tatlim hosgeldinnn
listeye eklenmek icin linkini verdigim yere bilgilerini yazman gerekecek canim..
http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/363242-aralik-2010-anneleri-listesi.html
cucu çok saol ama ben yapamadım yaaa
slm kızlar... bugün doktora gittik... bebişimizi gördük ... doktor bayağı bi ölçümler yaptı ... bebişimiz 13 cm ... artık kıpırdandığında iyice hissediyorum elimi göbişime koymadan da :) baldır kemik ölçümü , kafa kemik ölçümleri falan hepsi normal değerlerde dedi.. çok şükür... 4 lü test için de kan verdim ... hayırlısı ile onun sonucunu da haftaya pazartesi alacağız... bunun dışında 18 - 22. haftalar arasında da detaylı ultrason yaptıracağız ... sakaryada olmadığından kocaeli araştırmaya yönlendirdi.. detaylı ultrasonda da iç organ kontrolü yapılıyormuş ... doğumda bi şokla karşılaşmayalım diye genel bi test olduğunu söyledi .. ve çatlak kremini anca verdi.. markası da sera imiş ...daha almadım ... bu markayı kullanan var mı aranızda .. bi arkadaşım "honey t..." gibi bişi kullanıyordu .. hangisini alsam karar veremedim daha..
ben bekarken derdim hep haziran dogumlu olsun diye..
evlenipte durumlar degisiince Allah ne zaman verirse dedim..
ama yegenim haziran bebegi oldu ve yengem eve kapandi baslarda,sonra bebis sicaktan bunaldi,huysuzlandi..öyle gecti..
bizim biciriklar aralikta sicak sicak büyürler koynumuzda Allah izin verirse :Saruboceq:
ya evet bizde bakiyoruz sürekli fikir ediniyoruz ama aynen,daha erken gibi geliyor..
agustos ayi hazirliklara yavas yavas baslamak icin iyi bi zaman bence CADIARZU
Ben de hep temmuz,temmuzda doğsun derdim :ecrin_bebek:
Ama hayırlısı buymuş bunu verdi Allah'ım..
Yazın bebişler için ve bizim için biraz zor olacaktı evet şimdi rahatız çok şükür
Ağustos gibi başlarız işte canım bu arada oda mı yoksa sadece beşik mi almayı düşünüyorsunuzopuyorumnanaktan
oda yapamicam canim..Maşallah bebişine canımm inşallah herşey böyle normal devam eder
Ben de dün başladım lierac kullanmaya olumlu sonuç alırız inşallah şimdiye kadar çatlağım yok..
Ben de hep temmuz,temmuzda doğsun derdim :ecrin_bebek:
Ama hayırlısı buymuş bunu verdi Allah'ım..
Yazın bebişler için ve bizim için biraz zor olacaktı evet şimdi rahatız çok şükür
Ağustos gibi başlarız işte canım bu arada oda mı yoksa sadece beşik mi almayı düşünüyorsunuzopuyorumnanaktan
cucu çok saol ama ben yapamadım yaaa
Merci cucuma.s.
Selam İlfa, neyi yapamadın anlamadım canımbilmiyorumkismile Siz oraya bilgilerinizi yazıyorsunuz, ben listeye ekliyorum.
Gözlerin aydın ne güzel, çok sevindim canım herşeyin iyi olmasına. Detaylı ultrasona bende giricem ama ne zaman bilmiyorum, doktorum söylemişti ama hatırlamıyorum. Çatlak içinde Bella B verdi, ama daha alamadım:kedi:
Bu arada benimde günlerdir içim içimi yiyor, bebeğim nasıl diye bu hafta sonu gidicem inş, umarım herşey yolundadır:Saruboceq:
Evet evet bebişlerimiz tam zamanında gelecek, seneye bu zamanlarda başlarına bandana takar gezdiririz inşallaaahhhh:Saruboceq:
Ben Ekim gibi falan başlarım alışverişe acelem yok hiç o konuda nedensekaydirigubbakcemile2
Ben sadece beşik almayı düşünüyorum, seneye yeni evimize taşıncağız, biraz da orda idare ederim biraz büyüyünce de güzel bir takım alırım diyorumboshayallersmile
rica ederim canim..seni göremeyince yazdim..sana devrediyorumm olumunekankayizsmile
canim ekime birakmayin derim..
