o "honey t.." dediğin "bella b" olabilir. çünkü bal özütüylemi ne yapıyorlar ve üzerinde bunu belirten isimler koymuşlar ürünlerine. arkadaşının aklında o kalmış olabilir. ben ayrıntılı ultrasona geçen hafta girmiştim. çok iyiydi. herşeyini ölçüyorlar. bu arada sende herbiyerini değişik açılardan görebiliyorsun. bayılmıştım ben. poposunun bir görüntüsü vardı çok tatlıydı, hala aklımdan çıkmıyor. opuyorumnanaktan herkesin mutlaka yaptırması gerekli. ikili üçlü dörtlü testleri önemsemiyorum ama ayrıntılı ultrason önemli gerçektenslm kızlar... bugün doktora gittik... bebişimizi gördük ... doktor bayağı bi ölçümler yaptı ... bebişimiz 13 cm ... artık kıpırdandığında iyice hissediyorum elimi göbişime koymadan da :) baldır kemik ölçümü , kafa kemik ölçümleri falan hepsi normal değerlerde dedi.. çok şükür... 4 lü test için de kan verdim ... hayırlısı ile onun sonucunu da haftaya pazartesi alacağız... bunun dışında 18 - 22. haftalar arasında da detaylı ultrason yaptıracağız ... sakaryada olmadığından kocaeli araştırmaya yönlendirdi.. detaylı ultrasonda da iç organ kontrolü yapılıyormuş ... doğumda bi şokla karşılaşmayalım diye genel bi test olduğunu söyledi .. ve çatlak kremini anca verdi.. markası da sera imiş ...daha almadım ... bu markayı kullanan var mı aranızda .. bi arkadaşım "honey t..." gibi bişi kullanıyordu .. hangisini alsam karar veremedim daha..
bunlar hep şimşir kafalı gene erkeğe benziyolar tatlım.O zaman benim ki kız : ) avatarımda resmini görüyorsanız erkeğe benziyor yav : )
acaba gerçekten tutan var mı yani yatay yatıp kız olan ?
bu testlerle canını çok sıkma tatlım. kesinliği zayıf bunların. amniosentezin bile kesinliği %80.en kesini kordiosentezdir o bile %100 değildir. canını sıkıpta zehir etme gebeliğini. güzel olacak inş.kizlar nasilsiniz bakalim ins hersey yolundadir bizde elhamdulillah hersey yolunda benim bebegimin ultrason olcumunde ensesi kalin cikmisti 4mm bizde amniosentez yaptirdik ve sonucumuz geldi cok sukur bebegim iyiymis bir sorun yokmuscok sukur vede kizmis teyzeleri allahim herkezin gonlunegore versin onlari kucagimizada almamizi bize nasip etsin aminnnnn
günaydın herkese,
hepimiz için güzel ve bulantısız bi gün olur umarım.
kaymaklım çok sevindim canım. Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inş. ne güzel iki kızın olacak. ablası onu süsler süsler dolaştırır artık. sana da ne güzel arkadaş olurlar...
Selam kızlar bende perşembe gidicem doktora inşallah gösterir.Gerçi banada pipili gelecek gibi :)) Tahminler hep o yönde hayırlısı bakalım :)))
doktora gidip iyi haberlerle gelen arkadaşlara gözümüz aydın diyorum..darısı başımıza..
hepinize iyi geceler kızlar..çok sıcak..benim burnum kanadı akşam..
kizlar nasilsiniz bakalim ins hersey yolundadir bizde elhamdulillah hersey yolunda benim bebegimin ultrason olcumunde ensesi kalin cikmisti 4mm bizde amniosentez yaptirdik ve sonucumuz geldi cok sukur bebegim iyiymis bir sorun yokmuscok sukur vede kizmis teyzeleri allahim herkezin gonlunegore versin onlari kucagimizada almamizi bize nasip etsin aminnnnn
slm, hadi gozun aydin canim insallah bundan sonrada hersey yolunda devam eder...
bizimde bugun olculdu 1.5 cikti, normalmis simdi kan sonuclarini bekliyoruz
günaydın kızlar...
kaymaklım hadi gözün aydın canım...rabbim sağlıkla prensesini kucağına almayı nasip etsin(amin).içindede bize(amin)
günaydınlar fıstıklar
tabi hapin,iz şimdi uyuyosunuz.
bakın ben erkenden geldim.
ya bana bişiler oldu
uyuyamıyorum ya
çok sinirliyim
dön bi o yana bi bu yana
deli oldum
sabahın köründe de kalktım ne varsa.
şimdi bişiler atıştırıyorum
okulda kurul toplantısı var
ona gidicez
offfffffffff beynim şişecek kesin.
