2010 Aralık Anneleri

cnm bebeğini düşürmüş ya,çok üzüldüm öğlen okumuştum hemen yazdım ama şimdi geçmişi okurken gördüm üzüldüm yine ama tabiki sağlıklı bi bebek yapıcak o yine,bunun kaderi böyleymiş

ayy canım cok üsüldümm ben yaaa...neden ki acaba ...ayyy Rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin...kader..

ayy canım cok üsüldümm ben yaaa...neden ki acaba ...ayyy Rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin...kader..

cnm dr u da sağlıklı gelişim göstermeyen bebeği vücut atmak ister demiş o yüzden sanırım,duygusal olarak çok kötü bir durum ama mantıken düşününce belki hayırlısı olmuştur allahın takdiri,zaten hepimizin şuan 12 hafta kritik dönemi,hepimiz dikkat edicez en ufacık bişeyde dr a gitmemiz gerekir valla hepimizin başına gelebilir allah göstermesin,inşallah allah herkesin bebeğini korusun bağışlasın,artık ilk 3ay dikkat edip dua etmekten başka yapcağımız bişey yok

kızlar ya bişey sorucam
ben sanırım üşüttüm.
boğazım kötü , burnum tıkandı , burun akıntım da var
biraz da bitkin hissediyoum
bol bol meyve yedim, sıcak suya limon sıkıp içtim, biraz kuşburnu, zencefil.
bitkilere çok düşmek de istemiyorum. zararı olabilir diye.
y daha ben kalp atışını da duymadım.
randevuma daha 10 günden fazla var.
bişey olmamıştır bebişime dimi.
nerden çıktı bu hastalık ya.
canım çok sıkıldı.
:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

kızlar ya bişey sorucam
ben sanırım üşüttüm.
boğazım kötü , burnum tıkandı , burun akıntım da var
biraz da bitkin hissediyoum
bol bol meyve yedim, sıcak suya limon sıkıp içtim, biraz kuşburnu, zencefil.
bitkilere çok düşmek de istemiyorum. zararı olabilir diye.
y daha ben kalp atışını da duymadım.
randevuma daha 10 günden fazla var.
bişey olmamıştır bebişime dimi.
nerden çıktı bu hastalık ya.
canım çok sıkıldı.
:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

canimm gecmis olsun,melegine bisey olmaz merak etme,icini rahat tut..
hamile olmayan bir insan bile ilaclada 1 haftada ilacsizda 1 haftada atlatabiliyor bunu..
yani senin suan ilac kullanamaman pek bisey farkettirmiyor hafif rahatlik disinda...
onuda dedigin gibi cok bitkilere düsmeden,bol c vitaminiyle(portakal suyu,limon suyu) atlatabilirsin..bol bol dinlenmeye bak..
korkma canim,ben öksürmekten bile korkuyordum,doktorum bisey olmaz kafanida bedeninide rahat birak demisti yerimseniben

günaydin kizlar..
bebis acikinca uyandim yoksa bu saatte en derin uykumda olurdum..
iyikide uyanmisim,GIZEMLI aklima geldi hemen,bakayim dedim ama ugramamis daha bilmiyorumkismile

teşekkür ederim canım. pek atlattım sayılmaz ama başetmeye çalıyorum. yarın 9. haftam doluyor. hormonlarımız 9. haftada pik yapıp sonra düşmeye başlıyormuş. umudum bundan sonra inşAllah.. boshayallersmile

ay canim ya,cok zordur tahmin ederim boshayallersmile
Allah yardimcin olsun..
bakalim bende 9.haftadan daha 2 gün alabildim,bu hafta gecince dahada rahatlarim insallah..
cünkü bende cok fena bulantilar yasadim 6.haftadan sonra ama sükür bikac gündür rahatim ve yeniden istahim acilmaya basladi...
demekki bu haftadan sonra dedigin gibi gecicek :1rolleyes:

Kızlar günaydın. Geçmişe şöyle bi baktım, bebişkoma çok üzüldüm. Düşük sonrası vücut kendini toplayınca hamile kalan çok arkadaşım var, inşallah 2. sinde sağlıkla kucağına alır bebişini.
Ben yazmıştım buraya, doktor değiştirdim ama yeni doktorum da fazla tecrübesizdi diye. 2'li test zamanı başka bi doktora gidiyim diyodum vazgeçtim, daha önce gidicem başka bi doktora. Doktor önemli, bu kadar kritik bi test döneminde doktorum tanıdığım güvendiğim biri olsun istiyorum. O yüzden salı gününe randevu aldım bi arkadaşımın tavsye ettiği bi doktordan. Bakalım inşallah iyidir.

Bu arada benim çok şükür hafif bulantılarım var, artmadı, oğlumda da bi hafta olup geçmişti ama feci kabızlık çekiyorum kızlar. Meyveyi çok severim, posalı ne bulsam yerim zaten, su da içiyorum ama süt içmekten mi bilmiyorum ama çok fenayım, hiç böyle olmamıştım daha önce. doktora söyledim bunu bişey demedi...

