2010 Aralık Anneleri

bebk sekeri konusunu kayinvalidem halledicek
nikah sekerimizide o yaptirmisti acayip hos birsey olmustu
herkes hala soyler
tabi benim begenime sunup oyle yapiyor bu isleri
ben su tip bisey istiyorum ama hala tam karar veremedim
bebek_sekeri_413.htm

gozukmuyo tatlım

Selam tatlı annele herkes iyidir umarım 2 senedir ayağımda tırnak batması var 3 kez uyuşturarak yaptırdım en son 2 gün önce yaptırdım ama çok acıdı 2 gün ağrısını çektim işe 40 numara terlikle gidip geldim sabah banyodan sonra tekrar parmağıma pansuman yapıp kapatacaktım yanlışlıkla tırnağın altına konulan spanca basıp hepsini çıkardım oturup ağladım ne yapacam diye kendim biraz yapmaya çalıştım ama olmamıştır dua edinde geçsin Allah başka sıkıntı vermesin

ayyy çok kötü bi durum ya bu tırnak batması.inşallah tez zamanda iyileşir.tırnaklarını çok dipten kesme sanırım onun için tekrarlamıştr.geçmiş olsun:teselli:

sağol Fenerbahçemine İnşallah düzelir
Bebek şekeri için lora bebek şekeri denen bir site var googleden bulabilirsiniz güzel ve fiyatları uygun geldi bana

Selam tatlı annele herkes iyidir umarım 2 senedir ayağımda tırnak batması var 3 kez uyuşturarak yaptırdım en son 2 gün önce yaptırdım ama çok acıdı 2 gün ağrısını çektim işe 40 numara terlikle gidip geldim sabah banyodan sonra tekrar parmağıma pansuman yapıp kapatacaktım yanlışlıkla tırnağın altına konulan spanca basıp hepsini çıkardım oturup ağladım ne yapacam diye kendim biraz yapmaya çalıştım ama olmamıştır dua edinde geçsin Allah başka sıkıntı vermesin

Geçmiş olsun canım beni iki kere çekildi iki kere stent takıldı şimdi hala yarıda doğumdan sonra yaza büyük ihtimal tekrar çekilecek.Çok zor Allah kimseye vermesin.

Hapşurukum çok zevklisin valla çok şık bir seçim olmuş.

herkes hala soyler

Canıım çok güzel çok sade... çok güzel düşünmüşsünüz anlamlı da.

merhaba canlar....
dün pek giremedim, yoğundum evde.. babamız geldi yurtdışından.. kızına çok güzel şeyler almış.. resimlerini eklemeye çalışacağım.. hele ki üzerinde "daddy's sweet heart" yazan bir takımı var ki... en çok onu severek almış..

bu arada dün hastane çıkışını birde çıtçıtlılarını yıkamıştım yawrumun.. onları ütüledim ve hayatımın en keyifli ütüsüydü.. ütüden nefret eden biri olarak.. daha çok anne gibi hissediyor insan kendini..

canım ne iyi yapmışsın. bende ütüyü hiç sevmem ama sanırım benimde en keyifli yapacağım ütü olacaktır. Bugün miniğimin mobilyaları geliyor. onlar gelsin, havalansın, temizlensin bende büyük bir keyifle çamaşırlarını yıkayıp ütüleyeceğim. :)

çok çok geçmiş olsun canım :(

hoş geldin tuğbacım bu neva ne demekmiş hiç duymadım enteresan geldi o yüzden.valla isim koymak ne zor işmiş meğer.ki bizimki seneler önceden belli olmasına rağmen yani daha ben ufaktım cemre istiyodum.annem bana cemre koymak istemiş babam cemile koymuş içimde hep cemre uhde kaldı.şimdide internetten bakıyorum cemre ateş kor anlamına geliyo cehennemin simgesi olduğu için hoş değilmiş.cemresu'ya karar verdik su ateşi baskılar diye düşündüm sonrada çocuk çok değişken olursa çift karakterli olursa diye saçma düşünceler kafamı kurcaladı offff ne yapcam bilmiyorum ama cemresu kesin nasipse.bu arada eşinin aldığı cicileri çok merak yaptımboshayallersmile
neva, türk müziğinde aşk acısına deva olduğuna inanılan bir makam adıymış canım.. eşim müziğe çok düşkündür.. özellikle türk sanat müziğine. daha önce de bahsetmiştim isim topiğiydi sanırsam eskiler "kim ki kara sevdaya düşer, gönül derdi çekerse; şifayı veren önce Allah, sonra neva makamı" derlermiş.. ayrıca bolluk bereket anlamları da var..
bi resimleri çekeyim ekleyeceğim nasipse canım..

