Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burxkan+, ozlemece, sporstar+ herkesler gelmişşşş.
Hoşgeldiniz kızlarrr
Hoşbulduk cnm benım :teytey:
:roflol:Çok eğlenceliydi (!). Bizimkiler senin kayınvalidene benzemiyor şekerim. Benimki son derece klasik bir model. Tabi çok şükür bir kötülüğü yok ama lsıkılıyor insan. Bir de ben çok evcimenimdir. Hoşlanmıyorum öyle başka bir yerde kalmaktan.
listeler kafana takildi heralde canim yaAy evet listelere bakmıştım da uyumadan önce o kafama takılmış herhalde
Dimi ya millet hamile olunca çoluğunu çocuğunu görür rüyasında ben edit butonunu görüyorumkaydirigubbakcemile3, vah zavallı bensempatiksalakcinni
burxkan+, ozlemece, sporstar+ herkesler gelmişşşş.
Hoşgeldiniz kızlarrr
ayyyy canim yaaaPelin hanım,Pelin hanım kıskandık tamam mı? Canımız eğitim öncesi muhabbet çekti,aşerdik. Nolcak şimdi :)))opuyorumnanaktan
kurs nasil gidiyor kizlar..
ebemiz getirecekti bu hafta kitapcigi,baslayalim artik su masaja ya
Allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize. Aminnnnn :)))hoşbulduk
ben aranıza yeni katıldım nasılsınız anneler
ayyyy canim yaaa
gel bigun sende olmazmi??
uzak biliyorum ama yokmu bu taraflarda kimsen yahu?
walla iyi gidiyo cucu bol bol dedikodu yapiyorusss:kedi:
kafamizdaki butun sorular cevap buluyo aslindA
bende heyecanla bekliyorum senin kitapcigikaydirigubbakcemile3
henuz sadece aklima geldikce kegel egz yapiyorum
güzelliğin üzerinde keyfin yerinde tabi. Face de takipteyim canım :)))
hoşbulduk
ben aranıza yeni katıldım nasılsınız anneler
herkese iyi akşmlar. hanımlar yakın bir arkadaşım 8 aylık hamile. dün kendi doktoru izinliymiş o da başka bir doktora gitti, ve gittiği doktor bebeğinin bir böbreğinin olmadığını söylemiş. arkadaşımın morali çok bozuk ağlayıp duruyor. bu durumla karşılşan ya da bu durumu çevresinde yaşayan birisi varsa bilgi verebilir misiniz..
ayyyy canim yaaa
gel bigun sende olmazmi??
uzak biliyorum ama yokmu bu taraflarda kimsen yahu?
walla iyi gidiyo cucu bol bol dedikodu yapiyorusss:kedi:
kafamizdaki butun sorular cevap buluyo aslindA
bende heyecanla bekliyorum senin kitapcigikaydirigubbakcemile3
henuz sadece aklima geldikce kegel egz yapiyorum
valide sultan aradilar...haftaya bana geleceklermis...yemekli gelmeyiz ama diyede ekledi...bende ziyafet sofralari kurmayi düsünmüstüm senede 1 defa evime ayak basmaya tenezzül eden nadide aile esrefi icin...tüh tüh tüh...
aldiklarimi merak etmis,onlara bakacakmis...
1 haftadir hastaymista,atesli oldugu icin bana gecer diye gelmemis,cok düsüncelidir kendileri...
7 aydir bir kez hal hatir sormayanin kendisi oldugunu unutturmus bu atesli hastalik sanirim..komik valla..
ey Allahim yaa,neydi günahim acaba cok merak ediyorum....
Fundacim massallah melegineee
ay yerim o nazli melegi ben..daha cok degisir pozisyonu fistigim :))
off dis deme bana,benimde randevum varmis 2 hafta sonra..napicam bilmiyorum of offf