2010 Aralık Anneleri

names canım nekadar güzell bebişinin hareketlerini hissediyosun artık bende biaran öncwe hissetmek istiyrm kuzumu..ama sanki ufaktan başladı gibime gelio eğer bağırsak hareketi değilse.. böyle inceden inceden ağrıo ama öle tekme falan atmıo merak ediyrm acaba hissedymuyumdur sizce yarım da görücem kuzumu inş...

Gözlerin aydın ne güzel, çok sevindim canım herşeyin iyi olmasına. Detaylı ultrasona bende giricem ama ne zaman bilmiyorum, doktorum söylemişti ama hatırlamıyorum. Çatlak içinde Bella B verdi, ama daha alamadım:kedi:

Bu arada benimde günlerdir içim içimi yiyor, bebeğim nasıl diye bu hafta sonu gidicem inş, umarım herşey yolundadır:Saruboceq:

Evet evet bebişlerimiz tam zamanında gelecek, seneye bu zamanlarda başlarına bandana takar gezdiririz inşallaaahhhh:Saruboceq:

Ben Ekim gibi falan başlarım alışverişe acelem yok hiç o konuda nedensekaydirigubbakcemile2

Ben sadece beşik almayı düşünüyorum, seneye yeni evimize taşıncağız, biraz da orda idare ederim biraz büyüyünce de güzel bir takım alırım diyorumboshayallersmile

oda yapamicam canim..
evim suan müsait degil ve tasinmam cok gereksiz cünkü 2 seneye kalmadan sehir degistiricez is nedeniyle..
zaten bebis yanimizda yaticak ilk sene..
1 sepet besik,1 minik dolap ve normal besinigi koycam yatak odama..
en nasil yapicaksin?olumunekankayizsmile

cucu çok saol ama ben yapamadım yaaa

tatlimm bilgilerini yaz buraya o zaman,ersasu arkadasimiz görünce listeye ekler seni yerimseniben
yada yaz sen simdi buraya ben yinede diger yere kopyalayayim bilgilerini yerimseniben

Merci cucuma.s.

Selam İlfa, neyi yapamadın anlamadım canımbilmiyorumkismile Siz oraya bilgilerinizi yazıyorsunuz, ben listeye ekliyorum.

rica ederim canim..seni göremeyince yazdim..sana devrediyorumm olumunekankayizsmile
canim ekime birakmayin derim..
kötüsünü düsünmemek gerek ama benim arkadasim yapariz yapariz dedi..7 aylikken dogum yapti..apar topar alindi herseyi ve kendisi secemedi hicbirini..
dünya hali,Allahim tam gününde gelmelerini nasip etsin ama her yönü düsünmek gerek bence yerimseniben

İyi yaptın tatlım, saol:lepi:

Aman aman haklısın evet Eylül de halletmek gerek o zaman en geç, ay o zamanlar gelsin artık yaaaaaaadelikafadulden

ersasu benide listeye eklermisin yaş 27 sat 18 mart hamile kaldığım kilo 65 t.d t:23 aralık eklersen sevinirim ben yapamadım

ersasu benide listeye eklermisin yaş 27 sat 18 mart hamile kaldığım kilo 65 t.d t:23 aralık eklersen sevinirim ben yapamadım

Tabi eklerim, zaten listeyi ben tutuyorum, başkası ekleme çıkarma yapamıyor.

Güncel bilgi olarak ne yazayım (ikili test, kalp atışı, üçlü test vs.), tahmini cinsiyet var mı?

ben yazdım bilgilerimi ama umarım ersasu arkadaşımız görür.

ben yazdım bilgilerimi ama umarım ersasu arkadaşımız görür.

Ekledim bile tatlım, zaten listeyi ben tutuyorum, başkası ekleme çıkarma yapamıyor.

Güncel bilgi olarak ne yazayım (ikili test, kalp atışı, üçlü test vs.), tahmini cinsiyet var mı?

