ya aslında bizimki de 9-12 ama
kimse öle gelmio
kalabalık olunca kimin geldiği gittiği belli değil.
10 gibi geli herkes.
11.30 gibi kaçılıyo.
amannnnnnnn o bile çekilmio sıcakta
yarında toplantı var offfffffffffffffffffffff
beynim patlıcak kesin
eve gelincede ne yapıcağımı şaşırıyorum
dış alıyorum
sıcak yine sıcak
yatıyorum
vakit geçmio
daralıorum
ben yazın evdeyim genelde
pek biyere gitmicez
nasıl vakit geçicek bilmem
kzılar burdasınız dimi yazında.
topiği boşlamak yok dimi
Canım topiği boşlamak olur mu burdayız tabiki
Ben burdayım yani
Tatil olursa da en fazla 4-5 gün
Onda da bilgisayar bizimle geziyor zaten
Bugünden beri evi temizledim duş aldım 2 kez yemek yaptım ettim derken yok yine vakit geçmiyor gündüz uyuyamıyorum da..
cok sükür henüz yok canim..arkadaşlar vücudunuzda çatlaklar oluştumu
ya aslında bizimki de 9-12 ama
kimse öle gelmio
kalabalık olunca kimin geldiği gittiği belli değil.
10 gibi geli herkes.
11.30 gibi kaçılıyo.
amannnnnnnn o bile çekilmio sıcakta
yarında toplantı var offfffffffffffffffffffff
beynim patlıcak kesin
eve gelincede ne yapıcağımı şaşırıyorum
dış alıyorum
sıcak yine sıcak
yatıyorum
vakit geçmio
daralıorum
ben yazın evdeyim genelde
pek biyere gitmicez
nasıl vakit geçicek bilmem
kzılar burdasınız dimi yazında.
topiği boşlamak yok dimi
Bende gidersem en fazla ağustos başında ramazana kadar olan sürede gidebilirim, kociş ancak o zaman izin alırboshayallersmile
cok sükür henüz yok canim..
simdilik sadece yaglaniyorum,yakinda kremlere baslicam..
denizimm havalari degiselimmi?
suan inan bana kalin corap giydim,su pandif mi diyorlar kislik terliklere,ondan var..ama ayaklarim buz gibi...
üzerimdede kalin hirka var,pencereler kapali... boshayallersmile
bu arada kismetse gelecek pazardan itibaren agustosa kadar ben yokum canimm,ama kacarim arada gelirim yne insallah
yaaaaaaaaa
herkes biyerlere gidecek demekki.
sakın bak ama boşlamak yok kızlar.
yoksa bu yaz geçmez bana.
ben çıkıyorum şekerler.
byyyyyyyyyyyyyy
yaaaaaaaaa
herkes biyerlere gidecek demekki.
sakın bak ama boşlamak yok kızlar.
yoksa bu yaz geçmez bana.
ben çıkıyorum şekerler.
byyyyyyyyyyyyyy
Sinir oluyorum şu izin alamamalara ya :S Farkındayım onun elinde değil ama :S
Oooy canım sen çok boşlayacaksın ama buraları da bizi dee :gitme:
Benimle de değiş lüüütfen havalarıı ohaoldumsmile
O zamana kadar müdürü yok, bizimki de ancak o zaman alacak. Zaten bu işe yeni başladı 6 ay dolmadan izin vermiyorlar 6 ayda ağustosta dolacakmışboshayallersmile
cok sükür henüz yok canim..
simdilik sadece yaglaniyorum,yakinda kremlere baslicam..
denizimm havalari degiselimmi?
suan inan bana kalin corap giydim,su pandif mi diyorlar kislik terliklere,ondan var..ama ayaklarim buz gibi...