herkes hala soyler
bebek_sekeri_413.htm
ah senin bu kaynanayı klonlamak lazım..:nazar:

canım ne iyi yapmışsın. bende ütüyü hiç sevmem ama sanırım benimde en keyifli yapacağım ütü olacaktır. Bugün miniğimin mobilyaları geliyor. onlar gelsin, havalansın, temizlensin bende büyük bir keyifle çamaşırlarını yıkayıp ütüleyeceğim. :)

ooh.. mobilyalarınız bile hazır maşallah size.. ben tek tük bişey aldım canım.. bu hastane çıkışıydı felan yıka ütüle işini ne olur ne olmaz ben hazır edeyimde herhangi bir durumda ayazda kalmasın yawrum diye yaptım walla.. lakin topiğin en yavaş annelerindenim ne yazıkki.. :çok üzgünüm:

neva, türk müziğinde aşk acısına deva olduğuna inanılan bir makam adıymış canım.. eşim müziğe çok düşkündür.. özellikle türk sanat müziğine. daha önce de bahsetmiştim isim topiğiydi sanırsam eskiler "kim ki kara sevdaya düşer, gönül derdi çekerse; şifayı veren önce Allah, sonra neva makamı" derlermiş.. ayrıca bolluk bereket anlamları da var..
bi resimleri çekeyim ekleyeceğim nasipse canım..

ah senin bu kaynanayı klonlamak lazım..:nazar:

kaydirigubbakcemile3 evet tuğba katılıyorum klonlamak lazım ama bizimkileri imha etmeninde bi yolunu bulmak lazım :jeyyar:

ooh.. mobilyalarınız bile hazır maşallah size.. ben tek tük bişey aldım canım.. bu hastane çıkışıydı felan yıka ütüle işini ne olur ne olmaz ben hazır edeyimde herhangi bir durumda ayazda kalmasın yawrum diye yaptım walla.. lakin topiğin en yavaş annelerindenim ne yazıkki.. :çok üzgünüm:

hiç öyle düşünme canım, bak sen öne geçmişsin ütünü bile yapmışsın ne güzel :))
sende diğer ihtiyaçları toplamışsın demekki bak :)

sağlıkla doğsun bebeklerimizde aldığımız kıyafetlerde, odalarda sağlıkla mutlu büyüsünler inşallah. her şey onlar için...

offf ne pişirsem ya.şu hangi yemeği yapacağımı düşünmek hayatımdaki en büyük problem.yani düşünmeye harcadığım vakte bi orduyu doyurabilirim desem abartmış olurmuyum:1:

seyracim gecmis olsun ya cok fena bisiy tirnak mevzularieyvahedigeldismile
bu arada kayinvalidemi klonlamaya karar vermissiniz
allah sizinkileri islah etsin yahu
hamile gelini mutsuz eden kayinvalidelere gicik olurummm:olmaz:

kızlar yardım...
ben şu alttaki çizelgelerden yapmak istiyorum...
Lilypie.com dan yapıyorum,sona kadar geliyorum ,kutunun içindeki kodu komple kopyalayıp burdaki çizelge kısmına yapıştırıyorum ama Site Yönetiminden Mesaj Var:Format uygun değil gibi bişey yazıyo,kabul etmiyoooo....:(((
siz nasıl yaptınız ki?...........

seyracim gecmis olsun ya cok fena bisiy tirnak mevzularieyvahedigeldismile
bu arada kayinvalidemi klonlamaya karar vermissiniz
allah sizinkileri islah etsin yahu
hamile gelini mutsuz eden kayinvalidelere gicik olurummm:olmaz:

aslında benim koca karı çokda rahatsız etmez yani huyu bu herkese karşı yaşlı kadın çocuklarınada aynı banada ama işte bi kere soğudum ben iyilik düşünse bile batıyo.görmek bile rahatsız ediyo.huyum kötü ama ne yapayım düzeltemem ki.bi kaynanaya değil kim olursa olsun sildim mi bitiriyorum.

kızlar yardım...
ben şu alttaki çizelgelerden yapmak istiyorum...
Lilypie.com dan yapıyorum,sona kadar geliyorum ,kutunun içindeki kodu komple kopyalayıp burdaki çizelge kısmına yapıştırıyorum ama Site Yönetiminden Mesaj Var:Format uygun değil gibi bişey yazıyo,kabul etmiyoooo....:(((
siz nasıl yaptınız ki?...........

ya ben yaptım ama unuttum ticker factory.comdan denesen????yinede bi bakayım

Back
X