evet canım normal istiyorum ama kısmet tabii. epidural düşünüyordum ama geçen dönem derste bi kadın doğum prof'u hocam bi anısından bahsetmişti. ondan beri tereddütteyim. yalnız 3,5 kilonun üzerinde olursa ve sezeryan derlerse de ısrarcı olmam sezeryan olurum heralde. kıyamam çucuğuma, riske atamam doğrusu.eşimde girecek doğuma inş. onunda desteği olur inş.tooba cım inşallah herşey yolunda giderde normal doğum yaparsın ... bebeğim tv yi izliyorum ben bi program var doğum üstüne normal diyolar hep sonra başlayınca doğum epudirallllllllll diye bağırıyolar :))yurtdışında bide moda herhalde evde doğum yapıyolar ya allahım bizim ödümüz kopar evde ..:))
yaw o popo ısırılmaz mı hala gözümün önünden gitmiyor.delikafadulden hep annelere gülerdim bu tarz hareketlerini görünce. saçma gelirdi. yapıyosun walla. evlada duyulan aşk bi başkaymış. şimdiden böyleyim. veled doğunca kendimi kontrol etmem lazımOh ohh böyle cesaretli olalım hep inş guclubacismile
Poposunu ısırcan he
Evet oğlum olacak hayırlısı ile inşallah canım
onu hissetmiyosun ki canım. yani hissetmiyomuşsun. en can yakıcı anı bebek çıkarken bile değil doğum kanalında ilerkenki dönemi pelvis açılıyo ya.ayy melek bebis tam melek gibi olcak desenee opuyorumnanaktan
amaan sende dogum bizden korksunnn,hic korkmuyorum ama endise duydugum tek bi sey var..epizyotomi...öyle tirsiyorum ki düsün artik dualarimda Allahim dikissiz,normal,kolay bi dogum nasip et diyorum :kedi:
evet canım normal istiyorum ama kısmet tabii. epidural düşünüyordum ama geçen dönem derste bi kadın doğum prof'u hocam bi anısından bahsetmişti. ondan beri tereddütteyim. yalnız 3,5 kilonun üzerinde olursa ve sezeryan derlerse de ısrarcı olmam sezeryan olurum heralde. kıyamam çucuğuma, riske atamam doğrusu.eşimde girecek doğuma inş. onunda desteği olur inş.
tabii bunun 3. trimestri var. inş. komplikasyonsuz geçsinde bi. evde de yok yaw. yeni trend o evde bide suda doğuruyolar.
yaw o popo ısırılmaz mı hala gözümün önünden gitmiyor.delikafadulden hep annelere gülerdim bu tarz hareketlerini görünce. saçma gelirdi. yapıyosun walla. evlada duyulan aşk bi başkaymış. şimdiden böyleyim. veled doğunca kendimi kontrol etmem lazım
onu hissetmiyosun ki canım. yani hissetmiyomuşsun. en can yakıcı anı bebek çıkarken bile değil doğum kanalında ilerkenki dönemi pelvis açılıyo ya.
orada dikişsiz yapıyolarmı bilmiyorum ama buralarda çok nadir. doktorlar onunla uğraşmak istemiyolar pek. dikişsiz biraz daha vakit alıyor çünkü. onlara kalsa hep sezeryan yapacaklar. Allah'tan sağlık bakanlığı el koydu olaya
evet o risk var tabii,dogum basladiginda doktorun zaten bakiyor ne kadar kesi atilacagina..bebegin cikip cikamayacagini anliyorlar..
ama benim annem ve gecen yil aralikta dogum yapan arkadasimda 1 tane bile kesi yok..ohaoldumsmile
ilk 4 aylik dönemim annemle ayni gidiyor..insallah sonuda ona ceker :Saruboceq:
ben ilk doğumumu mecburiyetten erken doğdu benim oğlum 7 aylıkepudiral sezeryan yaptım... şimdi tabi buda sezeryan olacak normal doğum yapamadım yani ( epudiral sezaryanda uyumadığım için herşeyi hissettim çok güzel bi duyguydu oğlumun çıkarılışını hissettim karnımdan sıcak dumanlar yukarı doğru çıkıyodu :)) sonra ağladı bana gösterdiler çok güzel bi duygu allahım herkese nasip etsin anneliği .....
