sat 30 mart
beklenen doğum tar 04 ocak
kilom 80
cinsiyet belli değil
Hadi geçmiş olsun o halde, hastalıklar bizden uzak olsun:lepi:
Canım Zara da dar paça hamile kotları vardı, ben onları gördüm. Dar paça bana yakışmıyor ya da ben sevmiyorum. Sen nasıl bişey aldın? Güle güle kullan inşallah.
sat 30 mart
beklenen doğum tar 04 ocak
kilom 80
cinsiyet belli değil
Sevgili Hanımlar!
Şu anda topiğimizde 14 Erkek, 7 Kız bebişimizin cinsiyeti belli oldu.
Sadece 21 kişinin!! Biz ise toplam 76 kişiyiz!!!
Normaldir şekerim hamileyiz eee normal olarak duygusalız: ) Sanırım doğurana kadar geçmiyecek bir durum.Bende olur olmaz her şeye ağlıyorum: ) Kimse bir laf etmesin istiyorum bana.
Bu arada o hamilelik pantolonlarından Mango 'da da var kızlar.Capri olanları da var.
Kız -erkek oranı yarı yarıya desene:)
Çarşambaya randevu aldım yine ,inşallah bu sefer gittiğimde gösterir bebişim de gerçek cinsiyetini yazarız listeye..
Ah bu duygusallık....Her daim gözlerim nemli...
Ben mangoya da baktım ama kalabalıktı çok kalamadım.Göremedim hamile pantolonu.Haftaya da gider orayı talan ederim artık:)Kociş battı valla kaydirigubbakcemile3
aaaaaaaaaaay cnm hayırlı haberlerle gel inşallahHerkese selam sevgiler canlar : )
Canım Cucum/Dİlem/ Ezouygun bebeğinizle, eşinizle nice nice sağlıklı mutlu senelere .Doğum gününüz kutlu olsun.
Bu arada lanet hastalığı atlatmış durumdayım.Bol bol limon ve portakal sıkıp içtim.Ve gizemli83 'ün karabiberli karışımı müthiş iyi geldi, teşekkür ederim canım.
Bugün doktor kontrolüm var ikili test için.İnşaalah kötü bir durum olmaz ve inşaallah cinsiyetini de öğrenebilirim.
hadi canım. benim favori mağazalarımdandır ama bulunmaz diye hiç bakmadım. eşim zaraya bakalım dediğinde alay etmiştim hatta :kedi: zara dar çalışır gebeyle işi olmaz diye. lafımı yiyecem yani
duygusallık bendede inanılmaz oldu özellikle son günlerde. normalde taşkalpli bulurlardı ya beni bende şaşıyorum halime. :bbo: dün face'de babalar günü ile ilgili bi yazı vardı normalde "e-eeh" diye geçeceğim şeye dakikalarca ağladım. eşimde şaşırdı kaldı öylece benim o halimi görünce.:1shok: ne yapacağını bilemedi eleman
Gunaydin Dunyanin en VIP anneleri,
coktandir ugramiyordum, amma bugun sabah erkenden, gelip de biseyler sorayim dedim (shu an Baku saatiyle saat 9.00):")
ben 14-cu haftamdayim, bebeginin hareketlerini hiss eden oldumu aranizda? normalde ne zaman hiss edirlir?
ben gecen hafta, esimle film izlerken, karnimda bir hareket hiss etdim, sanki bir yilanbaligi o yandan bu yana hizla gecti, hemen esime baktim, galiba kipirdadi dedim, amma tam dogru bilemiyorum, bi de bizde boyle bisey var, azeri inancina gore, ilk kipirtida kime bakarsan, o adama cok benzermiish...
hadi, soruma cevap bilen, bana yazsin, ben ishe kactim, 9 bucukta iste olmam lazim...
bye, uykucu hamishler:)
günaydın canlar,
evet ilk pıt pıtlar geldi dün gece :lepi:
hep hareketlerini hissederdim ama elimi koyduğumdaki ilk hissedişimdi. hep birşeylerin döndüğünü hissederdim sadece. her gece uyumadan sırtüstü yatıp elimi karnıma koyup onun için sure okurum. dün gece okurken küçükcük bir pıt'la irkildim. :1shok: yanlışmı hissettim derken bi tane daha. eşim hareketlerini hissettiğime inanmaz. hemen onun elini koydum ve o da hissetti. çok şaşırdı afalladı. "sence bu bağırsak hareketi olabilir mi?!" dediğimde şaşkın şaşkın "yok olamaz" dedi. çünkü hala çok zayıf olduğumdan sırt üstü yattığımda sağ tarafa yakın kısmında karnımın topaklanır ve orada bebek olduğu çok bellidir. oradan gelen küçüçük elle hissedilir bir hareket. şahaneydi...
günaydin kizlar,nasilsiniz?
herkese iyi haftalar diliyorumm
Herkese selam sevgiler canlar : )
Canım Cucum/Dİlem/ Ezouygun bebeğinizle, eşinizle nice nice sağlıklı mutlu senelere .Doğum gününüz kutlu olsun.