Herkese günaydın kızlar ve bebişler... güzel sonuçlar hepimizi sevindiriyo allah kötüleriyle karşılaştırmasın inş. bende cuma günü kontrole gidicem bakalım çok özledim bebeğimi göresim geldi iyice belki cinsiyette belli olur bakalım kısmet...
bunlar hep şimşir kafalı gene erkeğe benziyolar tatlım.özellikle başlarda. eşimde tutturmuştu kesin erkek erkeğe benziyo diye. tabii usg resmini gören herkes de öyle. bende bi resmi var son şimdi ,çok net ama böyle yakından almış doktorum. burun okka gibi dudaklar kıvrık. onu gösteriyorum millete. kız değilse de baby face olacak diye takılıyorum kaydirigubbakcemile3
Aynen benim doktorumda bu haftalarda (11.haftadan bahsediyordu) hep erkeğe benzer demişti ve tahminde bile bulunmamıştı..
sezenim benimde 1 kez kanadi,daha dogrusu kanamis,sabah yastigimi görünce sok olmustum..doktora gidip iyi haberlerle gelen arkadaşlara gözümüz aydın diyorum..darısı başımıza..
hepinize iyi geceler kızlar..çok sıcak..benim burnum kanadı akşam..
cok sevindim canimm,ohhh tek tek iyi haberlerinizi aldikca icim rahatliyor :lepi:kizlar nasilsiniz bakalim ins hersey yolundadir bizde elhamdulillah hersey yolunda benim bebegimin ultrason olcumunde ensesi kalin cikmisti 4mm bizde amniosentez yaptirdik ve sonucumuz geldi cok sukur bebegim iyiymis bir sorun yokmuscok sukur vede kizmis teyzeleri allahim herkezin gonlunegore versin onlari kucagimizada almamizi bize nasip etsin aminnnnn
canimm iyi gelicek ben inaniyorum minigimizee :Saruboceq:slm, hadi gozun aydin canim insallah bundan sonrada hersey yolunda devam eder...
bizimde bugun olculdu 1.5 cikti, normalmis simdi kan sonuclarini bekliyoruz
ay inanmiyorum yaa,sende mi uyuyamiyorsun..günaydınlar fıstıklar
tabi hapin,iz şimdi uyuyosunuz.
bakın ben erkenden geldim.
ya bana bişiler oldu
uyuyamıyorum ya
çok sinirliyim
dön bi o yana bi bu yana
deli oldum
sabahın köründe de kalktım ne varsa.
şimdi bişiler atıştırıyorum
okulda kurul toplantısı var
ona gidicez
offfffffffff beynim şişecek kesin.
bu arad carnacım ve cucum bakın bende şimdi düşünmeye başaldım
acaba aynı resimlerimi dağıtıyolarkaydirigubbakcemile3:uhm::uhm:
çünkü en son gördüğümde benimki de aynen böleydi.
baklım bidaahki sefere nasıl olucakalr.
keyifci bunlar anacım,
yatış pozisyonu
sonunculuğu kaptırmam biliyosun
sanırım en sonlardayım ben
temmuz 15te gösterirse öğrenicez.
canım geçmiş olsun
neden acaba
sıcaklrdan olabilir
sıkma canını
eğer tekrarlarsa görüş doktorunla.
gözünaydın canım.
çok sevindim
inşallah sağlıkla gelicek annesi
bu arad prenses geliomuş
bu gidişle kızlar erkekleri yakalıyacak mı ne.
gerçi 2010 yılı erkek yılıymış.
bakıcaz artık
listedeki sayıya göre.
canım seninde gözün aydın
evet ense kalınlığı çok gayet normal.
ikili testinde gzüel çıkıcak merak etme.
Herkese günaydın kızlar ve bebişler... güzel sonuçlar hepimizi sevindiriyo allah kötüleriyle karşılaştırmasın inş. bende cuma günü kontrole gidicem bakalım çok özledim bebeğimi göresim geldi iyice belki cinsiyette belli olur bakalım kısmet...
alışverişten bahsedilmiş. haftasonu mothercare mağazasına uğradım bi. orada da çok şirin beşikler var. ben veledi sallamaya alıştırmak istemediğimde sallanan başiklerlen düşünmüyorum ama eşim özellikle sallananlara bakıyor. çok hoşlardı ama nefsime uyup onlardan alabilirim.
birde sizin gibi erken almayacağım sanırım bi çok şeyi. 30. haftalarda bi hastane çıkışını almayı düşünüyorum. az çok bu işin içinde olduğum için hayal kırıklığına uğrayan anne çok gördüm. korkuyorum açıkçası
ersasuuu canımm sen de mi cts gideceksin doktora..ben de...zaman geçmiyor inan o kadar heyecanlıyım ki anlatamam sana..
