evet canim,cinsiyet ögrenemeyen aralik anneleri topigide acariz yakinda bu gidislee boshayallersmile
hehehee bende de aynı bu resimden var konsola koydum gelip gidip seviyorum keratayı:lepi:
ayyy yerim ben onu..
benim 12.haftadaki usg resimle ayni..
ayni yatis,ayni poz kaydirigubbakcemile3
yok fistikk en iyi bebisin alt tarafindan bakilinca görünüyormus,simdi ordaki cikinti muhtemelen kordonudur bebisinin
Bayılıyorum bu doktordan gelenlerin yazılarını okumaya:lepi: Maşallah bebişine annesikaydirigubbakcemile5
Gözünaydın canım.
Seninle aynı gün gitmişiz benimki miskinlik yapıyordu kaydirigubbakcemile3 senin bebiş dikey yatıyor benimki yatay.Kızlar yatay olunca erkek mi oluyordu?
tatlimm gözün aydinnn.
yegenim büyüyorda sana oyunlar mi yapiyor :1rolleyes:
massallah ona
evet hic stres yapma,kan testide iyi cikacak insallah :Saruboceq:
ay aysecim biz sanirim senle cinsiyetleri en son ögrenenler olucaz demi boshayallersmile
vallahi canim benim avatar bi onceki ultrasondan bu seferkiler fazla guzel degil, cunki velet hic durmuyo ense bile zor olculdu...
benim hep kiz diye geciyo icimden ya kismet saglikli olsunda
amaninn,sevindirik oldugumuzla kaliriz valla kaydirigubbakcemile3Bi de ultrason diye sürekli aynı videoları izletiyorlarmış mesela kaydirigubbakcemile3
Ayyy insan çatlar yahu : ) canım sen ne zaman gidiceksin doktora artık öğrenirsin diğer randevunda.
Dimi ya bende durup durup bakıyorum.Bakıyorum doyamıyorum.Yirim yirim yer : )
kaydirigubbakcemile3 herhalde kordondu ama pipi gibiydi yani : )
Demekki bunların 12. haftada ki modları bu yatay yatış :roflol: ya da kız doğruyoruz anacığım.
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Sen ne mühendisisin? Ben makine mühendisiyim ama çalışmıyorum şu anda.
inşallah denizim inşallah.allah kimseye yaşatmasın bu korkularla yaşamak çok zor oluyor ama umutsuzda yaşanmıyor.allahım bizleri bu korkularla terbiye etmesin.kızlar ben biraz çıkıyorum
siz de minik bebişler de öpüldü
emine bak kızıcam sana.
takma be güzelim
herşey yolunda merak etme
büyüyo annesi
daha ne kadarcıkki
en fazla 7-8 cmdir
eeee sen kiloluyum biraz diyosun
o yeterli eyri buldu şimdilik demekki.
görücem ben seni 45 cm olunca
içerden kocaamn tekmeler atınca.
o günlerde gelicek inşallah.
Ehe bizde zor uyandırdık : )) sonradan açıldı hareket edişini gördük.Gerçekten müthiş bir duygu.Allah isteyen herkese yaşatsın.