İyi yaptın tatlım, saol:lepi:

Aman aman haklısın evet Eylül de halletmek gerek o zaman en geç, ay o zamanlar gelsin artık yaaaaaaadelikafadulden

iyi düsünelim iyi olsun canim ama en iyisi agustos-eylülde halletmek..
yani en azindan yatak,araba,belli basli ilk ihtiyaclarini..
sonra doguma kadar gördükce aliriz eksikleri :asigim:

iyi düsünelim iyi olsun canim ama en iyisi agustos-eylülde halletmek..
yani en azindan yatak,araba,belli basli ilk ihtiyaclarini..
sonra doguma kadar gördükce aliriz eksikleri :asigim:

Evet inşallah bize o günleri de göster Allah ım, sonra kucakladığımız sağlıkla büyüttüğümüz günleri de:Saruboceq:

Ekledim bile tatlım, zaten listeyi ben tutuyorum, başkası ekleme çıkarma yapamıyor.

teşekkür ederim ikili test yazabilirsin geçen hafta yaptırdık çok şükür tertemiz çıktı içimize doğan erkek ama oda ayın 9 unda belli olucak

Ben sadece beşik almayı düşünüyorum, seneye yeni evimize taşıncağız, biraz da orda idare ederim biraz büyüyünce de güzel bir takım alırım diyorumboshayallersmile

Bizim de şehir değişikliği durumu var canım o yuzden eğer bi sene içinde taşınırsak eğer orada oda yapacağım ama şimdilik bi beşik bi minik dolap yeter diyorum..

teşekkür ederim ikili test yazabilirsin geçen hafta yaptırdık çok şükür tertemiz çıktı içimize doğan erkek ama oda ayın 9 unda belli olucak

Tamam onları da ekledim:lepi: Hayırlı bir evlat olsun inşallah:Saruboceq:

Bu arada oh be topiğimiz kendine gelmiş :)))

Akşam oldu hava serinledi ya biraz, akşama kadar mayışık mayışık yattım duş aldım ama kesmedi. Zaten normalden yüksekmiş hamilelerin vücut ısısı, bide havalar sıcak! Allah yardımcımız olsun:sinifsinif:

Bizim de şehir değişikliği durumu var canım o yuzden eğer bi sene içinde taşınırsak eğer orada oda yapacağım ama şimdilik bi beşik bi minik dolap yeter diyorum..

Aynen, zaten taşınmasak bile bebek odası bana fuzuli geliyor ama zevk meselesi tabi kisempatiksalakcinni

çok mersiiii aminn inşallahh hepimizinki...

Evet inşallah bize o günleri de göster Allah ım, sonra kucakladığımız sağlıkla büyüttüğümüz günleri de:Saruboceq:
aminnnnnnnnnnnn :Saruboceq:

en mantiklisi o canim..
zaten istersen altindan oda yap,bi süre bizim yanimizda yaticaklar..
tasininca bebek odasi degil cocuk odasi yapicam kismetse,besigini yine koyarim odasina

selam kızlar, bi bakıp cee diyip kaçıcam, yemek yapıyom bi taraftan. Bebişlere eşya almaktan bahsetmişsiniz, benim hepsi vaaarrr! Oğlumun herşeyi odasının bi köşesinde saklanmış vaziyette duruyo. 2. yi düşündüğüm için hiçbişeyini vermemiştim. Sadece park yatak alıcam, benim oğlan içinde zıplaya zıplaya kendisininkini kırdı, kardeşine yeni bi tane alıcaz artık onda da zıplamaması için baya göz kulak olmak lazım. Bu arada oğlumu asla ultrason odasına sokamıyoduk, bu sefer bak kardeşinin elinde toybox varmış, sallıyomuş, gel bi bak diye diye soktuk odaya, dr. ölçüm yapıyo, yavrum da anne koybox (o öyle diyo) nerde diyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…