2010 Aralık Anneleri

benimdeee :asigim:
hayal kurmadan olmuyor,kursam hevesleniyorum,bir an önce aralik ayi gelsin diyorum..
gecmiyor gibi zaman boshayallersmile

Doğumu, doğma anını,onu ilk kucağıma alışımı hayal etmeden olmuyor ya:asigim:
Bi an önce yaz geçse büyüse aralık gelse de doğsa :1rolleyes:

bende varım kızlar benide aranıza alırsanız sevinirim

Bulabilirsen kızılcık marmelatı ye, hemen geçirir. Çok geçmiş olsun canım:ecrin_bebek:

bende varım kızlar benide aranıza alırsanız sevinirim

bu arada sat 23 mart cinsiyetini öğrenemedik henüz

Merhaba ozlem, bizim asıl listemiz bu değil malesef. Asıl listemiz başka bir topikte, aşağıda linkini verdim. Seni ekleyeceğim ancak bundan sonra da gelişmeleri aşağıda ki linke yazarsan daha sağlıklı olur. Bu arada kaç yaşındasın ve bebeğin güncel bilgilerini de (kalp atışı duyuldu mu, ikili test yapıldı mı sonucu nedir vs. ) yazman gerekiyor.

Liste Topiğimiz : http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/363242-aralik-2010-anneleri-listesi.html

canım valla şöyle söylliim geçende eşim olmuştu,1 tatlı kaşığı türk kahvesine limon sık biraz onu öyle ye...valla birerbir..

Doğumu, doğma anını,onu ilk kucağıma alışımı hayal etmeden olmuyor ya:asigim:
Bi an önce yaz geçse büyüse aralık gelse de doğsa :1rolleyes:

ben koskoca temmuz ayini hesapladim ama su son 1 haftam gecmiyor iyimi boshayallersmile..annemlerde ve tatilde gecicek,cabucak gecer..
yani agustos,eylül,ekim,kasim kaliyor :1rolleyes:
agustostada alisverislere baslarsak kismetse..ooo daha cok kalicak ama olsun napalim..
3 sene bekledim,4 ayda beklerim sanirim,saglikla gelsinlerde :Saruboceq:

Bende hesaplıyorum yazın denizde annemlerle arkadaş eş dostla bi şekilde geçer
E ağustos da ramazan onu da atlattık diyelim..
Dediğin gibi kalan ayları da koşuşturmaya alışverişe vursak çabucak geçer inşallah :))
Canım benim beklemek her türlü çok zor o eski zamanları boşver unut bebişlerimizle onların kıpırtılarının keyfini çıkaralım şimdiyerimseniben

aynen canimm..cok güzel bi dönemde hamile kaldik cok sükür :Saruboceq:
tüm meyveleri tadabildik,yazin o en sicak dönemlerinde 8-9 aylik hamile olmayacagiz
tatillerimize gidicez..
bebisler aralikta dogunca yaza kadar büyümüs olcaklar,yine tatil yapabilicez..
ohh valla cok sükür,cok seviniyorumm..
bu arada kasim anneleri besikleri falan almaya baslamislar,bizlerde daha faaliyet yok demi kaydirigubbakcemile3

Çok üzülüyordum yaz bebeği olmayacak diye ama düşününce gerçekten baya avantajımız varr kaydirigubbakcemile3

Ben bi almaya hevesleniyorum sonra yok yok çok erken daha almayalım diyorum yakın zamanda alırız gibime geliyor

slm kızlar... bugün doktora gittik... bebişimizi gördük ... doktor bayağı bi ölçümler yaptı ... bebişimiz 13 cm ... artık kıpırdandığında iyice hissediyorum elimi göbişime koymadan da :) baldır kemik ölçümü , kafa kemik ölçümleri falan hepsi normal değerlerde dedi.. çok şükür... 4 lü test için de kan verdim ... hayırlısı ile onun sonucunu da haftaya pazartesi alacağız... bunun dışında 18 - 22. haftalar arasında da detaylı ultrason yaptıracağız ... sakaryada olmadığından kocaeli araştırmaya yönlendirdi.. detaylı ultrasonda da iç organ kontrolü yapılıyormuş ... doğumda bi şokla karşılaşmayalım diye genel bi test olduğunu söyledi .. ve çatlak kremini anca verdi.. markası da sera imiş ...daha almadım ... bu markayı kullanan var mı aranızda .. bi arkadaşım "honey t..." gibi bişi kullanıyordu .. hangisini alsam karar veremedim daha..

canimm coooook sevindimmmm :lepi:
cok sükür,hersey yolunda..:Saruboceq:
insallah sonuclarda güzel cikicak canim..
massallah bebisineee,kocaman olmus artik o annesiii..
korkma canim her yerde yapiliyor o detayli usg sanirim..burdada yapiliyor..
catlak kremi olarak bende honey diye baslayan bi krem hatirliyorum ama inan cikaramadim simdi..

ben bekarken derdim hep haziran dogumlu olsun diye..
evlenipte durumlar degisiince Allah ne zaman verirse dedim..
ama yegenim haziran bebegi oldu ve yengem eve kapandi baslarda,sonra bebis sicaktan bunaldi,huysuzlandi..öyle gecti..
bizim biciriklar aralikta sicak sicak büyürler koynumuzda Allah izin verirse :Saruboceq:

ya evet bizde bakiyoruz sürekli fikir ediniyoruz ama aynen,daha erken gibi geliyor..
agustos ayi hazirliklara yavas yavas baslamak icin iyi bi zaman bence CADIARZU

arkadaşlar benide şu aralık anneleri listesine ekleyebilir misiniz? yaşım:27 hamiş kaldığm kilo:65 sat:18 mart.şimdiden teş..

Son düzenleme:

Maşallah bebişine canımm inşallah herşey böyle normal devam eder
Ben de dün başladım lierac kullanmaya olumlu sonuç alırız inşallah şimdiye kadar çatlağım yok..

Ben de hep temmuz,temmuzda doğsun derdim :ecrin_bebek:
Ama hayırlısı buymuş bunu verdi Allah'ım..
Yazın bebişler için ve bizim için biraz zor olacaktı evet şimdi rahatız çok şükür
Ağustos gibi başlarız işte canım bu arada oda mı yoksa sadece beşik mi almayı düşünüyorsunuzopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…