2010 Aralık Anneleri

benimde anadoluda olucak 14 aralıkta .hayırlısıyla dünyaya gelsinler sağlıklı olsun bebeklerimiz inşallah
inşallah canım zaten tek dileğimiz onların sağlıklı olması artık
merhaba kizlar nasilsiniz?
8 sayfa birikmis,okuyabilir miyim bilmiyorum..
keyifler iyidir insallah..

hoşgeldin canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın meleğin nasıl

fenerbahCemre, illet sizede slmlar nasılsınız
topik çok sakin bugün herkez tatil tabi ben gibi çalışmıyolar
senağlama

iyilik valla ne olsun.haftasonu böyle ya herkes tatil ee biz esnaflar tam gaz işe devam.kendi işin olunca daha zor tabi.dükkanı kapatıyorum mesela hooop biri zile basıyo tekrar açıyorum falan.rahat bırakmıyo müşteriler.sen nasılsın??

iyilik valla ne olsun.haftasonu böyle ya herkes tatil ee biz esnaflar tam gaz işe devam.kendi işin olunca daha zor tabi.dükkanı kapatıyorum mesela hooop biri zile basıyo tekrar açıyorum falan.rahat bırakmıyo müşteriler.sen nasılsın??

iyiyim bende canım aynen ya benimde annemlere yakın dükkan onlara gidiyolar nerde kızın diye tuvalete zor gidiyorum bazen

hic dusunmedim aman milletin isine bebegimin dolabinda uzaktan baksinlar!!
hollandada oldugundan eminim hollanda magzasi, zeeman tarzi magzalar, gecen sene kizkardesim oyun battaniyesi(adi boylemiydiki unuttum bilmiyorumkismile)aldi 7euro filandi, ekimde yine gelecekmis bebek icin bi suru seyler kacirmamaya bakiyorum

don't panik, hersey olur telas yapmayalim olumunekankayizsmile

neyse kizlar ben cikiyorum, biraz anneme gidicem...
yarin gorusuruz opuldunuz bebisler
anladim canim..zeemann,kik gibi magazalardandir..
zeemanna daha hic girmedim,olmazsa bi bakarim ne var ne yok bilmiyorumkismile

bizde iyiyiz cok sukur opuyorumnanaktan ewet frenlemek lazımda o da zor oluyo sanırsam :1:

tatlı telaslar bunlar ben daha besik olarak ne alcam ona bile karar vermedim :bbo:

gulegule canım kendine ve oglusuna iyi bak opuldun olumunekankayizsmile
tatlim türkiyede magazada seciyorsun aksama getiriyorlar ne güzel..
burda 6-10 hafta arasi bekliyorsun..o acidan sanslisin sen,gerci bende sansliydim 2 haftada getirecekler cünkü sansima depooda varmiss zemuszemus
alirsin bakalim en güzeliniiiopuyorumnanaktan

sağol canım bende öle yapıyorum hep.
kalkıp yapıyım.
hem kociş de sever
yesin bari tosba.
diyo bugün sinirin geçti ban dimi diye.
ehhhh daaha diil diyorum

buaraada cucu senin yemek nasıl gitti.
canim yüzügünü bulmana cok sevindim..
daha cok olmadi benimde basima geldi,cek vardi esimin..800 euroluk bi cek..
bende masasini topladim,esim ariyor cek yok...
evi talan ettik cek yok...az parada degil hani..
esim illa sen attin onu gazetelerle beraber diyor ben agliyorum sinirden niye atayim diye..
kagit cöpüne bile bakti indi asagiya..
meger kaymis yatagin altina düsmüs...hey Allahim insan ne strese giriyor yaa...:umursamaz:
ama buluncada ohhh diyorsunn
bu arada yemek güzeldi..ama bugün yine yeniden bozuguz :bbo:
ay su hamilelik bitince acisini nasil cikaracak bunlarin merak ediyorum :1:

slm kızlar..
oğluşla ben geldim..
bugün oğlumöu gördüm teyzeleri..
kocaman olmuş kuzum...
1,450gram olmuş sanki biraz zayıf gibime geldi ama,doktor çok ii dedi...
oğlumun resmini, verdi bana..
ve kızlar oğlum hala ters duruyo ya...
kafası tam göbeğimin üstünde,midemin altlarında duruyo ayaklarıda tam aşağı...
makat duruyo yani sıpa..
acaba korkmalımıyım ya...
massallah canim oglusuna :nazar:
bence kilosu cok iyiii
ayrica korkma canim 36.haftaya kadar cogu bebek dönüyormus,düsün bebeklerin senede %2 si makat gelisli oluyormus...benim arkadasinda gecen bebek 40.haftada döndü düsünnn..korkma yani daha coook pozisyon secer bu yaramazlar :emir_bebek:

