Günaydın Sevil,
Aynı inanç bizde de var, hatta bende hissedince hemen eşime baktımzemuszemus
Bence hareket ediyor, her zaman olmasa bile bazen çok net hissediyorum. Ki sen benden ileridesin, hissetmiş olabilirsin canım:ecrin_bebek:
Doğum günün kutlu olsun
Bende de tam tersi peklik başladı, çok fenayımsempatiksalakcinni
ben bugun cok duygusalım kızlar nedendir bilemiyorum .biz bugun ayrıca 2 senemizide doldurduk.yazdıkların beni cok duygulandırdı.iyi dileklerin için teşekkür ederim cnm.
[ı]doğum gününde evlendin demek. Evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun o zaman..[/ı]
ewet canım oyle oldu eşimin ve kayınvalidemin yoğun isteği üzerine.hediye olayını aza indirebilmek için herhalde:))))))))
günaydın kızlarrr.
günaydin kizlar,nasilsiniz?
herkese iyi haftalar diliyorumm
canimm cok sevindim,gözün aydin..arkadaşlarım daha yeni geldim eve bugün 2li test sonuçlarımı aldım allaha şükür herşey çok güzel çıktı 100.000de 1 çıktı risk bide bhcg 30 çıktı :))) 3lü testimde 5temmuzda yapılcak,umarım herkes iyidir şimdi geçmişe dönüyorum,meyvelerimide yiyip geliyorum öptümm sizi
dilem ve cucu,
nice yıllara canlar.. sevdiklerinizle dolu dolu ve de sağlıklı bir ömür dileğiyle..
cucucum ve dilemcim doğum gününüz kutlu olsun kızlar, seneye bebişlerinizle mum üfleyin inşallah!!!
cucum ve dilem nice nice sağlıklı sıhhatli yıllara,allah bebişlerine ve ailenize sizinle birlikte uzun ömürler versinki sizde hep mutlu yıllar geçirin inşallah
arakadaşlara buara kitaplarıma geri dönüş yaptım çok özlemişim okumayı,oyüzden pek giremiyorum,sizleri takip ediyorum ama,kendinize iyi bakın,öpüyorum iyi gecelerr
cucu ve dilem dogumgununuzu kutlarim sekerler
allah bebislerinizle ve eslerinizle birlikte uzun bir omur versin ikinizede insallah
a.s.a.s.
rica ederim kızlar beni çok etkiliyor bole şeyler,sızlerınde okumasını ıstedım..
cucu ve dilem dogum gününüz kutlu olsun güzel annelerr...a.s.a.s.
cucum doğum günün kutlu olsun canımm allahım herşeyi diledğince gönlüne göre versin canım çok öptüm seniiopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
Cucum,dilem doğum gününüz kutlu olsunn a.s.
Bebişlerinizle birlikte nice mutlu huzurlu ve sağlıklı yıllara inşallahh..:1rolleyes:
DİLEM & CUCU
DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN KIZLAR!! Bİ DAHA Kİ DOĞUM GÜNÜNÜZÜ BEBİŞLERLE KUTLAYALIM İNŞALLAHH!!!
slm kizlar gecmise donemedim insallah herkes cok iyidir....
CUCUM DOGUM GUNUMUZ KUTLU OLSUN........
BENIM YAS 30 OLDU AMA EN GUZEL DOGUM GUNUM CUNKI BEBIS BENIMLE ALLHIM OMUR BOYU AYIRMASIN INSALLAH...
Dilem,Cucu ve Ezouygun doğumgününüz kutlu olsun olsun kızlar.Bi de sanırım geçen gün Desire'nin doğumgünüydü onun da kutluyorum burdan.Geç oldu biraz ama.Hepinizi öpüyorum canlarım.
Bir haftaya daha başladık.Kendimi duygusal olarak iyi hissetmiyorum bu aralar nedense.
Kaç gündür mutsuzum ya.Ctesi günü gittim bir sürü alışveriş yaptım.Pazar günü eşimle birlikte temizlik yaptık, evim tertemiz, ütüm yok, akaşama yemeğim var.Bu durumda mutlu olmam lazım ama gece uyanıp ağladım.Nedenini bilmiyorum.ınşallah geçer en kısa zamanda.
Bu arada küçük beden hamile pantolonu arayan arkadaşlara zara'yı önerebilirim.Ben c tesi günü
cevahirden aldım.
Herkese selam sevgiler canlar : )
Canım Cucum/Dİlem/ Ezouygun bebeğinizle, eşinizle nice nice sağlıklı mutlu senelere .Doğum gününüz kutlu olsun.
Bu arada lanet hastalığı atlatmış durumdayım.Bol bol limon ve portakal sıkıp içtim.Ve gizemli83 'ün karabiberli karışımı müthiş iyi geldi, teşekkür ederim canım.
Bugün doktor kontrolüm var ikili test için.İnşaalah kötü bir durum olmaz ve inşaallah cinsiyetini de öğrenebilirim.
Dilem,Cucu ve Ezouygun doğumgününüz kutlu olsun olsun kızlar.Bi de sanırım geçen gün Desire'nin doğumgünüydü onun da kutluyorum burdan.Geç oldu biraz ama.Hepinizi öpüyorum canlarım.
Bir haftaya daha başladık.Kendimi duygusal olarak iyi hissetmiyorum bu aralar nedense.
Kaç gündür mutsuzum ya.Ctesi günü gittim bir sürü alışveriş yaptım.Pazar günü eşimle birlikte temizlik yaptık, evim tertemiz, ütüm yok, akaşama yemeğim var.Bu durumda mutlu olmam lazım ama gece uyanıp ağladım.Nedenini bilmiyorum.İnşallah geçer en kısa zamanda.
Bu arada küçük beden hamile pantolonu arayan arkadaşlara zara'yı önerebilirim.Ben c tesi günü
cevahirden aldım.
Kaç gündür mutsuzum ya.Ctesi günü gittim bir sürü alışveriş yaptım.Pazar günü eşimle birlikte temizlik yaptık, evim tertemiz, ütüm yok, akaşama yemeğim var.Bu durumda mutlu olmam lazım ama gece uyanıp ağladım.Nedenini bilmiyorum.İnşallah geçer en kısa zamanda.
cevahirden aldım.
hadi canım. benim favori mağazalarımdandır ama bulunmaz diye hiç bakmadım. eşim zaraya bakalım dediğinde alay etmiştim hatta :kedi: zara dar çalışır gebeyle işi olmaz diye. lafımı yiyecem yani
duygusallık bendede inanılmaz oldu özellikle son günlerde. normalde taşkalpli bulurlardı ya beni bende şaşıyorum halime. :bbo: dün face'de babalar günü ile ilgili bi yazı vardı normalde "e-eeh" diye geçeceğim şeye dakikalarca ağladım. eşimde şaşırdı kaldı öylece benim o halimi görünce.:1shok: ne yapacağını bilemedi eleman
benide eklesenize listeye(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?