2010 Aralık Anneleri

Amannn benim mini mini hamişlerim nasılmış bakalımmmopuyorumnanaktan
kızlarr 2009 aralık annesiyim arada size bakıyorum.aynı telaşlar aynı heyecanlar..hamilelik zor olsa da güzel bir dönemdi tadını çıkarın.annelik çok daha güzel tabi.ne kadar yorulsam da herşeye değer.bir anne sözüne bir gülüşe...zaman okadar çabuk geçiyor ki,daha dün gibi hamileliğimi öğrendiğim.şimdi.9ayı geçti oğlum doğalı.size de öyle gelecek.inş.hepiniz hayırlı doğumlar yapıp kucaklarınıza alırsınız bebişlerinizi mis gibi koklarsınız:)kendinize dikkat edin.

aminnnnnnnnnnnn

canım o kadar ii anlıorm ki seni. gerçi benim başka çocuğum yok ama 8de işte olmama gerekio akşam 6,30 7 gibi çıkıorm. çok yoruluorm. 2yıldr çalışıorm ama sanki 20yıldr çalışıo gibiyim.patronlarmdan da nefret ediorm. ayrılmak için gün sayıyorm desem yeridir. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...

kızlar bende sizdenim sizde kendimi buluyorum ne guzel anlatmışsınız..aynı bende kasım başında cıksammı diyorum benim işler karışık malum.birazda evde olmakda fayda var sanırım.ama nolcak bilmiyourm

kızlar bende sizdenim sizde kendimi buluyorum ne guzel anlatmışsınız..aynı bende kasım başında cıksammı diyorum benim işler karışık malum.birazda evde olmakda fayda var sanırım.ama nolcak bilmiyourm

çık gitsin yaa.ben çıkamicam çoook mutsuzum hatta doğumdan sonra iyileşir iyileşmaz işbaşı.nasıl olcak bilmiyorum.soğukta bebeğimi hasta etmesem bari.

günaydın kızlar yine çok uyumuşum,
öldük açlıktan,bi bakayım size dedim
kızımı da hıçkırık tuttu opuyorumnanaktanzıplayıp duruyor,bu aralar sürekli hıçkırıo sizde de oluyor mu?

çık gitsin yaa.ben çıkamicam çoook mutsuzum hatta doğumdan sonra iyileşir iyileşmaz işbaşı.nasıl olcak bilmiyorum.soğukta bebeğimi hasta etmesem bari.

ver gazı yavrum ver gazı:))))canım benim işler karışık biraz ben boyle dusundukce zaten sonunda bi pruzu cıkmasa..tam kasımın 1 32.haftamda oluyorum.ondna önceki 3 gun 29 ekim tatili.bizim işeyeri kapanıyor biliyorsundur...karışık işler anlayacağın nolcak bilmiyourm bende saldım gitti valla.en sonunda cıkıcam zaten.canım benim senin kendi işyerin değğilmiydi...

Ben çıkınca ekonomik olarak zorlanicaz biliorm ama walla dayancak halim kalmadı. 3kuruşun peşinde helak ediolar beni.. işi de onların olsun. bu devirde en rahat iş memurluk. özelde eziliosn resmen

Ben çıkınca ekonomik olarak zorlanicaz biliorm ama walla dayancak halim kalmadı. 3kuruşun peşinde helak ediolar beni.. işi de onların olsun. bu devirde en rahat iş memurluk. özelde eziliosn resmen

aynen canım .bu sene kpss ye giricem sınavda kasım sonuna ertelenmiş.bende hiç çalışmadım zaten bir yandan iyi oldu ama bir yandan da kotu o zmana doğurmak üzere olucam..bişey değil sınavda doğurmasam.adısa sınav olucak .isimde bulamıyoruz zaten...hahahah.yavrum zaten sınavdan sınava benimle hep.bu senede oyle cok sınava girdim ki.eşimde gelmiş aksam gamze kızım benim diye seviyor..nerden aklına geliyor gamze dedi sonra da sıla...bişey daha dedi ama unuttum.anlaşamıyoruz

aynen canım .bu sene kpss ye giricem sınavda kasım sonuna ertelenmiş.bende hiç çalışmadım zaten bir yandan iyi oldu ama bir yandan da kotu o zmana doğurmak üzere olucam..bişey değil sınavda doğurmasam.adısa sınav olucak .isimde bulamıyoruz zaten...hahahah.yavrum zaten sınavdan sınava benimle hep.bu senede oyle cok sınava girdim ki.eşimde gelmiş aksam gamze kızım benim diye seviyor..nerden aklına geliyor gamze dedi sonra da sıla...bişey daha dedi ama unuttum.anlaşamıyoruz

canm bereketleriyle gelicekler inşallah ben buna çok inanıorm. bende seneye giricem kpssye.inşallah becerebilirm bişiler. sıla güzel aslında.. ben beğeniorm bu ismi.. aman sağlıklı olsunlar da isim bulunur...

bugün son iş günü olduğu için akşamı bekliorum sabırsızlıkla.. yarına da annemlerle kayınvalidemler yemeğe gelicekler. napsam die düşünüorum. varmı bana öneriniz kızlar...