kötüsünü düsünmemek gerek ama benim arkadasim yapariz yapariz dedi..7 aylikken dogum yapti..apar topar alindi herseyi ve kendisi secemedi hicbirini..
dünya hali,Allahim tam gününde gelmelerini nasip etsin ama her yönü düsünmek gerek bence yerimseniben
ersasu benide listeye eklermisin yaş 27 sat 18 mart hamile kaldığım kilo 65 t.d t:23 aralık eklersen sevinirim ben yapamadım
oda yapamicam canim..
evim suan müsait degil ve tasinmam cok gereksiz cünkü 2 seneye kalmadan sehir degistiricez is nedeniyle..
zaten bebis yanimizda yaticak ilk sene..
1 sepet besik,1 minik dolap ve normal besinigi koycam yatak odama..
en nasil yapicaksin?olumunekankayizsmile
tatlimm bilgilerini yaz buraya o zaman,ersasu arkadasimiz görünce listeye ekler seni yerimseniben
yada yaz sen simdi buraya ben yinede diger yere kopyalayayim bilgilerini yerimseniben
ben yazdım bilgilerimi ama umarım ersasu arkadaşımız görür.
ersasu benide listeye eklermisin yaş 27 sat 18 mart hamile kaldığım kilo 65 t.d t:23 aralık eklersen sevinirim ben yapamadım
İyi yaptın tatlım, saol:lepi:
Aman aman haklısın evet Eylül de halletmek gerek o zaman en geç, ay o zamanlar gelsin artık yaaaaaaadelikafadulden
iyi düsünelim iyi olsun canim ama en iyisi agustos-eylülde halletmek..
yani en azindan yatak,araba,belli basli ilk ihtiyaclarini..
sonra doguma kadar gördükce aliriz eksikleri :asigim:
Ekledim bile tatlım, zaten listeyi ben tutuyorum, başkası ekleme çıkarma yapamıyor.
Güncel bilgi olarak ne yazayım (ikili test, kalp atışı, üçlü test vs.), tahmini cinsiyet var mı?
Ben sadece beşik almayı düşünüyorum, seneye yeni evimize taşıncağız, biraz da orda idare ederim biraz büyüyünce de güzel bir takım alırım diyorumboshayallersmile
oda yapamicam canim..
evim suan müsait degil ve tasinmam cok gereksiz cünkü 2 seneye kalmadan sehir degistiricez is nedeniyle..
zaten bebis yanimizda yaticak ilk sene..
1 sepet besik,1 minik dolap ve normal besinigi koycam yatak odama..
en nasil yapicaksin?olumunekankayizsmile
teşekkür ederim ikili test yazabilirsin geçen hafta yaptırdık çok şükür tertemiz çıktı içimize doğan erkek ama oda ayın 9 unda belli olucak
Bu arada oh be topiğimiz kendine gelmiş :)))
Bizim de şehir değişikliği durumu var canım o yuzden eğer bi sene içinde taşınırsak eğer orada oda yapacağım ama şimdilik bi beşik bi minik dolap yeter diyorum..
Tamam onları da ekledim:lepi: Hayırlı bir evlat olsun inşallah:Saruboceq:
Akşam oldu hava serinledi ya biraz, akşama kadar mayışık mayışık yattım duş aldım ama kesmedi. Zaten normalden yüksekmiş hamilelerin vücut ısısı, bide havalar sıcak! Allah yardımcımız olsun:sinifsinif:
aminnnnnnnnnnnn :Saruboceq:Evet inşallah bize o günleri de göster Allah ım, sonra kucakladığımız sağlıkla büyüttüğümüz günleri de:Saruboceq:
Bizim de şehir değişikliği durumu var canım o yuzden eğer bi sene içinde taşınırsak eğer orada oda yapacağım ama şimdilik bi beşik bi minik dolap yeter diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?