Bu arada lanet hastalığı atlatmış durumdayım.Bol bol limon ve portakal sıkıp içtim.Ve gizemli83 'ün karabiberli karışımı müthiş iyi geldi, teşekkür ederim canım.
Bugün doktor kontrolüm var ikili test için.İnşaalah kötü bir durum olmaz ve inşaallah cinsiyetini de öğrenebilirim.
çok kilo almıyorsan normaldir canım. benim hiç karnım yok diyordum bi kaç gündür bayaa belirginleşti. artık bundan sonrada büyüsünler demi? :CüvCüv:
Dilem,Cucu ve Ezouygun doğumgününüz kutlu olsun olsun kızlar.Bi de sanırım geçen gün Desire'nin doğumgünüydü onun da kutluyorum burdan.Geç oldu biraz ama.Hepinizi öpüyorum canlarım.
Bir haftaya daha başladık.Kendimi duygusal olarak iyi hissetmiyorum bu aralar nedense.
Kaç gündür mutsuzum ya.Ctesi günü gittim bir sürü alışveriş yaptım.Pazar günü eşimle birlikte temizlik yaptık, evim tertemiz, ütüm yok, akaşama yemeğim var.Bu durumda mutlu olmam lazım ama gece uyanıp ağladım.Nedenini bilmiyorum.İnşallah geçer en kısa zamanda.
Bu arada küçük beden hamile pantolonu arayan arkadaşlara zara'yı önerebilirim.Ben c tesi günü
cevahirden aldım.
Sevgili Hanımlar!
Normaldir şekerim hamileyiz eee normal olarak duygusalız: ) Sanırım doğurana kadar geçmiyecek bir durum.Bende olur olmaz her şeye ağlıyorum: ) Kimse bir laf etmesin istiyorum bana.
Bu arada o hamilelik pantolonlarından Mango 'da da var kızlar.Capri olanları da var.
doğum günün kutlu olsun .nice mutlu senelereeeeeeeeeeee.a.s. a.s. a.s. a.s.Gunaydın kızlar.doğum gunu olan arkadaşlar doğum gununuz kutlu olsun.bugunde benim doğum gunum cok heyecanlıyım bir okadarda korkuyorum.yarın doktor kontrolum var.bebeğimi iyimi cok merak ediyorum.ve kızlar cok afedersiniz ben ishal oldum.korkuyorum yaa(((((
canım ya sabırsızlıkla okudum yazdıklarını.maşallah.allahım nazarlardan sakınsın.darısıda bana olsun.günaydın canlar,
evet ilk pıt pıtlar geldi dün gece :lepi:
hep hareketlerini hissederdim ama elimi koyduğumdaki ilk hissedişimdi. hep birşeylerin döndüğünü hissederdim sadece. her gece uyumadan sırtüstü yatıp elimi karnıma koyup onun için sure okurum. dün gece okurken küçükcük bir pıt'la irkildim. :1shok: yanlışmı hissettim derken bi tane daha. eşim hareketlerini hissettiğime inanmaz. hemen onun elini koydum ve o da hissetti. çok şaşırdı afalladı. "sence bu bağırsak hareketi olabilir mi?!" dediğimde şaşkın şaşkın "yok olamaz" dedi. çünkü hala çok zayıf olduğumdan sırt üstü yattığımda sağ tarafa yakın kısmında karnımın topaklanır ve orada bebek olduğu çok bellidir. oradan gelen küçüçük elle hissedilir bir hareket. şahaneydi...
Herkese selam sevgiler canlar : )
sagol canimm ŞenizHerkese selam sevgiler canlar : )
tesekkür ederim canim ŞenizDilem,Cucu ve Ezouygun doğumgününüz kutlu olsun olsun kızlar.Bi de sanırım geçen gün Desire'nin doğumgünüydü onun da kutluyorum burdan.Geç oldu biraz ama.Hepinizi öpüyorum canlarım.
