ooyyyy kızlarrr tansiyonum çıktı yine sanırım
okulda 9 3 e geçtiler seminerler yüzünden
ne yiycek ne içecek var
60 kişi aynı odada oooff
eve yeni geldim öldüm wallaaa
hiç çekilmiyor yaaa
kızlar oldum karın ağrısından.üstünüze afiyet ben ishal oldum.havuç iyi gelirmiş diye yedim ama yemekte yiyemiyourm.napıcam benn.eve gidincede patates yiyecem inşallah gecer yarın benimde doktor kontrolum var.heyecan korku hepsi bir arada.....sizin başka onerileriniz varmı?aranızda bu durumu yaşan olddumu?sinemcim dışında(tekrar teşekküe sinemcim)
ben geldim şekerler.
aaaaaaaaaaaa ne garip ya
sizinkiler 9-3mü.
bizim okula 10da gelio millet
11:30 gibi gidiolarç.
ama bizdede 9o kişi
gerçi hepsi aynı yerde değil ama
30 kişi biararaya gelince arı vızıltısı gibi
boş boş sinir oluyorum.
benim bildiğim akdarıyla da sarı leblebi iyi geliyo.
pilav faaln da sanırım.
canimmm büyümüste abi olcak demek :asigim:selam kızlar, bi bakıp cee diyip kaçıcam, yemek yapıyom bi taraftan. Bebişlere eşya almaktan bahsetmişsiniz, benim hepsi vaaarrr! Oğlumun herşeyi odasının bi köşesinde saklanmış vaziyette duruyo. 2. yi düşündüğüm için hiçbişeyini vermemiştim. Sadece park yatak alıcam, benim oğlan içinde zıplaya zıplaya kendisininkini kırdı, kardeşine yeni bi tane alıcaz artık onda da zıplamaması için baya göz kulak olmak lazım. Bu arada oğlumu asla ultrason odasına sokamıyoduk, bu sefer bak kardeşinin elinde toybox varmış, sallıyomuş, gel bi bak diye diye soktuk odaya, dr. ölçüm yapıyo, yavrum da anne koybox (o öyle diyo) nerde diyo.
odalardan bahsedilmiş
alışveriş ensevdiğim konu.
ben bi bebk odası mobilyası almıcam
çünkü bu kadar heyecanla bekeldikten sonra onu ayrı odada yatırmaya kıyamam
aslında istiodum güzel bi bebk odası yapmayı.
ama evimizde bi oda müsait.
zaten biliyosunuz benim biçok eşyam ahzır.
odayı baoyatıcam süslicem
perdesini yaptırcam
halısını faaln alıcam
bi bebk dolabi almıştım onu koyucam
işte oyuncakalrı
küveti, dondisi falan derken bi sürü ıvır zıvır var
park yatak almıştım ben
onu d akoyarım doğunca yatağını kendi yatak odama alıcam
yani diğer eşyaları odasında olucak
büyüyünce biraz 2-3 yasşında
güzel bi oda yaparım.
diyorum
mesela ben titreşimli bi beşik gibi bişey almıştım
ismi dondi kraftındı sanırım.
biraz büyüyüncede yükseltip mama sandalyesi olaark kullanılıyo
tavsiye ederim
ben çok beğenerek almıştım.
Aynen, zaten taşınmasak bile bebek odası bana fuzuli geliyor ama zevk meselesi tabi kisempatiksalakcinni
en mantiklisi o canim..
zaten istersen altindan oda yap,bi süre bizim yanimizda yaticaklar..
tasininca bebek odasi degil cocuk odasi yapicam kismetse,besigini yine koyarim odasina
ben geldim şekerler.
Hoş geldin uyuyan güzel :))
aaaaaaaaaaaa ne garip ya
sizinkiler 9-3mü.
bizim okula 10da gelio millet
11:30 gibi gidiolarç.
ama bizdede 9o kişi
gerçi hepsi aynı yerde değil ama
30 kişi biararaya gelince arı vızıltısı gibi
boş boş sinir oluyorum.
benim bildiğim akdarıyla da sarı leblebi iyi geliyo.
pilav faaln da sanırım.