Ebelere bağlı biraz ya benim eltimin açılması vardı kdaın o kadar çabuk doğum yaptı ki..
Kafası göründü çıktı çıkacak yine de kesmişler alsanaalsanasmile
Halamın kızının da kendisi yırtılmıştı ...
Ay hangisi daha iyi acaba kendiliğinden olması mı, ebelerin yapması mı akannehir
evet canım normal istiyorum ama kısmet tabii. epidural düşünüyordum ama geçen dönem derste bi kadın doğum prof'u hocam bi anısından bahsetmişti. ondan beri tereddütteyim. yalnız 3,5 kilonun üzerinde olursa ve sezeryan derlerse de ısrarcı olmam sezeryan olurum heralde. kıyamam çucuğuma, riske atamam doğrusu.eşimde girecek doğuma inş. onunda desteği olur inş.
tabii bunun 3. trimestri var. inş. komplikasyonsuz geçsinde bi. evde de yok yaw. yeni trend o evde bide suda doğuruyolar.
yaw o popo ısırılmaz mı hala gözümün önünden gitmiyor.delikafadulden hep annelere gülerdim bu tarz hareketlerini görünce. saçma gelirdi. yapıyosun walla. evlada duyulan aşk bi başkaymış. şimdiden böyleyim. veled doğunca kendimi kontrol etmem lazım
onu hissetmiyosun ki canım. yani hissetmiyomuşsun. en can yakıcı anı bebek çıkarken bile değil doğum kanalında ilerkenki dönemi pelvis açılıyo ya.
orada dikişsiz yapıyolarmı bilmiyorum ama buralarda çok nadir. doktorlar onunla uğraşmak istemiyolar pek. dikişsiz biraz daha vakit alıyor çünkü. onlara kalsa hep sezeryan yapacaklar. Allah'tan sağlık bakanlığı el koydu olaya
canım ben bu sene son senem diye pek kitap okuyamadım o yüzden geriden geliyorum şimdi elimde piraye var,yüreğim seni çok sevdi ve işaret var,ilk 2si benim onları bitirince işareti kuzenimden alcam oda alacakaranlık serisi gibi bir seriymiş onuda çok severek okumuştum,bide haftasonu bir genç kızın uyuşturucu günlüğünü okudum o biraz genç işiydi 15-17 yaş dönemine hitap eden bişeydi,bende sinema delisiyim cnm ya sorma gidemediysem bile sölemesi ayıp indiriyorum yani :))))
Kendisinin yırtılması bence kötü, ya hiç yırtılmasın yada kessinler. En azından düzgün bir kesik olur:bbo:
Ya benim eşim de doğuma girmek istiyor ama ben pek istemiyorum sanki...
Kız poposuna bile kıyamazsın valla... Bana da öyle diyorlar kendi bebeğin çok farklı olurmuş ki doğunca anlarmışsın...Bebek sevilmez mi dimi hele de kendi canından çıkan :asigim:
Bizde eşimle konuşuyorduk öylesine bebekten falan, ben giricem zaten doğuma dedi gitti odadan ben şok halinde arkasından baka kaldımdelikafadulden Konusu bile değildi yani!!
Ya girsinler ama yanımızda durup elimizi tutsunlar, karşıya geçmesinler:kedi:
Dimi karşıya geçerlerse bayılırlar zati sempatiksalakcinni
Ya bende eşime doğumda herşey oluyor boşver felan dedim sen acıdan beni mi düşüneceksin dedi :roflol:
çok canını yakmadan ısırırım ben onu.Ya benim eşim de doğuma girmek istiyor ama ben pek istemiyorum sanki...