üzerimdede kalin hirka var,pencereler kapali... boshayallersmile
bu arada kismetse gelecek pazardan itibaren agustosa kadar ben yokum canimm,ama kacarim arada gelirim yne insallah
Sinir oluyorum şu izin alamamalara ya :S Farkındayım onun elinde değil ama :S
Oooy canım sen çok boşlayacaksın ama buraları da bizi dee :gitme:
Benimle de değiş lüüütfen havalarıı ohaoldumsmile
evett,ama unutmayin beniii :a015:
annemlerde oldugum sürece girmeye calisirim,esimde götürecek kendi bilgisayarini..
kacar gelirim insallah arada.. boshayallersmile
ah ahhh degisilecek bisey olsa vallahi gönderirdim..
biktik bizde,bir gün sicak 10 gün buz gibiklava:
bende temmuzun 2 de Allah nasıp ederse ANKARADAYIMMMMM!.......:Saruboceq: bi de görümcem evlenecek amasya yolcusu olucam...
bende temmuzun 2 de Allah nasıp ederse ANKARADAYIMMMMM!.......:Saruboceq: bi de görümcem evlenecek amasya yolcusu olucam...
Ankarada gezmekten yorulmus bi hamile görürsen el salla,muhtemelen o ben olacagim kaydirigubbakcemile3bende temmuzun 2 de Allah nasıp ederse ANKARADAYIMMMMM!.......:Saruboceq: bi de görümcem evlenecek amasya yolcusu olucam...
Cucum hiç unutulurmusun tatlım benim, gel memlekete de güzelce dinlen! Kemiklerin ısınsınkaydirigubbakcemile3
Ohh maşallah ne güzel, ailenin yanına mı gideceksin?
evett,ama unutmayin beniii :a015:
annemlerde oldugum sürece girmeye calisirim,esimde götürecek kendi bilgisayarini..
kacar gelirim insallah arada.. boshayallersmile
ah ahhh degisilecek bisey olsa vallahi gönderirdim..
biktik bizde,bir gün sicak 10 gün buz gibiklava:
kızlar ilginiz için teşekkür ederim... şu 4 lü testi de atlattık mı süper olacak inş. bu arada erkek olduğu da kesinleşti ... bi geçmişe bakayım dedim abartmıyorum en az 2 saattir okuyorum ; sonra vazgeçtim benneyaptımki şimdi de çoğunuz gitmişsinizdir tabi... bebek odalarından bahsedilmiş... ben de yatak odama sadece karyola düşünüyorum ... hani şu 170 cm olanlardan ... komidini aşağı indirince büyüyenlerden ... sonra da bebek odası almadan çocuk odası düşünüyorum ... zaten evimiz çok büyük değil... oyüzden bebeğin karyolasını oturma odasına koyunca ( köşe kanepe var ) oda ile kombine olacak şekilde düzenleyeceğim... dolaplar da zaten oturma odasında aşağıdaki resimdeki gibi bişi yaptırmıştık onu kullanmaya devam edeceğim ... her kapağına bebişin bi kıyafetinin olduğu resim...o kapakta bebişin hırkalı resmi varsa o kapaktaki gözde sadece hırkalar olacak gibi düzenleyeceğim...
Selamlar kızlar
Doktordan geldik.Her şey yolunda şükür 7 cm sanki bana az gibi geldi ama doktor normal dedi.Elleri kolları bütün organları yerli yerindeydi böcüğümün.Geçen gittiğim de çok hareketliydi bu sefer doktor göbeğime vura vura oynattı : ) miskinlik yapıyordu.Ense kalınlığı da normal çıktı kan tahlilimin sonucunu pazartesi alıcağım inşaallah o da iyi çıkar.
Cinsiyetini öğrenemedim ama bana erkek gibi geldi.Sanki bir pipi gördüm : )p anda doktora '' evet erkek gördüüm'' dedim '' nasıl anladın ben bir şey görmedim'' dedi ,güldü : ) muhakkak bir tahmini vardır ama söylemedi haftaya öğrenirim belki : )
Kısmet... . )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?