1 tatlı kaşığı kahvenin içine limon damlat ye.kızlar oldum karın ağrısından.üstünüze afiyet ben ishal oldum.havuç iyi gelirmiş diye yedim ama yemekte yiyemiyourm.napıcam benn.eve gidincede patates yiyecem inşallah gecer yarın benimde doktor kontrolum var.heyecan korku hepsi bir arada.....sizin başka onerileriniz varmı?aranızda bu durumu yaşan olddumu?sinemcim dışında(tekrar teşekküe sinemcim)
akıl akılda üstün diye boşa demiyorlar.bunu yeni duydum.çok ta severim.aklımda bulunsun.çok ta sağlıklı.Bulabilirsen kızılcık marmelatı ye, hemen geçirir. Çok geçmiş olsun canım:ecrin_bebek:
sonuçların çok güzel.inşallah hep iyi şekilde sonuna ulaşırsın.slm kızlar... bugün doktora gittik... bebişimizi gördük ... doktor bayağı bi ölçümler yaptı ... bebişimiz 13 cm ... artık kıpırdandığında iyice hissediyorum elimi göbişime koymadan da :) baldır kemik ölçümü , kafa kemik ölçümleri falan hepsi normal değerlerde dedi.. çok şükür... 4 lü test için de kan verdim ... hayırlısı ile onun sonucunu da haftaya pazartesi alacağız... bunun dışında 18 - 22. haftalar arasında da detaylı ultrason yaptıracağız ... sakaryada olmadığından kocaeli araştırmaya yönlendirdi.. detaylı ultrasonda da iç organ kontrolü yapılıyormuş ... doğumda bi şokla karşılaşmayalım diye genel bi test olduğunu söyledi .. ve çatlak kremini anca verdi.. markası da sera imiş ...daha almadım ... bu markayı kullanan var mı aranızda .. bi arkadaşım "honey t..." gibi bişi kullanıyordu .. hangisini alsam karar veremedim daha..
bizde 9 - 12 arası gidiyoz.en iyi bizim ki heralde.bencede niye ole uzun tutuyolar panda,bızde 9 -1 yapıoz..
bu arada ya soylemesı ayıp bende ıshal olmusum,doktor kalsıyum hapı verdıyddı acaba ondan mı oldu ki?
Yani 3-4 yaşından sonra beğenmeyecek kullanamayacak bile..
O yuzden bazı yerlerde goruyorum liseye kadar kullanır fln çok saçma geliyor zamanı gelsin kendi zevkiyle bakarız belki de
arkadaşlar vücudunuzda çatlaklar oluştumu
bende zaten bir miktar vardı ama artmasın diye 11.haftadan bu yana krem kullanıyorum.senin karnın belli olmaya başladı mı peki?bende bişey yokta merak ediyom.
ya aslında bizimki de 9-12 ama
kimse öle gelmio
kalabalık olunca kimin geldiği gittiği belli değil.
10 gibi geli herkes.
11.30 gibi kaçılıyo.
amannnnnnnn o bile çekilmio sıcakta
yarında toplantı var offfffffffffffffffffffff
beynim patlıcak kesin
eve gelincede ne yapıcağımı şaşırıyorum
dış alıyorum
sıcak yine sıcak
yatıyorum
vakit geçmio
daralıorum
ben yazın evdeyim genelde
pek biyere gitmicez
nasıl vakit geçicek bilmem
kzılar burdasınız dimi yazında.
topiği boşlamak yok dimi
anladım bende de başladı çatlaklarkarnım belli hemde çok dışardan görenler bile anlıoo artık 12. haftadan sonra daha da çıktı 14.haftadayım şuanda.sen ne kremi kullanıosun ismi ne?
mustela kullanıyorum.ablam yolladı.bayağı iyiymiş.zaten bir ara bizim topikte de ismi geçmişti.karnın 12.haftada belli olduğuna göre sende zayıfsın.ben azıcık göbekliyim de ondan mıdır nedir.benim sadece genişleme var.oyyy kendim gibi tombiş birini bulamadım.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hayırrrrr 65 kiloyla hamile kaldım cnm bendede vardı göbiş.zayıf deildim çıkar seninki de yakında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?