Aynı benim kocayı anlatmışsın :) hem yapma hem de bu ne dağınıklık. Bir tertip düzen oluşturdum amma velakin dün yaptığım temizlik ki abartı yok (süpür, sil, çamaşır astım, topladım) gece tuvalete kalkacam yok kalkamadım. Belimin iki tarafı göçmüş, eşim koluma girdi, girdi girmesine ama inanın ayaklar belimden gitmiyor boşa kalıyor, düşecem yani o kadar. Neyseki sabah iyi oldum. Ben bu işleri yapmasam kim yapacak artı evi home ofis yaptık hamileliğimden dolayı ev işinin yanında PC başında günüm geçiyor. Yemek yapamak allahtan en sevdiğim iş :)
ahhh bende öyle oluyorum yaa...Allah vermesin ama felcli gibi :gitme:
inşallah canım zaten tek dileğimiz onların sağlıklı olması artık

hoşgeldin canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın meleğin nasıl

iyiyz canim cok sükür..oglusumda iyi,bugün yaramazligi üstünde...
yada bilmiyorum benim canim sikkin ondan beni teselli etmek icin kipirdiyordur yavrumm :asigim:
isede yariyor hani :1rolleyes:

slm burcu iyilik senden naber?kocişinle barışma yemeğin nasıl geçti hiç bahsetmedin?

iyilik canim,senin minnis nasil?
ay aman nasil olsun,o gün iyiydi bugün yine catisma yasandi kücük capli sempatiksalakcinni
diyorum ki acaba dogumdan sonra bunlarin acisini nasil cikaracak benim kocis cok merak ediyorummm eyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3

iyilik canim,senin minnis nasil?
ay aman nasil olsun,o gün iyiydi bugün yine catisma yasandi kücük capli sempatiksalakcinni
diyorum ki acaba dogumdan sonra bunlarin acisini nasil cikaracak benim kocis cok merak ediyorummm eyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3

iyi benim bebiş valla.işin yaş sanırım biriktirip biriktirip hıncını alcak kocişin yada unutcakkaydirigubbakcemile3

Selam tontişler, rüyamda edit geri gelmişti, ona bakmaya geldim nerdeeeeeekafamçokkarıştı Rüyaların tersi çıkarmış dimikaydirigubbakcemile3

Kızlar bende geldimmm. Kayınvalidemdeydim evime kavuştum çok şükür. Geçmişi okumaya başlamaya dahi cesarety edemedim. Nasılsınız,herkesler iyi mi???

Selam tontişler, rüyamda edit geri gelmişti, ona bakmaya geldim nerdeeeeeekafamçokkarıştı Rüyaların tersi çıkarmış dimikaydirigubbakcemile3

heheh,edit taa rüyana mi girdi zuzum
bunu yönetim duysa senin hatrina geri getirir hemen editi kaydirigubbakcemile3
ay off saka bi yana gelsede su edit listeler güncellense demii zemuszemus

hosgeldin canim,kös kös oturuyorum ben..
tv dede bisey yok,kitap okumaktanda beynim döndü.. laelaelaelaelae
sen nasilsin?
bende bisi bulamadim tvde
acuna takiliyoruz mecburen sekerim
persembe gunu annelik ve bebek bakimi diye kalinca bi kitap aldim
bende onu karistiriyorum bos kaldikca

allahimmmmakannehir bilincaltinda neler var senin sekerimmmm??kaydirigubbakcemile3
Kızlar bende geldimmm. Kayınvalidemdeydim evime kavuştum çok şükür. Geçmişi okumaya başlamaya dahi cesarety edemedim. Nasılsınız,herkesler iyi mi???
hosgeldin sekerim naptin bakiym kayinvalidenle?

allahimmmmakannehir bilincaltinda neler var senin sekerimmmm??kaydirigubbakcemile3

Çok eğlenceliydi (!). Bizimkiler senin kayınvalidene benzemiyor şekerim. Benimki son derece klasik bir model. Tabi çok şükür bir kötülüğü yok ama lsıkılıyor insan. Bir de ben çok evcimenimdir. Hoşlanmıyorum öyle başka bir yerde kalmaktan.

o kitaplar biteli cok oldu bende..boshayallersmile
dergilere sardim bu aralar..

heheh,edit taa rüyana mi girdi zuzum
bunu yönetim duysa senin hatrina geri getirir hemen editi kaydirigubbakcemile3
ay off saka bi yana gelsede su edit listeler güncellense demii zemuszemus

Ay evet listelere bakmıştım da uyumadan önce o kafama takılmış herhalde:1:

Dimi ya millet hamile olunca çoluğunu çocuğunu görür rüyasında ben edit butonunu görüyorumkaydirigubbakcemile3, vah zavallı bensempatiksalakcinni

Back
X