorar:
“Allah’ım benim için yarattığın meleğin adı ne?”
* Adının önemi yok ; ama, sen ona “ANNE ” diyeceksin..
(alıntıdır)

yok canım o kadar da değil 66 kiloyum.bebişe birşey olmasında sonrada çıksa olur.

maşallah bebişine.

maşallah bebişine. [/QUOTE]

saol canım,sende takma kafana bence oyle cok kılolu da degılsın neler var..herkesın hamılelıgı farklı oluyo...

slm kizlar gecmise donemedim insallah herkes cok iyidir....

CUCUM DOGUM GUNUMUZ KUTLU OLSUN........

BENIM YAS 30 OLDU AMA EN GUZEL DOGUM GUNUM CUNKI BEBIS BENIMLE ALLHIM OMUR BOYU AYIRMASIN INSALLAH...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…