Merhaba kızlar nasılsınız ???
çok yakışıklı maşallah.. kız da olsa futbol oynarlar canım. ben koca sülalenin tek kız torunuydum. oynuyodum walla. kızlar güzel kalecilik yapar süprizzzzz:)) 31 yaşındayım ikince bebeğim olacak inş.. oğlum var 7 yaşında resmi görüyosundur yakışıklı oğluma güzel bi kız kardeş arıyoruz ama kısmet artık ... belkide futbol arkadaşı bi erkek olur :))
aa yok ben sansliyim..sadece teknik konulari esime birakiyorum yerimseniben
evet burdada yapiliyor ama süslü kagitlarla falan gördüm hep..öyle tüllerle falan degildi..
o yüzden cinsiyet konusunda bu kadar aceleciyim..ona göre pembe yada mavi süsler alicam simdiden,bebek sekerlerini yaptiricam..
görümcem ve bir arkadasim zaten dogumdan hemen sonra odami ve beni süslemekle görevliler simdiden kaydirigubbakcemile3
kokos kokos olsun istiyorum hersey bayanssulusmile
Allah insallah dogumlarimizida kolay kilar :Saruboceq:
günaydin canimmm,hosgeldinnnn opuyorumnanaktan
bende beyaz istiyorum. böyle melek gibi olsun. aralarda pembeler felan küçük küçük.
bu doğum mevzusundada geçen haftaki ayrıntılı usg bana çok cesaret verdi yaw. boshayallersmile yani çok korkardım ya. o popoyu ısırmak için sabırsızlandığımdan delikafadulden tüm acılara hazırlırlıyorum kendimi ve daha cesurum şimdi. son anda caymam inş. guclubacismile
günaydın cnmm oğluşun oluyo demek hayırlısı inşallah...
çok yakışıklı maşallah.. kız da olsa futbol oynarlar canım. ben koca sülalenin tek kız torunuydum. oynuyodum walla. kızlar güzel kalecilik yapar süprizzzzz
bende beyaz istiyorum. böyle melek gibi olsun. aralarda pembeler felan küçük küçük.
bu doğum mevzusundada geçen haftaki ayrıntılı usg bana çok cesaret verdi yaw. boshayallersmile yani çok korkardım ya. o popoyu ısırmak için sabırsızlandığımdan delikafadulden tüm acılara hazırlırlıyorum kendimi ve daha cesurum şimdi. son anda caymam inş. guclubacismile
sağolasın. görünmüyordun ne zamandır. afiyettesindir inş olumunekankayizsmile
tooba cım inşallah herşey yolunda giderde normal doğum yaparsın ... bebeğim tv yi izliyorum ben bi program var doğum üstüne normal diyolar hep sonra başlayınca doğum epudirallllllllll diye bağırıyolar :))yurtdışında bide moda herhalde evde doğum yapıyolar ya allahım bizim ödümüz kopar evde ..:))
ayy melek bebis tam melek gibi olcak desenee opuyorumnanaktan
amaan sende dogum bizden korksunnn,hic korkmuyorum ama endise duydugum tek bi sey var..epizyotomi...öyle tirsiyorum ki düsün artik dualarimda Allahim dikissiz,normal,kolay bi dogum nasip et diyorum :kedi:
Hoşbuldum canım opuyorumnanaktan
Süslerden bahsediyorsunuz sanırsam kaydirigubbakcemile3
Bende herşeyim süslü püslü olsun istiyorum önceden istemezdim ama artık istiyorum :lepi:Hastanede de süslüyorlar odaları özelde doğum yapıcam inş ... Hayırlısı ile o zamanlara gelebilsek olumunekankayizsmile
Ve bebeğimin odasını yapmak için sabırsızlanıyorum ya erken olmasa şimdiden başlayacağım sositososito
ayy melek bebis tam melek gibi olcak desenee opuyorumnanaktan
amaan sende dogum bizden korksunnn,hic korkmuyorum ama endise duydugum tek bi sey var..epizyotomi...öyle tirsiyorum ki düsün artik dualarimda Allahim dikissiz,normal,kolay bi dogum nasip et diyorum :kedi:
ayy hepimizi kokosuz desene fistigim bayanssulusmile
makyaj cantam dogum cantalarindan daha agir olacakmis,esim diyor kaydirigubbakcemile3
amaann napalim hasta degiliz,hamileyiz..ameliyata degil doguma gidiyoruz demi ama :dilcikar:
özelde saa birakmazlar,kendileri süslerler demi?bende mi türkiyede dogursam ki boshayallersmile
agustosta baslicam bende yavas yavas hazirliklara..eylül sonu gibide kismetse esyalarini yikayip ütüleyecegim,hazir olsun hersey..hevesleniyoruz yani daha dogal bisey yokki
Ama epizyotomi yapmazlarsa kendisi yırtılabiliyormuş, ben herkese yapılıyor sanıyordumbilmiyorumkismile
Ama epizyotomi yapmazlarsa kendisi yırtılabiliyormuş, ben herkese yapılıyor sanıyordumbilmiyorumkismile
evett kaydirigubbakcemile3Aynen kaydirigubbakcemile3
Ee olsun canım her yerde süs lazım ..
Evet hastanede kendileri süslüyorlar odaları mavi mavi olcak odam bayanssulusmile
Ben de ne zaman odasını yapsam karar veremiyorum kocam da hangi renge boyayacağım diye düşünüp duruyor odayı kaydirigubbakcemile3
konu kitap olunca sohbetin ortasina daldim kusura bakma fistik kaydirigubbakcemile3canım ben bu sene son senem diye pek kitap okuyamadım o yüzden geriden geliyorum şimdi elimde piraye var,yüreğim seni çok sevdi ve işaret var,ilk 2si benim onları bitirince işareti kuzenimden alcam oda alacakaranlık serisi gibi bir seriymiş onuda çok severek okumuştum,bide haftasonu bir genç kızın uyuşturucu günlüğünü okudum o biraz genç işiydi 15-17 yaş dönemine hitap eden bişeydi,bende sinema delisiyim cnm ya sorma gidemediysem bile sölemesi ayıp indiriyorum yani :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?