2010 Aralık Anneleri

sagol kuzummm Şeniz
ay evet bende sabah cikolata yiyip gittim ama hanimefendi daha yeni uyaniyordu,resmen ayaklarini direyip gerindi cimcime..eli kafasinin arkasinda,bi ara bize dönüp poz verdi kaydirigubbakcemile3
sen kac haftalikken ögrenmistin kiz oldugunu tatlim?
yani artik kesin demiii,sonradan degisirmi acaba CADIARZU
gerc i%90 dedi doktor ama %100 demek icin bir dahaki randevuda bakariz dedi..
16.haftadada olsak yinede yanilma payi birakiyorlar sanirim

ya canım bütün haftadır karnım elimde şööölee bi tık diye bi hareket hissetmek için biliyorum daha erken ama şu 1-2 hafta içinde başlıyormuş artık hissedilmeye ya bir ümit işte aranıyorum bende tıkk diye bişey,negüzel hissediyosun sen,bende öle hissetmek istiyorum yani böle bağırsak hareketlerinden değil bildiğimiz bebeğin tekme hareketi falan gibi olandan,bende şimdi tatlı yedim arancam yine tık diye bişey karnımın heryerini elliyorum valla :))))
canım bizi düşündüğün için ayrıca çok teşekkürler,allah bütün hamilelerin yanında olsun işimiz allaha kaldı çünkü

ne güzellll!! darısı başımıza inşallah. ben daha henüz hiçbişe hissedemdm. zaten cnsiyetini de öğrenemedm daha. off offf. boshayallersmile

ah canim yaa,gecer insallah...
doktoruna sordunmu?ilac falan verdi mi?

valla canim bulanti hapi verdi bide yagli yiyeceklerden ve gazli iceceklerden uzak dur dedi, zaten pekte yemiyodum yagli ve gazliyi...bide folik asitte yapiyo gerekirse birakacam doktorumda dedi cok zorlarsa birak diye ve reflu olabilir dedi, haftaya aile doktorumuza gidecem bakalim ne gibi tavsiyeleri olacak...
korkuyorum gec baslayip sonuna kadar gider diye

hee bu arada cinsiyete gelince burda bi komsumuzun gelinine hamilegin sonuna kadar kiz dediler ve erkek dogdu, hep kiz için hazirlik yapmislardi ve bu gecen sene oldu, bence doktorlar bu yuzden 100 demiyolar

anladim canim..sen sor ev doktoruna yinede..
anladigim kadariyla bünyen hassas degil mi canim..
surup varmis diyorlardi Türkiyedekiler,kesiyor falan diye duydum..bi arastir istersen canim..izin sezonu acilmisken orda yoksa Türkiyeden birisi illaki getirir..
insallah gecer bi an önce..

evet canim yaa,tek korkum o zaten..ama doktorumda gecen defa tahminde bile bulunmadi heveslenmeyim diye,sadece gelecek defa sansliysak görürüz demisti..sormadik bile,kendisi ugrasti bakti..
ay bilmiyorumm..haftaya Türkiyede yine gidicem baska bi profesöre..birde o baksin demi:)

Ah canım yaa maşallahh yavruna yerim ben onu maşallah maşallahhh
Ben 12. haftada öğrendim canım
Bi akrabamız senin karnın sivri doktor yanlış görmüş dedi
13. haftada tekrar gittim gösterdi etti kız tabiki %100 dedi..

ne güzellll!! darısı başımıza inşallah. ben daha henüz hiçbişe hissedemdm. zaten cnsiyetini de öğrenemedm daha. off offf. boshayallersmile

Hemde çooook güzel bi duygu sporstar aynur bu haftalarda dinleyin kendinizi genelde 2. gebelikte hissedilirmiş ama dikkatli olursanız anlayabilirsiniz çok hoş bi duygu..
Bişeler atıştırıp oturuyorum karnımın ucuna doğru nasııll bi sertlik hafif yayılıyorum karnımın şekli değişiyor binbir şekle giriyoruzkaydirigubbakcemile3

aslinda fazlada ilac kullanmakta istemiyorum bu yuzden evde bayat ekmek bulunduruyorum !!!! off insallah gecer aslinda birazda benim hatam hep derdim allahim yeterki cocugum olsun bulanti bas donmesi filan raziyim diyodum simdi sikayet etmemeliyimbilmiyorumkismile
bencede git turkiyede garanti olsun demi kaydirigubbakcemile5
ben ancak 28 temmuzda ogrenirim herhalde yani bi dahaki randevumuzda:sinifsinif:

ayse ne guzel hissetmeye baslamissin bende doktoruma sordum 2-3hafta sonra baslar dedi sabirsizlikla bekliyorum

senin prensesinede massallah canim
ay birde o vardir herkes bisey söyler...
bende deli gibi merak ediyor diye kayinvalidemi aradim,erkek istiyordu ya,iyi gözünüz aydin diyebildi sadece hatun
konusmasin millet bos boss,ayrica benim karnimda sivri gibi..
inanmiyorum ben o tahminlere artik..

