2010 Aralık Anneleri

dilem ve cucu,
nice yıllara canlar.. sevdiklerinizle dolu dolu ve de sağlıklı bir ömür dileğiyle.
.

di mi canım ya? sanki ben de ilk hamileliğimde tok alıyodum. Zaten gün içinde de aç olduğum zaman yok, habire bişeyler yiyiorum en azından meyve kesin elimde oluyo. Açken alamam yanii

di mi canım ya? sanki ben de ilk hamileliğimde tok alıyodum. Zaten gün içinde de aç olduğum zaman yok, habire bişeyler yiyiorum en azından meyve kesin elimde oluyo. Açken alamam yanii

ooh yarasın o zaman canım. yalnız günde iki tane fazla değil mi? anemin mi var? hangisini yazdı? ferro sanol gyno mu?

ooh yarasın o zaman canım. yalnız günde iki tane fazla değil mi? anemin mi var? hangisini yazdı? ferro sanol gyno mu?

yok canım anemi yok, ferro sanol yazdı, sabah akşam, bilmiyorum ama demir eksikliğim hiç olmadı bugüne kadar doktorum da biliyo bunu aslında.

Gunaydin Dunyanin en VIP anneleri,
coktandir ugramiyordum, amma bugun sabah erkenden, gelip de biseyler sorayim dedim (shu an Baku saatiyle saat 9.00):")
ben 14-cu haftamdayim, bebeginin hareketlerini hiss eden oldumu aranizda? normalde ne zaman hiss edirlir?
ben gecen hafta, esimle film izlerken, karnimda bir hareket hiss etdim, sanki bir yilanbaligi o yandan bu yana hizla gecti, hemen esime baktim, galiba kipirdadi dedim, amma tam dogru bilemiyorum, bi de bizde boyle bisey var, azeri inancina gore, ilk kipirtida kime bakarsan, o adama cok benzermiish...
hadi, soruma cevap bilen, bana yazsin, ben ishe kactim, 9 bucukta iste olmam lazim...
bye, uykucu hamishler:)

Gunaydın kızlar.doğum gunu olan arkadaşlar doğum gununuz kutlu olsun.bugunde benim doğum gunum cok heyecanlıyım bir okadarda korkuyorum.yarın doktor kontrolum var.bebeğimi iyimi cok merak ediyorum.ve kızlar cok afedersiniz ben ishal oldum.korkuyorum yaa(((((

nezaketcim doğum günün kutlu olsun ,sağlıklı mutlu nice yıllara,bebişinle beraber,canım inşallah kontrolünde harika geçecek,buarada bende geçen hafta 2gün ishal olmuştum çok kiraz yemeye verdik sonra geçti zaten,ishal risli bi durummuki,buarada sabah tartıldım ilk defa yarım kilo almışım aç karnına 51.5 :))

canım ya cok sağol içimi rahatlattın bende hergun kiraz yiyordum ama ondanmı ki acaba.bazı durumlarda riskli olabiliyormuş.kilo almışsın ne guzel.bende veriyorum.nasıl işse bu anlayamadım.iyi dileklerin içinde cok sağol .inşallah yarın guzel haberler alırım.

kirazdır canım çünkü ben kime sorduysam çokmu kiraz yedin buara dediler hergün bir dolu tabak yiyordum bide aralarda atıştırıyodum yine yani,eğer kusmayla birlikte ishal varsa zehirlenme olabilirmiş ama kusma falan yoktu seninde yoksa 1-2gün bekle geçer geçmezse yarın sor dr.una.bence yarın senin cinsiyetinide söler cnm ne güzel bebeişni bi görcen kocaman olmuş,benim daha 2 hafta var :)))

kusmam ateşim yok yok sanım midem biraz tuhaf ama.kaç haftadır yiyourm kirazı bu haftayı bulması biraz tuhaf daha erkenden olabilirdi ynnai.inşallah sağlıklıdır bebşim inş görürüm cinsiyetini.stresden de midem boyle olabilir idyorum.bide gece kalkıp dondurma yedim ondan sonra boyle oldum belkide bağırsak sorunum ondan kaynaklanıyordur.ayy bilemiyourm.kotu bişey olmasında.ben razıyım .

canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere bebeğinle inşş a.s.

yok cnm kötü bişey yoktur zatn havalarda sıcak azıcık yağlı bişey yesek böle oluyoruz yani,dondurmada yapmış olabilir gerçekten,ben bi kahvaltı edip geliyorum canım öptm

günaydın canlar,
evet ilk pıt pıtlar geldi dün gece :lepi:
hep hareketlerini hissederdim ama elimi koyduğumdaki ilk hissedişimdi. hep birşeylerin döndüğünü hissederdim sadece. her gece uyumadan sırtüstü yatıp elimi karnıma koyup onun için sure okurum. dün gece okurken küçükcük bir pıt'la irkildim. :1shok: yanlışmı hissettim derken bi tane daha. eşim hareketlerini hissettiğime inanmaz. hemen onun elini koydum ve o da hissetti. çok şaşırdı afalladı. "sence bu bağırsak hareketi olabilir mi?!" dediğimde şaşkın şaşkın "yok olamaz" dedi. çünkü hala çok zayıf olduğumdan sırt üstü yattığımda sağ tarafa yakın kısmında karnımın topaklanır ve orada bebek olduğu çok bellidir. oradan gelen küçüçük elle hissedilir bir hareket. şahaneydi...

nezaket,
nice mutlu, sağlıklı senelere canım.. yeni yaşın hayırlı, doğum günün kutlu olsun.....

14. hafta da bende hissediyordum. ama şimdiki kadar değil tabii. ara ara.. emin olamıyabiliyorsun çünkü ilk gebeliğin tecrübesizliği işte. ama ben 13'ten beri net hissediyorum. hekimler ne derse desin çünkü zaten bağırsaklarıyla başı belada bi insan olarak neyin bağırsak hareketi olup neyin olmadığını artık aşmış bulunmaktayım.
yani bebektir o bebek

Günaydın Sevil,
Aynı inanç bizde de var, hatta bende hissedince hemen eşime baktımzemuszemus
Bence hareket ediyor, her zaman olmasa bile bazen çok net hissediyorum. Ki sen benden ileridesin, hissetmiş olabilirsin canım:ecrin_bebek:

Doğum günün kutlu olsun

Bende de tam tersi peklik başladı, çok fenayımsempatiksalakcinni

canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere bebeğinle inşş a.s.
sağol canım hepimiz inşallah

yok cnm kötü bişey yoktur zatn havalarda sıcak azıcık yağlı bişey yesek böle oluyoruz yani,dondurmada yapmış olabilir gerçekten,ben bi kahvaltı edip geliyorum canım öptm
inşallah sinemm.canım cok sağol yardımların için afiyet olsun sana bende optum

ben bugun cok duygusalım kızlar nedendir bilemiyorum .biz bugun ayrıca 2 senemizide doldurduk.yazdıkların beni cok duygulandırdı.iyi dileklerin için teşekkür ederim cnm.

Ay ne güzel canım:lepi:
Bende her gece aynı şeyi yapıyorum, elimi üzerine koyup okuyorum bebişimi:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…