2010 Aralık Anneleri

Kızlar dün sağlık ocağından bir hemşire eve beni kontrole gelmiş.Bulamayınca muhtarlığa haber bırakmış.Ben işyerindeydim, haberi alınca aradım sağlık ocağını.Devletin artık böyle bir sisteme geçtiğni lohusa ve hamileleri 1 kereye mahsus evde kontrol ettiklerini,kayıt aldıklarını ve eğitim verdiklerini söylediler.Valla çok hoşuma gitti.Bugün öğleden sonra izin alıp ben gideceğim.Sağlık sistemindeki kayıtları online gördükleri için özele de gitseniz (ben özele gitmiştim) sistemden görüyorlarmış.Size de geldiler mi? Bu arada İstanbul Maltepe'de oturuyorum

aaaaaa ne güzel yaaa bende istanbulda oturuyorum bakırköyde......
hoş bi uygulama olmuş değerlendirmek lazım...

Cnım çok geçmiş olsun, üzülme...Allah yardımcın olsun,hayır da şer de ondan...İnşallah en kısa zamanda tekrar yüzün güler.Dualarımız seninle, sakın unutma bunu.

bebişkom canım ya çok üzüldüm ama herşeyde bi hayır vardır canım nolur moralini bozma inş rabbim bi kaç ay sonra tekrar verecek bebiş sana canım benim yaa

canimm gözün aydin :lepi:
cok sevindim,degerlerin dahada katlanicak,bebisin büyüyüp gidicek insallah :Saruboceq:
evet canim gerinmek iyi degilmis diye duymustum bende burda..
kramplari olan arkadaslarda muz yesinler,ise yariyorr olumunekankayizsmile

Sagol canim eksik olma. Bu arada kabizlik icin kuru erik denediniz mi? Ben cok faydsini gordum. Bi de hemoroid olmak istemiyorsak bi doktor sitesinde okudum, her zorlanmadan sonra bir legene ilik su doldurup 10dk oturuyoruz, ardindan iyice kurulanip bepanten suruyoruz. Insallah hicbirimizde olmaz.

benim hiç midem bulanmıyor..hihoyyyt

Benim de ama sanirim bulantilar sonradan baslayabilir. Ayy bilmiyorum, hic bulanmayinca da cok kilo aliniyormus.

inşallah cnm ya hem anne için hem bebek için en iyisi normal doğum bunun için riskli dönemleri atlatınca bol bol yürüyüş ve bilinçli spor yapıcaz artık,ama yinede vücut elvermezse tabiki yapçak bişey yok napalım artık kısmet böleymiş.

kizlar siz hamile oldugunuzu herkese soyluyormusunuz?
annemler cok kucuk daha soyleme kimseye nazar deger diyolarfisfisfis

Anneme soyledim, bir de gorumcem cok istiyordu ona. Haftaya Rabbim nasip eder de kese ve kalp atisini gorursek kayinvalide, kayinpeder, babama soylerim. 2. ay bitince de akrabalara, coook samimi lise arkadasim var iki tane onlara, ama geri kalan herkes 3. aydan sonra ogrenmeli.

evet canım benim kontrolüm akşam işten izin alamıom die akşama randevu alıorum gerçi bugun son iş günüm allah izin verirse seninkine az kalmış akşamı nası etcem ben walla bilmiorum hemen hbr ver bize ben size belki hemen yazamam evde net yok ama annemlerde falan girdikçe size ayrıntılı hbr verrim çok özlicem sizleri ayrıca çokda merak etcem her fırsatta girmeye çalışcam beni unutmayın olurmuu :a015:

Ayy hadi ya, bizim gunlerimiz yakin diye seviniyordum, umarim sik sik gelirsin. Insallah kontrolun cooook guzel gecmistir.

selam hanimlar nasilsiniz?? Ben cok kötüyüm listeden silebilirsiniz beni:(:(
Bir haftadir hastahanede yatiyordum ve sonunda dün öglen kürtaj oldum bebisimi kaybettim...mafoldumben

:çok üzgünüm: Cok pek cok uzuldum. Allah sabir versin. Insallah tez zamanda gelir bebegin. Allah yardimcin olsun.

slm anne adaylarıopuyorumnanaktan
bugün doktora gittim kese göründü kalp atışı içinde haftaya gitcem inş :ecrin_bebek:
o zaman duyulurmuş şuan küçükmüş :emir_bebek: :emir_bebek: :nazar:

bebişkom çok ama çok üzüldüm.
ateş düştüğü yeri yakar biz ne desek boş.
ama beterin beteri var bunu düşün.
bak ben 8 aylık bebğimi kaybettim ama yine hamileyim.
Allahım bu yavrumu korusun.
sen de yine mutlu haber vericeksin bize burdan inşallah.

mrb kızlar nasılsınız
benim de canım sıkkın.
hasta oluyorum galiba
burun akıntım var
biraz boğazım acıyo
bebişime bişi olmaz dimi.
korkuyorummmm

ayyyyy inşllh ben de atlatırım
haydi kızlar ben dinleneyim biraz
gdip limonlu bişeyeler yapayım.
inşallah daha kötüolmam.
ya hereks gidiyo doktora .
daha bize çok var.
bende merak ediyorum bebişimi
pıt pıt atan bi kalp görmek istiyorum artık.

bebişkom cnm çok çok üzüldüm ya,allah sabrını verir inşallah,çok gençsin yine olucak bebeğin,sen korkma sakın,daha iyi hazırlanırsın hiç birşey olmaz busefer,moralini yüksek tutmaya çalış cnm,herşey insanlar için,kendine çokk dikkat et

Back
X