Kızlar günaydın. Geçmişe şöyle bi baktım, bebişkoma çok üzüldüm. Düşük sonrası vücut kendini toplayınca hamile kalan çok arkadaşım var, inşallah 2. sinde sağlıkla kucağına alır bebişini.
Ben yazmıştım buraya, doktor değiştirdim ama yeni doktorum da fazla tecrübesizdi diye. 2'li test zamanı başka bi doktora gidiyim diyodum vazgeçtim, daha önce gidicem başka bi doktora. Doktor önemli, bu kadar kritik bi test döneminde doktorum tanıdığım güvendiğim biri olsun istiyorum. O yüzden salı gününe randevu aldım bi arkadaşımın tavsye ettiği bi doktordan. Bakalım inşallah iyidir.

günaydin canimm hihoyyyt
cok iyi bir karar vermissin canim,doktor kesinlikle cok önemli...
basindan sonuna kadar seni bilen,iyi takip eden ve degerlendiren güvenilir bir doktor olmali..
insallah simdi gidecegin doktorun en iyisidir alaninda..
hadi bakalim sali günü bebiside göreceksin yanii süperrr :lepi:

Bu arada benim çok şükür hafif bulantılarım var, artmadı, oğlumda da bi hafta olup geçmişti ama feci kabızlık çekiyorum kızlar. Meyveyi çok severim, posalı ne bulsam yerim zaten, su da içiyorum ama süt içmekten mi bilmiyorum ama çok fenayım, hiç böyle olmamıştım daha önce. doktora söyledim bunu bişey demedi...

canimm bendede oldum olasi vardi,simdi iyice mahvetti..ama ben süte baglamadim cünkü günde zaten 2 bardak süt icen biriydim..alisik degilseniz ondan oluyor maalesef..birde progesteron hormonlarimiz yükseldigi icinde oluyormus..
burdan bi arkadas kuru erik demisti..dün markette bakindim ama bulamadim ben..denicem yani..
birde sabahlari uyaninca su ic,2-3 kayisi ye,yine su ic kahvaltiya kadar...öyle cözenler var bu sorunu..
insallah sendede hemen gecer

günaydin canimm hihoyyyt
cok iyi bir karar vermissin canim,doktor kesinlikle cok önemli...
basindan sonuna kadar seni bilen,iyi takip eden ve degerlendiren güvenilir bir doktor olmali..
insallah simdi gidecegin doktorun en iyisidir alaninda..
hadi bakalim sali günü bebiside göreceksin yanii süperrr :lepi:

Ay evet canım, bahaneyle bebişi de görücemkaydirigubbakcemile3

canimm bendede oldum olasi vardi,simdi iyice mahvetti..ama ben süte baglamadim cünkü günde zaten 2 bardak süt icen biriydim..alisik degilseniz ondan oluyor maalesef..birde progesteron hormonlarimiz yükseldigi icinde oluyormus..
burdan bi arkadas kuru erik demisti..dün markette bakindim ama bulamadim ben..denicem yani..
birde sabahlari uyaninca su ic,2-3 kayisi ye,yine su ic kahvaltiya kadar...öyle cözenler var bu sorunu..
insallah sendede hemen gecer

Canım kuru kayısı aldım, yiyorum ama hiiç faydası olmadı bi de o şişirdi hatta! kuru erik denemedim hiç, deneyim onu da..Ben de ilginçtir ama ekmeğe sürülen çikolata var ya kahvaltılık, işte o fayda ediyo sadece,her zaman değil ama... boshayallersmile

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bende inşallah aralık annesi olacağım.şimdiden hepinizi tebrik ederim.benim son sat 24 mart.5 mayıs'ta kese görmek için doktora gideceğim.hepinizin duasına ihtiyacım var çok heyecanlıyım.Rabbim bebişlerimizi korusun...

kızlar sizi merakta bıraktığım için çok üzgünüm..

herşey youlunda meleğimin kalbi güm güm..dün doktorun odasında çıkar çıkmaz hemen hasta kabule wireless şifresi sordum size haber vercetim ilk olarak kendi topiğime girdim am ne göreyim bi arkadaşım bebeğini kaybetmiş hemde kendime çok yakın hisettiğim bir arkadaş..yapamadım yazamadım o an bişey dağıldım ağladım ağladım.biz tüp bebekte çok zor sınavlardan sonra elde ediyoruz bebeklerimi elden gidince umutsuzluk norml gebeliklere göre iki kat oluyo çünkü tekrar zorlu süreç başlıo bu demek değil ki sizlerde aynısını hissetmiyosunuz...

durum bu yani yalovada eşimin ailesinin yanında olduğum için anca girebildim nete hepinizi sevgiyle kucaklıyorum

.................cucum saol bitanem en çokta seni merakta bırakmışım.....mucx yanağından.....

arkadaşlar günaydın annmden giriyorum dün doktor a gittim bebişimi gördüm kesesini haftayada pıt pıtlarıduymaya gitcem çok mtluyum allah herkese nasipeder inşallah geçmişi okuyamadım gizemli yi merak etmiştim onuda duydum çok sevindimmm çok mrak etmiştim dün hepinizi öpüyorum haftaya pıtpıtları duyunca yine yazarım öpüyorumm

gunaydin arkadaslar
gizemli bebeginin ve senin iyi olmana sevindim sabah sabaha.s.
pzt bende kontrole gidicem cok merak ediyorum keseyi gorebilecekmiyiz acaba diyeeyvahedigeldismile
simdi kahvalti yapalim gurul gurul sesleriyle uyandim bu sabah

günaydın arkadaşlar, ben dün çok kötü geçirdim.Acayip bir yorgnluk geçirdim.Elim kolum kalkmadı.Sürekli yattım.yemek bile yiyemedim.ınşallah bugün daha iyi geçiririm.

kızlar merabalar,bugün bebişim tam beş haftalık olduk,daha kese görmeye gitmedim,doktorum 10 mayısta bakıcak,ama sizce daha erken görme şansım olabilirmi?...
çatlıycam nerdeyse...

kızlar merabalar,bugün bebişim tam beş haftalık olduk,daha kese görmeye gitmedim,doktorum 10 mayısta bakıcak,ama sizce daha erken görme şansım olabilirmi?...
çatlıycam nerdeyse...
6. haftanın içinde karnından ultrasala bakıp görebilir.Yada 5. haftanda alttan bakarak görebilir canım..

Back
X