Benimde kız geçiyor ama erkeğe benzettim ben : )
canım ben Endüstri Mühendisiyim. kalite kontrol mühendisliği yapıyorum otomotivde ... ama vardiyalı :çok üzgünüm: o yüzden evlenince biraz zor oldu ... ama bırakmakta istemiyorum ... çok rahatım .... karşı vardiyamdaki bayan da hamile olunca izne çıkacak haftaya ... ben de 4 aylık iznime kadar hep gündüz vardiyasında çalışacağım ... 5 yıldır bi hafta gece , bi hafta gündüz çalışıyorum ... artık gecelere sooonnn ... veee eşimi de göremiyordum bu haftalar ... o yüzden çok mutluyuz .. Allah mutluluğumuzu bozmasın hepimizin de (amin)
Bende inşaat sektöründeydim, 5 sene eşimle yurt dışında çalıştım. Tam memlekete geldik, iş buldum ama hamile olduğumu öğrenince arayıp çalışamayacağımı söyledim. Artık bebekten sonra bakacağım inşallah:lepi:
kızlar ... bu arada cumartesi günü 4. ayımızı tamamlamamızla birlikte benim bulantılar çok çoookkk azaldı ... ve istifralara bitti... artık düzenli yemek moduna geçecem inş... gündür süt içiyorum ... cevize de başlıyorum .. unutmayın günde tane ceviz... ben biraz geç kaldım amaa anca .... en güzeli de su içebiliyorummmmmm alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis bu hafta da inş. gece vardiyalarıma elvedaaaa alkisalkisalkisalkisalkisalkis
hakkaten su içebiliyo musun??? çok özendim şimdi ama böyle yazanları okudukça bana da umut oluyo. ben de içebilirim bigün veya bulantılarım geçebilir diyorum. çok sağol...
bu arada evli ve hatta çocuklu bi mühendis olmanın zorluğunu çok iyi bilirim. evliyken iyi kötü idare ediyosun da çocuk doğduktan sonra olmuyo. ben tam müdürlüğe yükselmek üzereydim ki hamile olduğumu öğrenince patronun teklifini geri çevirdim. doğumdan sonra da baktım olmayacak işi bıraktım. hiç pişman olmadım ama herşey çocuklarımız için. oğluma 2,5 yaşına kadar kendim bakabildiğim için çok şanslıydım. sonra da onun için tüm kariyer planlarımdan vazgeçip çalışma saatleri daha rahat diye memurluğu seçtim. umarım sen de daha rahat çalışma şartlarına kavuşursun doğumdan sonra....
kizlar nasilsiniz bakalim ins hersey yolundadir bizde elhamdulillah hersey yolunda benim bebegimin ultrason olcumunde ensesi kalin cikmisti 4mm bizde amniosentez yaptirdik ve sonucumuz geldi cok sukur bebegim iyiymis bir sorun yokmuscok sukur vede kizmis teyzeleri allahim herkezin gonlunegore versin onlari kucagimizada almamizi bize nasip etsin aminnnnn
kizlar nasilsiniz bakalim ins hersey yolundadir bizde elhamdulillah hersey yolunda benim bebegimin ultrason olcumunde ensesi kalin cikmisti 4mm bizde amniosentez yaptirdik ve sonucumuz geldi cok sukur bebegim iyiymis bir sorun yokmuscok sukur vede kizmis teyzeleri allahim herkezin gonlunegore versin onlari kucagimizada almamizi bize nasip etsin aminnnnn
tatlimm gözün aydinnn.
yegenim büyüyorda sana oyunlar mi yapiyor :1rolleyes:
massallah ona
evet hic stres yapma,kan testide iyi cikacak insallah :Saruboceq:
ay aysecim biz sanirim senle cinsiyetleri en son ögrenenler olucaz demi boshayallersmile
doktora gidip iyi haberlerle gelen arkadaşlara gözümüz aydın diyorum..darısı başımıza..
hepinize iyi geceler kızlar..çok sıcak..benim burnum kanadı akşam..
slm, hadi gozun aydin canim insallah bundan sonrada hersey yolunda devam eder...
bizimde bugun olculdu 1.5 cikti, normalmis simdi kan sonuclarini bekliyoruz
ohhh gözün aydın çoook sevindim..biliyordum zaten bişey çıkmayacağını emindim..Rabbim evlatlarımızın üzüntüleri ile sınamasın bizi sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah..şimdi tadını çıkar hamileliğinin..kizlar nasilsiniz bakalim ins hersey yolundadir bizde elhamdulillah hersey yolunda benim bebegimin ultrason olcumunde ensesi kalin cikmisti 4mm bizde amniosentez yaptirdik ve sonucumuz geldi cok sukur bebegim iyiymis bir sorun yokmuscok sukur vede kizmis teyzeleri allahim herkezin gonlunegore versin onlari kucagimizada almamizi bize nasip etsin aminnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?