şimdi belli oluyodur seninki. bu defada emin olmak için söylemek istemezler
varda canım ben onun e.kafalı babasına nasıl laf dinletecem. arkamı dönsem sallar çocuğu pis. işin kolayına kaçar. almanyada tanıdıklarımız var. onlar bayaa cicili bicili giydiriyolar bebelerini. burdanmı almışlar dı acep :uhm: bilemedimdatlumm bende sallamaya alistirmak istemiyorum,ama özelliklerine iyi bak,cünkü besigi sabitlemek icin bi parcasi oluyor genelde..böylece hem sevdigini hemde sallanmayani almis olabilirsinnn...
bende cok korkuyorum,Allahim sag salim kucaklamayi nasip etsin ama beim bir daha Türkiyeye gitme sansim olmayacak gelecek yaza kadar..
ve burda öyle hastane cikisi,cicili bicili ürünler falan yok,mecbur alicamm gidince bi kac parca boshayallersmile
Yapma yaaa, umarım söyler sempatiksalakcinni Gerçi eskiden doğumda belli oluyormuş cinsiyetler, nasıl sabrediyorlarmışkaydirigubbakcemile3
ersasu cnm kalp atışlarını duyduk herşey yolundaydı cuma günü gidicem yine kontrole tatile çıkıcamda gitmedem bi göreyim bebişimi :)) ikili test yapılmadı bu gittiğimde ister belki doktorum..
az kaldi ama ikimizde azcik hasret gideririz olumunekankayizsmileslm cucu bende en son 1 Haziran da gördüm özledim fasulyemi :))
varda canım ben onun e.kafalı babasına nasıl laf dinletecem. arkamı dönsem sallar çocuğu pis. işin kolayına kaçar. almanyada tanıdıklarımız var. onlar bayaa cicili bicili giydiriyolar bebelerini. burdanmı almışlar dı acep :uhm: bilemedim
tabii doktoruna göre de değişiyor. bazılarıda söylemeye pek meraklıÇin'de bir arkadaşım var. şimdi o da gebe. orada bir çocuktan fazlası yasak ya bunlar istedikleri cinsiyet olmayınca da aldırıyolarmış çocuğu. bu nedenle oranın vatandaşlarına cinsiyet söylemek yasakmış. hala doğduğunda cinsiyetini öğrenen toplumlarda var yani. yazık
Peki kaç yaşındasın?
az kaldi ama ikimizde azcik hasret gideririz olumunekankayizsmile
var tabii tatlim ama benim demek istedigim Türkiyedeki süslemeler(kapi,bebek sekeri vs.)burda bulmak cooook zor,battaniyeler hep tek tip,tüllü süslü hastane cikisi diye bisey yok..burda bulamayacagim cicileri ordan alicam..
yoksa ufakligin tulumlari falan hazir,alip koymustum tedavideyken..
himm,esim sallar diyorsan bisey diyemem canim..benim kocis herseyi bana birakiyor sagolsun,her an her saniye arastirdiklarimi görüp okuyunca sanirim boy ölcüsemiyor sempatiksalakcinni
ne güzel. çocuk benim uzmanlık alanım olmasına rağmen pek bi karışır sağolsun. daha doğmadan tartışıyoruz. deli ediyor beniklava:
bu süsü püs olayında haklısın walla. bende seviyorum. böyle hastanelerde annenin odasını felan süslüyor ya hastane ona bile bayılıyorum. ben hastanede çalışmama rağmen kendi hastanemde doğum yapmayı düşünmüyorum o yüzden. çapa'yı beğenmiştim bu konuda kapıdan çocuğun cinsiyetine göre renkte tüllü süsler feln. çok hoşuma gitmişti. o yüzden orada doğum yapmayı düşünüyorum. hem oradaki hekimime de güvenim ayrı. süs önemli süs. kaç defa doğurucaz hem
:)) 31 yaşındayım ikince bebeğim olacak inş.. oğlum var 7 yaşında resmi görüyosundur yakışıklı oğluma güzel bi kız kardeş arıyoruz ama kısmet artık ... belkide futbol arkadaşı bi erkek olur :))
ne güzel. çocuk benim uzmanlık alanım olmasına rağmen pek bi karışır sağolsun. daha doğmadan tartışıyoruz. deli ediyor beniklava:
bu süsü püs olayında haklısın walla. bende seviyorum. böyle hastanelerde annenin odasını felan süslüyor ya hastane ona bile bayılıyorum. ben hastanede çalışmama rağmen kendi hastanemde doğum yapmayı düşünmüyorum o yüzden. çapa'yı beğenmiştim bu konuda kapıdan çocuğun cinsiyetine göre renkte tüllü süsler feln. çok hoşuma gitmişti. o yüzden orada doğum yapmayı düşünüyorum. hem oradaki hekimime de güvenim ayrı. süs önemli süs. kaç defa doğurucaz hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?