valla tatlim gösterdi bizede doktor ama cikinti falan yoktu,resmen sey gibi duruyodu yani kaydirigubbakcemile3
bilmiyorum ki degismez sanirim yaa yok yok,kuruntulu olmaya basladim zaten ohaoldumsmile

bende sevmiyorum canim..magnezyumu ben istedim arada kasilmam var diye..ona bile günlük alma,kasilman olursa al dedi..sevmiyor bizim doktorlarda ilaci sanirim..
ah aysem bende derdim hep ama cok sükür olmadi,sadece dedigim gibi bazenn,oda mide asidi cikiyor,o yüzden..
sen 28 temmuza kadar dayanamazsin kuzummm,bi acil yolu görünüyor size sempatiksalakcinni

selam kızlar ...

cogunuz 3 lu testten bahsetmıssınız doktor bana 3 lu yapcaz fılan demedı. aranızda benım gıbı olan varmı? 2 lı test kotu cıkarsa amnıyosentez yapıcaz demıstı ama 3 luden hıc bahsetmedı sonra cok sukur sonuclar ııyı cıktı bu durumda yapılmasa da oluyormu?

sorma canim ya zaten dun gece ruyamda acile gidiyorum ve biseyiniz yok sizi kabul etmiyoruz diyolar, netcem bilmem sempatiksalakcinni
burda bide morfolojik usg diyolar detayli usg galiba onunda randevusunu aldim 24agustosta
tam olme esegim olme olduk

tatlimm istege bagli diye biliyorum orda..
banada gerek yok dedi direk..doktora kalsa 2liye bile gerek yoktu..
yani cok sükür sonuc iyiyse istememesi cok normal fistigim,takma kafana yerimseniben

banada soylemedi canım.zaten benim doktorum 3 luyu sorunlu olanlarda yapıyor.her doktor yapmıyor bu testi.2liden tek farkı bir hormon fazla olculması

hehe sempatiksalakcinni inanirim valla sempatiksalakcinni
ben bu ay sansliyim..haftaya gidicem,sonra birde temmuz sonu dönerken belki giderim yolculuk durumuma göre artik..gelince de ertesi gün randevumuz var yine..

detayli usg varmis evet ama acikcasi bugün kemik sayimindan tut a dan z ye herseyine bakildi mesela benim..sadece bebege degil banada idrar,kan,pap testi falan yapildi..
detaylida ekstradan neye bakiyorlar acaba bilgin var mi canim?

valla canim bende belcikadayim ve burda 2li yok direk 3lu yapiliyo, zaten eger sorun cikarsa amniyosentez yapiliyo, icin rahat olsun demekki gerek bebis saglikli

tatlimm istege bagli diye biliyorum orda..
banada gerek yok dedi direk..doktora kalsa 2liye bile gerek yoktu..
yani cok sükür sonuc iyiyse istememesi cok normal fistigim,takma kafana yerimseniben

banada soylemedi canım.zaten benim doktorum 3 luyu sorunlu olanlarda yapıyor.her doktor yapmıyor bu testi.2liden tek farkı bir hormon fazla olculması

saolun kızlar ıcım rahatladı teskkurler...

pazar gidiyosun donus ne zamana?

detayli 22.hafta civari yapiliyo ve bebege daha detayli bakiliyo cok onemli bi usg,
bebgin butun organlari kontrol ediliyo, olcumler yapiliyo, hareketlerine bakiliyo,
placentaya bakiliyo iste hani tam iyimi icindeki sivi olcuyu

bildiklerim bunlarolumunekankayizsmile

25 temmuzda canim dönüs kismetse..4 hafta iste..
orda kesin 1 kez giderim cünkü cok yolculuk yapilacak canim,birde sicak biliyorsun..

ah evettt organlarina bakilacak..ama bugün bizim midesini ve kalbini gösterdi..kemiklerini tek tek gösterdi,rahmin ölcümleri yapildi..demek dahada detay olcak,süperrr,aksama kadar izlesek bikmayiz demi :kedi:
yarim saat bebegin hareketleri dvdye cekiliyormus,sizdede var mi?

bol bol dinlen, fazla yorma kendini....

dvd hakkinda bilgim yok, doktorum yonlendirdi, dogum yapmayi dusundugum hastanede yapiyolar ama resim bile vermez dedi, baska bi hastaneye(tup yaptirdigim yere) yonlendirdi ve bi kac doktor ismi verdi dun randevumu aldim hemsire sadece 45euro oldugunu soyledi...
ama ozel yerler var orda resmen filmini cekiyolar 150euro civari, esim biraz hevesli belki yaptirirz, doktorumda sakincasi olmadigini hatira amacli yaptiran cok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…