Kız poposuna bile kıyamazsın valla... Bana da öyle diyorlar kendi bebeğin çok farklı olurmuş ki doğunca anlarmışsın...Bebek sevilmez mi dimi hele de kendi canından çıkan :asigim:
Mavi jeans in veliahtının karısı özel yatında diğer iki çocuğunun gözleri önünde suda doğurmuştu, bi ara gazetelere çıktı belki hatırlarsınız!!!
Kızlar günaydınnnn.Bugün yogunum.İnşallah öğleden sonra nefes alabilirim de geçmişi detaylı okuyabilirim.Hepinizi öpüyoruum:))Bu arada bebişimi yarın doktora gidiyorum:)
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Bence de bayılırlarkaydirigubbakcemile3 Ama elimi tutsun moral versin falan isterim güsel olabülüüüüü:asigim:
bir genç kızın uyuşturucu günlüğünü lisedeyken okumuştum bende. diğerlerini okumadım ama. klasikleri bitirmek istiyorum ama kısmet olmuyo ki. benimde elimde olasılıksız var. herkes bitirdi ben bu işti gebelikti bulantılardı bitiremedim kitabı. çok iyi bi kitap o da. ha birde chuck palahniuk'u seviyorum. hani şu fight club'ın yazarı. ama dili çok sert. gebelikte okunacak kitaplar yazmıyo yani. dayak yemiş gibi oluyosun okuyunca.
walla filmleri bende öyle yapıyorum şekerim. güzel bi pogram var elimde. onunla indiriyorum. arşivliyorum. dizileride öyle.
selam kızlar hemen konuya dalıyorum ... benım gıbı dusunen varmıdır bılmıyorum ama ben acıkcası esımın doguma gırmesını ıstemıyorum cunku esım kandan fılan huylanır gormek ıstemez o yuzden bebegımızle ılk karsılasmasının temız temız olmasını ıstıyorum onu gıyınmıs gorsun mısler gıbı. :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
aman yanlış yazışım,bebişimi görmeye az kaldı yarın doktora gidiyorum yazıcaktım.
Bayılmasınlar onları mı düşüncez kendimizi mi sempatiksalakcinni
Ya ne kadar da olsa anlarlar doğum nasılmış bende doğum videosu var izleyeceğim onunla baksın bakalım değişecek mi kararı kaydirigubbakcemile3
kizlar girsinlerrr,örtü kapatiyorlar,esler elinizden tutyor sadece..
girmesi annenin psikolojisini anlamasi icin iyiymis bile yerimseniben
dogumun zorlugunu ve o mucizeyi onlarda yasasinlar bosverin,verin ellerine birer kamera,ceksinler bebisin ilk anlarini
ya ben bide geçen sene kitap fuarından yunan mitolojisiyle ilgili bi yığın kitap almıştım,çok seviyorum o dönemki entrikaları onlarla devam ederim artık kitap serüvenime :))) olasalıksızı bende duydum cnm sen oku tavsiye dersen bende alabilirim ozaman,30 haziranda tutulma geliyor sinemalara ona gidicez ama diğer serisini indirip arşiv yaptım bende buda gelince indiririm :)) gerçi hamileyken günahmı acaba indirmek :))
selam kızlar hemen konuya dalıyorum ... benım gıbı dusunen varmıdır bılmıyorum ama ben acıkcası esımın doguma gırmesını ıstemıyorum cunku esım kandan fılan huylanır gormek ıstemez o yuzden bebegımızle ılk karsılasmasının temız temız olmasını ıstıyorum onu gıyınmıs gorsun mısler gıbı. :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
yok kamerayla çekecek kıvamda olmazlar heralde kaydirigubbakcemile3 ben daha çok biri daha girsin eşimi çeksin istiyorum. doğumdan sonra sakin kafayla doğumdaki hallerini seyretmeliyim. bi de elimizi felan tutacaklar co-pilotluk yapacaklar adamlar yaw işleri çok zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?