Menü mü dedin
Hımmm düşünelim bakalım....
etli mantar sote
mercimek çorbası süzme yada ayran çorbası (yayla diye bilebilirsin)
pilav
patlıcan salatası
tatlı olarak revani olabilir
birde kıvırcıklı domatesli bir salata
ne dersin nasıl bir menü boshayallersmile

Canım internetten beğendiğin isimleri anlamlarıyla yaz
eşinle akşam otururken listeyi göster
kararsız kaldığınız durumda kura çekin :jeyyar:

Menü mü dedin
etli mantar sote
pilav
patlıcan salatası

ayy bayıldm bu menüye.. teşekkür ederim canım. akşam çıkışta alışverişimi yapim ona göre.. a.s.

Günaydın güzel anneler ve bebişleri :3: KAhvaltı yapıcam bende bakınım bi dedim :))

Merhabalarrr kızlarr
Bugün misafirimiz vaar hazırlıklarımızı yaptık bekliyoruz..
peliiiiiiiinnn :)) ben bizimkinin evde durup direklik yaptıgını gormedim henüz :)))

canm bereketleriyle gelicekler inşallah ben buna çok inanıorm. bende seneye giricem kpssye.inşallah becerebilirm bişiler. sıla güzel aslında.. ben beğeniorm bu ismi.. aman sağlıklı olsunlar da isim bulunur...
aynen canım bende cok inanıyorum.evet sıla guzel isim ama arkadaşımın kızıda sıla...sülalem oyle kalabalıkkı anlatamam .coğu isim var.arkadaşlarda oylee.dediğin gibi sağlıklı doğsunlarda..
Menü mü dedin
etli mantar sote
pilav
patlıcan salatası

Canım internetten beğendiğin isimleri anlamlarıyla yaz
eşinle akşam otururken listeyi göster
kararsız kaldığınız durumda kura çekin :jeyyar:

canım yaptım oyle cok isim buldum ki ama maalesef eşim farklı isimlerin dışında bilindik isimden yana.benim bulduklarım ona değişik geliyor beğenmiyor.sadece defne ve idili ikimiz olabilir diye dusunduk ama yunan kokenliymış isimler şansa.herkes bir isimdiyor etrafımızdan ama yok onun beğendiğini ben benim beğendiğimi o beğenmiyor..bide ben koymaya niyetlenıyourm bir isim pat diye başkasının koyacağını duyuyorum.tanem içime sinmişdi bayağı.duydumki tanıdıklardan biride o ismi dusunuyormuş..belki ikna ederdim ozaman eşimi ama kaldı

canım yaptım oyle cok isim buldum ki ama maalesef eşim farklı isimlerin dışında bilindik isimden yana.benim bulduklarım ona değişik geliyor beğenmiyor.sadece defne ve idili ikimiz olabilir diye dusunduk ama yunan kokenliymış isimler şansa.herkes bir isimdiyor etrafımızdan ama yok onun beğendiğini ben benim beğendiğimi o beğenmiyor..bide ben koymaya niyetlenıyourm bir isim pat diye başkasının koyacağını duyuyorum.tanem içime sinmişdi bayağı.duydumki tanıdıklardan biride o ismi dusunuyormuş..belki ikna ederdim ozaman eşimi ama kaldı
Anladım cnm ya Allah kolaylık versin zor iş valla
bu arada idil defne ve tanem çok güzel isimlermiş
eğer eşinle anlaştıysanız bu isimler çok nezih bence
ismi beğenditen sonra kökeninn ne olduğunun önemi yok bence :))
İnşallah güzel kızına guzel bir isim bulursun bir an önce :1hug:

Anladım cnm ya Allah kolaylık versin zor iş valla
bu arada idil defne ve tanem çok güzel isimlermiş
eğer eşinle anlaştıysanız bu isimler çok nezih bence
ismi beğenditen sonra kökeninn ne olduğunun önemi yok bence :))
İnşallah güzel kızına guzel bir isim bulursun bir an önce :1hug:

canım cok sağol.inş haklarında hayırlı olan isimleri veririz hepimiz...

merhaba kızlar,
bwn de normal doğum yapmak istiyorum ve doktoruma çok güveniyorum o ne derse o olacak..hayırlısı nasılsa öyle olsun

Back
X