Bir haftaya daha başladık.Kendimi duygusal olarak iyi hissetmiyorum bu aralar nedense.
Kaç gündür mutsuzum ya.Ctesi günü gittim bir sürü alışveriş yaptım.Pazar günü eşimle birlikte temizlik yaptık, evim tertemiz, ütüm yok, akaşama yemeğim var.Bu durumda mutlu olmam lazım ama gece uyanıp ağladım.Nedenini bilmiyorum.İnşallah geçer en kısa zamanda.
Bu arada küçük beden hamile pantolonu arayan arkadaşlara zara'yı önerebilirim.Ben c tesi günü
cevahirden aldım.
ne güzel,yavas yavas ögrenenlerde artiyor..Sevgili Hanımlar!
sagol canimm bende iyiyim..hazirliklara basladim iste,kosturuyorummOlmaz mııı :))
Tek değilim demek güya ikinci gebelikten önce hissedemezmişim ama hissediyoruz işte bağırsak fln da değil bebişimmm :))
Ayy canım ya çok hoş çok ayrı bi duygu gerçekten..
Tamam karnımız çıkıyor ultrasonda görüyoruz ama o 'pıt pıt'lar çok ayrı ''Annee inan artık ben içindeyimm'' diyor sanki :))
Gayet iyiyim canm sen nasılsın bebiş,bebiş nasıl ? :))
Tatlım geçmiş olsun bi dahakine çok dikkat et kendine ve bebişine
İnşallah randevun çok güzel geçer de iyi haberlerle gelirsin cnm:1hug:
Büyüsünler tabii :) bi kilo aldım sonra durdu daha almadım henüz..
Gerçi böyle daha iyi bebişi daha iyi hissediyormusum gibi geliyor bu kiloda.
Hormonlar devrede yani :) Teşekkürler canım ben başka mağazalara baktım ama bulamamıştım a.s.
Aaa delikafadulden tam yarı yarıyayız yani :))) erkek bebişler çoğunlukta
Lohusalıkta da devam eder sonra da geçer sanırım :)
Teşekkürler bu arada cnm opuyorumnanaktan
doğum günün kutlu olsun .nice mutlu senelereeeeeeeeeeee.a.s. a.s. a.s. a.s.
canım ya sabırsızlıkla okudum yazdıklarını.maşallah.allahım nazarlardan sakınsın.darısıda bana olsun.
cucum ve dilem doğum günleriniz kutlu olsun.allah ailenizle beraber sağlklı uzun ömürler nasip etsin.a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.a.s. a.s.
sagol canimm Şeniz
sanada gecmis olsun ama geciyor sanirimm.aman dikkat..
hadi bakalim güzel haberlerle gel insallah canim :Saruboceq:
tesekkür ederim canim Şeniz
burdaki zara ve mango magazalarinda hamile reyonlari yok maalesef..üstleri rahatca buluyoruz sadece..güle güle giy canim sende..
duygusallik bendede cosmus durumda bilmiyorumkismile
ne güzel,yavas yavas ögrenenlerde artiyor..
bakalim insallah bende carsamba günü ögrenebilirim boshayallersmile
sagol canimm bende iyiyim..hazirliklara basladim iste,kosturuyorumm
bebiste iyi,acikmissam veya uyumak üzereyken,özellikle geceleri basliyor kipirtilara :asigim:
senin bebis nasil canim?
tesekkürler fistik Şeniz
öenmli değil canım seninde tekrar kutlu olsun.bebişinle eşinle:)))))))))))))EZOUYGUN canimm seninde dogum günün kutlu olsunn..gözden kacirmisim kusura bakma..
nice senelere insallah bebisinle,esinle beraber a.s. a.s.
kızlar demir hapı kullanan var mı? aç mı tok mu alıyosunuz? edoktorum yemekten 2 saat önce sabah akşam dedi, eczacı tok yazmış. sabah kalkıp erkenden alamayacağıma göre tok mu alsam? prospektüste de aç tok yazmıyo, önemli değil o kadar heralde.
sagol canimm bende iyiyim..hazirliklara basladim iste,kosturuyorumm
bebiste iyi,acikmissam veya uyumak üzereyken,özellikle geceleri basliyor kipirtilara :asigim:
senin bebis nasil canim?
mrb kızlarrr..
bende sabah ac karnına alıyorum kahvaltıdan yarım saat once felan,doktor ac dedi canım...artı süt felan içmiyosun 2 saat kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?